שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

4 ביצים קשות קלופות

חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן+החלק הירוק)

2 כפות מיונז

שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

מועכים את הביצים בעזרת מזלג ומערבבים עם שאר החומרים.

*שומרים במקרר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק חומוס
מרק גריסים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אודליה (11:02 14.08.2020)

היי אפרת, למדתי לאפות דרך האתר שלך כי לא היה לי ניסיון בכלל, אבל גיליתי לאחרונה שגם מאכלים “פשוטים” כמו סלט ביצים, שאני מכינה כל הזמן, יוצאים יותר טעימים כשאני עושה את זה לפי המתכונים שלך!! אז תודה רבה יקירה ושבת שלום ומבורך 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:47 14.08.2020)

תודה רבה יקרה ושבת שלום ❤️

מירב (02:02 19.07.2020)

היי אפרת,
לדעתי ניתן לשים חתיכת בצל לבן מגורד במגרדת בסלט במקום בצל ירוק כך מרגישים פחות את החתיכות.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 19.07.2020)

רעיון טוב, תודה מירב 🙂

אלה (18:46 28.01.2019)

רציתי מתכון לסלט ביצים, הייתי בטוחה שפה אמצא מתכון מצויין וצדקתי..
רק שאלה קטנה – כמה מנות זה יוצא?
המון תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:34 28.01.2019)

2-3 מנות.

מיכל (21:27 1.11.2018)

היי. אם אני צריכה סלט לעשרים איש, כשיש כמובן אוכל נוסף איך את מצחה להגדיל כמויות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 1.11.2018)

ממליצה להכפיל כמויות ב-3.

יהודית (19:14 31.05.2018)

אני רוצה להכין מראש ולאכול בששבת בבוקר.
בצוך מה אני יכולה לשמור שיחתך יפה לעיגולים / מלבנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:38 31.05.2018)

היי יהודית,
לא בטוחה שהבנתי את כוונתך. את רוצה לחתוך את הביצים לעיגולים/מלבנים?

יהודית (20:51 31.05.2018)

אני רוצה להכין מראש,
ואח”כ לחתוך בשעת מעשה שיצא צורות יפות,
השאלה אם לשים בתבניות אישיות / ניר אפיה-
האם זה יצא מספיק יציב וחזק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 31.05.2018)

הסלט הוא לא מוצק בצורה כזו שניתן לחתוך אותו ולעצב לו צורה. מה שכן אפשר להגיש אותו בצלחת בצורה יפה או לסדר מנות אישיות.

יהודית (07:34 1.06.2018)

יש מה להוסיף, או אולי מתכון אחר שכן יכול לצאת לי יפה (אפילו לשים בתבניות אישיות ואח”כ שישלף יפה)
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 1.06.2018)

סלטים הם בדר”כ לא יציבים אז זה קצת בעייתי.
את יכולה להכין תחתיות אפיות מבצק עלים (כמו קיש פטריות) או מבצק כיסונים ואז למלא בפנים סלט ביצים. זה גם טעים וגם ההגשה מיוחדת, אסתטית ויפה.

יפה ברוך (11:44 4.05.2018)

היי, כמה זמן נשמר במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 4.05.2018)

2-3 ימים בקופסה סגורה.

הדסה (14:42 10.12.2017)

היי אפרת. בסלט הביצים עם הבצל מה את מציעה כתחליף למיונז? תעני לי בבקשה במייל. תודה. אני לא יודעת למצוא את התשובה באתר🤔

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 10.12.2017)

היי הדסה,
אפשר להמיר את המיונז בכף יוגורט + חצי כפית שטוחה חרדל.
שולחת לך גם למייל.

ענת (10:02 30.03.2017)

היי אפרת, יצא ממש טעים כרגיל (:

הילית (23:37 8.03.2017)

הי
הילד שלי לא אוהב חריף, מה אפשר לשים במקום בצל?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:50 9.03.2017)

אפשר פשוט לוותר על הבצל.
יום מקסים 🙂

דשWS (19:55 22.09.2016)

אחלה

תומר (12:01 7.09.2016)

מדהים איזה שאלות שואלים פה..

בכל אופן לגבי המתכון: תודה רבה

יניב (22:05 3.04.2018)

חחח לגמרי..

מיכל וקסמן (14:17 17.08.2016)

שלום,
איך היית ממליצה למעוך את הסלט? מעבד מזון? מוט בלנדר?
והאם כדאי למעוך \ לקצוץ את הביצים והבצל בנפרד? ביחד?

תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (14:22 17.08.2016)

היי מיכל,
הכי כדאי וקל (ופחות בלאגן ולכלוך) זה עם מזלג למעוך את הביצים הקשות ולקצוץ עם סכין את הבצל ולערבב הכל עם מיונז, מלח ופלפל שחור 🙂

נטלי (13:22 9.05.2016)

היי, אם אין לי בצל ירוק אז אפשר בלי? או בצל סגול או רגיל,?

מתכונים ב-10 דקות (13:46 9.05.2016)

היי נטלי,
את יכולה לשים חצי בצל לבן קטן קצוץ דק.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.