זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 60 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
3-4 עגבניות חצויות
פלפל אדום (גמבה) גדול חתוך לרצועות עבות
4 בצלים בינוניים חצויים
תיבול: 3-4 כפות שמן זית, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מניחים את הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
-מכניסים לתנור למשך כשעה.
הפעל טיימר (60 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- פוטטוס בתנור |
- סטייק כרובית |
- טורטית בשר |
- כרובית צלויה בתנור |
- תפוחי אדמה מעוכים |
- פטריות מוקרמות בטחינה
מתכון זה שייך לאוסף: תוספות
אבא שלי אוהב פלפל חריף, אני יכולה את אותו מתכון עם פלפל חריף?
כן(:
תודה ממש!! יצא מדהים!! 🙂
שמחה לשמוע❤️
אפשר להוסיף סילאן?
היי,
אפשר(:
יצא מטריף!!!
שמחה ממש לשמוע! תודה על השיתוף😊
מוצלח! ממליצה לפזר קצת תימין- מוסיף טעם ויופי
נראה מעולה 🙂
תודה יעל
אם עושים עם עגבניות שרי, כדאי לחצות אותן?
אפשר להשאיר אותן שלמות או לחצות לשניים.
שלום אפרת תודה על המתכונים המקסימים!
אשמח לדעת לכמה מנות המתכון?
בגלל שזה רק תוספת זה אמור להספיק ל 3-4 סועדים.
שוב שלום לך!
ואם אוסיף קישואים?
תודה!
הולך 🙂
שלום אפרת
לשים בתנו עם כיסוי או בלי?
להגיש חם או קר כסלט?
בלי כיסוי.
להגיש חם או בטמפ’ החדר.
שלום אפרת, האם לסדר את העגבניות והבצל על התבנית כשהצד החתוך פונה למעלה או למטה?
כלפי מעלה.