זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
מס’ מנות: 15-20 עוגיות
סוג: פרווה/חלבי
מצרכים:
2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
2/3 כוס סוכר (או כל ממתיק אחר שיחליף 2/3 כוס סוכר)
2 טיפות תמצית וניל
100 גרם חמאה/מרגרינה בטמפ’ החדר
2 ביצים קטנות
1 כף קקאו
אופן הכנה:
-מערבבים את כל החומרים יחד (מלבד הקקאו) לבצק אחיד.
-מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, ומוסיפים לאחד החלקים את הקקאו ומעבדים עד לקבלת בצק חלק בצבע חום כהה.
-מקמחים היטב משטח עבודה ומערוך ומרדדים בנפרד כל חלק למלבן בעובי של כחצי ס”מ. מניחים אותם אחד על השני.
-חותכים לריבועים ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה.
-אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מוציאים החוצה ומצננים (העוגיות מתקשות בחוץ).
*הערה: אם הבצק דביק מידי יש להוסיף עוד קמח, אם יבש ומתפורר- יש להוסיף מעט מים.
וואו וואו וואו
עוגיות מושלמות, עשיתי עם הילדים צורות, היה גם כיף וגם טעיםםם
תודה אפרת!
שמחה שנהניתם:)
תודה לך שחזרת לעדכן
היי,
אני באמצע ההכנה ועשיתי כמות כפולה ויצא ממש דביקקק
הכפלתי את כל המצרכים!
מה יכול להיותת????
סורי ראיתי רק עכשיו.
הסתדרת בסוף?
במקרה כזה יש להוסיף קמח לבצק.
היי,
מכינה עכשיו שוב,
הוספתי המון קמח ועדיין דביק…
מה עושים?
ראיתי עכשיו.. במקרה כזה אפשר לנסות להכניס למקרר להתייצבות.
חסר לי שליש סוכר אפשר לשים סוכר חום
כן. צריך לקחת בחשבון שזה אולי יצבע קצת את העוגיות.
יצאו עוגיות מעולות!!!
עשינו בצורות מיוחדות
תודה רבה רבה אפרת❣️
נראה מעולה!
תודה כל השיתוף❤️
עוגיות ממש טעימות!
רציתי לשאול האם יהיה נוח להכין עם הבצק הלבן עוגיות עם פתקים (סוג של עוגיות מזל)? תודה רבה
היי
הבצק נוח להכנת עוגיות מזל, רק קחי בחשבון שהמרקם של העוגיות יצא שונה מעוגיות מזל רגילות.
עוגיות מאוד מאוד מוצלחות!!!
צריכה להכין בכמות מאוד גדולה (200 לבנות ו200 חומות)
יכולה לשלוח לי כמויות? תודה רבה!!!
היי
יש להכפיל כמויות פי 20 כדי לקבל כמות כזו.
מומלץ להכין ב-5 פעמים, כל פעם כמות כפולה פי 4.
אשמח לדעת מה אוכל לשים במקום חמאה (פרווה) עדיף לי לא מחמאה ולא שמן מסוים אם יש אופציה להחליף בשמן רגיל אז מה הכמות?
עדיף לשים שמן קוקוס (החלק המוצק).
אם אין אפשרות אחרת אפשר לשים חצי כוס שמן והמרקם ישתנה מעט.
הכנתי ויצאו מעולים
שמחה שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤
היי אפרת
רציתי לשאול אם המתכון ילך טוב עם קמח שקדים כתחליף לקמח חיטה,
מה את אומרת?
היי,
אני לא חושבת שיצא מוצלח עם קמח שקדים.
אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו תמי/מולינו/כרגיל וכו’.
היי אפרת.
המתכון הזה ממש, אבל ממש אלוף!!!!
הכנתי אותו בצורת שחמט ויצא ממש כמו העוגיות שקונים בקופסאות, ואפילו יותר טעים.
תודה לך, את פשוט אלופה!!!!!!!!!!!
איזה כיף שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח❤
תודה שחזרת לשתף😊
היי כמה זמן אפשר לשמור (בהקפאה או במקרר?)
