שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

מס’ מנות: 10 עוגיות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

כוס (140 ג’) קמח רגיל (או קמח כוסמין מלא)

רבע כפית אבקת סודה לשתיה

2 כפיות (10 ג’) אבקת שוקולית או אבקת קקאו

4 כפות (50 ג’) גדושות סוכר

5 כפות (40 ג’) שמן

20 גרם חמאה מומסת (לפרווה – מרגרינה מומסת או 2 כפות שמן קוקוס מומס)

בננה קטנה בשלה מעוכה (כ-80 גרם)

לקישוט: שוקולד צ’יפס מריר/ לבן (לא חובה)




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים בעזרת כף את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית רכה ומעט דביקה.

-בעזרת ידיים רטובות או כף יוצרים כדורים. מניחים על נייר האפיה במרווחים קלים ומשטחים לעיגול בקוטר של 5-6 ס”מ. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ומהדקים לעוגיה בעזרת האצבעות.

-מכניסים לתנור למשך 20-25 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן מעט רכות אך מתקשות לאחר צינון).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

עוגיות שוקולד ובננה

עוגיות שוקולד טבעוניות, עוגיות שוקולד ללא ביצים

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
טורטיה אפויה במילויטורטיה אפויה במילוי
רוטב סלסה חריף רוטב סלסה חריף
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מיכל (14:16 18.04.2024)

שלום אפרת יקרה, האם ניתן להקפיא חלק מהעוגיות המוכנות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (06:29 19.04.2024)

כן אפשר.

avatar
אודיה (17:20 19.11.2023)

הבצק יצא יבש. לא כמו בתיאור, עשיתי הכל לפי המתכון. מה יכולה להיות הבעיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:36 19.11.2023)

היי אודיה,
כנראה שחסרים נוזלים בתערובת.
שמת 5 כפות שמן, 20 גרם חמאה מומסת ובננה קטנה מעוכה?

avatar
הודיה (16:56 25.04.2023)

רציתי לשאול באיזה כוס את משתמשת?
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 25.04.2023)

היי,
תמיד משתמשים בכוס מדידה בנפח 240 מל.
בד”כ כוס סטנדרטית לשתייה חמה היא בנפח זה.
גם כוס חד פעמית לשתייה חמה מתאימה.

avatar
יאנה (16:36 22.02.2023)

הכנתי אותם היום, אני לא אוכלת דברי אפייה, אבל הבת שלי אמרה שזה טעים, הנה התמונה:

עוגיות שוקולד ובננה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:28 22.02.2023)

נראה מזמין וטעים, שמחה שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף😊

avatar
הודיה (11:31 3.01.2023)

האם במקום 20 גרם חמאה אפשר להוסיף עוד שמן קנולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:44 3.01.2023)

אם יש לך שמן קוקוס אז עדיף כי הוא משפר את המרקם. אם לא, שימי שמן רגיל.

avatar
הודיה (13:33 2.01.2023)

אם אין לי שמן קוקוס מה אפשר להשים במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:23 2.01.2023)

אפשר לשים חמאה או מחמאה/מרגרינה.

avatar
לירון (18:08 28.12.2022)

אפשר לערבב במיקסר?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 28.12.2022)

היי,
אפשר למרות שאין צורך- ניתן בקלות להכין ידנית(:

avatar
רותי (09:54 28.11.2022)

תודה אפרת על מתכון מעולה!
עזרת לי להציל בננות גוססות ממוות בטוח (;

עוגיות שוקולד ובננה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:13 28.11.2022)

איזה כיף לשמוע🙂
תודה שחזרת לפרגן🌻

avatar
עדי כהן (09:17 10.06.2022)

שלום אפרת תודה רבה על מתכונים מעולים!
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בשמן רגיל במקום החמאה או השמן קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:34 10.06.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
אם יש לך שמן קוקוס אז עדיף כי הוא משפר את המרקם. אם לא, שימי שמן רגיל.

avatar
מעין (15:29 9.04.2022)

קודם כל, תודה רבה על מתכון מנצח (קל וטעים!)

