זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
4 נתחי סלמון (700-800 גרם)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון
כף סילאן
כף שמן זית
3 שיני שום כתושות
רבע כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
לפיזור מעל: כף מלאה עלי כוסברה קצוצים דק
אופן ההכנה
-מניחים את נתחי הסלמון בתבנית על נייר אפיה (הצד של העור מופנה כלפי מטה).
-מערבבים את כל החומרים בקערית ומתבלים את הנתחים בצורה אחידה (משאירים כף מהרוטב בצד).
-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
-מוציאים מהתנור, מורחים מעל את שארית הרוטב ומחזירים לתנור למשך 5 דקות נוספות.
הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
ראו גם
- מתכון לסלמון בטריאקי |
- סלמון בחרדל ודבש |
- דג לברק שלם |
- סלמון בנינג’ה גריל |
- סלמון בפסטו |
- סלמון במרינדה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לאירוח
שלום אפרת,
האם ניתן להכין מראש בשביל החג ולהקפיא כשבוע קודם?
אני חושב שכן
אפרת יקרה ואלופה
תודה לך על עוד מתכון מעולה שתמיד מצליח!
אוהבת מאד את האתר שלך♥
❤️❤️
היי
אפשר להוסיף שעועית ולערבב עם המרינדה?
שעועית ירוקה הכוונה? אם כן אפשר.
אם זו שעועית לבנה היא צריכה להיות כבר מבושלת.
ואו עשיתי את זה ביחד עם הקינואה שתך עם הפטריות ואו אין טעים כזה , חתכתי את הסלומון לקוביות והכנתי את זה בסירות כאלה יצא מושלם
נראה מעולה🙂
תודה על השיתוף
היי אפרת 🙂 תודה על עוד מתכון מעולה! בזכותך אני אוהבת את המטבח ומפיקה מאכלים טעימיםםםםםםםם…
הילדים שלי רגילים לאכול את הסלמון עם רוטב, רוצה כעת לעשות את המתכון הזה. אשמח לקבל מתכון לרוטב בלבד שיתקבל יותר נוזלי כדי שיוכלו להשרות ברוטב את החלה. תודהההה
היי לאה,
אם הם אוהבים את הרוטב הזה ספציפית אז אפשר לשלש כמויות ולשים על הדג וגם בתבנית.
אם לא אפשר להכין את הרוטב של החריימה
היי אפרת,
אני רוצה להכין לילד את המתכון (אני צמחונית, פעם ראשונה שאני מתעסקת עם דגים) אין לי רוטב צ’ילי.
האם אפשר להחליף במשהו אחר ?
האם אפשר להכין גם במחבת פסים ולשים רוטב לאחר מכן (הטעם משתנה בין מחבת לתנור??)
בנוסף, האם יש לך מתכון גם לפילה טונה
היי שרית,
במקום צילי מתוק אפשר לשים סילאן.
לדעתי זה יותר מוצלח בתנור, כך זה גם נאפה מבפנים כמו שצריך.
אין לי מתכון לפילה טונה.
היי אפרת
תודה על המתכונים המעולים!
האם המתכון מתאים למושט?
תודה!
כן:)
וואו !! מתכון אחד הטובים! מככב אצלי כבר 3 שבועות בליל שבת! ושתביני, אצלי אין מצב כל שבוע אותו אוכל, בטח לא אותו דג !
מושלם♥
איזה כיף לשמוע ❤️
תודה אריאל
בתור אחת שממש מתקשה במינונים , זה מתכון מושלם וטעים בטירוף 🙂 תודה רבה רבה אפרת על עוד מתכון מנצח , ההסברים שלך בדיוק קולעים לשאלות שהיו לי וזה פשוט כיף .
תענוג שיש אותך 🙂 ♥
איזה כיף שנהנית מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️
שלום וברכה, האם אפשר להכין מתכון זה מדג סול? ואם כן, האם יש שינויים במתכון? תודה!
היי,
ניתן להשתמש בדג סול ללא שינוי נוסף.
האם אין צורך להשרות את החתיכות של סול במיץ לימון לפניכן?
