זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15 דקות
מס’ מנות: 12 עוגיות גדולות
סוג: פרווה
מצרכים:
¾ כוס (82 ג’) שיבולת שועל עבה
חצי כוס (70 ג’) קמח כוסמין מלא או קמח לבן
חצי כפית אבקת קינמון
שליש כוס (40 ג’) אגוזי מלך טחונים
שליש כוס (80 מ”ל) שמן
רבע כוס (60 מ”ל) סירופ מייפל (רצוי ללא תוספת סוכר)
2 כפות טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני שימוש)
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף) לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה ודי נוזלית.
-בעזרת כף יוצקים עיגולים על נייר האפיה ומשטחים מעט (יש לשים כמות של ¾ כף ולהניח במרווחים מאחר והעוגיות מתרחבות במהלך האפיה).
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-15 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט בשוליים.
-מוציאים מהתנור ומצננים בחוץ (העוגיות מתקשות לאחר קירור).
- עוגת עוגיה |
- עוגיות עם תחליף סוכר |
- עוגיות רייבה |
- עוגיות שוקולד צ’יפס |
- סהרוני שקדים |
- עוגת פצפוצי שוקולד
שלום אפרת,
שוב תודה על המתכונים הנהדרים:)
אפשר להוסיףביצה לתערובת כדי להדביק אותה יותר? או להחליף את אחד הרכיבים בביצה?
כן אפשר להוסיף ביצה.
האם אפשר להחליף את המייפל בסילאן?
כן אפשר.
אני החלפתי לסילאן יצא מעולה
היי אפרת, קודם כל תודה רבה על עוד מתכון נפלא ללא סוכר 🙂
דבר שני, האם ניתן לדעתך להחליף את הטחינה הגולמית באותה כמות של חמאת בוטנים טבעית? זה אותו מרקם נוזלי
כן אפשר🙂
הי אפרת.
תודה על האתר הנפלא.
אנחנו מאוד אוהבים אותו
ומבשלים הרבה מתכונים מהאתר.
שאלה.
מה עשיתי לא בסדר?
מראש הבלילה יצאה לי מאוד סמיכה
השינוי היחיד שעשיתי זה לשים שמן קוקוס.
והשתמשתי בקמח לל”ג.
לא מצליח להבין איפה הנוזלים בעיסה.
ראיתי רק
1/3 כוס שמן
1/4 כוס מייפל
שתי כפות טחינה.
היבשים זה
3/4 כוס שיבולת שועל עבה
1/2 כוס קמח( קמח תמי לל”ג)
1/3 כוס אגוזי מלך טחונים.
מה פיספסתי?
לכולם יצא טוב.)-:
היי עמיר,
התערובת לא אמורה לצאת ממש דלילה, פשוט המרקם לא מאפשר ליצור עוגיות עם הידיים לכן עושים את זה בעזרת כף.
התערובת יצאה סמיכה באופן כזה שהיה ניתן ליצור עוגיות עם הידיים?
הנוזלים הם השמן, הטחינה והמייפל. מעבר לזה אין צורך להוסיף נוזלים.
שמן הקוקוס היה נוזלי נכון?
איך העוגיות יצאו לאחר האפיה?
הילדים עפו על זה תודה
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
תודה רבה על האתר שבנית עבורנו!
שאלה…מה ניתן להחליף את השיבולת שועל?
שמחה שאת נהנית מהאתר!
אפשר להחליף את השיבולת שועל בחצי כוס קמח נוספת, אבל המרקם ישתנה. עדיף להכין מתכון אחר מהמתכונים לעוגיות טחינה באתר(:
ואי אפרת, פצצה של מתכונים אבל צלש מגיע לך על סבלנות..כמה שאלות הזויות, לא יאומן.אגוז פקאן או אגוזי מלך…מה זה משנה????שימי שקדים, בוטנים, אגוזים..
שלום אפרת, תודה על המתכונים המעולים!!! אין יום שאני לא משתמשת בהם, רציתי לשאול אם אפשר לוותר על האגוזים או לשים משהו אחר במקום?
