מצרכים להכנת סלט אנטיפסטי
- חצי שקית עלי בייבי (כ-60 גרם)
- חציל קטן קלוף חתוך לקוביות קטנות
- גמבה חתוכה לריבועים
- בצל סגול חתוך גס
- בטטה קטנה קלופה חתוכה לחצאי עיגולים
- חצי סלסלת פטריות שמפיניון חצויות
- קישוא חתוך לחצאי עיגולים
תיבול:
- 3 כפות שמן זית, כפית סילאן, מלח, קמצוץ פלפל שחור
- כ-100 גרם גבינה בולגרית (רצוי מעודנת רכה) חתוכה לקוביות
רוטב לסלט:
- 1-2 כפות שמן זית, 2 כפות חומץ בלסמי, כשליש כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור
איך מכינים סלט אנטיפסטי?
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הירקות (למעט עלי הבייבי). מתבלים בשמן זית, סילאן, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות טורבו במשך כ-40 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
- מניחים בקערת סלט עליי בייבי ומוסיפים את הירקות האפויים. מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור. מפזרים מעל גבינה בולגרית ומגישים.
- אפשר להכין מראש אך מומלץ לתבל לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
32 תגובות
כניסה
32 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

