שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 15-20 עוגיות

סוג: פרווה/חלבי

מצרכים:

2 כוסות קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

2/3 כוס סוכר (או כל ממתיק אחר שיחליף 2/3 כוס סוכר)

2 טיפות תמצית וניל

100 גרם חמאה/מרגרינה בטמפ’ החדר

2 ביצים קטנות

1 כף קקאו

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים יחד (מלבד הקקאו) לבצק אחיד.

-מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, ומוסיפים לאחד החלקים את הקקאו ומעבדים עד לקבלת בצק חלק בצבע חום כהה.

-מקמחים היטב משטח עבודה ומערוך ומרדדים בנפרד כל חלק למלבן בעובי של כחצי ס”מ. מניחים אותם אחד על השני.

-חותכים לריבועים ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה.

-אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מוציאים החוצה ומצננים (העוגיות מתקשות בחוץ).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: אם הבצק דביק מידי יש להוסיף עוד קמח, אם יבש ומתפורר- יש להוסיף מעט מים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
בראוניז אגוזים ללא סוכר
עוגיות שקדים פרוסים ללא סוכר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מיכל (19:22 31.08.2021)

תודה רבה על המתכון !
הכנתי עם הילדים בצורות שונות, גם כיף וגם טעים טעים !

מתכונים ב-10 דקות (21:47 31.08.2021)

שמחה ממש לשמוע שאהבתם את המתכון! תודה מיכל🌺

חיה (17:46 27.06.2021)

במה אפשר להחליף את הקקאו?

מתכונים ב-10 דקות (18:21 27.06.2021)

אפשר להשתמש בשוקולית(:

לינוי (17:02 13.05.2021)

הי! תודה על המתכונים המדהימים!
האם יש אפשרות להחליף את החמאה והמרגרינה בשמן ואם כן כמה?
תודה!!😍

מתכונים ב-10 דקות (17:42 13.05.2021)

היי לינוי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר!
פחות כדאי להחליף את החמאה בשמן כי המרקם ישתנה, אבל אפשר לשים 100 גרם (חצי כוס) שמן😊

שיראל (16:41 9.05.2021)

אם אני עושה קילו קמח
למה המתכון משתנה?

מתכונים ב-10 דקות (17:01 9.05.2021)

היי שיראל,
איפה ראית שהמתכון משתנה עבור כמות של קילו קמח?😊

שיראל (17:55 9.05.2021)

לא הייתי ברורה…
אני רוצה להכין את העוגיות מקילו קמח.
מה תהייה הכמות של שאר המצרכים המתכון בהתאם לקילו הקמח?

מתכונים ב-10 דקות (19:42 9.05.2021)

עכשיו הבנתי…😊 לא ממליצה בכלל להכפיל כמויות כי המרקם משתנה. עדיף להכין בכמה פעמים!

אני (15:33 12.03.2021)

יכולה לכתוב שוב את מספר הקלוריות? התשובה נחתכת לי באמצע..

מתכונים ב-10 דקות (15:38 12.03.2021)

כ100 קלוריות ליחידה.

עדי (14:19 2.02.2021)

לערבב את הקמח ואבקת אפיה ביחד בהתחלה? או שזה לא אמור להיות קמח תופח

עדי (14:39 2.02.2021)

אני פשוט באמצע להכין

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:00 2.02.2021)

כן לערבב קודם בנפרד.

יהודית (22:55 11.01.2021)

יצא מוצלח מאד, טעם עדין ולא מידי מתוק.
הכנתי אותם בצורת שבלול

מתכונים ב-10 דקות (10:20 12.01.2021)

שמחה לקרוא שיצא מוצלח יהודית 🍪❤️

חני (18:37 12.12.2020)

עוגיות מצוינות!!
מאוד אוהבים אותם אצלנו 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:09 12.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבתם חני:)
שבוע נפלא❤️

אפרת (13:45 25.09.2020)

היי, האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן רגיל? ואם כן איזו כמות? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:50 25.09.2020)

אפשר לשים 100 גרם שמן (חצי כוס) אבל צריך לקחת בחשבון שזה ישנה קצת את מרקם העוגיות.

יהודית (20:27 9.02.2021)

איך אפשר להמיר לשמן בכוס ח”פ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:47 9.02.2021)

אם זאת כוס חד”פ לשתיה קרה אז אפשר לשים כ3/4 כוס שמן אבל שימי לב שגם את יתר הכמויות את צריכה להמיר לכוס חד”פ.

אנונימי (15:47 21.07.2020)

כל פעם שאנו רוצים להכין עוגיות אנחנו מכינים את העוגיות האלה….
הן פשוטות להכנה וטעימות:)
תודה רבה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:00 21.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂

ליאת (12:21 12.06.2020)

אין אין אליפות. עכשיו יש דרישה כל שישי להכין לשבוע שלם!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:08 12.06.2020)

שמחה לשמוע ❤️

רבקה בראומן (13:30 30.04.2020)

מה עושים כשיש גושים מהשמן קוקוס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:26 30.04.2020)

הגושים הם בבצק או בשמן קוקוס עצמו?

רבקה בראומן (09:49 15.05.2020)

בבצק

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:18 15.05.2020)

השתמשת בשמן קוקוס מוצק או נוזלי?
בפעם הבאה נסי להתחיל קודם בערבוב הביצים עם שמן הקוקוס והסוכר, עד שאין גושים (רצוי להשתמש במטרפה ידנית) ורק אז תוסיפי את יתר החומרים.

עינת (11:54 16.04.2020)

היי אפרת

קמח חיטה 70 אחוז ילך? (קמח כוסמין 70 אחוז מתנהג כמו רגיל,לא ידוע לגבי החיטה) ולגבי קמח חיטה 80 אחוז ידוע לך?

יום נעים .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:57 16.04.2020)

אני חושבת שכן. אם הבצק ייצא קצת יבש תוסיפי כמה כפות מים לפי הצורך.

נילי (21:57 4.12.2019)

היי,
תקשיבי כשאני צריכה מתכון אני מחפשת רק באתר שלך!את אלופה!!!
ובקשר למתכון אפשר להשתמש במרגרינה?ואם כן איך לחתוך/לשים?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 5.12.2019)

תודה נילי 🌺
אפשר להשתמש במרגרינה (ב100 גרם). כדאי לחתוך אותה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.

דור (09:27 25.11.2019)

יש אפשרות להכין מהם עוגיות בצורת שבלול עם הילדים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:21 25.11.2019)

כן אפשר.
דרך אגב, יש מתכון לעוגיות ספירלה.

מלי (10:49 6.11.2019)

אפשר במקום קמח רגיל להשתמש בקמח מלא?
אם כן זה אותה כמות?
ותודה על האתר המעולה!!אני משתמשת בו ונהנת ממנו מאד!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:57 6.11.2019)

היי מלי,
מומלץ לשלב מחצית כמות קמח מלא עם מחצית כמות קמח לבן כדי שהעוגיות לא ייצאו במרקם דחוס וכבד.

יעל (11:43 14.08.2019)

הכנתי כבר כמה מתכונים, כולם פצצה!! תודה
אפשר להמיר לקמח מלא במתכון לעיל??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 14.08.2019)

היי יעל,
אם זה קמח כוסמין מלא אז אפשר.
אם זה קמח מלא רגיל, אני ממליצה לשלב מחצית כמות קמח מלא עם מחצית כמות קמח לבן כדי שהעוגיות לא ייצאו במרקם דחוס וכבד.

איילה (21:25 8.03.2019)

עוגיות מעולות!הבאתי לארוחת שישי וחיסלו את כולן
הן גם לא מאוד מתוקות וזה לדעתי מה שהופך אותן ליותר טעימות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 9.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה איילה

איילת (19:44 7.03.2019)

יצא ממש טעים!!כל המתכונים באתר שלך מצוינים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 7.03.2019)

תודה איילת, שמחה לשמוע 🙂

מרב (17:42 19.02.2019)

אפשר להכין את גם מקמח ללא גלוטן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 19.02.2019)

לא ניסיתי אבל זה אמור לעבוד גם עם קמח “כרגיל” או תמי.

רעות (08:43 26.01.2019)

היי אפרת
אפשר להחליף את הסוכר בסילאן? 🙄🙄 נשמע מוזר אני יודעת אבל לא מתה על תחליפי סוכר ומנסה להמנע מסוכר ישיר…
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 26.01.2019)

היי רעות,
אני חושבת שעדיף להשתמש במייפל טבעי או בדבש. הם יותר מעודנים מבחינת טעם וגם לא יצבעו את העוגיות כמו הסילאן.
בגלל שמדובר בממתיק שהוא נוזלי ועלול להרטיב את הבצק אני ממליצה לשים עד שליש כוס ולהשלים ב 1-2 כפות סוכר. לדעתי כדאי יהיה לוותר על ביצה אחת אחרת הבצק ייצא דביק מידי.

טל (20:26 6.01.2019)

יצא ממש טעים. מתכון מעולה! תודה רבה רבה על המתכון.גם יצרתי וגם מעסיק את הילדים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 6.01.2019)

מהמם! 😍
תודה על השיתוף

מעין (21:03 31.12.2018)

היי אפרת
תודה על שפע של מתכונים מעולים
אפשר להחליף את החמאה בשמן?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 31.12.2018)

היי מעין,
אפשר לשים 100 גרם שמן (חצי כוס) אבל צריך לקחת בחשבון שזה ישנה קצת את מרקם העוגיות.

לילי (13:32 1.12.2018)

מה אפשר לשים במקום תמצית וניל שאין לי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 1.12.2018)

אפשר לוותר על תמצית הוניל.

מוריה (08:58 23.08.2018)

אפשר גם אם קמח תופח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 23.08.2018)

לא בטוחה. אני חוששת שזה יפגע במרקם הפריך.

שרה (11:36 5.08.2018)

אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 5.08.2018)

כן אפשר.
ממליצה להתחיל עם ביצה אחת. רק אם התערובת יוצאת יבשה ופירורית להוסיף ביצה נוספת.

סתיו (09:01 2.08.2018)

אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס? יוצא טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:41 2.08.2018)

אפשר להדק על החלק העליון שוקולד צ’יפס (לפני האפיה).

מימי (10:11 11.07.2018)

בוקר טוב
לפי התגובות כאן הכנתי את הבצק ועשיתי עם הילדים- נהנו מאוד!
המלצה שלי- להכין עם מרגרינה כדי שיהי נח יותר לילדים.
תודה אפרת יצא טעים מאוד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:47 11.07.2018)

תודה מימי, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים 🌷

עלמה (14:43 14.06.2018)

שלום אפרת,
במה אפשר להחליף את החמאה?
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 14.06.2018)

היי עלמה,
אפשר לשים חצי כוס שמן קוקוס.
בגדול אפשר להמיר גם בחצי כוס שמן רגיל אבל קחי בחשבון שזה ישנה את מרקם העוגיות והן ייצאו יותר קשות מפריכות.

גיל-לי (19:22 26.05.2018)

נחטפו ברגע!!!!

גיל-לי (19:22 26.05.2018)

תעות בשם זה גיל-לי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 26.05.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

גיל-לי (19:21 26.05.2018)

היי הכנתי את העוגיות והפחתתי סוכר ובסוף היה חסר סוכר אבל שמתי אבקת סוכר וזה יצאה בסדר
אחלה עוגיות שבה להכין!!!(:

דלית (11:17 29.04.2018)

היי, אני מכינה את העוגיות ללא מיקסר, צריך להמיס את המרגרינה במיקרו או לשים ככה כגוש?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 29.04.2018)

היי דלית,
אין להמיס את החמאה. יש לחתוך אותה לקוביות קטנטנות ולהניח אותה כחצי שעה לפחות מחוץ למקרר עד שתתרכך.

איה ליזה (20:35 22.04.2018)

היי, אני טבעונית ולא יודעת למה להמיר את הביצים. יש לך רעיון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 22.04.2018)

היי איה,
אולי הייתי מנסה להמיר ברסק תפוחים.
אני ממליצה לקרוא את מדריך תחליפי ביצים.

תרצה (10:30 5.03.2018)

העוגיות יצאו לי קצת מדי מתוקות… שמתי תרכיז של סוכרזית במקום הסוכר, האם זה קשור????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 5.03.2018)

תלוי מה הכמות ששמת.

עדי (16:17 18.01.2018)

היי. האתר מדהים והמתעונים מעולים אחד אחד. אם אני לא רוצה להשתמש בחמאה או במרגרינה, אפשר להשתמש בשמן?
ואם כן, פשוט לשקול 100 גרם שמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:48 18.01.2018)

היי עדי,
אפשר לשים 100 גרם שמן (חצי כוס) אבל צריך לקחת בחשבון שזה ישנה קצת את מרקם העוגיות. אם יש לך במקרה שמן קוקוס זה עדיף.