הכנתי מראש כמות כפולה.
איפה מומלץ לשמור (קירור/קופסא סגורה בארון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:30 9.04.2022)

היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
אפשר לשמור בטמפ’ החדר למשך כ-4 ימים או במקרר למשך כ-5-7 ימים.

avatar
קטי (10:55 22.11.2020)

היי אפרת,
הכנתי כמות כפולה והבצק יצא יותר מדי רך ודביק. איך אפשר לשפר אותו? הוספנו קמח ולא עזר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 22.11.2020)

היי קטי,
מזכירה שהבצק צריך להיות רך ודביק, תנסו להוסיף קמח בכל זאת עד לקבלת תערובת בצקית רכה ומעט דביקה
אם יש לך תמונה תוכלי לשתף ונוכל לראות מה הייתה הבעיה

avatar
קטי (13:54 22.11.2020)

בסוף שמרתי קצת במקרר וזה נהיה פחות דביק והעוגיות יצאו מושלם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 22.11.2020)

מעולה!! איזה כיף לקרוא 🙂
תודה על העדכון קטי
שבוע נפלא♥

avatar
דנה (12:22 14.11.2020)

פשוטות ומאוד טעימות (גם עם כדורי קליק למעלה)!! תודה רבה על עוד מתכון מוצלח 🧡

עוגיות שוקולד ובננה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:45 14.11.2020)

מהמם 😍
תודה דנה

avatar
אילנית (01:33 6.10.2020)

היי העוגיות ניראות ממש טעימות .. אשמח לדעת האם ניתן להחליף את הסוכר במייפל ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 6.10.2020)

היי אילנית,
לדעתי זה ירטיב את הבצק ואולי הוא יהיה דביק מידי.
ממליצה להחליף רק 2 כפות מהסוכר במייפל.

avatar
דורין (16:25 23.08.2020)

יש אפשרות להוסיף שיבולת שועל? אם כן כמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:37 23.08.2020)

אני מניחה שאפשר לשים כרבע כוס.

avatar
מירב (18:08 7.06.2020)

פעלתי על פי ההנחיות ואף אפיתי פחות זמן והעוגיות יצאו רחוק מלהניח את הדעת

עוגיות שוקולד ובננה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:51 8.06.2020)

היי מירב,
באיזה מרקם רצית שהן ייצאו?
אני רואה שהכנת אותן עבות מידי. אם כך אז הן לא ייצאו פריכות, במיוחד אם קיצרת את זמן האפיה.

avatar
שחר (15:31 24.05.2020)

עוגיות נהדרות!!
ממליצה להוסיך פקאנים \\ אגוזי מלך .. משדרג ממש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:55 24.05.2020)

תודה שחר 🙂

avatar
עינת (09:43 13.03.2020)

היי אפרת

עם חמאת גהי זה יעבוד?

תודה ושבת שלום.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:08 13.03.2020)

נראה לי שכן, אפשר לנסות.

avatar
Sara Rachel (16:13 28.02.2020)

אפרת יצא מושלםםםם (עשיתי רק עם שמן רגיל) תודה רבה רבה רבה על כל המתכונים הקלים והמוצלחים!!

עוגיות שוקולד ובננה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:19 28.02.2020)

נראה מעולה! 😍
תודה ושבת שלום

avatar
טל (14:07 13.10.2019)

מהמם וטעים כרגיל! תודה וחג שמח:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:18 13.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה וחג שמח!

avatar
קטי (17:16 6.12.2018)

יצא מושלם!!! הכנתי עם הבנות שלי, נהנינו מההכנה ומהתוצאה! תודה אפרת!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 6.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה קטי וחג שמח 🌷

avatar
ספיר (21:18 10.11.2018)

היי,
העוגיות יצאו לי פריכות מבפנים מדוע זה?
יכול להיות כי שמתי שמן קוקוס נוזלי וצריך מוצק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 11.11.2018)

היי ספיר,
במקרה הזה צריך שמן קוקוס מומס אז זה בסדר.
העוגיות יוצאות פריכות אם מכינים אותן דקות. אם את רוצה שיהיו רכות מבפנים אפשר להכין אותן יותר עבות.
דרך אגב באיזה כוס השתמשת?

