שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

טונה בשימורים מסוננת משמן

חופן של חסה קצוצה גס או תערובת של עלי בייבי

6-8 עגבניות שרי חצויות

מלפפון חתוך גס

חצי בצל סגול חתוך לפרוסות דקות

10 זיתים שחורים

שליש כוס גרגירי תירס מסוננים מקופסת שימורים

כוס שעועית ירוקה שלמה משקית קפואה

1 תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות

1-2 ביצים קשות חתוכות לרבעים

2 סוגי רטבים לבחירה:

רוטב ויניגרט
5 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כפית חרדל דיז’ון
כפית דבש
שן שום כתושה
חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוטב אלף האיים
2כפות מיונז
חצי כף קטשופ
כפית מלפפון חמוץ/במלח בשימורים קצוץ דק מאוד.
כף מנוזל קופסת השימורים
כפית שמן זית
רבע כפית מלח

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מניחים את קוביות תפוח האדמה בצלחת, מכסים ומכניסים למיקרוגל בעוצמה הכי גבוהה במשך כ-4 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.

-משרים את השעועית הירוקה במים רותחים במשך כדקה ומסננים.

-מניחים את כל החומרים בקערת סלט.

-בקערית נפרדת מערבבים את חומרי רוטב הויניגרט או אלף האיים (לפי בחירה) ומתבלים לפני ההגשה.

טיפים והערות

*ניתן להכין את הסלט והרוטב מראש ולשמור בנפרד במקרר. לפני ההגשה -לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.

*מומלץ להגיש עם צנים או לחם טרי.

ראו גם
רוזלךרוזלך
בורגול עם בשר טחון בורגול עם בשר טחון
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות