זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 12-15 דקות
מס’ מנות: 15 עוגיות גדולות
סוג: פרווה
מצרכים:
1 ביצה
2 כפות (25 ג’) סוכר
2 כפות (40 ג’) דבש
שליש כוס (65 ג’) שמן
כוס (140 ג’) קמח רגיל
חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה
2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית
50 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט (לא חובה): סוכריות צבעוניות, נטיפי שוקולד מריר/לבן
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים בקערה בעזרת כף את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
-בעזרת כף מניחים עיגולים על נייר האפיה (עוגיות בגודל של כ3/4 כף) ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות/ שוקולד צ’יפס (יש לעשות מרווחים בין עוגיה לעוגיות מאחר והעוגיות תופחות ומשתטחות במהלך האפיה).
-אופים בתנור במשך 12-15 דקות, עד שקצוות העוגיות משחימות קלות.
-מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות ומתקשות מעט לאחר קירור בחוץ).
עוגיות שוקולד עם שמן, עוגיות שוקולד פרווה
ילדה עם רגישות לאגוזי לוז. מה ניתן לשים במקום שוקולד/פצפוצי שוקולד שעליהם כתוב עלול להכיל. תודה
אפשר לוותר על השוקולד.
יצא מושלםםםםם.
תודה רבה.
שמחה לשמוע🙂
תודה רחל
הכני העוגיות טעמן נהדר עם נטיפי שוקולד אך יצאו לי שטוחות יותר מהתמונה..מה הסיבה??רוצה להכין בשנית..תודה
יכול להיות שהבצק יצא לך רך מידי?
תנסי להוסיף כף קמח (סה”כ כוס+ כף) ואת העוגיות לפני האפיה תעשי עבות.
פעם נוספת. נהדרות..טעימות..כמות כפולה כמובן.
❤️
היי, הבלילה יצאה מאוד דביקה והיה קשה ליצור ממנה כדורים, מה עשיתי לא נכון? אולי כי השתמשתי בדבש מאוד סמיך?
היי הדר,
במקרה כזה אפשר לעבוד עם ידיים רטובות.
אחלה, אנסה בפעם הבאה.. בכל אופן יצא מאוד טעים! תודה 😋
אני עשיתי את הבלילה ואז זה יצא דביק אז הוספתי קמח שמן ויצא מושלם 🤩
קצת שמן***
תודה על השיתוף💜
עשיתי עם שוקולד ציפס במקום קצוץ וסוכריות צבעוניות יצא פיצוץ!!!
תודה שחזרת לשתף💜
חייב לשים שוקולד קצוץ?
זה מעשיר את הטעם אבל לא חייב
כתוב במתכון ״כוס (140 ג’) קמח רגיל״
כוס לא הכוונה ל240 גרם?
היי אפרת,
יש מ”ל שזה נפח שלא משתנה. כוס רגילה = 240 מ”ל
ויש גרם שזה משתנה בהתאם למשקל החומר.
אם את לא משתמשת במשקל אז פשוט תמדדי לפי כוס רגילה.
יצא מצוין. פחות מתוק ממה שחשבתי, אבל ככה אפשר לנשנש המון
תודה שחזרת לשתף🙂
הכנתי בלי גלוטן ויצא מושלם!! תודה!
ותודה על כל המתכונים באתר. משתמשת המון!!
נראה מעולה 😊
מושלם! פעם שלישית שמכינה כמות כפולה, פשוט נטרף ברגע שיוצא מהתנור .
תודה על מתכונים מעולים!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
טעים מאוד.
ניתן להכפיל כמויות ולאפות ב2 תבניות על טורבו?
אפשר להכפיל כמויות אבל מומלץ לאפות כל פעם תבנית אחת בתכנית קו עליון ותחתון.
חייב דוקא השחר?
לא, אפשר כל ממרח שוקולד.
יצא לי טעים ממש ברוך ה’
תודה על המתכון 😊
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
הי אפרת,
אני רוצה להכין.. האם אני יכולה לשים קקאו במקום שוקולית? או משהו אחר?
תודה!
היי
אפשר לשים כף קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר ל-3 כפות.
העוגיות הכי קלות ומוצלחות שהכנתי! נחטפו ממש
בתור אחת שהיא שתי ידיים שמאליות בכל נושא האפייה- שמחה שמצאתי מתכון כזה מעולה ב”ה.
תודה לך אפרת!
שמחה מאד שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף🩷
קל להכנה מהיר ויוצא נורא טעים
איזה כיף שיצא מוצלח, נראה טעים!
תודה שחזרת לשתף🙂
כמה ימים לפני אפשר להכין?
מומלץ עד 4 ימים לפני.
הפך להיות מתכון קבוע בבית!
תודה!
חשבתי לנסות להחליף את השוקולית בפודינג וניל. מה את אומרת?
אם כן, מניחה שיהיה צורך בתוספת מתוק-עדיף סוכר וניל, סוכר או דבש?
אציין שמתכננת להכין עם קמח כוסמין 80 אחוז.
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
יש באתר מתכון לעוגיות וניל שמכילות פודינג וניל(:
את יכולה להשתמש בקמח כוסמין 80% והמרקם מעט ישתנה.
ראיתי עוגיות וניל אבל הן חלביות..התכוונת לאלה? אשמח לקישור…
כן, אבל אפשר להשתמש במחמאה. צירפתי לך את המתכון כבר בתגובה הקודמת שלי…
מצרפת לך שוב, תלחצי כאן.
אה לא שמתי לב שזה קישור… תודה רבה!
אלופה!
חוזרת לעדכן שהכנתי עם פודינג וניל, בתוספת מעט סוכר וניל ועם קמח כוסמין ויצא ממש טעים!
אולי פעם הבאה אנסה לעשות עוגיות שחור לבן..;-)
איזה כיף שיצא מוצלח(:
תודה שחזרת לשתף❤
האם אפשר להכין בלי שוקולד ?
אפשר לוותר על השוקולד(:
אפשר בלי דבש?
במקום דבש אפשר לשים סירופ מייפל.
אם אין לך מייפל אז 2 כפות שטוחות סוכר + 1-2 כפות מים במידת הצורך.
יש עוגיות עם ממרח פסק זמן?
את יכולה להכין את המתכון לעוגיות נוטלה עם ממרח פסק זמן.
עוגיות מושלמות
אין דברים כאלהההההה
עשיתי עם מייפל במקום דבש יצא מעולה
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
מתכון מהמםם!! טעים ומיוחדדד!!
עשיתי עם קקאו וסילאן במקום דבש, מושש!!
איזה כיף לשמוע!
תודה על השיתוף❤
עוגיות קלות להכנה ומושלמות!!!
תודהה😋
איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לשתף❤
הי אפרת. האם אפשר לצפות את העוגיות בגנאש שוקולד ועל זה לפזר סוכריות?
אפשר בהחלט, ישדרג מאד(:
וואו יצא מושלם🤞
שמחה שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה על השיתוף❤
הכנתי מקמח מלא 100%, יצא מושלם כמו כל המתכונים שלך!