היי,
העוגיות במיטבן במקרר כ-5-7 ימים ובהקפאה אפילו חודש.
העוגיות יצאו מהממות, פריחות וטעימות
במקום חמאה שמתי חצי כוס שמן
איזה כיף שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח גם עם שמן(:
תודה שחזרת לשתף🌺
האם ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר עד להכנת העוגיות?
היי,
אם מדובר ביום שלם ולא כמה שעות כדאי לשמור במקפיא.
הייי אפרת תודה על כל המתכונים המדהימים שלך!
הכנתי ויצא מעולה!
תודה רבה אין כמוך!
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף❤
הכנתי יצא נדיר אומנם לא כמו בתמונה אבל נדיר.
לא שמתי חמאה אלה חצי כוס שמן.
אני אוהבת את האפליקצייה שלך הכל יוצא טעים וקל להכנה. תודה אפרת🙏
שמחה שאהבת את המתכון, העוגיות נראות מעולה! תודה על השיתוף❤
תודה רבה על המתכון !
הכנתי עם הילדים בצורות שונות, גם כיף וגם טעים טעים !
שמחה ממש לשמוע שאהבתם את המתכון! תודה מיכל🌺
במה אפשר להחליף את הקקאו?
אפשר להשתמש בשוקולית(:
אני החלפתי באבקת שוקו,
יוצא מצוין, קצת יותר בהיר…
הי! תודה על המתכונים המדהימים!
האם יש אפשרות להחליף את החמאה והמרגרינה בשמן ואם כן כמה?
תודה!!😍
היי לינוי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר!
פחות כדאי להחליף את החמאה בשמן כי המרקם ישתנה, אבל אפשר לשים 100 גרם (חצי כוס) שמן😊
איזה תחליף אפשר לשים לסוכר
אפשר להשתמש בתחליף סוכר למשל כמו סוכר או סוויטאנגו בכמות של 2/3 כוס סוכר.
אפשרות פחות מומלצת שתשנה את המרקם- להמיר את הסוכר בחצי כוס דבש.
אם אני עושה קילו קמח
למה המתכון משתנה?
היי שיראל,
איפה ראית שהמתכון משתנה עבור כמות של קילו קמח?😊
לא הייתי ברורה…
אני רוצה להכין את העוגיות מקילו קמח.
מה תהייה הכמות של שאר המצרכים המתכון בהתאם לקילו הקמח?
עכשיו הבנתי…😊 לא ממליצה בכלל להכפיל כמויות כי המרקם משתנה. עדיף להכין בכמה פעמים!
יכולה לכתוב שוב את מספר הקלוריות? התשובה נחתכת לי באמצע..
כ100 קלוריות ליחידה.
לערבב את הקמח ואבקת אפיה ביחד בהתחלה? או שזה לא אמור להיות קמח תופח
אני פשוט באמצע להכין
כן לערבב קודם בנפרד.
יצא מוצלח מאד, טעם עדין ולא מידי מתוק.
הכנתי אותם בצורת שבלול
שמחה לקרוא שיצא מוצלח יהודית 🍪❤️
עוגיות מצוינות!!
מאוד אוהבים אותם אצלנו 🙂
שמחה לקרוא שאהבתם חני:)
שבוע נפלא❤️
היי, האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן רגיל? ואם כן איזו כמות? תודה
אפשר לשים 100 גרם שמן (חצי כוס) אבל צריך לקחת בחשבון שזה ישנה קצת את מרקם העוגיות.
איך אפשר להמיר לשמן בכוס ח”פ?
אם זאת כוס חד”פ לשתיה קרה אז אפשר לשים כ3/4 כוס שמן אבל שימי לב שגם את יתר הכמויות את צריכה להמיר לכוס חד”פ.
כל פעם שאנו רוצים להכין עוגיות אנחנו מכינים את העוגיות האלה….
הן פשוטות להכנה וטעימות:)
תודה רבה!!
שמחה לשמוע 🙂
אין אין אליפות. עכשיו יש דרישה כל שישי להכין לשבוע שלם!!
שמחה לשמוע ❤️
מה עושים כשיש גושים מהשמן קוקוס?
