שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

500 גרם שווארמה הודו נקבה חתוכה לרצועות קטנות ודקות

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

שן שום כתושה

תיבול: כפית כמון, חצי כפית כורכום, מלח (מתחילים מכפית שטוחה), פלפל שחור לפי הטעם.

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד שהבצל מעט מזהיב.

מוסיפים את השווארמה, השום ואת התבלינים ומערבבים במשך כ- 5 דקות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
צ'יפס בתנור
מתכון לאטריות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אני (11:26 5.06.2020)

מדהיםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 5.06.2020)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
גלוריה (23:48 18.04.2020)

היי,
האם ניתן לאפות (לאחר שימון הנתחים) במקום לטגן?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 19.04.2020)

אפשר אבל זה ייצא קצת יבש.
מומלץ יותר לטגן במקרה הזה.

Avatar
ענתי (11:05 14.07.2019)

מושלם . יתאים גם לקוביות שווארמה? והאם ניתן להוסיף תיבול שווארמה?תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:33 14.07.2019)

כן. אפשר לשים לשים כפית תבלין שווארמה וחצי כפית כמון.

Avatar
ליאור (11:19 22.05.2019)

היי,
האם נדרש תבלין לשווארמה או שמספיק כמון וכורכום ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 22.05.2019)

לא חייב תבלין. מספיק כמון וכורכום.

Avatar
Sara (12:48 12.04.2019)

באיזה גודל לחתוך את הבשר שייצא רך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 12.04.2019)

רצועות קטנות של 1X2.5 ס"מ

Avatar
אדוה (17:56 12.10.2018)

ערב טוב
ראשית תודה על המתכונים הקלים והטעימים
האם ניתן להשתמש בשוק הודו מפורק?
במידה וכן – האם נדרש זמן בישול ארוך יותר?
בתודה מראש
אדוה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 13.10.2018)

כן אפשר. אם את חותכת לרצועות דקות זמן הבישול אינו אמור להשתנות.

Avatar
ישראל (19:47 5.10.2018)

אני חדש פה אבל הלכתי בדיוק לפי המתכון ויצא חבל על הזמן תודה רבה לך על המתכון החזק הזה באמת זריז וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:54 6.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
סיגי (15:00 25.09.2018)

מעולה מעולה מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 25.09.2018)

תודה סיגי, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
יעקב (15:43 17.09.2018)

שלום
יש לי תבלין לשווארמה.
האם אפשר להשתמש במקום הכמון והכורכום ? וכמה ?
תודה רבה על הכל 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:08 17.09.2018)

כן. תתחיל מכפית מלאה. את המלח תוסיף בהדרגה ולפי הטעם כי אני לא יודעת כמה מלח יש בתבלין.

Avatar
ציבי (13:31 21.08.2018)

יצא מושלם! תודה רבה לך אפרת!

Avatar
ריקי נריה (18:12 13.08.2018)

היי , קראתי שלא טוב לשטוף את פרוסות חזה העוף או שאוורמה נקבה לפני הבישול. לא יכולה להעלות בדעתי לא לשטוף.
האם את שוטפת ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 13.08.2018)

גם אני הייתי נוהגת לשטוף אבל מאז קראתי שבשטיפה כל החיידקים מתפזרים לכל עבר, הפסקתי לשטוף. הבנתי שאין עם זה שום בעיה מאחר וכל החיידקים שבבשר עצמו נכחדים בבישול או באפיה.

Avatar
עילאי (15:23 23.01.2018)

שלום רציתי לדעת לכמה מנות זה מספיק תודה רב על האתר הנפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 23.01.2018)

3-4 מנות.

Avatar
אוהד (23:41 22.01.2018)

היי אין על האתר שלכם כל מתכון יותר טוב מהשני רציתי לדעת באיזה עוד בשרים אפשר להכין את זה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 23.01.2018)

היי אוהד,
עם פרגיות זה יעבוד מצוין.
אפשר גם להכין עם חזה עוף אבל צריך לקחת בחשבון שזה חלק יותר יבש.
יום מעולה 🙂

Avatar
אלכס (19:11 1.12.2017)

מתכון מעולה!
קל וטעים מאוד.
מי שרצה, כמוני, לאפה אז יכול להשתמש בטורטייה.
נותן את אותו הדבר אבל פחות מפוצץ את הבטן אז אפשר לאכול יותר בשר….

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 2.12.2017)

תודה אלכס 🙂

Avatar
מונא (20:31 2.11.2017)

האתר שלך מדהים, השתמשתי במתכונים שלך ויצא מוצלח וטעים , שאלה קניתי חזה עוף טרי וחתוך כשוורמה האם צריך לשים לימון ולשטוף במים או פשוט לדלג וישר למחבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:28 2.11.2017)

תודה, כיף לשמוע 🙂
אפשר ישר לשים במחבת.