תודה רבה
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
ניתן להמיר אגוזים בשקדים/קוקוס/שומשום/רבע כוס שיבולת שועל.
היי, אפשר להחליף את המייפל בדבש?
היי,
אפשר.
עוגיות מעולות! מכפילה כמויות כי זה מתחסל בצ’יק.
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף😊
אפרת יקרה, ראשית – שאפו על האתר והמתכונים, לא פעם הכנתי דברים שלך ותמיד יצא מושלם 🙂
אתמול הכנתי את העוגיות יצא נהדר! לפעם הבאה אשמח לדעת אם אפשר להמיר את הקמח בקמח שקדים כי נגמר לי הכוסמין. תודה רבה ושבוע נפלא 🙂
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים❤
אני לא חושבת שעם קמח שקדים בלבד יצא מוצלח. אפשר לנסות להמיר חצי מכמות הקמח בקמח שקדים.
יצא מאוד טעים. תודה רבה על המתכון 🙂
שמחה מאד שאהבת את המתכון(:
תודה על השיתוף❤
היי אפרת הכנתי את העוגיות זה הגודל שהן אמורות לצאת?
זה לא נראה כזה גדול בינוני כזה…
עשיתי לפי כוס של 240 מ״ל תמיד אני מודד בכוסות מדידה חלק מהמצרכים ואף שוקל
בכל מקרה יצאו מעולה!
תודה על המתכונים 🧡
היי יניב,
קצת קשה לי לראות מהתמונה אבל נראה שהעוגיות יצאו מעולה ובגודל טוב(:
שמחה שאהבת את המתכון ותודה על השיתוף🌺
תודה רבה על אתר פרקטי. היום יש ככ הרבה בלוגים ואתרים ותמונות אינסטגרם וסטיילינג, אבל תכלס אצלך הכי פרקטי, תודה רבה
איזה כיף לשמוע! תודה על הפרגון🌺
העוגיות לא משהו
לא כתבת מה בדיוק היה לא בסדר בעוגיות, כך שאני לא יכולה לעזור לך להבין מה עשית לא נכון שיצא כך…
האם ניתן להחליף את הקנולה בקוקוס? ובמקום המייפל סילאן או דבש?
תודה
היי,
אפשר להשתמש בשמן קוקוס, ואפשר להמיר את המייפל בסילאן(:
הי הכנתי את העוגיות יצאו מאד מאד טעימות. אבל למה הן מתפרקות האם עלי להוסיף עוד טחינה??? אשמח לתשובה
היי אורית,
שמחה שהעוגיות טעימות(:
העוגיות אמורות לצאת במרקם קצת מתפורר.
השתמשת בכוס מדידה- בנפח 240 מ”ל ?
ווואווו עוגיות מדהימות הכנתי כפול 4 ויצא 2 תבניות.
הם ממש טעימות!!!!
תאמת ששמתי במקום מייפל דבש כדי שזה יהיה יותר בריא.
תודה רבה אפרת על המתכונים המדהימים שלך!
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על הפרגון❤
האם אפשר לוותר על הסוכר עבור מישהו שאסור לו מתוק או כל ממתיק אחר
היי,
אפשר להמיר בתחליף סוכר (סוויטאנגו/ סטיביה וכו’).
הז יוצא כמות קטנה מאוד של כ10 יחידות קטנות על כמות כפולה למה זה ככה?
היי נופר,
זו כמות ממש קטנה אם הכפלת כמויות!
יכול להיות שאת משתמשת בכוס לא נכונה (לא בכוס מדידה)?
סיבה נוספת שיכולה להיות היא שאת יוצרת את העוגיות בגודל גדול יחסית.
מקווה שעזרתי(:
תודה אפשת על המתכון, אנסה אותו
איך שומרים את העוגיות אחר כך?
בקופסא סגורה מחוץ למקרר ? כמה זמן?
ואם עובר זמן רב ,זה בסדר להקפיא אותן?
*אפרת,
סליחה!
היי מירב,
שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר לשמור את העוגיות בקופסה אטומה במקום קריר (מומלץ עד שבוע), ואפשר גם להקפיא.