לא צריך, משרים את הדג בתיבול שלו הכולל לימון.
אני רוצה לעטוף את הדג בנייר אפייה ולכוון למצב של אפיה במכשיר. כמה דקות צריך?
היי,
איזה מכשיר? נינג’ה? סיר בישול?
אין צורך לעטוף בנייר כסף בנינג’ה, זמן האפייה כ-10-12 דקות.
אני רוצה לעטוף את הדג במכשיר הנינג’ה גריל, ראיתי מתכון שאפשר לעטוף בנייר עטיפה וכך הדג מתבשל מהנוזלים של עצמו כמה שיותר קרוב לדג מאודה. השאלה איזה מצב וזמן מומלץ לכוון במכשיר
תודה רבה:)
מצב טיגון באוויר חם ולמשך כ-12 דקות או יותר- עד לרמת העשייה הרצויה.
היי
אני רוצה שהדג יהיה כמה שיותר קרוב למאודה , זה אפשרי לעטוף את הדג ?
כן, אפשר. זמן האפייה עשוי להתארך בכמה דקות.
אפרת שלום,
אני צריכה להביא את הדג לארוחת שישי, האם ניתן להכין בחמישי ולשמור במקרר עד הנסיעה או שעדיף להכין בשישי בבוקר? הארוחה בשישי סביב ארבע
היי,
אפשר להכין יום לפני הארוחה ולחמם לפני ההגשה. אם יש לך אפשרות כדאי להכין ביום ההגשה.
היי אפרת, המתכון ממש מעולה! מכינה כמעט לכל שבת…
יש לך אולי מתכון לסלמון בתיבול חלבי?
היי,
שמחה שאהבתם את המתכון🙂
אין לי מתכון לתיבול חלבי, אבל אפשר להשתמש בחמאה ושמנת לבישול לתיבול.
ממיסים חמאה ומוסיפים שום כתוש ושקדים גרוסים גס בהתאם לכמות הרצויה. מלח פלפל לפי הטעם.
מצוין גם לצליית הדג על האש מכוסה בנייר כסף.
טוב גם לפורלים .
מתכון מצויין!
קל ומהיר.
יצא ממש טעים.
יש לציין שאחרי שמרחתי את הסלמון ברוטב, הכנסתי למקרר ל3 שעות בערך, אני מניח שככה הדג יספוג יותר מהרוטב.
תודה אפרת!!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף🌺
היי,
האם ניתן לעשות עם נתח דג שלם (לא חתוך לנתחים)?
תודה
היי,
אפשר, זמן האפייה יתארך בהתאם לגודל הדג(:
אפרת תודה רבה על מתכונים מעולים, כל ארוחת שישי וארוחה בכללי מכינה רק מאתר שלך, כבר שנים משתמשת בו. הבן זוג עף על כל דבר שאני מכינה קורא לי שפית.
שמחה מאד שאתם נהנים מהמתכונים, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף🌷
לחמם תנור על טורבו או רגיל?
אפשר טורבו במתכון הזה.
היי,
הכנתי את הסלמון לסעודת שבת חול המועד ויצא מושלם!
תודה על המתכונים המדהימים שלך שעם מינימום זמן הכנה נותנים תוצאה מקסימלית באיכות הטעם!! האתר שלך גילה לי רמה אחרת לאוכל טוב..
חג שמח❤
שמחה שאהבת את המתכון ואת האתר!
תודה על הפרגון וחג שמח❤
יצא מדהים, התלקקנו מזה בחג,
אח”כ הכנתי גם לאירוע קטן בסוכות כולם התלהבו
שמחה מאד שאהבתם את המתכון! תודה שחזרת לשתף🌷
אחד המתכונים, לא גדלתי בבית שעושים דגים אז לא יוצא לי להכין הרבה אבל המתכון הזה עולה לרוטציה הקבועה שלי. לקקנו את הצלחת למרות שהשארתי אותו טיפה יותר מידי.
שמחה מאד שאהבתם את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף🌺
הי אפרת,
אפשר להכין מדג קפוא? משהו משתנה?
היי,
אפשר(:
היי
תודה רבה על המתכונים האלופים
אני מעוניינת להכין ולהקפיא.