איזה כיף שיצא מוצלח ושנהנית מהמתכון! תודה על השיתוף🌺
הרגע יצאו מהתנור……
הריח משגע ונראית מעולה
תודה רבה על המתכונים המוצלחים
שמחה ממש שיצא מוצלח, נראה טעים ומזמין! תודה שחזרת לשתף😊
אחלה עוגיות !
נראה מעולה! שמחה שאהבת את המתכון(:
הכנתי אותם ויצאו ממש טעימות,
שכחתמ להוסיף בהתחלה את השוקולד הקצוץ אז בסוף שמתי מעל.
שמחה מאד שאהבת את המתכון, נראה מעולה! תודה על השיתוף❤
בס”ד
תודה רבה על המתכון הנפלא .קל וטעים . יישר כח . טיפ קטן : הרטבתי את הידיים במים ואז יצאו לי עוגיות יפות . תודה רבה רבה .
שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף😊
יצא טעים! מתכון קל! 👌
אבל יצא לי רק 10 עוגיות בגודל בינוני…😐
ממליצה להכפיל את הכמויות….
היי,
ככל הנראה יצא לך 10 עוגיות בגלל שעשית אותן מעט גדולות יותר (אני רואה בתמונה).
בכל מקרה, זה נראה מעולה ואני שמחה שאהבת את המתכון❤
הי אפרת יש סיכוי שתוצאי מתכון של עוגיות שוקולית לפסח?
היי,
את יכולה להכין את העוגיות שוקולית לפסח ולהחליף את הקמח הרגיל בקמח ללא גלוטן כשר לפסח😊
תודההההה
אם אני אשים קמח תפוחי אדמה זה אותה כמות?
יצא אותו מרקם?
והאם יש מתכונים לעוגיות או פנקייקים מקמח תפוחי אדמה?
היי אנאל,
לא ניסיתי, אבל אני לא חושבת שיצא מוצלח עם קמח תפוחי אדמה.
מצרפת מתכון לעוגיות לפסח שיש בהן קמח תפו”א.
חג שמח!
אין עלייך. טעים מאוד! אני מכינה אותן הרבה. אחלה עוגיות לשלוח בבוקר עם הילדים לגן. השתמשתי בשליש כוס שמן קוקוס מומס במקום שמן, נטיפי קרמל במקום שוקולד ציפס, וקמח כוסמין לבן. תודה רבה!!
תודה יקירה🌺
מקסיםםםםם
תודה:)
הי אפרת אני ממש אוהבת מטבח אני עוד שבוע ב 12 ויצא מוש:)
מתה עליך אתר פשוט מושלם
תודה לך מיקה😊
יאוו מעלףףףףף
יצא ממש יפה וטעיםםם
קישטתי עם שוקול לבן אני אשלח תמונה יצא מוש תודה לךךךךך
איזה כיף:) כל הכבוד👍
המתכונים שלך בד”כ יותר ממושלמים !!!
אבל פה יצא לי משהו מוזר הבלילה הייתה ממש נוזלית והעוגיות התרחבו לפני האפייה ואחרי האפייה יצאו ממש פיתות למה זה קרה
היי,
הבלילה לא אמורה להיות נוזלית, האם דייקת בכמויות?
כנראה שתוספת של כ-2 כפות קמח היו מביאות למרקם הרצוי🙂
ממליצה להשתמש בכוס מדידה כדי לדייק בכמויות:)
יש לי כוסות מדידה מסיליקון (כמו כפות שמתקפלות לתוך עצמן ונפתחות לכף עמוקה -כוס) כתוב על הכוס 250 מ”ל אבל אני לא יודעת בדיוק לאיזה קו מתכוונים
מקווה שהובנתי…
הבנתי… הכוסות שלך מעט יותר גדולות, במתכונים תמיד כוס=240 מ”ל. מצרפת לך תמונה של כוס בנפח הזה🙂
אחלה מתכון
מושלםםם!!
תודה רבה לאה❤️
ואי תקשיבי אני בתור ילדה בת 10 אוהבת להכין מלא מתכונים מהאתר תודה!
זאת כהזמנה אני מי ששלחה שהיא תנסה ואת אמרת לחזור לעדכן
איזה כיף לשמוע! יצא לך מצויין😍
תמשיכי להנות ולבשל😃
חייבים לעשות עיגולים בכף?
זה בגלל שהתערובת יוצאת דביקה.
אפשר גם לנסות להכין עיגולים עם ידיים רטובות.
טוב, תודה אנסה
תחזרי לעדכן🙂
זה יוצא בצק או עיסה? ( כי אני פשוט רוצה לדעת אם צריך וו גיטרה במיקסר)
זה יוצא עיסתי ודביק.
הכי פשוט לערבב עם כף.
יצאו עוגיות מושלמות אין עליך המתכונים שלך קלים וטעימים😁
תודה שירה ❤️
ממש טעים יצא ממש רק שאלה צריך להוסיף שוקולד ציפס במקום השוקולד ציפס באותה מידה!!!!!!!!!!!!
שמחה שיצא טעים 🙂
במקום שוקולד קצוץ אפשר לשים כרבע כוס שוקולד צ’יפס.
היי עוד שאלה
אפשר להחליף את הנטיפי שוקולד בשוקולד מריר חתוך גס?
כן.
היי המתכון נראה מעולה! רציתע לדעת רק אם אפשר להחליף את הסוכר בדבש?
היי עדי,
אני מניחה שאפשר. זה יעשה את התערובת יותר רטובה אבל גם ככה מניחים עיגולים בעזרת כף ולא עם הידיים.
*חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
נראה מעולה …..למרוח ביצה למעלה או שהסוכריות נדבקות לעוגיה לבד?אין על המתכונים שלך
אין צורך למרוח ביצה. מספיק להדק את הסוכריות לבצק 🙂
עוד משהו קטן
כשאת רושמת “מערבבים בקערה בעזרת כף את כל החומרים לפי הסדר הרשום ”
הכונה לערבב אחרי כל הוספה חומר שהוא?
כן, מומלץ לערבב אחרי כל מצרך שמוסיפים.
בוקר טוב
ממה שרשמת הבנתי שאפשר במקום השוקולד מריר שוקוציפס באיזו כמות ? (גם בגרם אבל אשמח גם בכמות של כפות או רבע כוס וכו)
תודה ויום נפלא.
רבע כוס שוקולד צ’יפס.
מ-ד-ה-י-מ-ו-ת
הכנתי לאחיינים שלי, טעמתי אחת ומיד הכנתי עוד נגלה כדי שישאר להם משהו עד מחר 🙂
כמו כל המתכונים שניסיתי מהאתר, פשוט וקל וטעים טעים.
נראה מושלם 😍
תודה עדי
היי
מתאים להכין קוקילידה מהעוגיות האלה?
אני חושבת שכן. מספיק לאפות 12 דקות שלא יהיו קשות
אפרת תודה ענקית,,
רציתי להכין משו מתוק לבנות לבוקר
ב2 דק’ ויצא כ”כ מושלם !