חג שמח😊
חג שמח 🙂
היי, לפי המתכון שלך, ולפי הכמויות שכתבת כמה עוגיות יוצא לך?
אני מכפילה כמויות ויוצא לי ממש קצת (בערך 15 יחידות קטנות)
היי נופר,
יוצא כ-12 עוגיות שטוחות די גדולות.
אם את מכפילה כמויות זה מוזר שיוצא רק 15… האם את מדייקת בכמויות ומשתמשת בכוס מדידה?
מה אפשר לעשות שפחות יתפורר?
תודה רבה!
היי אור,
העוגיות יוצאות כך משום שאין בהן ביצים והן מכילות אגוזים+ שיבולת שועל.
אני מניחה שאת יכולה להוסיף חלמון אחד L כדי שיצא קצת פחות מתפורר.
חג שמח!
אני מוסיפה מים
נראה עוגיות חבל על הזמן… תודה רבה על המתכונים המדהימים!!
תגידי אפשר לשים שיבולת שועל דקה ולא עבה?
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר!
אפשר להשתמש בשיבולת שועל דקה, פשוט שיבולת שועל עבה נותנת מרקם פריך יותר.
בהצלחה😊
היי אפרת.
יצא מאד מאד מאד טעים, סבב ראשון, WAS, וריח הקינמון היה משכר.
שאלות:
1. 1/3 כוס אגוזים טחונים- לאחר טחינה או כשלמים?
2. הצעת לאחת הגולשות להמיר אגוזים ב 1/4 כוס קווקר.
לאיזה קווקר התכוונת? עבה/דק.
3. מה דעתך על הורדת 1 ביצה ?
היי מיכל,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
1. 1/3 כוס אגוזים שנטחנו כבר.
2. לא משנה- אפשר גם עבה וגם דק.
3. התכוונת אולי למתכון אחר? כי אין כאן ביצה😊
יצא מעולה וממש טעים! חובה להגדיל כמויות! שמתי קמח קוקוס ובמקום מייפל שמתי סירופ אגבה
וואו איזה יופי! שמחה שיצא מוצלח עם קמח קוקוס! (בד”כ לא יוצא מוצלח בשימוש בו ללא קמח נוסף) תודה על השיתוף❤
היי אפרת אפשר לשים משהו במקום אגוזים טחונים?
היי,
אפשר להמיר אגוזים בשקדים/קוקוס/שומשום/רבע כוס שיבולת שועל.
מישהי בתגובות כתבה גם שהחליפה אגוזים בצימוקים ויצא טוב…
שבת שלום🌺
הי
נראה טוב
פצפוצי שוקולד או גיוון אחר יתאים פה?
כן, בטח!
במה אפשר להמיר את האגוזים מבחינת המרקם?
והאם אפשר להמיר מייפל בדבש, ואם כן באיזו כמות?
היי רחל,
אפשר להמיר אגוזים בשקדים/קוקוס/שומשום/רבע כוס שיבולת שועל.
מישהי בתגובות כתבה גם שהחליפה אגוזים בצימוקים ויצא טוב…
יום מקסים:)
אפרת רציתי לומר לך שהמתכון פשוט מושלם ואני מכינה אותו הרבה פעמים ואני רק בת 13 וכל המתכונים שלך מהממים ויוצאים לי טוב!!
תודה רבה על הכל את מדהימה!!
תודה על המילים החמות, וכל הכבוד תמר:)
תודה פשוט מכינה כל הזמן באופן תמידי עם הקפה בבוקר-טעימם ובריא בלי נקיפות מצפון!
אפרת, מתכון מעולה! ידוע כמה קלוריות?
כ-140 קלוריות לעוגייה (יוצאות עוגיות גדולות).
אפרת תודה על מתכון מעולה. הכנתי אתמול, והוספתי 2 כפות של חמאת בוטנים ללא סוכר.
יצא מוש. תודה על כל המתכונים הסופר מועילים באתר שלך. פשוט כיף. תבורכי.
תודה רבה טל 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️
אפרת שלום,
האם יש אפשרות לשים גרנולה במקום שיבולת שועל, אם כן מה היחס וכן האם העוגיות יצאו פריכות גם כך?
