מצרכים להכנת עוגיות קינמון ללא גלוטן
- כוס קמח ללא גלוטן (“קונדיטור”)
- חצי כוס קמח אורז
- חצי כפית אבקת אפיה
- כפית מלאה אבקת קינמון
- 4 כפות מלאות סירופ מייפל טבעי או דבש
- שליש כוס שמן
- 1 ביצה
איך מכינים עוגיות קינמון ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה ומעט שומנית.
- מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה: פורשים נייר אפיה על משטח עבודה ומניחים עליו את הבצק. מעל פורשים נייר אפיה נוסף ומרדדים עם מערוך את הבצק לעובי של כחצי ס”מ (לא מומלץ לרדד דק יותר). קורצים צורות או חותכים ריבועים בעזרת סכין ומרווחים בין עוגיה לעוגיה.
- אופים בתנור במשך 15-17 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות קלות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
79 תגובות
כניסה
79 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