האם עדיף לפני או אחרי האפיה?
או שזה לא אפשרי בכלל..
היי,
אפשר להקפיא לאחר האפייה.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
היי אפרת יקרה
מלכת המטבח שלי ושל כל המשפחה…
יש לך אולי מתכון לדג סלמון ברוטב חרדל
(כמו שמוכרים במסעדות איקאה…)
פשוט הילדים מתחננים לדג כזה גם בבית, ואין לי שמץ מאיפה להתחיל
תודה לך
היי,
איזה כיף שאתם נהנים מהמתכונים!
יש מתכון לדג ברוטב חרדל, לא בטוחה אם זה הרוטב שאת מתכוונת אליו.
שלום אפרת,יש לך מתכון להקלה בתנור?
היי,
בקישור הבא תמצאי מתכוני דגים שניתן להשתמש בהם בבקלה:
תודה רבה
רציתי לדעת אם אני אשים את הדג על הפלטה למשך כמה שעות, האם זה ישנה את זמן האפייה של הדג?
תודה רבה!!!!!!
היי,
לא מומלץ לחמם דג על הפלטה למשך כמה שעות, זה ייבש אותם לחלוטין.
בנוגע לחימום סלמון על הפלטה יש פתרון נפלא , וזה לאפות אותו כ-10 דקות (הוא כך מבושל כל צרכו אך עדיין רך מאד ) ולהניח על הפלטה, ניתן עד שעה – שעה וחצי . יוצא חם רך ועסיסי.
תודה על השיתוף😊
מכינה את הדג הזה לכל שבת, טעים נורא!
מצטרפת לכל מילה מהתגובה הקודמת של אפרת- ממש ככה!
מאז שגיליתי את האתר שלך, מכינה רק ממנו וממליצה לכל החברות…
הכל באמת טעים, ואת מסבירה בצורה נורא ברורה, והתגובות המהירות…
ושתמיד אפשר למצוא את השאלה בתגובות [זה משמש אותי המון!]
תודה! אלופה!
שמחה ממש לשמוע שיצא מוצלח ושאת נהנית מהמתכונים באתר(:
תודה על המילים החמות🌺
אפרת יקרה! תודה על כל המתכונים הטעימים!! את ממש עושה חסד באתר שלך:)
שאלה. את הדג אופים ללא מכסה?
תודה רבה! שבת שלום.
היי,
אין צורך לכסות את הדג באפייה.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים, תודה על הפרגון🌺
אפשר לשים דבש במקום סילאן?
היי,
כן, אפשר(:
היי אפרת! מתכון מעולה!!
זה המתכון של הסלמון הקבוע לשבת כבר אולי שנתיים, לא מפסיקים להחמיא עליו..
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת❤
היי אפרת
אפשר להכין את הדג ברוטב היום ולאפות מחר?
היי,
כן,
אפשר אם זה רק עד מחר(:
היי אפרת, עוד לא טעמתי אבל נראה טוב… אין התייחסות במתכון מתי לפזר את הכוסברה – האם לפני ההכנסה לתנור? האם לאחר 15 דקות? האם בסוף ה-20 דקות? כדאי להבהיר את זה.
תודה רבה על מתכונים פשוטים ונפלאים!!
היי עמוס,
איזה כיף, נראה מעולה!
את הכוסברה יש לפזר מעל הדגים לפני ההכנסה לתנור😊
תודה על הפרגון ועל השיתוף(:
היי אפרת, זה מה שעשיתי למרות שזה לא מובן מאליו.
דרך אגב, יצא מעולה כרגיל.
שוב תודה!
שלום אפרת,
האם אפשר מנתח שלם של דג? ואם כן מה הכמויות?
היי אריאלה,
כמובן שזה תלוי בגודל הסלמון, אבל בהנחה שהגודל הממוצע שוקל 1 ק”ג יש לשים את הכמויות הבאות:
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות גדושות רוטב סויה
2 כפות גדושות מיץ לימון
כף ורבע סילאן
כף ורבע שמן זית
3-4 שיני שום כתושות
שליש כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
שלום אפרת היקרה,
נראה מצוין. בע”ה אכין אותו. הבעיה עם סלמון זה החלבון שלו. יש לך רעיון מה לעשות כדי שהחלבון לא יהיה או לפחות שיהיה פחות?