כן, אני חושבת שאפשר לשים גרנולה באותה כמות.
אפשר לשים דבש במקום הסירופ מייפל?
כן.
אפרת יקרה, כמו תמיד מתכון מושלם❤️ שאלתי היא – כדי להמתיק את העוגיות לאחר האפייה והצינון.
האם ניתן להוסיף משהו מלמעלה כמו להרתיח מים עם סוכר או משהו דומה (עדיף טבעי) שיתייבש על העוגייה ויוסיף לה מתיקות?
תודה!
לא מומלץ להרטיב את העוגיות כי זה יפגע במרקם.
אפשר לפזר אבקת סוכר.
תודה!
אין לי אבקת סוכר… רעיון אחר?
אז תרתיחי מים עם סוכר ולאחר שזה מתקרר תברישי את החלק העליון של העוגיות, מבלי להרטיב יותר מידי.
באיזה יחס הסוכר והמים? (סוכר חום)
תחממי חצי כוס מים עם רבע כוס סוכר.
אפשר עם קמח חיטה מלא?
כן.
היי, תודה על המתכון המעולה! מהו הערך הקלורי של כל עוגיה?
כ-140 קלוריות לעוגייה (יוצאות עוגיות גדולות).
שלום האם אפשר לשים קמח שקדים במקום קמח לבן תודה
אני מניחה שכן.
לא תמיד. יש להשתמש בשני סוגי קמח כדי להוסיף קמח שקדים. קמח שקדים ללא גלוטן ואינו מתנהג אותו דבר באפיה. עדיף קמח כוסמין או חצי חצי. בהצלחה
האם ניתן להשתמש בסוכר במקום המייפל ואם כן האם להוסיף משהו נוזלי אחר במקום? תודה!
אפשר לשים סוכר באותה כמות וביצה להדבקת החומרים.
מייפל בריא יותר מכיוון שהוא טבעי ואינו מעובד כמו סוכר לבן. לכן מומלץ יותר
שלום אפרת
תודה למתכונים כל כך קלים וטעימים!
האם אפשר לשים קמח של שיפון או שיבולת שועל במקום קמח לבן?
תודה!
עדיף קמח מלא רגיל או קמח כוסמין מלא. אם אין לך אז קמח שיפון.
כל כך פשוט לעשות אותן, עקבתי בדיוק אחרי ההוראות ויצא פריך ונהדר
שמחה לשמוע 🙂
תודה גלית
אם אין לי מייפל ואני רוצה להוסיף סילאן כמה להוסיף? גם 60 מל׳?
עם סילאן זה ייצא קצת פחות מתוק אבל אפשר. אותה כמות.
היי,
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח שיבולת שועל?
לא יודעת, לא ניסיתי.
אני מכינה את העוגיות האלו המון פעמים בשביל אח שלי, שאוכל רק דברים בלי סוכר, קמח רגיל ושמן.
פה החלפתי את השמן הרגיל בשמם קוקוס, יצא מושלם כרגיל!
רציתי להגיד תודה על האתר, אני משתמשת בו המון והכל יוצא מוצלח!
ואם תוכלי להוסיף עוד מתכונים של עוגות/עוגיות בלי סוכר ויותר בריאים 🙂
נראה מעולה!
אוסיף מתכונים נוספים בהמשך 🙂
תודה
היי יש חשיבות לערבוב בכף או שניתן לערבב במיקסר?
אפשר גם במיקסר אבל זה מיותר.
הכי פשוט וקל לערבב בכף.
הכנתי. טעים ובריא. מצוין לבוקר עם הקפה. בעיקר לא מתוק מדי וזה מצוין. לא היו לי אגוזים שמתי במקום קוקוס. יצא ממש טוב.
שמחה שיצאו טעימות 🙂
תודה יעל
היי, התערובת שהתקבלה אחידה אבל ממש לא נוזלית.. מה לא בסדר?
היא צריכה לצאת קצת נוזלית, לא נוזלית ממש.
זה יצא אפילו לא קרוב לנוזלי 😐
יכול להיות בגלל ששמתי קמח כוסמין? למרות שזה מופיע גם במתכון..
