שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי / פרווה

רכיבים

מתכון לתינוקות מגיל 6 חודשים

1 שקית כרובית קפואה
2 ביצים
4 כפות קמח
4-5 כפות פרמזן (לא חובה)
1 כפית מלח
פירורי לחם

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

– מבשלים במים רותחים במשך כמה דקות את הכרובית הקפואה עד שמתרככת מאוד.
– מסננים, מעבירים לקערה ומועכים את הכרובית בעזרת מועך פירה.
– מוסיפים את הביצים, הקמח, הפרמזן והמלח ומערבבים היטב.
– מעבירים לתבנית שטוחה למשך כשעה ומכניסים למקפיא עד שיתמצק היטב.
– לאחר כשעה מוציאים מהמקפיא, יוצרים בעזרת הידיים כדורים ומשטחים מעט.
– טובלים בפירורי הלחם ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
– מרססים את הכדורים בשמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-35 דקות עד להזהבה.

המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.

ראו גם
חיתוכיות בייגלהחיתוכיות בייגלה
גלידת קינדר גלידת קינדר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
חנה (22:18 3.02.2025)

תודה על המתכונים
לכמה זמן הנגיסי כרובית נשמרים בקירור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 4.02.2025)

2-3 ימיים במקרר.

avatar
ליאת (13:36 7.11.2024)

אם יש כרובית טרייה מה תיהיה הכמות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:43 7.11.2024)

כ-600 גרם