avatar
ספיר (11:40 11.11.2018)

כוס סטנדרטית של 240 מ”ל
הם יצאו רכות מבפנים והם יתנפחו
שמן קוקוס מומס זה אומר שזה נוזלי כמו מים ולא מוצק נכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:48 11.11.2018)

חשבתי שאמרת שהן יצאו פריכות. את בעצם מתכוונת שהן יצאו רכות.
פעם הבאה תכיני אותן דקות ותשאירי כ-25 דקות בתנור והן ייצאו יותר קשות ופריכות מבפנים (רק שימי לב שהן לא נשרפות בתנור).
שמן קוקוס מומס הכוונה לנוזלי.

avatar
ספיר (17:27 16.11.2018)

תודה .
הם יצאו שומניות כאלה ..עשיתי לפי התכון רכות יותר מבפנים ופריך זה יצא ומאוד שמנוני

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:45 17.11.2018)

העוגיות יצאו שומניות לפני או אחרי אפיה?
כמה סה”כ שמן שמת? השתמשת רק בשמן קוקוס?

avatar
ספיר (18:23 18.11.2018)

שומניות גם מתי שהכנתי וגם אחרי שהוצאתי מהתנור
השתמשתי גם בשמן קנולה בכמויות שרשמת וגם שמן קוקוס בכמויות שרשמת.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 18.11.2018)

אני לא יודעת למה זה יצא שומני גם לאחר האפיה. הבצק יכול להיות שומני קצת לפני אפיה אבל העוגיות לא אמורות לצאת שומניות בצורה מורגשת. פעם הבאה נסי לשים רק כף אחת של שמן קוקוס מומס + 5 כפות שמן קנולה.

avatar
אדוה (13:40 7.11.2018)

היי, אפשר להשתמש במרגרינה במקום בחמאה? ולוותר על הסודה לשתייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 7.11.2018)

במקום סודה לשתיה אפשר לשים אבקת אפיה.
אפשר לשים מרגרינה.

avatar
ענת (15:43 14.10.2018)

היי אפרת,
הכנתי את העוגיות אבל יצאו לי רכות ולא במרקם שביר כמו של עוגייה…
יש לך מושג למה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 14.10.2018)

אולי הכנת אותן עבות? כמה זמן הן נאפו בתנור?

avatar
ענת (19:20 14.10.2018)

לדעתי לא היו ממש עבות, העוגיות אפילו תפחו מעט במהלך החימום…
שמתי למשך 20 דקות על חום 175 (התנור שלנו מעט חזק)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 14.10.2018)

השתמשת בקמח רגיל לא תופח נכון? ושמת בננה קטנה?
אם כן אז אני לא יודעת מדוע המרקם יצא רך.

avatar
סיגל (22:45 21.12.2017)

האם אפשר להכין עם העוגיות האלה כדורי שוקולד (במקום פתי בר)? תודה

avatar
מיכל (20:05 27.10.2017)

חזרתי לעדכן
עשיתי אתמול בערב נגלה נוספת, עשיתי אותן יותר קטנות ופחות זמן ויצאו 20 עוגיות ורכות
הבאתי היום לגן, הגננת אמרה שהילדים ממש אהבו אותם וטרפו
אז תודה על עוד מתכון מעולה 🙂
חוץ מזה יש לי בבית את הנגלה עם העוגיות הגדולות שאני בעצמי טוחנת בקצב
ורציתי לדעת כמה זמן הן יכולות להחזיק מעמד בקופסא סגורה בשביל אכילה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 28.10.2017)

היי מיכל,
שמחה שהילדים אהבו את העוגיות 🙂
העוגיות נשמרות בקופסה אטומה בטמפ’ החדר כ-4 ימים. לפעמים אפילו יותר, תלוי בטמפרטורה (כשחם- פחות זמן, כשקר- יותר זמן).

avatar
מיכל (18:41 26.10.2017)

