זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
תערובת עלי חסה שטופה ויבשה (מומלץ לקנות מוכן)
3-4 צנוניות חתוכות לפרוסות דקות
תפוח עץ חתוך לחצאי עיגולים
תפוז קלוף חתוך לרבעים דקים
גזר קלוף מגורד
חצי בצל סגול חתוך לחצאי עיגולים
רוטב: 4 כפות מיץ תפוזים, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן, שן שום כתושה, כף דבש או סירופ מייפל, חצי כפית חרדל דיז’ון, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מניחים בקערה גדולה את הירקות והפירות.
-מערבבים בצנצנת קטנה את חומרי הרוטב.
-לפני ההגשה: יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
היי אפרת יקרה. שאלה שלא קשורה למתכון, מקווה שבסדר שאני שואלת. מקווה שתוכלי לעזור לי. אכלתי במאפיית דומיניק ברמת גן סלט בשם סלט בר והיו בו עלים ירוקים בטטה וסלק ומעל הם פיזרו כל מיני אגוזים וגרעינים. היו שם גם כדורים קטנטנים שמזכירים קצת במראה קינואה שלא בושלה והם היו קראנצ’יים וטעימים להפליא. יש לך רעיון מה זה יכול להיות?
אולי צנוברים קטנים? או סוג מסוים של פיצוחים?
אם היתה לך תמונה הייתי אומרת לך:)
ואו פעם הבאה זה רעיון לצלם באמת! ולא היה לזה טעם של צנובר בכלל. זהכנראה פיצוחים השאלה איזה.
זה ממש כמו הקינואה בגודל ובצורה.
אולי זאת קינואה מטוגנת.
אם ייצא לך לאכול את זה שוב תצלמי🙂
תודה רבה על הכל. תמיד את עונה בכזו לבביות. אין כמוך.
היי,
אפשר בלי התפוז?
כן
אפשר גם בלי צנוניות?
כן אפשר
הכנתי את הסלט לליל הסדר . וואו היה טעים ומיוחד .
לא הספקתי לצלם כי אהבו אותו מאוד
שמחה שיצא מוצלח💜
תודה עדי
היי, לכמה אנשים זה מספיק? ואם אני מכפילה כמויות להכפיל גם את הרוטב?
חג שמח 🙂
5-6 אנשים.
כן תכפילי גם את הרוטב.