הגושים הם בבצק או בשמן קוקוס עצמו?
בבצק
השתמשת בשמן קוקוס מוצק או נוזלי?
בפעם הבאה נסי להתחיל קודם בערבוב הביצים עם שמן הקוקוס והסוכר, עד שאין גושים (רצוי להשתמש במטרפה ידנית) ורק אז תוסיפי את יתר החומרים.
היי אפרת
קמח חיטה 70 אחוז ילך? (קמח כוסמין 70 אחוז מתנהג כמו רגיל,לא ידוע לגבי החיטה) ולגבי קמח חיטה 80 אחוז ידוע לך?
יום נעים .
אני חושבת שכן. אם הבצק ייצא קצת יבש תוסיפי כמה כפות מים לפי הצורך.
היי,
תקשיבי כשאני צריכה מתכון אני מחפשת רק באתר שלך!את אלופה!!!
ובקשר למתכון אפשר להשתמש במרגרינה?ואם כן איך לחתוך/לשים?
תודה.
תודה נילי 🌺
אפשר להשתמש במרגרינה (ב100 גרם). כדאי לחתוך אותה לקוביות קטנות ולהוציא אותה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה כדי שתתרכך.
יש אפשרות להכין מהם עוגיות בצורת שבלול עם הילדים?
כן אפשר.
דרך אגב, יש מתכון לעוגיות ספירלה.
אפשר במקום קמח רגיל להשתמש בקמח מלא?
אם כן זה אותה כמות?
ותודה על האתר המעולה!!אני משתמשת בו ונהנת ממנו מאד!!
היי מלי,
מומלץ לשלב מחצית כמות קמח מלא עם מחצית כמות קמח לבן כדי שהעוגיות לא ייצאו במרקם דחוס וכבד.
הכנתי כבר כמה מתכונים, כולם פצצה!! תודה
אפשר להמיר לקמח מלא במתכון לעיל??
היי יעל,
אם זה קמח כוסמין מלא אז אפשר.
אם זה קמח מלא רגיל, אני ממליצה לשלב מחצית כמות קמח מלא עם מחצית כמות קמח לבן כדי שהעוגיות לא ייצאו במרקם דחוס וכבד.
עוגיות מעולות!הבאתי לארוחת שישי וחיסלו את כולן
הן גם לא מאוד מתוקות וזה לדעתי מה שהופך אותן ליותר טעימות.
שמחה לשמוע 🙂
תודה איילה
יצא ממש טעים!!כל המתכונים באתר שלך מצוינים
תודה איילת, שמחה לשמוע 🙂
אפשר להכין את גם מקמח ללא גלוטן
לא ניסיתי אבל זה אמור לעבוד גם עם קמח “כרגיל” או תמי.
היי אפרת
אפשר להחליף את הסוכר בסילאן? 🙄🙄 נשמע מוזר אני יודעת אבל לא מתה על תחליפי סוכר ומנסה להמנע מסוכר ישיר…
תודה רבה
היי רעות,
אני חושבת שעדיף להשתמש במייפל טבעי או בדבש. הם יותר מעודנים מבחינת טעם וגם לא יצבעו את העוגיות כמו הסילאן.
בגלל שמדובר בממתיק שהוא נוזלי ועלול להרטיב את הבצק אני ממליצה לשים עד שליש כוס ולהשלים ב 1-2 כפות סוכר. לדעתי כדאי יהיה לוותר על ביצה אחת אחרת הבצק ייצא דביק מידי.
יצא ממש טעים. מתכון מעולה! תודה רבה רבה על המתכון.גם יצרתי וגם מעסיק את הילדים.
מהמם! 😍
תודה על השיתוף
היי אפרת
תודה על שפע של מתכונים מעולים
אפשר להחליף את החמאה בשמן?
תודה רבה
היי מעין,
אפשר לשים 100 גרם שמן (חצי כוס) אבל צריך לקחת בחשבון שזה ישנה קצת את מרקם העוגיות.
מה אפשר לשים במקום תמצית וניל שאין לי?
אפשר לוותר על תמצית הוניל.
אפשר גם אם קמח תופח
לא בטוחה. אני חוששת שזה יפגע במרקם הפריך.
אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא?
כן אפשר.
ממליצה להתחיל עם ביצה אחת. רק אם התערובת יוצאת יבשה ופירורית להוסיף ביצה נוספת.
אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס? יוצא טעים?
אפשר להדק על החלק העליון שוקולד צ’יפס (לפני האפיה).
בוקר טוב
לפי התגובות כאן הכנתי את הבצק ועשיתי עם הילדים- נהנו מאוד!
המלצה שלי- להכין עם מרגרינה כדי שיהי נח יותר לילדים.
תודה אפרת יצא טעים מאוד!
תודה מימי, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים 🌷
שלום אפרת,
במה אפשר להחליף את החמאה?
תודה:)
היי עלמה,
אפשר לשים חצי כוס שמן קוקוס.
בגדול אפשר להמיר גם בחצי כוס שמן רגיל אבל קחי בחשבון שזה ישנה את מרקם העוגיות והן ייצאו יותר קשות מפריכות.
נחטפו ברגע!!!!
תעות בשם זה גיל-לי
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי הכנתי את העוגיות והפחתתי סוכר ובסוף היה חסר סוכר אבל שמתי אבקת סוכר וזה יצאה בסדר
אחלה עוגיות שבה להכין!!!(:
היי, אני מכינה את העוגיות ללא מיקסר, צריך להמיס את המרגרינה במיקרו או לשים ככה כגוש?
תודה.
היי דלית,
אין להמיס את החמאה. יש לחתוך אותה לקוביות קטנטנות ולהניח אותה כחצי שעה לפחות מחוץ למקרר עד שתתרכך.
היי, אני טבעונית ולא יודעת למה להמיר את הביצים. יש לך רעיון?
היי איה,
אולי הייתי מנסה להמיר ברסק תפוחים.
אני ממליצה לקרוא את מדריך תחליפי ביצים.
העוגיות יצאו לי קצת מדי מתוקות… שמתי תרכיז של סוכרזית במקום הסוכר, האם זה קשור????
תלוי מה הכמות ששמת.
היי. האתר מדהים והמתעונים מעולים אחד אחד. אם אני לא רוצה להשתמש בחמאה או במרגרינה, אפשר להשתמש בשמן?
ואם כן, פשוט לשקול 100 גרם שמן?
היי עדי,
אפשר לשים 100 גרם שמן (חצי כוס) אבל צריך לקחת בחשבון שזה ישנה קצת את מרקם העוגיות. אם יש לך במקרה שמן קוקוס זה עדיף.
בוקר טוב!
אם יש לי ביצים בגודל L, כמה ביצים לשים?
כמה עוגיות יוצא מזה בערך?
תודה והמשך יום נפלא.
היי רבקה,
כדאי לשים ביצה וחצי, זאת אומרת ביצה + חצי ביצה טרופה.
יום מקסים 🙂
אני גרועה בבצקים אבל נתפס לי להכין את המתכון הזה..
איך יודעים שהבצק באמת בגובה הנכון? (חצי סנטימטר)?
כן, כל בצק צריך להיות בגובה של 4-5 מ”מ (כחצי ס”מ).
בהצלחה 🙂
איך יודעים תוך כדי הרידוד שהגובה הגיע באמת לחצי סנטימטר?
היי שירן,
אם יש לך סרגל את יכולה למדוד. אם לא, תראי לפי העין. זה אמור להיות דק אבל לא דק מידי.
עוגיות אליפות
חוסלו ברגע….
הולכת להכין הפעם מנה כפולה
תודה על המתכון
מצוין 🙂
תודה חגית.
לא מצליחה לשלוח את התמונה… אשלח לך למייל
או יופי אני רואה שזה עלה
איזה רעיון יפה! שמחה שהילדים נהנו.
תודה על התמונה והשיתוף 🙂
הכנתי עם הילדים את העוגיות. הילדים יצרו כל מיני צורות מעניינות. יצא טעיםםםם. מצרפת תמונה
הכנתי עם הילדים הם עשו צורות שונות קרצו צורות עם קורצנים השילוב של השחור לבן אתגר אותם יותר יצא מצוין והיה חוויתי מאוד תודה רבה
שמחה שנהניתם גם מההכנה 🙂
יש מצב להכין את העוגיות האלה בקבוצה של בנות???
ד”א אתר מדהים ומגרה……
אני חושבת שכן.
שבת שלום 🙂
אפשרי לעשות מקמח מלא?
היי אסתר,
אם זה קמח כוסמין מלא אז אפשר.
אם זה קמח מלא רגיל, כדי שהעוגיות לא ייצאו במרקם דחוס וכבד אני ממליצה לשלב מחצית כמות קמח מלא עם מחצית כמות קמח לבן.
היי אפרת יש לי רק קמח תופח ! זה ישנה את המרקם?
היי אסתי,
אני מתלבטת כי בקמח התופח יש יותר אבקת אפיה מאשר במתכון ולכן זה כן יכול להשפיע על המרקם.
חזרתי לעדכן בסוף עשיתי כוס אחת קמח תופח וכוס אחת קמח רגיל ויצא מוווושלם ! כבר הכל חוסל ☺
מעולה שאיזנת עם קמח לבן 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום
אם ארצה להכפיל את הכמות .. מה עם הכמות של הקקאו?
היי שני,
גם את כמות הקקאו יש להכפיל ולשים 2 כפות. בכל מקרה אני ממליצה להכין בפעמיים במקום להכפיל כמויות. כך המרקם של הבצק יוצא יותר מוצלח.
אפיתי עכשיו את העוגיות ויצא טעים בטירוף!
השתמשתי בביצה אחת בגודל L והבצק יצא פירורי. הוספתי קצת מים- ואז קרה הקסם והבצק נהיה אחיד.
אתר מעולה, עם מתכונים מעולים!
שיהיה אחלה סופ”ש.
תודה ברק, שמחה שיצא טעים 🙂
שבת שלום
האם אוכל להמיר את החמאה בשמן ובכמה?
חולה על האתר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בגדול אפשר לשים חצי כוס שמן במקום החמאה אבל אני ממליצה לך לשלב ולשים 50 גרם חמאה ורבע כוס שמן.
בהצלחה 🙂
היי אפרת,
הכנתי את העוגיות והכפלתי כמויות.
במקום לשים 2 כפות קקאו שמתי בטעות 4 כפות…
העוגיות יצאו מדהימות והקקאו לא הרס שום דבר בהן!
חצי מהן כבר חוסלו (:
תודה ושבת שלום!
שמחה שיצא טעים!
תודה לירז ושבת שלום 🙂
היי
יש לי 2 שאלות
1. יש אפשרות לרדד את הבצקים לשים אחד על השני לגלגל ולחתוך כמו ספירלה?
2. אין לי מרגרינה ואני רוצה פרווה איך אני ממירה בשמן?
תודה ויום טוב
היי שלי,
1. אפשר. מומלץ לחתוך אותם לפרוסות עד כחצי ס”מ.
2. אפשר להמיר בחצי כוס שמן אבל קחי בחשבון שזה ישנה את המרקם של העוגיות (הן יהיו קשות אבל פחות פריכות).
שבוע נפלא 🙂
אם אני מעוניינת להמיר את כמות הסוכר לסוכר קוקוס אורגני, מה היחס?
אגב, מכורה למתכונים באתר:)
היי הילה,
לא יצא לי להשתמש בסוכר קוקוס (למרות שאני מאוד רוצה לנסות). למיטב ידיעתי היחס הוא זהה לסוכר לבן רגיל.
שבת שלום 🙂
מתכון קל, מהיר וטעים. נהנתי מאוד להכין עם עדן בן השלוש שהיה בחופש מהגן ונהנה מכל רגע,
בעיקר כשהוספנו סוכריות מעל .. 🙂
איזה כיף לשמוע, שמחה שנהניתם 🙂
תודה לילך ויום מקסים
שלום לך
ראשית, רצינו לומר לך שהאתר נפלא, ביתי בת העשר נהנית לבחור ממנו מתכונים ולהכין בעצמה וכולנו נהנים מהתוצאות.