אם אני רוצה כמות כפולה של עוגיות
ואיך אני עושה שהן יהיו יותר קטנות ושהקצוות לא יהיו קשים
עשיתי נגלה אחת ושמתי 20 דקות ויצאו לי 11 עוגיות וענקיות והקצוות קצת קשים והאמצע פריך
אני צריכה את זה למחר לילדים בגן בני שנה עד שנה וחצי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:07 26.10.2017)

היי מיכל,
תכיני את העוגיות יותר קטנות (חצי מהגודל שהכנת בפעם הראשונה) ושימי פחות זמן בתנור. בסביבות 10-12 דקות, גם בגלל העוגיות קטנות וגם כדי שייצאו רכות.
לגבי כמות, את יכולה להכפיל כמויות אבל אני ממליצה לאפות בפעמיים כדי שתוכלי לשפר אפיה בפעם השניה במידת הצורך.

avatar
מירי (14:06 11.05.2017)

התכוונתי בלי שמן בכלל…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 11.05.2017)

היי מירי,
בלי שמן בכלל העוגיות ייצאו יבשות. מומלץ לשים לפחות 6 כפות שמן רגיל (לדוג’ קנולה) סה”כ בכל המתכון.
על שמן קוקוס אפשר לוותר אם אין לך.

avatar
מירי (14:04 11.05.2017)

טעיםםםם! תודה! אפשר לעשות את זה פרווה אבל בלי שמן קוקוס? תודה!

avatar
מירי (10:14 11.05.2017)

תודה רבה רבה! רק לאחרונה נחשפתי לאתר המדהים ומאז אני מכינה הרבה דברים מכאן!!
רציתי לשאול האם כדאי דווקא שמן קוקוס במקום חמאה או שאפשר גם שמן רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:51 11.05.2017)

היי מירי,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
אם יש לך שמן קוקוס אז עדיף כי הוא משפר את המרקם. אם לא, שימי שמן רגיל.
יום מקסים

avatar
ספיר (17:46 19.03.2017)

היי שלום ! אשמח לדעת למה יצאו לי עוגיות קשות וקצת יבשות .ורציתי פריחות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:59 19.03.2017)

היי ספיר,
העוגיות אמורות לצאת מעט יבשות אך פריכות. יכול להיות שהן נאפו קצת יותר מידי.
אם את רוצה שהן יהיו רכות יותר מבפנים ופריכות מבחוץ אפשר פעם הבאה לעשות אותן יותר עבות ולאפות כ-5 דקות פחות.

avatar
אורי (20:29 3.03.2017)

25 דקות זמן אפיה זה מוגזם. הכנתי ואפיתי לפי המתכון והן יצאו יבשות וקשות.
הלך לפח. תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 4.03.2017)

היי אורי,
25 דקות הם המלצה בלבד. כמובן שזה יכול להשתנות בין תנור לתנור ויש לעקוב אחרי האפיה. אגב יכול להיות שאפית בתוכנית טורבו? כי האפיה היא תמיד בתוכנית הרגילה של קו עליון וקו תחתון.

avatar
אורי (07:35 5.03.2017)

היי. תודה על המענה.
לא אפיתי בטורבו אלא באפיה רגילה. בדרך כלל בתנור שלי אני צריך להוסיף זמן אפיה למתכונים שונים.
הפעם הייתי צריך להפחית זמן. אעשה כך בפעם הבאה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:47 5.03.2017)

אז אולי העוגיות היו קטנות יחסית ואז הן נאפו מהר? מהכמות שבמתכון אמורות לצאת כ-10 עוגיות גדולות.
בכל אופן, תיקנתי במתכון ל20-25 דקות.
שבוע נפלא 🙂

avatar
מור (15:20 19.02.2017)

הי
יש לך מתכון לעוגיות שלג?
או של כדורי שוקולד?
או של לחמניות?
יש לך גם עוגיות/עוגה שאת ממליצה לי למישלוחי מנות?
סליחה על כ”כ הרבה שאלות..
רק עכשיו התפניתי..
מור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:14 19.02.2017)