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה הודיה
מה אפשר לשים בימקום דבש
אוקי הסתדרתי יצא
ממש טעים תודה על המתכון
שמחה שהסתדרת ושיצא טעים 🙂
תודה רבה טעים מאוד ורך בפה
שמחה שאהבת 💜
יצא ממש ש ממש טעים והתחסל תוך כמה שעות. יצאו לי משום מה 25 עוגיות, לא מדוגמות במיוחד ויותר בהירות ממה שבתמונה. גם לא השתטחו באפייה. למה זה קרה? שמתי כל מה שצריך, מצרפת תמונה:)
היי שיר,
שמחה שיצא טעים 🙂
באיזה סוג שוקולית השתמשת?
התערובת היתה אחידה או גושית לפני האפיה?
אם יצאו לך הרבה עוגיות (שזה טוב 🙂 ) אולי הכנת אותן קטנות יותר, פחות מ¾ כף?
טעים ברמות !
נראה מעולה 🙂
תודה תומר
עוגיות מעדן!
תודה רבה לך אפרת.
נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף
עוגיות טעימות וקלות! עשיתי את זה שוב ושוב הכל נחטף!
שמחה שיצא טעים 🙂
האם חייב לשים דבש
במקום דבש אפשר לשים סירופ מייפל.
אם אין לך מייפל אז 2 כפות שטוחות סוכר + 1-2 כפות מים במידת הצורך.
מה זאת אומרת במידת הצורך לא הבנתי? אני לא חזקה במיטבח ואשמח בבקשה להסבר ברור יותר, השוקולד המריר לא מוריד מהמתיקות לילדים?
במידת הצורך הכוונה עד שהבצק נעשה אחיד ומעט דביק.
במתכון הזה למשל הבצק צריך להיות דביק ובעזרת כף מניחים עיגולים על נייר האפיה (ולא בעזרת הידיים כי הוא דביק מידי).
השוקולד המריר הוא גם מתוק.
היי אפרת תודה ענקית על המתכונים המושלמים,
העוגיות יצאו מעדן, עשיתי גם עוגיות טחינה עם שיבולת שועל ויצא פצצה…
תודה ענקית!!
שמחה לשמוע ❤️
היי, אני רוצה להכין את העוגיות ואין לי את כל המצרכים. האם במקום שוקולית אפשר לשים קקאו, ובמקום דבש, סילאן ?
אפשר לשים 2 כפות שטוחות קקאו + כף נוספת סוכר אבל לדעתי עם שוקולית זה יוצא יותר מעודן וטעים.
במקום דבש אפשר לשים סירופ מייפל. אם אין לך אז כף סילאן + כף סוכר (אם התערובת יוצאת יבשה יש להוסיף כף מים).
כרגיל יצא מעדן, הבן שלי היום בבית אחרי טיפול שיניים והוא יושב וטוחן.
מתכון כ”כ שלפעמים אני מכינה ממנו בבוקר לפני שהילדים קמים והם יכולים לקחת איתם בדרך לגן.
אין עליך תודה על הכל
שמחה לשמוע ❤️
תודה צופיה
היי העוגיות יצאו מעולות עשינו כפול שתיים יצא ממש טעים!תןדה רבה כל מתכון שלך מככב אצלינו בבית!!
נראה מעולה!
תודה לך על השיתוף 🙂
היי אפרת
אפשר לשים קמח מלא 80%?
או שעדיף רק לבן?
זה טעים יותר עם קמח לבן אבל אפשר להשתמש גם בקמח מלא 80%.
הכנתי כמות כפול 4 חצי מהכמות קמח מלא, שמתי חצי מהסוכר זהב והורדתי את הדבש ושמתי במקום סוכר ומים כמו שאמרת..
יצא מושלםםם!!!
כל מתכון שלך אליפות!!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה תמר
היי, חייבת לשתף ולהודות לך על המתכון המהמם כמו כל שאר המתכונים. זה הפך להיות מתכון הבית שלנו, ואפילו הילדים הגדולים שלי כבר מכינים אותו לבד
אני כבר מכינה כמות של פי 4, וזה מתחסל במהירות. הבקר למשל, הכנתי. וכבר לא נשאר זכר..
שוב המון תודה ושבת שלום.
שמחה לשמוע ❤️
תודה יעל
העוגיות יצאו פצצה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה אתי
תודה אפרת יצא מושלם!!!
שמחה לשמוע 🙂
אין לי שוקולד מריר אפשר להחליף במשהו אחר?
אפשר לשים כרבע כוס שוקולד צ’יפס. אם אין לך אפשר להכין בלי.
העוגיות יצאו לי מרירות,למה?
מרירות? אולי משהו מהמרכיבים היה מקולקל?
הכנת בדיוק לפי המתכון או שעשית שינוי כלשהו?
יהווווווווווו אפרת את פשוט מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!!!!!!!!! הבת שלי אחרי ניתוחון ברגל וחיפשתי מתכון קל טעים שהיא תוכל להכין היא בת 4 היא הכינה בלי ליכלוך קל טעים בעצם לא טעים זה הרבה מעבר היא לבד טחנה חצי מהכמות הכפולה והיא לא טיפוס שאוכל כמעט….
פשוט אליפות תודה רבה!!!!!!!!!!1
כל הכבוד לה! שמחה שיצא טעים 🙂
שתהיה לה החלמה מהירה!
תודה ❤️
אהלן אפרת. חייב לשים דבש? או שיש תחליפים?
היי תומר,
במקום דבש אפשר לשים סירופ מייפל (עדיף) או 2 כפות שטוחות סוכר + 1-2 כפות מים במידת הצורך.
חייב לשים שוקולד מריר
לא חייב אבל זה פשוט יותר טעים.
אפשר לשים שוקולד צ’יפס במקום ואם אין לך תכיני בלי.
שלום!
אשמח לדעת האם ניתן להקפיא את העוגיות או איך לשמור אותן טובות למשלוחי המנות בשבוע הבא?
תודה!
כן אפשר להקפיא. יש לשים בתוך קופסה אטומה. להפשיר עם הקופסה על השיש.
אפרת יקרה!
תודה על מתכונים נפלאים!
ועל הסבלנות ועל כל ההשקעה 🙂
רציתי לשאול לגבי המתכון,
אפשר לקרר את הבצק כמה דקות במקרר כדי שיהיה נוח ליצור עיגולים עם הידיים?
כן אפשר בהחלט.
שבוע נפלא 💜
התערובת צריכה להיות במרקם של ממרח?
זה מה שיצא לי…
התערובת צריכה לצאת רכה ודביקה (דומה קצת לממרח אבל סמיך). בעזרת כף מניחים עיגולים על נייר האפיה.
יצא מעולה!!!
קל ופשוט והריח שהעוגיות מפיצות בבית כל כך מגרה
תודה רבה!!
אין על המתכונים שלכם!
שמחה לשמוע!
תודה אולה 🌷
תודה !!
הכול חוסל 😋
היי אך אני מכפילה את הכמות?
היי ניצן,
אלה הכמויות מוכפלות ב-2:
2 ביצים
4 כפות סוכר
4 כפות דבש
שני שליש כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל
כפית אבקת אפיה
4 כפות אבקת שוקולית
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט (לא חובה): סוכריות צבעוניות, נטיפי שוקולד מריר/לבן
פשוט מושלם!
רק ממש חבל!
כי זה נגמר מדי מהר, אפילו שעשיתי
כמות כפולה מלכתחילה…..
תנסו!
תודה שחזרת לעדכן!
