שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות

2 קולורבי קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות

6 צנוניות קטנות חתוכות לקוביות קטנטנות

2 כפות מלאות עלי סלרי (או פטרוזיליה).

תיבול: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ רגיל, מלח לפי הטעם וקמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

מערבבים את כל הירקות בקערה ומתבלים כחצי שעה לפני ההגשה.

*שומרים בקופסה סגורה במקרר.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מתכון לחזה הודומתכון לחזה הודו
אורז עם פטריות ותירס אורז עם פטריות ותירס
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ישראל (16:46 15.07.2022)

היי אפרת יש לי שאלה שלא קשורה למתכון ניסיתי היום להכין את הסלט הזה והיה לי במקרר 2 קולרבי שקניתי לפני הרבה זמן והם היו ממש קשים כמו אבן בקושי הצלחתי לחתוך קולרבי הוא תמיד כזה או שאם לא משתמשים הרבה זמן הוא מתקשה במשך הזמן? סתעחה על הבורות לא משתמשת בירק הזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:54 15.07.2022)

היי,
קולרבי הוא ירק קשה, זה לא מעיד על כך שהוא מקולקל(:
מה שיכול לומר אם הקולרבי ישן זה הצבע: קולרבי טרי יהיה ירוק יותר בעוד שקולרבי ישן בצבע לבן יותר.

avatar
ישראל (15:21 3.06.2022)

היי אפרת יש תחליף לצנוניות או דהשאלה בכלל לא במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:00 3.06.2022)

היי,
אפשר לוותר על צנונית או להגדיל מעט את כמות הירקות האחרים.

avatar
יבגניה (07:29 23.07.2020)

שלום אפרת.
אפשר לוות על חומץ?
תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:08 23.07.2020)

אפשר לשים כף נוספת מיץ לימון במקום.

avatar
עינת (18:07 24.05.2020)

היי
חומץ תפוחים יכול להתאים?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:05 24.05.2020)

כן.

avatar
מיכל פרויליך (13:00 23.09.2018)

שלום,
מה אפשר להוסיף במקום פטרוזליה?
תודה וחג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:12 23.09.2018)

היי מיכל,
אפשר לשים כוסברה או עלי סלרי או שמיר. אם אין לך תכיני בלי.
חג שמח

avatar
לבנת (00:17 11.09.2018)

הכנתי את הסלט אתמול לראש השנה- הוא נגמר עוד לפני העיקריות!!
סלט מצוין!
אין על האתר שלך….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 11.09.2018)

תודה לבנת ושנה טובה ❤️

avatar
אחחלת (20:24 30.11.2017)

הי אפרת,
האם כדאי להכין את הסלט ביום האירוח עצמו או יום לפני כן?
האם הירקות לא יאבדו מהפריכות שלהם אם אכין את הסלט יום אחד לפני הארוחה? או אולי דוקא יספגו את הטעמים והתיבול?
תודה,
איילת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 30.11.2017)

היי איילת,
הטעמים אכן נספגים כשמכינים יום לפני אך בגלל שהסלט מיועד לאירוח אז אם יש לך אפשרות להכין באותו יום (אפילו בבוקר) עדיף כי המראה פשוט יהיה יותר טרי ורענן.

avatar
ילנה בורטקוב (15:55 23.08.2017)

וואו הכנתי היום את הסלט,
זמן הכנה פחות מ 5 דקות
טעים ברמה בציון של 100
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:11 23.08.2017)

תודה ילנה, שמחה שאהבת 🙂

לקריאת כל התגובות