מצרכים להכנת מתכון לעוגיות שיבולת שועל ללא קמח
- 2 חלבונים (הלבן-שקוף של הביצה)
- כף גדושה (17 ג’) סוכר
- 2 כפות (16 ג’) שמן
- כוס (110 ג’) שיבולת שועל עבה
- 2 כפות (14 ג’) קוקוס
- 30 גרם שוקולד מריר קצוץ
איך מכינים מתכון לעוגיות שיבולת שועל ללא קמח?
- מחממים תנור מראש ל175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מקציפים את החלבונים בעזרת מיקסר כ-20 שניות. מוסיפים סוכר ומקציפים כדקה עד לתערובת תפוחה ולבנה.
- מוסיפים שמן ומערבבים. מוסיפים שיבולת שועל, קוקוס ושוקולד מריר ומערבבים עם כף עד לתערובת אחידה.
- בעזרת כף מניחים עוגיות על נייר האפיה. משטחים קלות בעזרת הידיים לעוגיות בקוטר של כ-5 ס”מ.
- אופים בתנור במשך 18-20 דקות, עד שהקצוות מעט מזהיבים. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות לאחר צינון).הפעל טיימר (18 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
40 תגובות
כניסה
40 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