בברכה,
ענת
היי,
לא בדיוק הבנתי את השאלה… הסלמון (ככל דג אחר) עשיר בחלבון.
נכון שהוא עשיר בחלבון. הבעיה שיש קצף לבן על הדג שיוצא במהלך האפיה וזה לא אסתטי.
אם הכתמים הלבנים מפריעים לך אפשר לנסות להפחית אותם ע”י השריית הסלמון לפני ההכנה בלימון למשך כ-20 דקות.
בהצלחה!
תודה רבה יקרה. אנסה בע”ה.
אשמח לקבל כמויות להכנת 55 נתחי דג
היי נחמה,
הנה הכמויות:
55 נתחי סלמון
26 כפות רוטב צ’ילי מתוק
26 כפות רוטב סויה
26 כפות מיץ לימון
14 כפות סילאן
14 כפות שמן זית
39 שיני שום כתושות
3 וחצי כפיות מלח
כפית מחוקה פלפל שחור
לפיזור מעל: 13 כפות מלאות עלי כוסברה קצוצים דק
אלופה!! בחיים לא עשיתי סלמון טעים עד שגיליתי את האתר הזה!!! יצא מושלם הילדים והבעל חיסלו!!
איזה כיף לשמוע! שמחה ממש שכולם אהבו❤
יצא מעולה!!! תודה רבה
שבת שלום
איזה כיף לשמוע! שבת שלום גילי🌺
הדג נראה מעולההה. אפשרי להשתמש גם בפילה לברק? או פילה דניס?
ואם מכינה לשישי בערב . איך אפשר לשמור על עסיסיות הדג?זאת אומרת אפשרי חימום קצר בתנור מכוסה על חום שבת?תודה רבה
היי ענת,
אפשר להשתמש בכל דג אחר. אם את מכינה מראש את הדג אפשר לחמם מכוסה לפני ההגשה.
בהצלחה😊
אפרת היקרה
עוד מתכון מדהים ומדויק באופן מושלם! הכנתי כבר מס’ פעמים ותמיד מתענגים על התוצאה. הפעם כתוספת הכנתי את המתכון שלך לאפונה מבושלת, תוספת טעימה מאוד ולא מכבידה. סורי שרק עכשיו חוזרת לעדכן🥰
שמחה לשמוע! תודה שחזרת לעדכן❤
האם צריך להשרות במיץ לימון?
לא חייב, משום שברוטב יש לימון.
היי אפרת
אני רוצה להכין מחר את המתכון הזה.
תוכלי לכתוב לי בבקשה כמה להכפיל בשביל 20 פרוסות סלמון?
ועוד שאלה, כמה זמן לפני הארוחה היית ממליצה להכין את זה?
תודה רבה !!!
היי תהילה, כמויות:
20 נתחי סלומון,
10 כפות רוטב צ’ילי,
10 כפות רוטב סויה,
10 כפות מיץ לימון,
5 כפות סילאן,
5 כפות שמן זית,
10-15 שיני שום,
כפית גדושה מלח,
פלפל שחור, כוסברה.
אפרת, תודה על התשובה המפורטת.
הכנתי, יצא מושלם – כולם נהנו!!!
תודה רבה 🤍
שמחה מאד לשמוע! תודה שחזרת לעדכן🙂
הי אפרת יקרה ,
תודה על האתר המדהים אין ארוחה בלי מתכון ממך !
והדג הזה נהיה הדג הקבוע של שבת
שבת שלום
שמחה מאד שאת נהנית מהאתר, ושאהבתם את המתכון!
שבת שלום😊
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה?
וגם להגיד שבפעם הראשונה שהכנתי את הדג זה יצא מדהים וחוסל בדקות.
כן, אפשר.
שמחה מאד שאהבתם את המתכון❤
הי אפרת המהממת!
