זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות
2 קולורבי קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות
6 צנוניות קטנות חתוכות לקוביות קטנטנות
2 כפות מלאות עלי סלרי (או פטרוזיליה).
תיבול: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ רגיל, מלח לפי הטעם וקמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
מערבבים את כל הירקות בקערה ומתבלים כחצי שעה לפני ההגשה.
*שומרים בקופסה סגורה במקרר.
ראו גם
- סלט מלפפונים, גזר וצנונית |
- טחינה ירוקה |
- טחינה ורודה |
- סלט כרוב ובצל |
- סלט נבטים וצנונית |
- סלט כרוב במיונז
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים בריאים
תגובות
שלום אפרת.
אפשר לוות על חומץ?
תודה רבה.
אפשר לשים כף נוספת מיץ לימון במקום.
היי
חומץ תפוחים יכול להתאים?
תודה
כן.
שלום,
מה אפשר להוסיף במקום פטרוזליה?
תודה וחג שמח!
היי מיכל,
אפשר לשים כוסברה או עלי סלרי או שמיר. אם אין לך תכיני בלי.
חג שמח
הכנתי את הסלט אתמול לראש השנה- הוא נגמר עוד לפני העיקריות!!
סלט מצוין!
אין על האתר שלך….
תודה לבנת ושנה טובה ❤️
הי אפרת,
האם כדאי להכין את הסלט ביום האירוח עצמו או יום לפני כן?
האם הירקות לא יאבדו מהפריכות שלהם אם אכין את הסלט יום אחד לפני הארוחה? או אולי דוקא יספגו את הטעמים והתיבול?
תודה,
איילת
היי איילת,
הטעמים אכן נספגים כשמכינים יום לפני אך בגלל שהסלט מיועד לאירוח אז אם יש לך אפשרות להכין באותו יום (אפילו בבוקר) עדיף כי המראה פשוט יהיה יותר טרי ורענן.
וואו הכנתי היום את הסלט,
זמן הכנה פחות מ 5 דקות
טעים ברמה בציון של 100
תודה רבה
תודה ילנה, שמחה שאהבת 🙂