היי אפרת רשום כוס קמח האם הכונה ל200?
הכוונה לכוס בנפח של 240 מ”ל.
יצא מגניב!
אין עליך אפרת!!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה וחג שמח ❤️
היי אפרת,
הכנתי כפול, יצא מעולה, אבל משום מה העוגיות תפחו ממש ממש..
כתבת לשים עיגולים בגודל של 3/4 כף, שמתי בגודל של חצי כפית!!
ויצא ענק!!!
יודעת למה???
תודה!
מוזר שהעוגיות תפחו עד כדי כך.
השתמשת בקמח תופח או קמח רגיל שהוספת לו חצי כפית אבקת אפיה?
כמו שכתבת במתכון – קמח ואבקת אפייה
חשבתי שאולי שמת יותר מידי אבקת אפיה ולכן זה תפח כל כך. פעם הבאה אם את רוצה שזה פחות יתפח אולי כדאי להפחית בחצי את כמות אבקת האפיה.
יש תחליף לדבש?
תודה רבה!
היי 🙂
במקום דבש אפשר לשים סירופ מייפל (עדיף אם יש לך) או 2 כפות שטוחות סוכר + 1-2 כפות מים במידת הצורך.
היי אין לי שוקולד מריר אפשר במקום זה לשים שוקולד לבן??
כן אפשר.
הקטנים נורא אהבו את זה ממש אוהבים את המתכונים שלך👍👍👍
איזה כיף לשמוע!
תודה מזל 🌷
יצא נורא טעים👍👍 הקטנים נורא אהבו את זה ממש אוהבים את המתכונים שלך❤❤
אם יצא לי טיףה יבש יכול להיות כי הבייצה קטנה מידי?
כן, יכול להיות כי הביצה מוסיפה נוזלים לבצק.
איך יצאו לך צןרות מושלמות
היי סימה,
פשוט הנחתי בעזרת כף עיגולים ובמהלך האפיה העוגיות השתטחו ונעשו בצורה הזאת.
היי אפרת
העוגיות יצאו מעולה. פריכות וטעימות וכמובן פשוטות להכנה. תודה
שמחה לשמוע 🙂
תודה יהודה.
היי אפרת,
הכנתי פעמיים ויצא טעים מאוד!! הכל נחטף….
תודה רבה על מתכונים נפלאים וקלים
תודה פנינה, שמחה שאהבת 🙂
יצא מצויין!! חבל שלא עשיתי כמות כפולה…
נראה מהמם! 🙂
רציתי משהו מהיר לאכול עם הקפה ויצא מושלם ובצ’יק. לא מתוק מידי, כמו עוגה בתוך כל עוגייה. הכנתי חצי קמח מלא וסוכר קוקוס חום. מדדתי במשקל כל דבר. יצאו לי רק 12.
נראה מעולה 🙂
לגבי הכמות, יכול להיות שהכנת אותן גדולות.
היי,
יצא ממש טעים!!!
אפרת שיחקת אותה
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבוע נפלא
יש לי קמח לבן וקמח תופח אבל אין לי אבקת אפיה. מה ניתן לעשות?
אז אפשר לשים חצי כוס קמח רגיל וחצי כוס קמח תופח.
מאד טעימות!
כדאי להקפיא עד שבת?
תודה רבה!
נראה לי שכן.
קצת דחוף לי לדעת על תוכנית ההתנור.
ראיתי תשובה לשוקולד.
שוב תודה!
מתנצלת, ראיתי רק עכשיו.
תוכנית האפיה המומלצת היא חום עליון וחום תחתון. טורבו חזק מידי ולעיתים עלול לשרוף או להשחים מידי את העוגיות.
היי,
כמו שאת רואה אני לכיוון עוגיות.
אני תמיד אופה בטורבו. לשנות בעוגיות האלו (פעם ראשונה)?
אפשר שוקולד ציפס? כמה כפות?
תודה רבה!
היי
לשים בתנור את העוגיות על מצב טורבו?
לשים על קו עליון וקו תחתון (לא טורבו).
וואי אפרת,
אני לא בדיאטה ורציתי משהו טעים, הכנתי עם הבנות שלי – יצא מעדן!!!!
וגם קל מאוד להכנה.
הוספתי למחברת מתכונים שלי באתר.
תודה רבה!!
איזה כיף שנהניתן!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
מה אפשר לשים במקום השוקולד?
אפשר לשים שוקולד צ’יפס במקום ואם אין לך תכיני בלי.
הכנתי ישר כמות כפולה. הילדים טרפו וגם אני
תודה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה אביה ושבת שלום 🌺
אין לי ביצים….
אפשר להכין בלי? או אולי מתכון דומה?
תודה
היי ענת,
מצרפת מתכונים לעוגיות שוקולד ללא ביצים:
עוגיות שוקולד
עוגיות שוקולד ובננה
אפיתי בתבנית שקעים מסיליקון
יצאו 12 עוגיות מעולות!!!
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
מה המרקם של העוגיה?
אצלנו אוהבים את המרקם הקשה ואני רוצה להכין את העוגיות האלה..
היי צופי,
העוגיות האלה הן פריכות מבחוץ ומעט רכות מבפנים.
יצא לי רק 9 באסה
באיזה גודל כוס השתמשת?
240 מ”ל
אם כך ככל הנראה עשית את העוגיות בגודל קצת יותר גדול, ולכן יצאו לך רק 9.
סליחה חשבנו שהדרשה שלנו נמחקה אז התישבנו לדרוש מחדש
ושוב תודה ענקית
ריקי ותמי
היי אפרת
לא ממש הצליח לנו צורת העוגיות ולכן
עשינו מזה עוגה וראינו שזה יוצא במרקם של סופלה אז
עשינו נגלה נוספת ועשינו מזה סופלה וזה יצא לנו ממש מטריף
תודה רבה על האתר
זה מאד משמש אותנו
ריקי ותמי
רעיון מעולה!
תודה לכן 🙂
אפשר להשתמש במקום שוקולית בקקאו?
היי סיון,
אפשר לשים 2 כפות שטוחות קקאו + כף נוספת סוכר אבל לדעתי עם שוקולית הטעם יוצא יותר מעודן מבחינת הטעם.
הבדל- סליחה….
וחוץ מזה רציתי להגיד לך תודה רבה על התגובה המהירה….
היי שירה,
התערובת צריכה להיות מעט דביקה אבל לא נוזלית.
השתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל? צירפתי תמונה של כוס לדוגמה כמה תגובות קודם.
אני ממליצה שתנסי להכין את הכמות במתכון והפעם לאפות על 170 מעלות כי יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית. העוגיות אמורות לצאת מעט רכות ולקבל פריכות לאחר קירור בחוץ.
בהצלחה ועדכני איך יצא 🙂
אם אין לי דבש?
היי סיון,
במקום דבש אפשר לשים סירופ מייפל או 2 כפות שטוחות סוכר + 1-2 כפות מים במידת הצורך.
הכפלתי את הכמויות, כי לפי התגובות זה נשמע נחטף… אבל כולם יצאו לי קשות מאד וטפלות, יכול להיות שזה בגלל שהכפלתי????
ואם אני אכין בכמות שכתבת זה יצא לי טעים כמו לכולם????????????..
