זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
4 ביצים קשות קלופות
חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן+החלק הירוק)
2 כפות מיונז
שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
מועכים את הביצים בעזרת מזלג ומערבבים עם שאר החומרים.
*שומרים במקרר.
זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
4 ביצים קשות קלופות
חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן+החלק הירוק)
2 כפות מיונז
שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
מועכים את הביצים בעזרת מזלג ומערבבים עם שאר החומרים.
*שומרים במקרר.
יצא מצוין! תודה רבה על עוד מתכון מעולה.
נראה מעולה🙂
תודה מור
היי אפרת,
אני מאוד רוצה שהסלט יראה אסתטי.
איך כדאי לקצוץ את הסלט במעבד מזון?
בפומפייה גסה או בסכין?
היי
אפשר בפומפיה גסה או בסכין אם מקפידים על חיתוך אחיד.
וואי אליפות!!!
הכנתי את הסלט הזה (בלי בצל ירוק) יצא פשוט טעיםםם
ואני אחת שממש ממש לא אוהבת ביצים קשות.
תודה רבה!!
איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף❤
היי אפרת, למדתי לאפות דרך האתר שלך כי לא היה לי ניסיון בכלל, אבל גיליתי לאחרונה שגם מאכלים “פשוטים” כמו סלט ביצים, שאני מכינה כל הזמן, יוצאים יותר טעימים כשאני עושה את זה לפי המתכונים שלך!! אז תודה רבה יקירה ושבת שלום ומבורך 🙂
תודה רבה יקרה ושבת שלום ❤️
היי אפרת,
לדעתי ניתן לשים חתיכת בצל לבן מגורד במגרדת בסלט במקום בצל ירוק כך מרגישים פחות את החתיכות.
רעיון טוב, תודה מירב 🙂
רציתי מתכון לסלט ביצים, הייתי בטוחה שפה אמצא מתכון מצויין וצדקתי..
רק שאלה קטנה – כמה מנות זה יוצא?
המון תודה
2-3 מנות.
היי. אם אני צריכה סלט לעשרים איש, כשיש כמובן אוכל נוסף איך את מצחה להגדיל כמויות ?
ממליצה להכפיל כמויות ב-3.
אני רוצה להכין מראש ולאכול בששבת בבוקר.
בצוך מה אני יכולה לשמור שיחתך יפה לעיגולים / מלבנים?
היי יהודית,
לא בטוחה שהבנתי את כוונתך. את רוצה לחתוך את הביצים לעיגולים/מלבנים?
אני רוצה להכין מראש,
ואח”כ לחתוך בשעת מעשה שיצא צורות יפות,
השאלה אם לשים בתבניות אישיות / ניר אפיה-
האם זה יצא מספיק יציב וחזק?
הסלט הוא לא מוצק בצורה כזו שניתן לחתוך אותו ולעצב לו צורה. מה שכן אפשר להגיש אותו בצלחת בצורה יפה או לסדר מנות אישיות.
יש מה להוסיף, או אולי מתכון אחר שכן יכול לצאת לי יפה (אפילו לשים בתבניות אישיות ואח”כ שישלף יפה)
תודה
סלטים הם בדר”כ לא יציבים אז זה קצת בעייתי.
את יכולה להכין תחתיות אפיות מבצק עלים (כמו קיש פטריות) או מבצק כיסונים ואז למלא בפנים סלט ביצים. זה גם טעים וגם ההגשה מיוחדת, אסתטית ויפה.
היי, כמה זמן נשמר במקרר?
2-3 ימים בקופסה סגורה.
היי אפרת. בסלט הביצים עם הבצל מה את מציעה כתחליף למיונז? תעני לי בבקשה במייל. תודה. אני לא יודעת למצוא את התשובה באתר🤔
היי הדסה,
אפשר להמיר את המיונז בכף יוגורט + חצי כפית שטוחה חרדל.
שולחת לך גם למייל.
היי אפרת, יצא ממש טעים כרגיל (:
הי
הילד שלי לא אוהב חריף, מה אפשר לשים במקום בצל?
תודה
אפשר פשוט לוותר על הבצל.
יום מקסים 🙂
אחלה
מדהים איזה שאלות שואלים פה..
בכל אופן לגבי המתכון: תודה רבה
חחח לגמרי..
שלום,
איך היית ממליצה למעוך את הסלט? מעבד מזון? מוט בלנדר?
והאם כדאי למעוך \ לקצוץ את הביצים והבצל בנפרד? ביחד?
תודה!!
היי מיכל,
הכי כדאי וקל (ופחות בלאגן ולכלוך) זה עם מזלג למעוך את הביצים הקשות ולקצוץ עם סכין את הבצל ולערבב הכל עם מיונז, מלח ופלפל שחור 🙂
היי, אם אין לי בצל ירוק אז אפשר בלי? או בצל סגול או רגיל,?
היי נטלי,
את יכולה לשים חצי בצל לבן קטן קצוץ דק.