רבקה (09:28 8.01.2018)

בוקר טוב!
אם יש לי ביצים בגודל L, כמה ביצים לשים?
כמה עוגיות יוצא מזה בערך?
תודה והמשך יום נפלא.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:32 8.01.2018)

היי רבקה,
כדאי לשים ביצה וחצי, זאת אומרת ביצה + חצי ביצה טרופה.
יום מקסים 🙂

שירן (18:03 22.11.2017)

אני גרועה בבצקים אבל נתפס לי להכין את המתכון הזה..
איך יודעים שהבצק באמת בגובה הנכון? (חצי סנטימטר)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:39 22.11.2017)

כן, כל בצק צריך להיות בגובה של 4-5 מ”מ (כחצי ס”מ).
בהצלחה 🙂

שירן (21:45 23.11.2017)

איך יודעים תוך כדי הרידוד שהגובה הגיע באמת לחצי סנטימטר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 23.11.2017)

היי שירן,
אם יש לך סרגל את יכולה למדוד. אם לא, תראי לפי העין. זה אמור להיות דק אבל לא דק מידי.

חגית בן זקן (16:18 2.11.2017)

עוגיות אליפות
חוסלו ברגע….
הולכת להכין הפעם מנה כפולה
תודה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:42 2.11.2017)

מצוין 🙂
תודה חגית.

sari raizner (12:21 25.08.2017)

לא מצליחה לשלוח את התמונה… אשלח לך למייל

IMG_1654

sari raizner (12:21 25.08.2017)

או יופי אני רואה שזה עלה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:28 25.08.2017)

איזה רעיון יפה! שמחה שהילדים נהנו.
תודה על התמונה והשיתוף 🙂

sari raizner (12:18 25.08.2017)

הכנתי עם הילדים את העוגיות. הילדים יצרו כל מיני צורות מעניינות. יצא טעיםםםם. מצרפת תמונה

הודיה (16:06 13.08.2017)

הכנתי עם הילדים הם עשו צורות שונות קרצו צורות עם קורצנים השילוב של השחור לבן אתגר אותם יותר יצא מצוין והיה חוויתי מאוד תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 13.08.2017)

שמחה שנהניתם גם מההכנה 🙂

שירה (23:39 13.07.2017)

יש מצב להכין את העוגיות האלה בקבוצה של בנות???
ד”א אתר מדהים ומגרה……

מתכונים ב-10 דקות (08:36 14.07.2017)

אני חושבת שכן.
שבת שלום 🙂

אסתר (13:33 12.07.2017)

אפשרי לעשות מקמח מלא?

מתכונים ב-10 דקות (14:31 12.07.2017)

היי אסתר,
אם זה קמח כוסמין מלא אז אפשר.
אם זה קמח מלא רגיל, כדי שהעוגיות לא ייצאו במרקם דחוס וכבד אני ממליצה לשלב מחצית כמות קמח מלא עם מחצית כמות קמח לבן.

אסתי (15:35 2.06.2017)

היי אפרת יש לי רק קמח תופח ! זה ישנה את המרקם?

מתכונים ב-10 דקות (17:18 2.06.2017)

היי אסתי,
אני מתלבטת כי בקמח התופח יש יותר אבקת אפיה מאשר במתכון ולכן זה כן יכול להשפיע על המרקם.

אסתי (18:07 2.06.2017)

חזרתי לעדכן בסוף עשיתי כוס אחת קמח תופח וכוס אחת קמח רגיל ויצא מוווושלם ! כבר הכל חוסל ☺

מתכונים ב-10 דקות (18:09 2.06.2017)

מעולה שאיזנת עם קמח לבן 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

שני (20:47 24.04.2017)

אם ארצה להכפיל את הכמות .. מה עם הכמות של הקקאו?

מתכונים ב-10 דקות (22:05 24.04.2017)

היי שני,
גם את כמות הקקאו יש להכפיל ולשים 2 כפות. בכל מקרה אני ממליצה להכין בפעמיים במקום להכפיל כמויות. כך המרקם של הבצק יוצא יותר מוצלח.