Avatar
שירית (12:12 26.10.2017)

הי תודה על המתכון. שאלתי, אני מעטניינת לצלות את הנתחים גדולים ולאחר מכן לחתוך דק. כמה זמן לוקח לשאוורמה לההתבשל כך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 26.10.2017)

היי שירית,
יש מתכון דומה למה שאת רוצה להכין – מתכון לחזה הודו.

Avatar
עמית (10:52 20.10.2017)

תודה על אתר נהדר, ברור, פשוט, מזמין…. פשוט כייף
ושאלה…האם אפשר להחליף את ההודו נקבה בחזה הודו?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 20.10.2017)

כן אפשר.

Avatar
אילנית (21:40 1.10.2017)

אשמח לדעת איזה תוספת הכי מתאימה לשווארמה?
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 1.10.2017)

אורז לבן או פירה.

Avatar
אלכס (13:31 26.07.2017)

הי, באיזה עובי לחתוך את הבשר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:25 26.07.2017)

בעובי של כ 1 ס"מ.

Avatar
אלכס (19:36 26.07.2017)

תודה! יצא מעולה !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 26.07.2017)

איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
קוקילי (11:41 25.07.2017)

שלום אפרת
איזה יופי שיש לך את המתכון. אני מחפשת לעשות שווארמה. סליחה על השאלות אבל ממש אין לי נסיון בזה:
לכסות את המחבת?
זה משנה אם קונים שווארמה קפואה או טריה? האם הטיפול בשניהם הוא באותה דרך?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:28 25.07.2017)

היי,
כן, אפשר לכסות את המחבת, זה יכול לזרז את משך הבישול.
בחירת שווארמה קפואה או טריה משפיעה על הטעם. אין ספק ששווארמה טריה טעימה יותר. בכל מקרה, אופן ההכנה אינו משתנה אם זה קפוא או טרי.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

Avatar
רוית (20:10 14.07.2017)

היי אין לי תבלין שווארמה. תבלין גריל עוף הולך? אפשר במחבת פסים? ווק?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (00:45 15.07.2017)

כן, אפשר לתבל בגריל עוף. עדיף להשתמש במחבת רגילה במקרה הזה אבל אם אין אז אפשר להשתמש במחבת פסים או ווק.

Avatar
ליאת (11:17 12.07.2017)

היי נראה מעולה.. אשמח לדעת כמה מלח לשים על החצי קילו ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:26 12.07.2017)

היי ליאת,
בדר"כ זה כפית אבל תתחילי בכפית שטוחה מלח ותוסיפי יותר לפי הטעם.

Avatar
קריסטינה (17:55 28.06.2017)

היי יקירתי.
יש לי תבלין שווארמה מהארץ, אבל אצלנו לא אוהבים כמון (וזה עוד בלשון המעטה),מוותרת על כמון, מה במקום? וכלמה מהתבלין. יש לי בסביבות 750 גר הודו
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:52 28.06.2017)

היי קריסטינה,
דווקא הכמון נותן את כל הטעם בשווארמה 🙂
בכל מקרה אם אתם לא אוהבים אפשר לשים כפית אבקת מרק במקום.

Avatar
קריסטינה (19:40 28.06.2017)

תודה על התגובה המהירה !
יצא טעים מאוד!
אכלנו בטורטיה , עם טחינה, פטרוזיליה קצוצה, בצל טרי ורצועוצ עגבניות טריות…. יאמי !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:02 28.06.2017)

מעולה 🙂

Avatar
נאוה (00:42 11.06.2018)

יאמממ עשית לי חשק קריסטינה! ככה בדיוק אני אכין השבוע 🙂

Avatar
מעיין (15:40 7.06.2017)

מתכון פשוט ומושלם, כולם אהבו! אין צורך בשומן כבש. טעים בפיתה. תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:47 7.06.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
תחיה (20:48 20.03.2017)

היי,
יש לי נתח שקוראים לו שווארמה פטם.
האם מתאים כאן?

תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:23 20.03.2017)

כן, מתאים.

Avatar
ענתי (10:53 9.03.2017)

נראה מעולה. אפשרי להכין בבוקר שישי לנכדיי ורק חימום בתנור חום שבת לארוחת ליל השישי?תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:06 9.03.2017)

כן ענתי, אפשר. אם במקרה התבשיל יוצא קצת יבש תוסיפי מעט מים לפני החימום בתנור.

Avatar
סיגל (07:30 22.02.2017)

היי יש לי רק חזה עוף בבית. זה מתאים? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:07 22.02.2017)

כן, זה יכול ללכת גם עם חזה עוף.