אז תודה!
ושאלה,
אני רוצה להכין כמות ולשלוח עם הילדים לביה”ס כל יום כמות קטנה.
איך לדעתך כדאי לשמור את העוגיות בצורה מיטבית? האם בהקפאה? ואם כן, אז איך להפשיר לאחר מכן?
תודה מראש
היי חגית,
קודם כל אני מאוד שמחה לשמוע 🙂
לגבי העוגיות, לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להקפיא. חשוב לשמור קודם בתוך שקית אטומה לגמרי (אפילו שקית כפולה). הפשרה בטמפ’ החדר.
יצא טעיםםםםם כמו כל המתכונים שלך!!
תודה שירה!
היי ! תודה על המתכונים !!
אין לי תמצית וניל .. אפשר לוותר?
כן אפשר לוותר 🙂
היי.יש לי שאלה.האם אפשר להמיר את הקקאו בשוקולית(אולי זה יצא מתוק יותר)תודה
כן רחלי, אפשר.
זה ייצא יותר מתוק אבל לא מתוק מידי.
רציתי להגיד לך תודה ! עשיתי אותם בצורת שבלול . יצאו לי טעימים וכל כך קלים להכנה . שבוע טוב לך ..
רעיון מעולה!
תודה הדס ושבוע טוב 🙂
באיזה ממתיקים ניתן להשתמש אך אני צריכה את זה ללא סוכר בכלל?
היי ליאת,
הכי מומלץ באפיה זה “כמו סוכר” (אבקה של סוכרזית). חוץ מזה אפשר להשתמש בכל ממתיק אחר כמו סטיביה, סוכרלוז וכדו’.
שלום וברכה!
תחילה רציתי להודות לך על האתר המדהים שיצרת!
דבר נוסף- אם אני רוצה להחליף את המרגרינה בשמן- כמה שמן אני צריכה לשים?
תודה רבה!
היי בינת,
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
כעקרון אפשר להמיר 100 גרם חמאה בחצי כוס שמן אבל קחי בחשבון שזה ישנה את מרקם העוגיות והן ייצאו יותר קשות מפריכות (אולי כדאי יותר לשלב רבע כוס שמן עם 50 גרם חמאה/מרגרינה רכה).
בהצלחה והמשך ערב נעים!
מתכון מצוין!!
אני מאד אוהבת את האתר. נחמד שאפשר להכין אוכל כ”כ טעים בשניות!!!
תודה! אני מאוד שמחה לשמוע 🙂
אני עכשיו רוצה להכין אבל אני לא מבינה באיזה תבנית? או שזה בצק ?&
היי גדא,
זה בצק של עוגיות פריכות.
אפשר להכין בתבנית הרגילה של התנור או בכל תבנית גדולה אחרת. צריך לרפד את התבנית בנייר אפיה ולסדר את בצק העוגיות במרווחים (אחרי שחתכת לריבועים) ולאפות.
שלום, אם יד לי ביצים במידה L עדיין להשתמש בשתיים?
היי,
אפשר להשתמש בביצה אחת ואם הבצק פירורי או יבש להוסיף לבצק מעט מים עד שהופך להיות נוח לעבודה.
אפשר להחליף חצי מהמרגרינה בשמן.פשוט נגמר לי המרגרינה
הי שרית,
אם זה חצי מהכמות אז לא אמורה להיות בעיה.
שימי 50 גרם מרגרינה בטמפ’ החדר (עדיף להוציא כמה שעות קודם מהמקרר) + רבע כוס שמן.
איזה אתר מקסים, אני משתמשת בו המון, מתכונים נהדרים.
עוגיות מדהימות וטעימות….
תודה כלנית!
שבוע טוב 🙂
אפשרי במקום ריבועים-
אחרי שמניחים אחד על השני, לגלגל למין רולדה ואז לחתוך לפרוסות.
זה יוצא שבלול…יפהפה וטעים
רעיון מצוין!
תודה יעל 🙂
טעים מאוד אני ממליצה להוסיף עוד שליש כוס סוכר
תודה רבקה על ההמלצה 🙂