היי שירה,
לא אמורה להיות בעיה להכפיל. תוכלי לעבור שוב על הכמויות ולבדוק שלא פספסת משהו? איך היה המרקם של הבצק לפני האפיה? כמה זמן אפית אותן?
אני לא ממש זוכרת את הסדר של ההכנה, המרקם היה בין נוזלי לדביק, ואפיתי את התבנית הראשונה 12 דק’ כי זה התחיל להשרף מעט בקצוות, ואת התבנית השניה בערך 14 דק’, אבל לא היה בין שתי התבניות…
היי,
שאת רושמת “כוס קמח”, למה את מתכוונת לכוס חד פעמית או כוס רגילה?
תודה על האתר המושקע והמתכונים הנפלאים.
המשך יום נפלא
היי רבקה,
בכל המתכונים באתר אני משתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל.
ראי דוגמה לכוס:
אפשר להכין את העוגיות בלי דבש
היי הודיה,
במקום דבש אפשר לשים סירופ מייפל ואם אין לך שימי 2 כפות שטוחות סוכר במקום וגם 1-2 כפות מים במידת הצורך.
תודה רבה הכנתי את העוגיות הן בדרך לחייל שלי בעזה בזכותך הכנתי 3 סוגי עוגיות מתכונים כ”כ קלים להכנה
תודה רבה לך
שמחה לשמוע 🙂
היי אפרת 🙂
נתקעתי בלי שוקולד.. יש אפשרות לוותר עליו?
היי ספיר,
אם יש לך שוקולד צ’יפס זה גם טוב. אם לא תכיני בלי.
שלום וברכה, והמון תודה על אינסוף מתכונים מעולים
הכנתי את העוגיות השבוע ויצאו לי 13 עוגיות
רציתי להכין שוב לשבת כ-40 עוגיות, איזה כמויות היית ממליצה לי?
שוב המון תודה
היי רותם,
כעקרון יש להכין כמות משולשת אך מאחר ואני לא ממליצה להכפיל את הכמויות ב-3 (זה פוגע במרקם) אז אני ממליצה להכין בפעמיים כמות כפולה (להכפיל את כל החומרים ב-2) + כמות רגילה לפי המתכון.
יום מקסים 🙂
הי
יש לי רק קמח תופח הולך?
אפשר אבל יכול להיות שהעוגיות יתפחו קצת יותר. כמובן שיש לוותר על אבקת האפיה.
אני לא יודעת למה אבל יש לי קטע כזה כל פעם שאני מכינה עוגיות והמרקם לפני שאני שמה בתנור הוא נוזלי אני פשוט מוסיפה קמח והכל יוצא סבבה ודרך אגב אני בת 13
את אלופה, כל הכבוד 🙂
היי , יש לי שאלה , אחרי שמוסיפים את כל החומרים ומערבבים צריך לצאת בצק או בלילה נוזלית ? יצא לי בין נוזלי לסמיך אבל אפילו לא קרוב לבצק ובגל זה היה לי קשה לשים את העוגיות על המגש בגלל שזה נזל והם השתטחו ויצא עוגיות דקות . עדיין יצאו טעים מאוד חייב לציין!!
היי,
התערובת אמורה לצאת דביקה ויותר סמיכה מאשר נוזלית לכן מניחים את העוגיות בעזרת כף על נייר האפיה (זה לא בצק שאפשר ליצור איתו עוגיות עם הידיים). לדעתי תוספת של כ-2 כפות קמח היו מביאות למרקם הרצוי.
בכל אופן, שמחה שיצא טעים 🙂
וואיי איזה עוגיות טעימות !!!! והכי קלות להכנה.החלפתי את הדבש בסילאן כי לא היה לי,והכפלתי את הכמות.
תודה רבה על כל המתכונים שלך,לא יצא לי פעם אחת מתכון מאכזב.אז שוב תודה!
שמחה שיצאו טעימות 🙂
תודה עדי והמשך יום מקסים!
היי , האם אפשר לערבב את החומרים במיקסר ?
ואם לא במיקסר , משנה באיזה כלי מערבים?
היי,
אין צורך לערבב עם מיקסר. מספיק לערבב עם כף ואח”כ ללוש קצת עם ידיים רטובות. אם התערובת יוצאת דביקה ואי אפשר ללוש, מספיק לערבב עם כף.
היי, האם אפשר להכין את העוגיות עם קמח תופח כשר לפסח? האם כל מתכון לעוגה/עוגיות עם קמח רגיל ואבקת אפיה אפשר להמיר לקמח תופח כשר לפסח?
היי,
לא כל עוגיות/עוגה אפשר להמיר בקמח תופח של פסח. התוצאה לא תמיד יוצאת דומה. זה עניין של ניסוי וטעייה 🙂
חג שמח!
היי יש לי שאלה
התחלתי לערבב אחרי שהכנסתי את השוקולד המריר הקצוץ (אם הבנתי נכון- לקוביות?). אחרי שזה יסיים להאפות בתנור, השוקולד יימס במהלך האפייה?
היי,
כן, יש לקצוץ לחתיכות או קוביות קטנות. בזמן האפיה השוקולד יימס אבל לאחר שהעוגיות יתקררו הוא יחזור להתקשות ואז ירגישו את החתיכות.
הכנתי אתמול את העוגיות בכמות כפולה למשפחה והוספתי נטיפי שוקולד לבן. יצא מעולה!!! חוסל הכול! תודה תודה רבההה
שמחה שיצא טעים!
תודה יובל ושבוע מקסים 🙂
אז הכנתי גם כאלה..
אבל עם שוקולד צ’יפס. יותר פשוט מלקצוץ. ובלי הדבש.
יצא טעים.
תודה.
המתכונים שלך פשוטים ומעולים. איזה כיף!
תודה ג’ן, שמחה לשמוע 🙂
די מעצבן לקצוץ שוקולד מריר. יש תחליף יותר נוח? שוקולד מומס? שוקולד צ’יפס? רעיון אחר?
שוקולד צ’יפס זה מצוין.
מה הסיבה שהבצק מתפורר ?
עשיתי הכל כמו שכתוב,חוץ מדבש שאין לי אז שמתי עוד כפית סוכר ,ואין לי שוקולית אז שמתי קקאו .
מדוע זה מתפורר ?
היי כרמלה,
זה בגלל שויתרת על הדבש. הדבש מסייע להדבקת החומרים.
אם הבצק ממש מתפורר אני ממליצה להוסיף ביצה נוספת. תחילה כדאי להוסיף מחצית מבלילת הביצה ואם הבצק עדיין יבש או מעט מתפורר יש להוסיף את המחצית השניה.
תודה .
*האמת ששמתי את זה במקרר לשעה וחצי
וזה עזר קצת .
תודה בפעם הבאה אנסה את מה שאמרת .
ואעדכן איך זה יצא כמובן.
שמחה שהסתדרת 🙂
שלום
מה אפשר להחליף משוקולית ודבש?
תודה , מרים
במקום דבש אפשר סירופ מייפל. במקום שוקולית אפשר לשים 2 כפות שטוחות קקאו + כף סוכר נוספת.
האים
האפשר להכפיל כמויות עים כן בכמה תודה
אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2.