ברק (15:14 17.03.2017)

אפיתי עכשיו את העוגיות ויצא טעים בטירוף!
השתמשתי בביצה אחת בגודל L והבצק יצא פירורי. הוספתי קצת מים- ואז קרה הקסם והבצק נהיה אחיד.
אתר מעולה, עם מתכונים מעולים!
שיהיה אחלה סופ”ש.

מתכונים ב-10 דקות (17:13 17.03.2017)

תודה ברק, שמחה שיצא טעים 🙂
שבת שלום

אפרת בת 12 (16:48 2.03.2017)

האם אוכל להמיר את החמאה בשמן ובכמה?
חולה על האתר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:48 2.03.2017)

בגדול אפשר לשים חצי כוס שמן במקום החמאה אבל אני ממליצה לך לשלב ולשים 50 גרם חמאה ורבע כוס שמן.
בהצלחה 🙂

לירז (12:26 18.11.2016)

היי אפרת,
הכנתי את העוגיות והכפלתי כמויות.
במקום לשים 2 כפות קקאו שמתי בטעות 4 כפות…
העוגיות יצאו מדהימות והקקאו לא הרס שום דבר בהן!
חצי מהן כבר חוסלו (:
תודה ושבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (13:04 18.11.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה לירז ושבת שלום 🙂

שלי (14:12 13.11.2016)

היי
יש לי 2 שאלות
1. יש אפשרות לרדד את הבצקים לשים אחד על השני לגלגל ולחתוך כמו ספירלה?
2. אין לי מרגרינה ואני רוצה פרווה איך אני ממירה בשמן?
תודה ויום טוב

מתכונים ב-10 דקות (14:21 13.11.2016)

היי שלי,
1. אפשר. מומלץ לחתוך אותם לפרוסות עד כחצי ס”מ.
2. אפשר להמיר בחצי כוס שמן אבל קחי בחשבון שזה ישנה את המרקם של העוגיות (הן יהיו קשות אבל פחות פריכות).
שבוע נפלא 🙂

הילה (13:18 21.10.2016)

אם אני מעוניינת להמיר את כמות הסוכר לסוכר קוקוס אורגני, מה היחס?
אגב, מכורה למתכונים באתר:)

מתכונים ב-10 דקות (14:22 21.10.2016)

היי הילה,
לא יצא לי להשתמש בסוכר קוקוס (למרות שאני מאוד רוצה לנסות). למיטב ידיעתי היחס הוא זהה לסוכר לבן רגיל.
שבת שלום 🙂

לילך (04:51 22.09.2016)

מתכון קל, מהיר וטעים. נהנתי מאוד להכין עם עדן בן השלוש שהיה בחופש מהגן ונהנה מכל רגע,
בעיקר כשהוספנו סוכריות מעל .. 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:11 22.09.2016)

איזה כיף לשמוע, שמחה שנהניתם 🙂
תודה לילך ויום מקסים

חגית (19:29 8.09.2016)

שלום לך
ראשית, רצינו לומר לך שהאתר נפלא, ביתי בת העשר נהנית לבחור ממנו מתכונים ולהכין בעצמה וכולנו נהנים מהתוצאות.
אז תודה!

ושאלה,
אני רוצה להכין כמות ולשלוח עם הילדים לביה”ס כל יום כמות קטנה.
איך לדעתך כדאי לשמור את העוגיות בצורה מיטבית? האם בהקפאה? ואם כן, אז איך להפשיר לאחר מכן?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (19:40 8.09.2016)

היי חגית,
קודם כל אני מאוד שמחה לשמוע 🙂
לגבי העוגיות, לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להקפיא. חשוב לשמור קודם בתוך שקית אטומה לגמרי (אפילו שקית כפולה). הפשרה בטמפ’ החדר.

שירה (22:52 8.08.2016)

יצא טעיםםםםם כמו כל המתכונים שלך!!

מתכונים ב-10 דקות (22:54 8.08.2016)

תודה שירה!

פריידי (22:09 13.07.2016)

היי ! תודה על המתכונים !!
אין לי תמצית וניל .. אפשר לוותר?

