שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות

2 קולורבי קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות

6 צנוניות קטנות חתוכות לקוביות קטנטנות

2 כפות מלאות עלי סלרי (או פטרוזיליה).

תיבול: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ רגיל, מלח לפי הטעם וקמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

מערבבים את כל הירקות בקערה ומתבלים כחצי שעה לפני ההגשה.

*שומרים בקופסה סגורה במקרר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לחזה הודו
אורז עם פטריות ותירס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יבגניה (07:29 23.07.2020)

שלום אפרת.
אפשר לוות על חומץ?
תודה רבה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:08 23.07.2020)

אפשר לשים כף נוספת מיץ לימון במקום.

עינת (18:07 24.05.2020)

היי
חומץ תפוחים יכול להתאים?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:05 24.05.2020)

כן.

מיכל פרויליך (13:00 23.09.2018)

שלום,
מה אפשר להוסיף במקום פטרוזליה?
תודה וחג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:12 23.09.2018)

היי מיכל,
אפשר לשים כוסברה או עלי סלרי או שמיר. אם אין לך תכיני בלי.
חג שמח

לבנת (00:17 11.09.2018)

הכנתי את הסלט אתמול לראש השנה- הוא נגמר עוד לפני העיקריות!!
סלט מצוין!
אין על האתר שלך….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 11.09.2018)

תודה לבנת ושנה טובה ❤️

אחחלת (20:24 30.11.2017)

הי אפרת,
האם כדאי להכין את הסלט ביום האירוח עצמו או יום לפני כן?
האם הירקות לא יאבדו מהפריכות שלהם אם אכין את הסלט יום אחד לפני הארוחה? או אולי דוקא יספגו את הטעמים והתיבול?
תודה,
איילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 30.11.2017)

היי איילת,
הטעמים אכן נספגים כשמכינים יום לפני אך בגלל שהסלט מיועד לאירוח אז אם יש לך אפשרות להכין באותו יום (אפילו בבוקר) עדיף כי המראה פשוט יהיה יותר טרי ורענן.

ילנה בורטקוב (15:55 23.08.2017)

וואו הכנתי היום את הסלט,
זמן הכנה פחות מ 5 דקות
טעים ברמה בציון של 100
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (19:11 23.08.2017)

תודה ילנה, שמחה שאהבת 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.