זה בסדר ששמת קמח כוסמין. התערובת יצאה מוצקה באופן כזה שיכולת להכין עוגיות עם הידיים או שעדיין היית צריכה להשתמש בכף כדי לצקת עיגולים?
איך יצאו העוגיות אחרי האפיה? זה הכי חשוב.
התערובת יצאה באופן כזה שיכולתי להכין עם הידיים.
העוגיות יצאו ממש טעימות ופירגנו לי!
פשוט לא הבנתי איך התערובת יצאה דחוסה מדיי והתבאסתי שהן יצאו טיפה מגושמות ולא דקיקות כמו בתמונה..
תודה 💜
.
העיקר שיצא טעים 🙂
אם את רוצה שהן ייצאו דקות יותר בפעם הבאה אפשר להוסיף לתערובת נוזלים כמו 1-2 כפות שמן או טחינה או מייפל.
עוגיות מעולות!
מעולה 😍
תודה שרון
אפשר להשתמש בקוואקר דק?
אפשר למרות שעם שיבולת שועל עבה זה יוצא יותר פריך.
למה הכוונה \’לערבב טחינה לפני השימוש\’ . האם לא משתמשים בטחינה גולמי?
כן. לערבב את הטחינה הגולמית לפני השימוש כדי שתהיה במרקם אחיד.
זה בסדר להשתמש בפקאנים במקום אגוזי מלך?
כן אפשר.
היי,
האם אפשר להשתמש בסילאן במקום מייפל?
אפשר לשים דבש או סילאן. עם סילאן זה ייצא פחות מתוק.
דחוף!! האם אפשר גם בטוסטר אובן לאפות אותן?!
כן.
אפרת יקרה,
כמעט שנה שאני צמודה לאתר שלך ואפילו תודה לא אמרתי….
אז באמת שהגיע הזמן!
השתמשתי בהמון מתכונים שלך,כולם מוצלחים,ברורים,קלים וכמובן מהירי הכנה!
והכי חשוב-טעימים ביותר!!
אז שוב תודה ענקית.
תבורכי!
תודה דבורה יקרה ❤️
תתחדשי על האתר נוח וכייפי!!!
האם אפשר לוותר על המייפל ולשים ביצה וסוכר? כמה סוכר?
והאם כדאי להכפיל כמויות על ביצה אחת שלא יהיה מידי דליל?
כן אפשר. אני לא חושבת שיש צורך להכפיל כמויות. התערובת אמורה לצאת קצת נוזלית.
היי, האם אפשר לוותר על קינמון? או אולי לשים משהו אחר במקומו? תודה!
אפשר לוותר.
היי, כרגיל המתכונים שלך מושלמים(-: הכנתי את העוגיות הנ\’\’ל באופן מדוייק כמו במתכון, אך מסיבה שאינה ברורה לי יצאו ממש מתפוררות. אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה ויום נפלא!
היי לילך,
העוגיות אמורות לצאת במרקם קצת מתפורר.
מתכון נהדר, קל ומהיר להכנה. העוגיות יצאו מעולות! תודה
שמחה לשמוע 🙂
תודה שרון
שלום, מה אפשר לשים במקום קמח (משני הסוגים)? תודה מראש
היי רחלי,
יש את העוגיות האלה – עוגיות שיבולת שועל שאפשר להכין בלי קמח.
לא ראיתי אבקת אפייה או סודה לשתייה אין צורך במתכון זה?
אין צורך לשים.
מה אפשר לשים במקום המייפל?
אפשר לשים דבש או סילאן.
עם סילאן זה ייצא פחות מתוק (אפשר לשלב דבש וסילאן).
מה אפשר לשים במקום אגוזים ונגזרותיהם (אלרגיה)? האם חייבים או שאפשר לוותר לגמרי?
היי נילי,
האגוזים מוסיפים למרקם אבל אני חושבת שאפשר להמיר בשומשום או רבע כוס שיבולת שועל.
מישהי בתגובות רשמה שהיא הכינה עם צימוקים במקום אגוזים.
תודה רבה על המתכון הנהדר! מה יקרה אם נוסיף קצת סילאן, יועיל או יזיק?
זה בשביל להמתיק יותר את העוגיות?
אם כן, אני חושבת שאפשר להוסיף כף סילאן.
הכנתי עם שמן קוקוס וצימוקים במקום אגוזים ויצא מעולה!!
ממש תודה על המתכון הנפלא.
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אליסה
היי אפרת – נראים בדיוק מה שחיפשתי לבתי הטבעונית אבל רציתי לשאול אם ניתן להכין אותם יותר קטנות ואם כן, האם לקצר את זמן האפיה ולכמה זמן במקום? תודה!
כן אפשר. אני מניחה שזמן האפיה עשוי להתקצר ל10-12 דקות.
למה אין פה ביצים? מוזר, זה אמור להדביק את כל התערובת, לא?
במקרה הזזה הטחינה והמייפל מדביקים את החומרים.
היי אפרת, בוקר טוב.
יש לי שאלות לגבי מתכונים מהספר מתכונים שלך המהמם….
1. במתכון שבלולי תפוחים וקינמון מבצק מלוואח – האם אפשר במקום מלוואח להכין עם בצק עלים והאם זה משנה משהו במתכון?
2. במתכון שוקו פאי מטורטיה – איך את מציעה לחמם את הטורטיה במקום מיקרוגל?
תודה ויום נפלא.
היי רבקה,
1. אפשר להכין עם בצק עלים. יכול להיות שזמן האפיה יתארך ל 15-20 דקות (יש לאפות עד להזהבה יפה).
2. אני ממליצה לחמם בתנור. מומלץ לחמם אותו ל180-190 מעלות כ-10 דקות מראש ורק אז להכניס את השוקו פאי כדי שהפריכות תחזור.
יום מקסים 🌺
העוגיות מתפוררות לי ביד
העוגיות אמורות לצאת במרקם קצת מתפורר.
השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית)?
עוגיית מדהימות! פריכות כל כך וטעם מעודן!
הכנתי עם קוואקר דק. שמתי שמן קוקוס. ובמקום אגוזים שקדים כי זה מה שהיה בנמצא.
כפי שניתן לראות בתמונה נשארו רק בודדות תוך פחות מ12 שעות.
אפרת את אלופה ! תודה על מתכונים מוצלחים רבים!!
נראה מעולה!
תודה יהודית 🌺
יצא מאוד מוצלח.תודה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה ענבל
היי
אפשרי להפוך את העוגיות ללא גלוטן?
אני מניחה שאפשר להשתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן ובקמח תמי או כרגיל.
מייפל זה גם סוג של סוכר. בהחלט לא לסכרתיים.
לא רשמתי שהמתכון מיועד לסוכרתיים, רשמתי שזה ללא תוספת סוכר.
מייפל טבעי זה תחליף טוב יותר מסוכר.
מה הכוונה לערבב את הטחינה לפני שימוש . עם מים ?
לא לערבב עם מים אלא הכוונה לערבב את הטחינה הגולמית עם כף (בדר”כ השמן צף).
אני מוסיפה גם חצי כוס קוקוס
מעולה 🙂
הי,
אם אכין עוגיות קטנות הפריכות תשתנה?
תודה!
היי אפרת, אפשר טחינה משומשום מלא? אותה כמות? מדוללת?
כן אפשר. שימי 2 כפות שטוחות. אין צורך לדלל.
מעולה! תודה על התשובה המהירה 🙂
נראה מעולה.
אין לי סילאן, האם אפשר לשים דבש ובאיזו כמות?
כן אפשר לשים דבש באותה כמות.
ב”ה
היי אפרת
אפשר שומשום במקום אגוזים?
היי טלי,
האגוזים מוסיפים למרקם אבל אני חושבת שאפשר לשים שומשום במקום.
בדיוק מה שאני מחפשת!😉
אפשרי עם קוואקר? (הדק)
סילאן במקום מייפל?
תודה רבה!!❤
אני מניחה שאפשר למרות שעם שיבולת שועל עבה זה יוצא יותר פריך.
עם מייפל יותר טעים כי הטעם שלו יותר מעודן. אפשר לשים סילאן. קחי בחשבון שזה ייצא פחות מתוק.