אפרת היי!
אם אני רוצה להכפיל כמויות לעשות את זה בפעמים נפרדות או לערבב כמות כפולה מכל דבר?
היי גסי,
אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולאפות בפעמיים (כי אני לא בטוחה שיהיה מקום על מגש אחד).
שלום ושבוע טוב
הכנתי בלי דבש והוספתי במקום עוד כף סוכר
יצא פשוט ממכר!!!
אני חייב להגיד לך שבזכות האתר שלך התחלתי פשוט לנסות וכל פעם להתלהב מחדש באפייה שלי
המתכונים כל כך קלים ופשוט מדויקים והטעם תמיד תמיד מנצח
התחלתי בעוגת קינמון שזה פשוט מתכון מנצח בכל פגישה משפחתית אני מכין ופשוט גורף מחמאות
כל הכבוד על האתר והיוזמה !!
כיף גדול לשמוע!
תודה יעקב ושבוע טוב 🙂
רציתי לישאול אם יש תחליף לאבקת שוקולית?? כי אין לי
היי אביגיל,
אפשר להכין עם 2 כפות קקאו שטוחות אבל זה יוצא קצת פחות טעים ומעודן מאשר מכינים עם שוקולית. ממליצה להוסיף כף נוספת של סוכר כי הקקאו מר.
היי אני הוספתי 8 גרם אבקת קקאו ו12 גר אבקת סוכר (שוקולית מאולתרת) כרגע הן בתנור נראות טוב 😍
העוגיות יצאו מעולות!!! תודה
תודה יהלי, שמחה שאהבת 🙂
הכנתי ביום שישי לפי המתכון בדיוק אבל יצאו לי קצת קשות ולא פריכות וזמן האפיה היה 13 דק.מה נראה לך הסיבה
היי שירן,
לדעתי זה קשור לעוצמת התנור. פעם הבאה ממליצה לאפות פחות זמן. אפילו להוציא כבר אחרי 10-11 דקות ואז העוגיות ייצאו פריכות מבחוץ וקצת רכות מבפנים. זה גם יכול להיות קשור לעובי העוגיות, במקרה הזה מומלץ דווקא לא לשטח אותן לגמרי אלא לעשות אותן קצת עבות (נגיד בעובי כ1 ס”מ).
הכנתי אתמול
התבנית הראשונה נשרפה ….
התבנית השניה יצא טוב חוץ מהצורה שלהם שמידי השתטחה אבל הטעם מעולהההה
היי אפרת,
יכול להיות שהבצק קצת התחמם או שהיה שמנוני ורך מידי ולכן זה קרה או שהתנור שלך קצת חזק. פעם הבאה נסי להכניס את התבנית למקפיא להתייצבות של כ-10 דקות ואז הכניסי לתנור חם. אם אין לך מקום לכל התבנית, את יכולה להכניס את הבצק למקפיא ל10 דקות ואז ליצור ממנו עוגיות ולאפות (העיקר שהבצק יהיה מעט קר).
יום מקסים 🙂
הכנתי יצאו ממש ממש טעים !ממליצה בחום.תודה על המתכון
תודה מאיה, שמחה שאהבת 🙂
היי אפרת קודם כול המתכונים שלך מדהימים
יש לי שאלה יש אפשרות לשים שוקולד לבן עוגיות או שוקולד חלב סוכריות קופצות במקום המריר?
ומה אפשר לעשות לגבי שוקולית אם אין
אפשר כף קקאו ועוד כף סוכר?
תודה אוריני 🙂
אפשר לשים שוקולד לבן עוגיות או שוקולד חלב עם סוכריות קופצות, זה דווקא יכול להיות מעניין.
חייבת לציין שעם שוקולית זה יוצא יותר טעים אבל אם אין אפשר לשים כף קקאו + כף סוכר נוספת.
שבוע נפלא!
העוגיות יצאו מדהימות! אין על המתכונים שלכם, תודה.
תודה לירון, שמחה לשמוע 🙂
שבוע נפלא!
היי,
הכנתי את העוגיות כמה פעמים וכל פעם יוצא לי טעים. אני תמיד חוזר לאתר הזה לקחת את המתכון. אבל היום הכנתי אותם והם פשות התחברו ולא כל כך הבנתי למה. את אולי יודעת למה זה קרה?
היי אוראל,
יכול להיות שלא עשית מספיק מרווחים בין עוגיה לעוגיה? אולי גם הבצק התחמם כתוצאה מזה שעמד בחוץ קצת יותר או מערבוב יתר? ואז הוא השתטח יותר באפיה.
עשיתי ויצא טעים ברמות אך לא פריך!!! יש מה לעשות שיהיה יותר פריך??
היי ריטה,
אולי הכנת אותן עבות? אם תשטחי אותן יותר לפני האפיה הן יהיו יותר פריכות.
חג שמח 🙂
היי אפרת נתקעתי בלי שוקולד מריר אפשר ממרח שןקולד או משהוא אחר
היי יצחק,
לדעתי אפשר להוסיף 2 כפות ממרח שוקולד ולהוסיף עוד 2 כפות קמח (בנוסף לכוס קמח).
שבת שלום 🙂
היי..הכנתי פעמים ויצא מעולה,הבעיה שהעיסה יוצאת דלילה מידי והעוגיות יוצאות בגדול של שוקולד ציפס.
הוספתי קמח וזה לא עזר,אם אני במנג’טים זה יאפה טוב?
היי סיון,
באיזה כוס את משתמשת? ראי תמונה של כוס שמומלצת לשימוש (בכל המתכונים באתר).
אם הבלילה יצאה לך דלילה מידי את יכולה לאפות במנג’טים אבל שלא יהיו עבים מידי אחרת העוגיות יהיו רכות מבפנים.
מה המרחד שצריך בין עוגיה לעוגיה כדי שלא יהפכו לעוגה? או מה המקסימום של כמות עוגיות בתבנית? (סטנדרט 30*40)
היי מלי,
מומלץ להניח את העוגיות במרווחים של כ-2 ס”מ אחת מהשניה.
בדר”כ הכמות שבמתכון אמורה להכנס בתבנית בגודל שציינת.
שבת שלום 🙂
היי בעוגיות שוקולית אם אין לי דבש האם אני יכולה לשים סילאן במקום?
היי שירן,
במקום 2 כפות דבש, שימי כף סילאן וכף סוכר.
אפשר להשתמש בקמח תופח ?
היי,
עדיף כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה אבל אם אין לך, אפשר לשים כוס קמח תופח ולוותר כמובן על אבקת האפיה.
אפשרי לערבב עם מיקסר ולא עם כף?
היי רועי,
אם זה יותר נוח לך אז אפשר.
אפשר שוקולד חלב במקום מריר תודה ויום טוב
כן הדסה, אפשר.
אם אין לי דבש אני יכולה בלי או שחייב לשים משו במקום ואם צריך אז מה?
היי שילב,
אם יש לך סירופ מייפל את יכולה לשים במקום. אם לא, שימי סוכר (סה”כ 4 כפות) ואם במקרה הבצק יהיה יבש או מתפורר תוסיפי 1-3 כפות מים בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
בהצלחה 😉
היי. ראיתי שאמרת למישהו פה שאפשר להכין אותן גם ללא שוקולד. השאלה היא אם צריך לשים יותר ממשהו אחר במקום (יותר קמח או ביצה) או שפשוט להוריד את השוקולד?
