מצרכים להכנת עוגה אישית ללא סוכר
- ביצה קטנה
- 3 כפות ממתיק סוויטאנגו
- 4 כפות שמן
- 4 כפות מים
- רבע כוס קורנפלור
- 2 כפות אבקת שוקולית ללא סוכר (סוויטאנגו)
- שליש כפית אבקת אפיה
ציפוי (לא חובה):
- 25 גרם שוקולד מריר ללא סוכר + כף מים רותחים
איך מכינים עוגה אישית ללא סוכר?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה ביצה עם סוויטאנגו. מוסיפים שמן ומים ומערבבים.
- בקערית נפרדת מערבבים קורנפלור, אבקת שוקולית ואבקת אפיה ומוסיפים לקערת הנוזלים. מערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
- משמנים תבניות אישיות ויוצקים לתוכן את הבלילה. מכניסים לתנור ואופים במשך 15-18 דקות (יש לבדוק עם קיסם).
- מכינים ציפוי: ממיסים שוקולד מריר עם כף מים ושמים מעל כל עוגה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
תגובות
כניסה
0 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