מתכונים ב-10 דקות (22:17 13.07.2016)

כן אפשר לוותר 🙂

רחלי (14:16 29.11.2015)

היי.יש לי שאלה.האם אפשר להמיר את הקקאו בשוקולית(אולי זה יצא מתוק יותר)תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:29 29.11.2015)

כן רחלי, אפשר.
זה ייצא יותר מתוק אבל לא מתוק מידי.

הדס (20:55 28.11.2015)

רציתי להגיד לך תודה ! עשיתי אותם בצורת שבלול . יצאו לי טעימים וכל כך קלים להכנה . שבוע טוב לך ..

מתכונים ב-10 דקות (21:51 28.11.2015)

רעיון מעולה!
תודה הדס ושבוע טוב 🙂

ליאת (16:38 15.11.2015)

באיזה ממתיקים ניתן להשתמש אך אני צריכה את זה ללא סוכר בכלל?

מתכונים ב-10 דקות (17:28 15.11.2015)

היי ליאת,
הכי מומלץ באפיה זה “כמו סוכר” (אבקה של סוכרזית). חוץ מזה אפשר להשתמש בכל ממתיק אחר כמו סטיביה, סוכרלוז וכדו’.

בינת (21:14 25.08.2015)

שלום וברכה!
תחילה רציתי להודות לך על האתר המדהים שיצרת!
דבר נוסף- אם אני רוצה להחליף את המרגרינה בשמן- כמה שמן אני צריכה לשים?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (22:28 25.08.2015)

היי בינת,
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
כעקרון אפשר להמיר 100 גרם חמאה בחצי כוס שמן אבל קחי בחשבון שזה ישנה את מרקם העוגיות והן ייצאו יותר קשות מפריכות (אולי כדאי יותר לשלב רבע כוס שמן עם 50 גרם חמאה/מרגרינה רכה).
בהצלחה והמשך ערב נעים!

אילה יהודית (15:30 9.07.2015)

מתכון מצוין!!

אני מאד אוהבת את האתר. נחמד שאפשר להכין אוכל כ”כ טעים בשניות!!!

מתכונים ב-10 דקות (15:41 9.07.2015)

תודה! אני מאוד שמחה לשמוע 🙂

גדא (17:23 17.02.2015)

אני עכשיו רוצה להכין אבל אני לא מבינה באיזה תבנית? או שזה בצק ?&

מתכונים ב-10 דקות (17:33 17.02.2015)

היי גדא,
זה בצק של עוגיות פריכות.
אפשר להכין בתבנית הרגילה של התנור או בכל תבנית גדולה אחרת. צריך לרפד את התבנית בנייר אפיה ולסדר את בצק העוגיות במרווחים (אחרי שחתכת לריבועים) ולאפות.

liata (17:10 3.02.2015)

שלום, אם יד לי ביצים במידה L עדיין להשתמש בשתיים?

מתכונים ב-10 דקות (17:26 3.02.2015)

היי,
אפשר להשתמש בביצה אחת ואם הבצק פירורי או יבש להוסיף לבצק מעט מים עד שהופך להיות נוח לעבודה.

שרית ק (09:21 26.01.2015)

אפשר להחליף חצי מהמרגרינה בשמן.פשוט נגמר לי המרגרינה

מתכונים ב-10 דקות (09:40 26.01.2015)

הי שרית,
אם זה חצי מהכמות אז לא אמורה להיות בעיה.
שימי 50 גרם מרגרינה בטמפ’ החדר (עדיף להוציא כמה שעות קודם מהמקרר) + רבע כוס שמן.

כלנית (18:22 29.11.2014)

איזה אתר מקסים, אני משתמשת בו המון, מתכונים נהדרים.
עוגיות מדהימות וטעימות….

מתכונים ב-10 דקות (18:30 29.11.2014)

תודה כלנית!
שבוע טוב 🙂

יעל (10:10 13.10.2014)

אפשרי במקום ריבועים-
אחרי שמניחים אחד על השני, לגלגל למין רולדה ואז לחתוך לפרוסות.
זה יוצא שבלול…יפהפה וטעים

מתכונים ב-10 דקות (10:12 13.10.2014)

רעיון מצוין!
תודה יעל 🙂

רבקה פרץ (12:55 29.07.2014)

טעים מאוד אני ממליצה להוסיף עוד שליש כוס סוכר

מתכונים ב-10 דקות (15:00 29.07.2014)

תודה רבקה על ההמלצה 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.