היי איציק,
פשוט לוותר על השוקולד (אין צורך לשים משהו במקום).
שבוע נפלא 🙂
תודה רבה (:
היי, מהביצה צריך לשים גם את החלבון וגם את החלמון, נכוו?
נכון 🙂
היי אפשר לעשות את העוגיות בצורות??כלומר לשים את התערובת בתוך קורצן עם צורה??☺️
היי בתאל,
לדעתי הבצק יוצא קצת דביק אבל הוא יוצא לך יציב ונוח לעבודה אז אין בעיה.
בהצלחה 🙂
הכפלתי את המצרכים…. והורדתי מכמות הדבש.
הטעם יצא מעולה ומעל שמתי סוכריות.
ועשיתי שידרוג לכל מי שרוצה הכנתי את התערובת במקום צורת עוגיות לעוגה. והטעם מושלם!\
רעיון מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף ולעדכן!
עשינו את העוגיות הורדנו מכמות הסוכר והדבש לכף וחצי כל אחד במקום 2 כפות והוספנו ביצה אחת וכף שוקולית יצאו לנו 24 עוגיות גדולות ויצא מאוד טעים!
מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה עדן והמשך יום נפלא
גם למאותגרת אפיה כמוני יצא די מוצלח! איזה ריח נפלא התפשט בבית. רק הסתבכתי עם עשיית הצורה. לא הצלחתי ליצור עוגיות יפות אבל הטעם מפצה.
ושידרוג שלי- אגוזי מלך קצוצים בנוסף לשוקולד, והחלפתי את הסוכר ב4 שקיות סטיביה.
מעולה! שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך ערב מעולה
אפשר במקום שמן לשים חמאה ואם כן אז כמה גרם?
כן הלל,
במקום שמן אפשר לשים 80 גרם חמאה מומסת.
אפשר לעשות את העוגיות בלי דבש??
היי נעה,
אם אין לך דבש רצוי לשים במקום סירופ מייפל או סילאן ורק אם אין לך שימי 2 כפות סוכר (סה”כ 4 כפות סוכר לכל המתכון).
היי
יש אפשרות להשתמש בקורנפלור או קמח תפוא?
במקום קמח רגיל?
היי רוני,
לא ניסיתי אבל אני לא חושבת שזה ייצא מוצלח עם הקמחים האלה.
שלום!
נגיד ואין לי שוקולד בבית האם אפשר להחליף אותו במשהו אחר כמו תפוח מגורד?
היי אריק,
תפוח מגורד עשוי להרטיב את הבצק ולפגוע בפריכות. פשוט תכין בלי שוקולד.
היי אני רוצה להכין את העוגיות בכמות. גדולה אז אני מכפילה אבל אם יש לי רק שוקולד מריר אחד זה בסדר?
אני רוצה להכפיל בשלוש בערך
היי טדגה,
גם אם את רוצה כמות משולשת אני ממליצה להכין בשתי פעמים. פעם אחת להכפיל כמויות ב-2 ופעם שניה להכין לפי הכמות במתכון. הסיבה היא שלעיתים שהכמויות גדולות מידי משהו משתבש בתוצאה הסופית.
לגבי השוקולד המריר, אין בעיה להשתמש בחפיסה אחת לכל הכמות.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂
תודה רבה
בשמחה 🙂
האם אפשר להמיס במקום לקצוץ את השוקולד?
היי ליאת,
מבחינת טעם ומרקם עדיף לקצוץ את השוקולד מאשר להמיס אותו.
אם קשה לך לקצוץ את השוקולד את יכולה לא לשים אותו בתערובת, אח”כ להמיס אותו ולאחר אפיה וצינון של העוגיות להזליף דוגמאות על העוגיות ולהניח לשוקולד להתייבש (כמו במתכון הזה- עוגיות חמאה).
שבת שלום 🙂
האם מים יכול להחליף את הביצה?
אם כן, כמה לשים?
היי אילנה,
לדעתי הכי מומלץ לשים חצי בננה מעוכה אם יש לך.
אם לא, יכול להיות שאת יכולה לשים מים, בסביבות 2-5 כפות. אני ממליצה להוסיף את המים בסוף ובהדרגה עד שמתקבל בצק נוח לעבודה. בכל אופן, אם את שמה מים אני לא ממליצה לוותר על הדבש או לפחות לשים במקומו סירופ מייפל או סילאן כי זה תורם למרקם העוגיות.
בהצלחה! ואם תנסי אשמח לעדכון איך יצא 🙂
שלום אפרת!!
שמתי תפוח מתוק מגורד דק במקום מים. משום מה לא זכרתי את האפשרות הזו 😉
יצא ממש טעים, גדול ושוקולדי במיוחד!
מעולה!! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן
היי
שאלה- כמה ימים העוגיות יהיו טריות?
אם המסיבה במוצ”ש אז אפשר להכין כבר בחמישי?
תודה
היי בועז,
לאחר שהעוגיות מצטננות לטמפ’ החדר יש לשים אותן בשקית כפולה (הכוונה ל2 שקיות) ולקשור היטב או בקופסה אטומה לגמרי וכך הן יישמרו טריות.
בכל אופן, אם יש לך אפשרות להכין יום לפני אז עדיף.
שבת שלום 🙂
היי , מותר שוקולית לחולי צליאק כתוב על השקית עלול להכיל גלוטן (נראה שבכמות מזערית ביותר) השאלה אם זה בסדר?
היי,
אם רשום על המוצר שהוא עלול להכין גלוטן הגם שבכמות מזערית, ולא רשום עליו בדיוק מהי הכמות זאת בעיה.
אם מדובר בחולי צליאק אני ממליצה להשתמש בשוקולית שרשום עליה במפורש היא ללא גלוטן או בקקאו ללא גלוטן.
יצא ממש טוב אבל,יצא רק 9 ולא קרוב ל15
היי רעות,
אולי עשית אותן גדולות?
בכל אופן שמחה שיצא טעים 🙂
עוגיות אליפות!
שמחה שאהבת 🙂
בתור ערבית מאד אהבתי את ז
שמחה שאהבת 🙂
אני מכינה את כל המתכונים עם קמח כרגיל קמח ללא גלוטן ויוצא טעים מאוד
מעולה 🙂
תודה רבה בדיוק הכנו וזה נראה טעים,
אבל חייבים לשים שוקולד?
היי נאיה,
זה יותר טעים עם שוקולד אבל לא חייבים.
היי, טעים מאוד! אבל התערובת הייתה נורא דביקה והיה לי קשה ליצור עוגיות על המשטח. מה לעשות בפעם הבאה?
היי נועה,
התערובת אמורה להיות מעט דביקה ולכן משתמשים בכף כדי ליצור עוגיות ולהניח אותן על נייר האפיה. אם התערובת יצאה יותר מידי דביקה פעם הבאה אפשר להוסיף עוד מעט קמח לתערובת.
המשך יום נפלא 🙂
האם אפשר להחליף את השוקולד בנטיפי שוקולד ? ומה הכמות?