אין יום בלי הצצה לאתר המושלם הזה
אני רוצה להכין את הדג הזה לארוע משפחתי רב משתתפים
רציתי לשאול, בכדי לשמור על עסיסיות הדג
האם לכסות באפיה? ועל איזה מצב התנור צריך להיות – טורבו, או פס עליון ופס תחתון?
תודה מראש
היי רותי,
אין צורך לכסות את הדג, ואופים על מצב עליון ותחתון.
בהצלחה:)
אפרת יקרה-תבורכי על האתר המושלם הזה. רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום רוטב צילי ורוטב סויה?
היי רחלי 🙂
אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות סילאן.
שלום
חיפשתי מתכון לדג סלמון באינטרנט, והגעתי לאתר שלך למתכון הנוכחי, וקראתי את התגובות החמות והחלטתי שכדאי לנסות. היה שווה! מאוד טעים, קל להכנה. המתכון נכנס לספר מתכונים שלנו.
אז תודה רבה!
כיף לשמוע, תודה רבה לך עדינה❤️
האם אופים את הסלומון מכוסה?
אין צורך לכסות.
אם אין לי מיץ לימון? מה לעשות?
היי מלי,
בעיקרון על הדג מאוד ממומלץ לימון- מוסיף המון 😜
אבל אם את לא אוהבת אז אפשר לוותר אין בעיה.
המשך יום מקסים.
מה המתכון ל2 חתיכות סלמון?
היי מירי,
2 נתחי סלמון
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף רוטב סויה
חצי כף מיץ לימון
חצי כף סילאן
כך שמן זית
2 שיני שום כתושות
רבע כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
לפיזור מעל: כף מלאה עלי כוסברה קצוצים דק
תודה
אין על המתכונים שלך
פשוט שלמות
כל הארוחות צהרים אצלי מהאתר שלך
שמחה לשמוע, תודה!
אם אין סילאן ודבש מה אפשר לשים במקום? סוכר?
אפשר לשים סירופ מייפל או סוכר.
ייצא מעולה ! טעים ופשוט מאוד להכנה.
שמחה שאהבת חווה 🌸
אם אין לי סילאן מה אפשר במקום
תוכלי להמיר את הסילאן בדבש 🙂
אפשר להשים גם חרדל?
לא הייתי מציעה להוסיף חרדל למתכון,
יש מתכון לסלמון ברוטב חרדל מעולה 🙂
מה אפשר לשים במקום מיץ לימון?
היי שרה,
בעיקרון על הדג מאוד ממומלץ לימון- מוסיף המון 😜
אבל אם את לא אוהבת אז אפשר לוותר אין בעיה.
המשך יום מקסים.
————
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/
חיפשתי שנים מתכון לסלמוו מוצלח וקל
אבל על זה- לא חשבתי פשוט וואו
כל שבת אנחנו מתענגים עליו מחדש!
אצלנו אומרים(כל שבת מחדש, כן?) הרבה יותר טעים ממסעדה!
מקטן ועד גדול
תודה ענקית☺
שמחה שאתם נהנים מהמתכון ❤️
תודה אפרת
מתכון ממש מעולה
יצא טעים במיוחד
תודה רבה!
שמחה לשמוע 🙂
האם אפשר לוותר על הסויה?
הסויה מוסיפה טעם אבל אפשר להכין גם בלי.
היי 🙂
לדעתך יתאים לפזר שומשום מעל?
אפשר לפזר קצת.
היי,
מאוד נהנת מהמתכונים.
האם אפשר להוסיף למתכון גם שעועית ירוקה בדומה למתכון של הסלמון עם השעועית?
כן.
וואו וואו וואו
יצא טעים ברמות על
כולם פרגנו שזה כמו במסעדה
וכל שבועות מהאתר שלך, תודה😍
שמחה לשמוע ❤️
תודה אפרת וחג שמח!
בוקר טוב
האם אפשר כוסברה יבשה או פטרוזיליה טריה?
אפשר לשים כחצי כפית כוסברה מיובשת.
מתכון קל וטעים במיוחד. תודה!
שמחה שיצא טעים 🙂
שאלה נוספת, מתי מוסיפים את הכוסברה?
תודה 🙂
את הכוסברה מפזרים מעל הדג לאחר שמתבלים אותו.
