שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

4 ביצים קשות קלופות

חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן+החלק הירוק)

2 כפות מיונז

שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

מועכים את הביצים בעזרת מזלג ומערבבים עם שאר החומרים.

*שומרים במקרר.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מרק חומוסמרק חומוס
מרק גריסים מרק גריסים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מור כץ (11:34 3.02.2024)

יצא מצוין! תודה רבה על עוד מתכון מעולה.

סלט ביצים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:37 3.02.2024)

נראה מעולה🙂
תודה מור

avatar
רות (22:36 15.06.2023)

היי אפרת,
אני מאוד רוצה שהסלט יראה אסתטי.
איך כדאי לקצוץ את הסלט במעבד מזון?
בפומפייה גסה או בסכין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 16.06.2023)

היי
אפשר בפומפיה גסה או בסכין אם מקפידים על חיתוך אחיד.

avatar
אסתי (10:57 22.11.2021)

וואי אליפות!!!
הכנתי את הסלט הזה (בלי בצל ירוק) יצא פשוט טעיםםם
ואני אחת שממש ממש לא אוהבת ביצים קשות.
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:05 22.11.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף❤

avatar
אודליה (11:02 14.08.2020)

היי אפרת, למדתי לאפות דרך האתר שלך כי לא היה לי ניסיון בכלל, אבל גיליתי לאחרונה שגם מאכלים “פשוטים” כמו סלט ביצים, שאני מכינה כל הזמן, יוצאים יותר טעימים כשאני עושה את זה לפי המתכונים שלך!! אז תודה רבה יקירה ושבת שלום ומבורך 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:47 14.08.2020)

תודה רבה יקרה ושבת שלום ❤️

avatar
מירב (02:02 19.07.2020)

היי אפרת,
לדעתי ניתן לשים חתיכת בצל לבן מגורד במגרדת בסלט במקום בצל ירוק כך מרגישים פחות את החתיכות.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 19.07.2020)

רעיון טוב, תודה מירב 🙂

avatar
אלה (18:46 28.01.2019)

רציתי מתכון לסלט ביצים, הייתי בטוחה שפה אמצא מתכון מצויין וצדקתי..
רק שאלה קטנה – כמה מנות זה יוצא?
המון תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:34 28.01.2019)

2-3 מנות.

avatar
מיכל (21:27 1.11.2018)

היי. אם אני צריכה סלט לעשרים איש, כשיש כמובן אוכל נוסף איך את מצחה להגדיל כמויות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 1.11.2018)

ממליצה להכפיל כמויות ב-3.

avatar
יהודית (19:14 31.05.2018)

אני רוצה להכין מראש ולאכול בששבת בבוקר.
בצוך מה אני יכולה לשמור שיחתך יפה לעיגולים / מלבנים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:38 31.05.2018)

היי יהודית,
לא בטוחה שהבנתי את כוונתך. את רוצה לחתוך את הביצים לעיגולים/מלבנים?

avatar
יהודית (20:51 31.05.2018)

אני רוצה להכין מראש,
ואח”כ לחתוך בשעת מעשה שיצא צורות יפות,
השאלה אם לשים בתבניות אישיות / ניר אפיה-
האם זה יצא מספיק יציב וחזק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 31.05.2018)

הסלט הוא לא מוצק בצורה כזו שניתן לחתוך אותו ולעצב לו צורה. מה שכן אפשר להגיש אותו בצלחת בצורה יפה או לסדר מנות אישיות.

avatar
יהודית (07:34 1.06.2018)

יש מה להוסיף, או אולי מתכון אחר שכן יכול לצאת לי יפה (אפילו לשים בתבניות אישיות ואח”כ שישלף יפה)
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 1.06.2018)

סלטים הם בדר”כ לא יציבים אז זה קצת בעייתי.
את יכולה להכין תחתיות אפיות מבצק עלים (כמו קיש פטריות) או מבצק כיסונים ואז למלא בפנים סלט ביצים. זה גם טעים וגם ההגשה מיוחדת, אסתטית ויפה.

avatar
יפה ברוך (11:44 4.05.2018)

היי, כמה זמן נשמר במקרר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 4.05.2018)

2-3 ימים בקופסה סגורה.

avatar
הדסה (14:42 10.12.2017)

היי אפרת. בסלט הביצים עם הבצל מה את מציעה כתחליף למיונז? תעני לי בבקשה במייל. תודה. אני לא יודעת למצוא את התשובה באתר🤔

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 10.12.2017)

היי הדסה,
אפשר להמיר את המיונז בכף יוגורט + חצי כפית שטוחה חרדל.
שולחת לך גם למייל.

avatar
ענת (10:02 30.03.2017)

היי אפרת, יצא ממש טעים כרגיל (:

avatar
הילית (23:37 8.03.2017)

הי
הילד שלי לא אוהב חריף, מה אפשר לשים במקום בצל?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:50 9.03.2017)

אפשר פשוט לוותר על הבצל.
יום מקסים 🙂

avatar
דשWS (19:55 22.09.2016)

אחלה

avatar
תומר (12:01 7.09.2016)

מדהים איזה שאלות שואלים פה..

בכל אופן לגבי המתכון: תודה רבה

avatar
יניב (22:05 3.04.2018)

חחח לגמרי..

avatar
מיכל וקסמן (14:17 17.08.2016)

שלום,
איך היית ממליצה למעוך את הסלט? מעבד מזון? מוט בלנדר?
והאם כדאי למעוך \ לקצוץ את הביצים והבצל בנפרד? ביחד?

תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:22 17.08.2016)

היי מיכל,
הכי כדאי וקל (ופחות בלאגן ולכלוך) זה עם מזלג למעוך את הביצים הקשות ולקצוץ עם סכין את הבצל ולערבב הכל עם מיונז, מלח ופלפל שחור 🙂

avatar
נטלי (13:22 9.05.2016)

היי, אם אין לי בצל ירוק אז אפשר בלי? או בצל סגול או רגיל,?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:46 9.05.2016)

היי נטלי,
את יכולה לשים חצי בצל לבן קטן קצוץ דק.

לקריאת כל התגובות