Avatar
יצחק (21:27 19.01.2017)

היי,
יש לי בשר אדום הודו חתוך לחתיכות קטנות, זה בסדר?
האם אפשר להוסיף פטריות משימורים? א"כ מה הכמות,מתי להוסיף, ומה התיבול המשתנה?
ושאלה אחרונה- אם אני מכין פירה כתוספת- זה הולך?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:16 20.01.2017)

היי יצחק,
זה בסדר גמור. אפשר להוסיף קופסת שימורים אחת של פטריות ולטגן אחרי הבצל. התיבול לא משתנה.
אגב יש מתכון לשווארמה עם פרגית ופטריות. אפשר להכין לפי המתכון רק במקום פרגית לשים הודו.
עם פירה זה הולך מצוין.
שבת שלום 🙂

Avatar
אושרת (20:59 11.12.2016)

היי, את השווארמה רצועות קונים ככה מוכן? כאילו מבקשים מהקצר שיעשה את זה? או שחותכים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:22 11.12.2016)

היי אושרת,
אפשר לקנות נתח אחד ולחתוך לבד בבית או לבקש מהקצב שיחתוך לרצועות.

Avatar
אורנה (06:23 17.11.2016)

האם המתכון ילך טוב אם אקח בצק פריך מלוח(מעדנות)במגש עגול.אאפה…ואז להוסיף את השווארמה ? והאם אוכל להוסיף טחול עוף על זה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:12 17.11.2016)

היי אורנה,
אני חושבת שכן.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

Avatar
לאה (12:43 12.11.2016)

שלום ותודה על המתכון..
האם יצא טוב יותר אם אטגן את הבשר בשמן עם תבלינים, אוציא, אכניס הבצל ואחכ שוב הבשר?
תודה
לאה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:09 12.11.2016)

היי לאה,
לא נראה לי שזה כל כך משנה במקרה הזה. זה יוצא טעים גם ככה 🙂

Avatar
דני (13:52 9.11.2016)

היי
לא אמורים להוסיף שומן טלה?ואם כן אז איך ומתי לשים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:16 9.11.2016)

היי דני,
אפשר להוסיף בסביבות 25-30 גרם שומן טלה קצוץ. יש לחמם מחבת עם כ-2 כפות שמן ולטגן את שומן הטלה עד שהוא נמס. לאחר מכן להוסיף את הבצל ולהמשיך כרגיל.

Avatar
טל (21:02 11.09.2016)

היי

נראה לך שכדי להשרות את השווארמה עם התבלינים לפני?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:29 11.09.2016)

היי טל,
אם יש לך זמן אז אפשר אבל בגדול לא חובה. זה יוצא טעים בכל מקרה 🙂

Avatar
בר (12:56 9.09.2016)

יבורך מי שהמציא את האתר הזה כל הכבוד ממתי שגיליתי את האתר מחכה כל פעם לבשל ממנו

Avatar
גלי (17:32 10.06.2016)

עשיתי כמה פעמים את המתכון אבל השוארמה יוצא עם מים נראה לי בגלל הבצל לא כדאי לחכות שהמים יתאדו לעוד זמן מה עד שיתאדה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:41 10.06.2016)

היי גלי,
אם השווארמה מפרישה נוזלים אפשר להגביר את האש ולערבב עד שהנוזלים מתאדים מעט.
שבת שלום וחג שמח 🙂

Avatar
נטליה (10:30 4.11.2016)

את קונה שווארמה קפואה? תקני טריה ולא יהיה עודף נוזלים

Avatar
מלי (14:23 4.04.2016)

היי תודה על המתכון! רק לא הבנתי כמה זמן לבשל את השווארמה? רשמת 5דק?!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:50 4.04.2016)

כן מלי, לאחר שמוסיפים את השווארמה זה בסביבות 5 דקות בישול.

Avatar
Georgette Shtern (13:06 17.11.2015)

הכנתי ויצא מעולה תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:16 17.11.2015)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום נפלא!

Avatar
שרון (21:04 7.07.2016)

ערב טוב אם אין לי תבלין שווארמה מה אפשר במקום? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:23 7.07.2016)

היי שרון,
אפשר להכין בלי התבלין או לשים כפית שטוחה אבקת מרק.

Avatar
בר (12:55 9.09.2016)

אכן מתכונים מעולים כיף לבשל את המתכונים באתר זה

Avatar
דור (02:24 23.08.2015)

סורי על החפירה, כמה מלח פלפל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:44 23.08.2015)

תתחיל בשליש כפית מלח (כי לפעמים הבשר עצמו כבר מלוח) וקמצוץ פלפל שחור (אם חריפות קלה לא מפריעה לך שים אפילו רבע כפית פלפל שחור). תטעם ותוסיף עוד מלח בהתאם לצורך.
יום נפלא 🙂

Avatar
דור (11:44 23.08.2015)

אין בעיה להשתמש באותו מתכון גם לפרגיות נכון?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:01 23.08.2015)

נכון 🙂

Avatar
דור (21:01 22.08.2015)

שבוע טוב..כמה לשים תבלין שווארמה? כפית? ומה יותר מומלץ שווארמה זו או הפרגיות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:44 22.08.2015)

היי דור,
כן, שים כפית מהתבלין.
שני המתכונים טעימים, השאלה אם בא לך לשלב את זה עם פטריות או לא.
שבוע טוב 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.