היי אפרת 🙂
האם המתכון יעבוד גם על דג אחר? (אמנון/ מושט למשל)
וגם, ראיתי שיש סויה שהיא מתוקה וסויה שהיא מלוחה. מה יעבוד פה (יש לי כרגע מתוקה בבית)? ובכלל, איך אני יודעת מה יתאים במתכונים אחרים שלך שיש בהם סויה?
תודה רבה רבה!!
כל שבת אוכלים את המטעמים שלך ונהנים מאוד!!
כן אפשר להכין גם עם דג אחר כמו אמנון. זמן האפיה עשוי להתקצר ל15 דקות.
אפשר להשתמש בסויה מתוקה.
בכל המתכונים שלי אני משתמשת ברוטב סויה בסגנון סיני של אסם. הוא פשוט הכי טעים (הוא סמיך ומעודן בטעם).
❤️
וואי יצא שיא טעים! תודה:)
שמחה לשמוע ❤️
המתכון הקבוע שלנו לשבת!!!
אני אישית לא מוסיפה כוסברה ועדיין יוצא אליפות😋
תודה ושבת שלום!
שמחה לשמוע ❤️
תודה לך ושבת שלום
היי אפרת,
תודה רבה על המתכון! יצא נפלא!!
האם אפשר להשתמש במרינדה גם על חזה עוף בתנור (להכין כמו סוג של פסטרמה)?
כן אפשר.
אפשר לוותר על הסויה?
זה מוסיף טעם אבל אם אין לך תכיני בלי.
הי אפרת, שבוע טוב.
הכנתי את הדג לכבוד שבת והוא יצא טעים……..
אפילו אבא שלי שבחיים לא אוכל דגים, הסכים לטעום ואמר שדווקא זה ממש טעים.
תודה לך
איזה כיף לשמוע 🙂
תודה ושבוע נפלא!
היי
האם אפשר להמיר את הסילאן בדבש?
כן.
שלום ערב טוב
דבר ראשון תתחדשי על האתר. ממש יפה
זה יוצא מתוק?
תודה לילך 🙂
לא מאוד מתוק. זה יוצא מתקתק.
צריך לעטוף בנייר כסף?
לא, אין צורך.
סליחה על השאלה……
אחרי שהשריתי את הדג במיץ לימון 5 דקות לשטוף שוב פעם את הדג
אפשר לשטוף ולייבש ואפשר גם שלא לשטוף וישר לתבל.
וואו אפרת!
רק הייתי חייבת לחזו ולעדכן
הכנתי פעם שניה כבר
יצא ליגה! האורחים אמרו לי שזה כמו במסעדה….
שאפו!!!
ואגב, בפעם השניה שהכנתי (אתמול) לא היה לי כוסברה ועדיין יצא מושלם!
שמחה שיצא טעים ❤️
היי אפרת אם הסלמון בהקפאה את יכולה לומר לי מתי להפשיר את הדג ואיך מרחיקים את הריח של הדג
כדאי להפשיר את הדג על הלילה במקרר ואם רוצים לזרז אפשר לשים את הדג יחד עם העטיפה שלו בתוך קערה עם מים.
אם יש לדג ריח אפשר להשרות אותו כ-5 דקות במיץ לימון.
מתכון מעולה, ניסיתי ויצא מצוין!
תודה רבה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה שירה
היי בוקר טוב , קודם כל ממש אוהבת את המתכונים שלך במיוחד שבזכותך התחלתי לבשל (לפני זה לא התקרבתי למטבח) עכשיו 2 שאלות בבקשה :
1. יש אפשרות להחליף את הסילאן בדבש ? ואם כן מה הכמות ?
2. במקום כוסברה יש אפשרות בפטרוזיליה או בזיליקום או שזה פחות מתאים ?
היי 🙂
1. אפשר לשים כף דבש.
2. אפשר פטרוזיליה.
שבוע נפלא
למי שרגיל בדר\”כ לדגים עם פפריקה ותבלינים,
זה יהיה טעים?
כן אפשר. מומלץ להוסיף גם שמן זית, שום כתוש ומיץ לימון.