כן מזל, אפשר לשים כרבע כוס שוקולד ציפס.
עוגיות מדהימות כיף להכינם
תודה עידו, שמחה לשמוע 🙂
עוגיות מעולות. תודה רבה.
תודה מרים 🙂
האם אפשר להחליף את השמן במשהו? או לשים פחות שמן?
היי מעיין,
לא כדאי להפחית בכמות השמן אחרת זה ייפגע במרקם העוגיות.
אפשר לשים במקום השמן 70 גרם חמאה מומסת או שליש כוס שמן קוקוס מומס.
אפשר גם לשלב ולשים רבע כוס שמן ו20 גרם חמאה מומסת.
היי היכרתי את האתר לא מזמן, אתר מקסים ועם הרבה מתכונים קלים וטעימים.
יש לי שאלה לגבי עוגיות שוקולית מה אפשר לשים במקום סוכריות צבעוניות? תודה
תודה שרית 🙂
אפשר לוותר על הסוכריות הצבעוניות או שאפשר לשים במקומן שוקולד צ’יפס אם יש לך.
טעים טעים טעים! מומלץ להוסיף כף או שתיים של נוטלה (:
דרך אגב את כל המתכונים שלך אני מכינה מקמח כוסמין מלא אורגני, ויש לציין שזה בכל זאת יוצא טעים ביותר- וכמובן שזה בריא יותר!
נשמע מעולה עם הנוטלה 🙂
מסכימה לגבי הכוסמין המלא. גם אני משתמשת בו והוא מצוין.
האם אפשר להחליף את הדבש במשהו אחר אי לוותר עליו?
*או
היי בינת,
את יכולה לשים 2 כפות סירופ מייפל או כף סילאן+כף סוכר ואם אין לך- שימי 2 כפות סוכר ותוסיפי עוד 1-2 כפות מים במידה והבצק יהיה יבש או מתפורר.
בהצלחה 😉
שלום,
אני אלרגית לדבש אז אם מוסיפים מים זה יוצא עדיין בסדר?
היי הלן,
עדיף להוסיף 2 כפות מייפל או סילאן אם אין לך רגישות אליהם או 2 כפות סוכר + כף או שתיים מים רק במידת הצורך.
יצא מעולה!!
שמחה לשמוע! מה שמת בסוף במקום הדבש?
שלום.
במה אפשר להחליף את השוקולד המריר כי בעלי לא אוכל שוקולד בכלל. תודה רבה
היי רחלי,
את יכולה להכין בלי שוקולד.
שבוע נפלא 🙂
יצא סוף הדרך!!!אין מילים
שמחה לשמוע!
תודה הדס ושבוע מעולה 🙂
הכנתי עם קמח כוסמין כי לא היה לי קמח רגיל, ועדין יצא מעולה! תודה רבה
מעולה! תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂
עוגיות נפלאות!!
ובכלל אתר נהדר!
תודה רבה לך!
תודה שירי, שמחה שיצא טעים 🙂
האם אפשר להשתמש בשוקולד לא מריר ? והאם צריך להמיס אותו
תודה 🙂
כן שושי, אפשר ואין צורך להמיס אותו.
מאוד אוהבת את המתכונים שלכם כל מתכון בינגו והטעם…מדהים!!!
תודה! כיף לשמוע 🙂
יצאו מעולות!תודה לך!
שמחה לשמוע!
תודה גילה והמשך יום מעולה 🙂
יצא ממש טעים!
תודה רבה על האתר, ממש נהנית.
תודה אלישבע, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא
בתי בת השלוש נהנתה מההכנה ומהתוצאה. עוגיות קלילות וטעימות.
איזה כיף לשמוע 🙂
תודה על העדכון והמשך ערב נעים
שלום,
שאלה למתחילות-ניתן להחליף קמח רגיל בקמח כוסמין?
תודה
היי יהל,
לדעתי אפשר.
שהם נראות טעימות, ובאמת הם טעימות, הם כפיות להכנה.
תודה על המתכון
בהצלחה לכל מי מי שרוצה להכין את העוגיות.תודה
תודה לך שחזרת לעדכן 🙂
שבוע נפלא!
היי לך,
אולי שאלה מצחיקה אבל איך קוצצים
שוקולד? כאילו נראה לי עם סכין אבל זה נראה קצת
קשה, לא?
תודה 🙂
היי חלי,
קוצצים עם סכין ואם עושים את זה נכון זה קל 🙂 מניחים את השוקולד על קרש חיתוך. משעינים את כרית כף היד על החלק העליון של להב הסכין ולוחצים לאורך ואח”כ לרוחב.
בהצלחה 😉
כל כך הרבה תודה על השאלה הזאת. את לא תאמיני איזה שיטות השתמשתי עד עכשיו…
עוגיות נפלאות!
תודה רבה על המתכון
תודה אדית, שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום
Hi מתכונים ב-10 דקות
I would like to ask one question about this recipe but do you speak English?
you can ask 🙂
צהרים טובים
אפשר לשים שוקולד ציפס במקום השוקולד הקצוץ?
תודה!
בטח 🙂
שבת שלום!
טעיים ברמות
שמחה לשמוע 🙂
אפרת שלום
האם אפשר להכין את העוגיות במולטי קייק לדעתך?
היי אורטל,
לא ניסיתי אבל לדעתי מולטי קייק יהפוך את העוגיות למרקם שדומה יותר למאפינס בגלל הצורה שלו.
נראה לי שבמקרה הזה כדאי יותר לאפות בתנור כי במהלך האפיה העוגיות משתטחות ומקבלות פריכות קלה (מה שלא נראה לי שיקרה במולטיקייק).
יום מקסים 🙂
הכוונה לשוקולית לשתיה ? כי יש שוקולית לאפייה ,לעוגות . זה משנה ?
היי מיטל,
כל אבקת שוקולית יכולה להתאים (שוקולית לשתיה, לאפיה וכו’).
יום נעים 🙂
שלום, כמה זמן ניתן לשמור את העוגיות? האם ניתן להקפיא?
היי יפעת,
העוגיות נשמרות בקופסה אטומה מחוץ למקרר עד 3 ימים. אין בעיה להקפיא אותן אם רוצים.
את השוקולד המריר הקצוץ ממיסים ואז מוסיפים לתערובת או להשאיר כחתיכות?
היי בתיה,
מוסיפים לתערובת את השוקולד הקצוץ כחתיכות. אין צורך להמיס.
היי,
מה החלופה לשוקולית?
היי רעות,
אפשר להכין עם 2 כפות שטוחות אבקת קקאו אבל עם שוקולית זה יוצא יותר טעים ומעודן.
עשיתי עם שוקו תות.יצא מדהים.זללנו .ממש תודה
תודה שחזרת לעדכן, באמת הייתי סקרנית 😉
יש לי בבית רק שוקו בטעם תות או קקאו
יש אפשרות להכין מהם?
היי,
עם קקאו העוגיות יוצאות בטעם יותר חזק לעומת עם אבקת שוקולית שהטעם שלה מעודן יותר. ניסיתי את שתי האופציות ואהבתי יותר את העוגיות עם השוקולית.
לגבי שוקלית בטעם תות, לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.