שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

חצי כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות דקות

חצי בצל סגול בינוני חתוך לחצאי עיגול

¾ כוס בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

תיבול: 2 כפות שמן זית, 3 כפות מיץ לימון, רבע כוס חומץ 5%, חצי כפית סוכר, מלח לפי הטעם (כשליש כפית מלח), קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

-מערבבים את כל החומרים ומתבלים כשעה לפחות לפני ההגשה.

*שומרים במקרר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת שמנת, שוקולד וקוקוס
תבשיל פטריות וקולורבי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ורד (14:32 7.05.2021)

היי,
יש לי כרוב בינוני שלם ואני רוצה להשתמש בכולו.
פשוט להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (14:40 7.05.2021)

היי ורד,
כן😊

עינת (11:51 12.04.2021)

היי אפרת
הכנתי את המתכון נראה מזין וטעים
רציתי לוודא רק חצי כוס פטרוזיליה קצוצה אני קוצצת ואז מודדת חצי כוס
או מודדת חצי כוס עם עלי פטרוזיליה שמים
ולגבי הבצל ירוק גם 3/4 כוס לאחר קיצוץ בצל ירוק לקטן או לפני שקוצצת קטן
דבר אחרון לגבי הפטרוזיליה את נוהגת לייבש אתה ואז לקצוץ או בלי לייבש
תודה רבה מראש.

מתכונים ב-10 דקות (11:56 12.04.2021)

היי עינת,
הכוונה לחצי כוס של עלים אחרי שאת קוצצת אותם:)
אני אישית שוטפת היטב את הפטרוזיליה, מייבשת מעט ואז קוצצת.
יום מקסים🌺

מיכל (15:28 11.04.2021)

היי אפרת, שאלה לגבי עלי הפטרוזיליה באופן כללי,
את קוצצת אותם כולל הגבעולים? או לוקחת רק את הפרחים עצמם?

מתכונים ב-10 דקות (16:04 11.04.2021)

היי מיכל,
אני לוקחת רק את העלים ללא גבעולים, אבל יכול להיות שיש כאלו שאוהבים גם את הגבעולים:)

תמר (07:27 25.03.2021)

כמה זמן נשאר הסלט עם הרוטב במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (09:27 25.03.2021)

היי תמר, מומלץ להכין כמה שיותר סמוך לזמן ההגשה, אבל נשמר כיומיים עם הרוטב:)

מיכל שחר (09:54 18.02.2021)

היי אפרת.
אני חייבת להוריד את הסוכר.
מה במקום, אם בכלל?

מתכונים ב-10 דקות (11:19 18.02.2021)

היי מיכל,
אין בעיה להשמיט. אם רוצים ניתן להוסיף מעט דבש לפי הטעם…

עינת (19:19 15.02.2021)

היי אפרת
חומץ תפוחים כחומץ ייתכן ומתאים?
או האם ניתן לוותר בכלל על חומץ?
תודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:14 15.02.2021)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר לשים חומץ תפוחים.
החומץ מרכך את הכרוב וחבל לוותר עליו.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.