היי מור,
מתכון לעוגיות מושלגות יהיה בהמשך.
כדורי שוקולד
לחמניות ללא שמרים
בקרוב אפרסם מתכוני עוגות ועוגיות שמתאימים למשלוח מנות.

avatar
כליל (19:09 4.02.2017)

רציתי לשאול איך לדעתך יצא המתכון אם מהתחלה אני יערבב את השוקולד צ’יפס עם שאר החומרים היבשים, במקום לפזר מעל בסיום ההכנה המלאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:18 4.02.2017)

היי כליל,
מבחינת טעם זה ייצא אותו דבר.

avatar
רותי (10:30 26.01.2017)

אני תוהה מתי כבר אוכל לקנות את הספרים שלך
הרעיונות הכי טובים והכי קלים נמצאים אצלך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 26.01.2017)

תודה רותי!
בקרוב.. 🙂
יום מקסים

avatar
מזל ס (16:18 21.01.2017)

הכנתי אתמול ויצאו לי 13 יח זה היה כל כך טעים שזה נגמר באותו היום השתגענו רק מהריח שזה עשה בבית והטעם עוד יותר אז הכנתי היום עוד באותה הדרך רק לא כפות גדושות של סוכר ומקום שוקולד צ׳יפס גירדתי עם קולפן, אפשר גם פומפיה, שוקולד מריר ותבנית שנייה רידדתי עם מערוך את הבצק והכנתי צורות מספרים (-: יאמיייי תודה על מתכון מוצלח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:17 21.01.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע טוב

avatar
אלי (08:51 11.12.2016)

העוגיות הכי מדהימות, טעימות ופשוטות להכנה שיש! הכנתי לשבת ומאז מבקשים בבית להכין כל יום !! תודה פשוט תודה על האתר הזה ועל השיתוף שלך המתכונים פשוט מדהים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:08 11.12.2016)

תודה אלי, כיף לשמוע 🙂
שבוע נפלא!

avatar
ירדנה (11:21 6.12.2016)

אפשרי במקום השמן הרגיל להוסיף עוד שמן קוקוס במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:35 6.12.2016)

היי ירדנה,
במקום שמן רגיל אפשר לשים 5 כפות שמן קוקוס מומס (סה”כ 7 כפות שמן קוקוס מומס בכל המתכון)

avatar
עידית (12:06 21.11.2016)

עוגיות מדהימות!הכנתי פעם שלישית היום. הילדים מתים עליהם. במקום חמאה שמתי עוד כף שמן קנולה. היו מוכנות תוך רבע שעה. מושלמות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 21.11.2016)

שמחה לשמוע!
תודה עידית ויום מקסים

avatar
אופיר (15:03 19.11.2016)

אני חושב ש 25 דקות הן המון זמן לעוגיות כאלה – אולי זה משהו אצלי אבל הן יצאו יבשות לגמרי, ובעוגיות דומות שהכנתי היה זמן אפיה נמוך יותר. אני ממליץ לבדוק את הרכות שלהן מוקדם יותר.

avatar
חסויה (09:21 10.11.2016)

היי
אני לא כל כך מבינה בעות ואני רוצה להכין
אפשר להחליף בקמח מלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:40 10.11.2016)

היי,
אם זה קמח מלא רגיל אני ממליצה לשלב חצי כוס קמח מלא עם חצי כוס קמח לבן רגיל.
יום נפלא 🙂

avatar
אתי כהן (12:23 24.10.2016)

הי האם אפשר להכין מאותו בצק עוגיות מלוחות רק להוסיף מלח ולהוריד את הסוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 24.10.2016)

היי אתי,
אני לא יודעת אם זה מתאים כי יש את הבננה שהיא מתקתקה ועוגיות שהן עם קקאו או שוקולית יותר מתאים שיהיו מתוקות.
אם בא לך להכין עוגיות מלוחות אני ממליצה על מתכון הזה- כעכים מלוחים.

avatar
צ (10:32 16.09.2016)

מעוניינת בגרסא פרווה, ואין לי שמן קוקוס. עדיף שמן רגיל, מחמאה או מרגרינה? וכמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:35 16.09.2016)

היי,
את יכולה לשים 20 גרם מחמאה/מרגרינה.
שבת שלום 🙂

avatar
SVETA (09:47 12.09.2016)

אני כבר פעמיים עשיתי אותם והם לא יצאו שטוחות!!! למה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 12.09.2016)

היי,
את אמורה לשטח אותן לפני האפיה. רשום במתכון.
יום נפלא 🙂

avatar
אנונימי (17:18 4.09.2016)

מכין כרגע מריח מעולה ונראה מעולה ! מחכה כבר לטעום למרות שהורדתי קצת את כמות הבוכר והשמן לטובת הבריאות בכל זאת…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:36 4.09.2016)

מעולה, בהצלחה 🙂

avatar
מיה (13:46 7.08.2016)

היי,
האם אפשר לשים משהוא במקום הבננה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 7.08.2016)

היי מיה,
הבננה מחברת בין החומרים ומשמשת במקום ביצה. אפשר לשים במקום ביצה קטנה או שאפשר לנסות לשים כרבע כוס רסק תפוחים.

avatar
מיטל (17:20 22.07.2016)

האם אפשר עם קמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:25 22.07.2016)

היי מיטל,
יכול להיות שעם קמח תופח העוגיות יתפחו ויהיו פחות פריכות.

avatar
הלה (23:06 18.07.2016)

אפשר לוותר על הסודה לשתייה? או לשים משהו אחר במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:16 19.07.2016)

היי הלה,
אפשר לשים אבקת אפיה במקום סודה לשתיה.
יום מקסים 🙂

avatar
רונית (13:30 8.07.2016)

זאת פעם שלישית שאני מכינה ויצאו מעולות!
בדיוק מה שיושב טוב ליד הקפה. מתכון בתיק תק כך שגם אם באים אורחים, תוך שעה יש עודיות מוכנות. אחלה מתכון שבעולם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 8.07.2016)

אני ממש שמחה לשמוע!
תודה רונית ושבת שלום 🙂

avatar
רונית (20:48 1.12.2016)

ועכשיו גם החברות מבקשות ונותנת לך את הקרדיט! לא יודעת מי את, ואיך המצאת את המתכון הזה, אבל זה אחד הדברים! זה עבר את האליפות!! זה מה שנקרא: אלוהי!
וזה מתכון קבוע בבית מאז שגיליתי אותו
וכל מי שטועם מבקש את המתכון.
הכי מוצלח שיש!!! תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:51 1.12.2016)

אחזה כיף לשמוע!
תודה רונית 🙂

avatar
חיה (10:43 27.05.2016)

הי.
אני רוצה להכין כמות כפולה. פשוט צריך להכפיל את כל המרכיבים?
ושאלה נוספת- אפשר במקוםהחמאה או השמן קוקוס לשים שמן רגיל ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 27.05.2016)

היי חיה,
נכון, לכמות כפולה יש להכפיל ב-2 את כל החומרים.
עדיף לא לוותר על החמאה כי היא מעניקה לעוגיות מרקם יותר פריך וטעים. אם בכל זאת את רוצה הכין משמן בלבד, שימי 2 כפות שמן במקום (סה”כ 7 כפות לכל כמות במתכון).
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
גיל (16:29 20.05.2016)

יצאו עוגיות מעולות! אבל כמה קלוריות לעוגיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 20.05.2016)

היי גיל,
שמחה שיצא טעים 🙂
בסביבות 150 קלוריות לעוגיה גדולה אחת (בהנחה ויצאו מהכמות 10 עוגיות).
שבת שלום

avatar
בועז (13:01 25.04.2016)

מעולות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 25.04.2016)

שמחה שאהבת 🙂
תודה על העדכון

avatar
אנונימי (08:39 3.05.2016)

איך ממיסים בננות?.. :S
שמים עם שמן או חמאה ופשוט מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:23 3.05.2016)

היי,
אין צורך להמיס את הבננה, רק למעוך אותה היטב בעזרת מזלג ולערבב עם יתר החומרים.

לקריאת כל התגובות