זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 2 מנות
סוג: פרווה
טונה בשימורים מסוננת משמן
חופן של חסה קצוצה גס או תערובת של עלי בייבי
6-8 עגבניות שרי חצויות
מלפפון חתוך גס
חצי בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
10 זיתים שחורים
שליש כוס גרגירי תירס מסוננים מקופסת שימורים
כוס שעועית ירוקה שלמה משקית קפואה
1 תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1-2 ביצים קשות חתוכות לרבעים
2 סוגי רטבים לבחירה:
רוטב ויניגרט
5 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כפית חרדל דיז’ון
כפית דבש
שן שום כתושה
חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
רוטב אלף האיים
2כפות מיונז
חצי כף קטשופ
כפית מלפפון חמוץ/במלח בשימורים קצוץ דק מאוד.
כף מנוזל קופסת השימורים
כפית שמן זית
רבע כפית מלח
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
-מניחים את קוביות תפוח האדמה בצלחת, מכסים ומכניסים למיקרוגל בעוצמה הכי גבוהה במשך כ-4 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
-משרים את השעועית הירוקה במים רותחים במשך כדקה ומסננים.
-מניחים את כל החומרים בקערת סלט.
-בקערית נפרדת מערבבים את חומרי רוטב הויניגרט או אלף האיים (לפי בחירה) ומתבלים לפני ההגשה.
*ניתן להכין את הסלט והרוטב מראש ולשמור בנפרד במקרר. לפני ההגשה -לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.
*מומלץ להגיש עם צנים או לחם טרי.
- מתכון לחומוס ביתי |
- מתכון לשקשוקה טעימה |
- חביתה מגולגלת |
- מרק עשיר לחורף |
- לחמניות קוטג' |
- שווארמה טבעונית
- כל התגובות (10)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
















