שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

כרובית שלמה

להשרייה: חצי כף מלח, חצי כוס חומץ 5%

רוטב (לערבב בקערית): 3 כפות שמן, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף סילאן, שן שום כתושה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-חותכים את הכרובית לרוחב לפרוסות בעובי של 1.5-2 ס”מ.

-מניחים בקערה, מכסים במים, מוסיפים חצי כף מלח וחצי כוס חומץ 5% ומשרים במשך 10 דקות. מסננים ומייבשים עם נייר מגבת.

-מניחים את פרוסות הכרובית בתבנית על נייר אפיה ומתבלים ברוטב משני הצדדים באופן אחיד.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות טורבו ואופים במשך 40 דקות, עד להשחמה יפה.

סטייק כרובית בתנור

ראו גם
אורז כרוביתאורז כרובית
עוגת שוקולד עסיסית עוגת שוקולד עסיסית
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
אורנה (18:21 28.01.2024)

אפשר לוותר על הצ’ילי המתוק והסילאן?
שיהיה מלוח

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:03 28.01.2024)

אפשר למרות שזה משדרג את הטעם.

avatar
אורנה (20:10 28.01.2024)

🙏 תודה רבה

avatar
בתשבע (12:39 11.01.2024)

אפשר להמיר לכרובית קפואה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 11.01.2024)

כן אפשר.