שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מצרכים:

500 גרם שווארמה הודו נקבה חתוכה לרצועות קטנות ודקות

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

שן שום כתושה

תיבול: כפית כמון, חצי כפית כורכום, מלח (מתחילים מכפית שטוחה), פלפל שחור לפי הטעם.




אופן הכנה:

מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד שהבצל מעט מזהיב.

מוסיפים את השווארמה, השום ואת התבלינים ומערבבים במשך כ- 5 דקות.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת שמן זיתעוגת שמן זית
ניוקי עננים צבעוני ניוקי עננים צבעוני
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שירה (12:19 15.07.2024)

היה טעים מאד, כולם נהנו!😋
תודה רבה!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:09 15.07.2024)

שמחה שנהניתם❤️

avatar
אהרוני מלכות (22:28 11.05.2023)

הי!
מתי כדאי לחתוך את הבשר?
צריך לשים את הבשר בתנור לפני או משו? או ישר שסימתי לחתוך והבצל מוזהב לטגן 5דקות?
תודה על המתכונים😋

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:27 12.05.2023)

היי
יש להפשיר את ההודו ואז לחתוך. לאחר מכן להתחיל בהכנה כפי שכתוב במתכון. אין צורך לאפות לפני כן.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים🥰

avatar
מלכות אהרוני (10:24 12.05.2023)

תודה רבה!❤️

avatar
מיואש (19:31 20.04.2021)

בטח כל מה שאת מכינה יוצא לך יפה וטעים יש לך עצה בשביל העם הפשוט…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 20.04.2021)

היי,
כדאי שתכתוב מה בדיוק הבעיה כך שאוכל לנסות לעזור😊

avatar
שלום (10:33 6.01.2021)

אפשר להכין שווארמה בפחות מצרכים.
פשוט חזה עוף עם תבלין שווארמה ושמן להשרות לפחות חצי שעה, לאפות 10 דקות להפוך ולאפות עוד 10 דקות, לחתוך לחתיכות קטנות ובתאבון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:06 6.01.2021)

תודה שלום 🙂
יום נפלא

avatar
מרים (15:23 30.12.2020)

הי..
אני מכינה תמיד שווארמה וזה לוקח המון זמן טיגון.. אולי שעה.. ואצלך עכשיו אני רואה 5 דקות.. מה ההבדל? יש כמה סוגים? יש לי חבילה קפואה וכתוב על זה רק שווארמה,בלי הודו נקבה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:14 30.12.2020)

היי מרים,
טיגון חתיכות שווארמה לא אמורות לקחת שעה טיגון כי הן מתייבשות מהר.. כך שזה מאוד מוזר
תחכי אולי להפשרה של השווארמה ושיפשיר תוכלי לטגן למשך 5 דק’

avatar
חיה (23:49 26.11.2020)

הי אפרת, הוארמה יצאה לי קצת גומי, לא רך מספיק. מה הסיבה?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 27.11.2020)

היי חיה,
מה זמן בישלת?

avatar
חיה (20:48 28.11.2020)

חמש דקות כמו במתכון. יכול להיות שזה קרב בגלל שעשיתי בסיר ולא במחבת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:11 29.11.2020)

יכול להיות שזה בגלל שבישלת אותו בסיר ולא טיגנת במחבת, במיוחד אם הופשרו ממנו נוזלים.
בכל אופן, המרקם של סוג הבשר הזה (הודו נקבה) אמור לצאת שונה מהמרקם של חזה עוף רגיל.

avatar
חיה (12:28 29.11.2020)

אוקי, תודה על המענה. אני אנסה בפעם הבאה במחבת.
שבוע טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:33 29.11.2020)

שבוע נפלא חיה ♥

avatar
מירב (09:20 22.11.2020)

אם אני מכינה עם חזה עוף, כמה יחידות של חזה עוף יתאימו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:51 22.11.2020)

500 גרם חזה עוף.
לגבי הכמות, זה משתנה ותלוי בעובי החתיכה.

avatar
דודי (10:58 22.10.2020)

למי שאין כח לצפות בוידאו ארוך, הנה המתכון לשאורמה ביתית מבשר שאורמה מהקצבייה בגרסא משופרת שלי:

מצרכים חובה:

1 ק”ג בשר שאורמה (או אם אין אז בשר פרגית ו-50 גרם שומן כבש).
מלח לפי הטעם (בערך כפית).
שמן קנולה בכמות שתמרח על כל הבשר (בערך שליש כוס).
כמון (כפית).

תבלין לשאורמה (אם אין אז תבלין לקציצות עובד גם מעולה!, כפית וחצי)
כורכום (כפית).
פלפל שחור (לפי טעם, בערך חצי כפית).
פפריקה מתוקה (כפית).

מצרכים לא חובה:

אבקת קארי (לא חובה, כפית).
פטרוזיליה (מעט, כארבעה ענפים).
פטריות (מעט, חצי קופסא).
שום כתוש (ממש לא חובה, רק אם אוהבים, 2-3 שיניים).

הוראות:

לעסות היטב את כל נתח הבשר כגוש אחד בשמן מכל צדדיו.
להכניס לקערה את כל התבלינים ולערבב. לאחר מכן לפזר על גוש הבשר.
להכניס את נתח הבשר המתובל לתנור שחומם מראש על 180 מעולות למשך עשרים דקות.
לחתוך בצלים לרבעים ואז לרצועות בגודל בינוני (או לחתוך קצוץ דק אם אוהבים קצוץ).
להוציא הבשר מהתנור ולתת לו להתקרר בחוץ.
לטגן הבצל בשמן על מחבת עד שהוא מזהיב.
את גוש הבשר נחתוך כמה שיותר קצוץ ודק.
נוסיף את הבשר למחבת עם הבצל.
אם רוצים אפשר להוסיף לבישול עוד תבלינים בדיוק באותה יחס כפי שהכנסנו מקודם לתנור אך בכמות קטנה יותר.
לבשל עד אשר השאוורמה מוכנה (בערך 20 דקות).
אפשר לפזר פטרוזיליה מעל ולהגיש. בתאבון.

avatar
אורנה (19:23 15.09.2020)

רק 5 דקות בישול מספיק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 15.09.2020)

כן.

avatar
ענתי (12:49 24.08.2020)

היי אפרת היקרה.רוצה להבין בבקשה –
אם אני שמה כפית מלאה תבלין שווארמה -להוסיף רק מלח? או גם פלפלשחור?
והאם 5 דקות מספיק שהשווארמה תהיה מוכנה? אם רוצים לזרז בישול יש לכסות לכל אורך ה 5 דקות את המכסה ובאיזו להבה?תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:05 24.08.2020)

לא חובה אבל אפשר להוסיף גם רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון וקמצוץ פלפל שחור.
תתחילי מחצי כפית שטוחה מלח כי לפעמים יש בתבלין שווארמה גם מלח.
5 דקות בדר”כ מספיק על אש בינונית-גבוהה (יש לערבב תוך כדי). אין צורך לכסות, זה גורם ליצירת נוזלים.

avatar
ענתי (12:57 27.08.2020)

יצא פשוט מושלםםםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:15 27.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
אביתר מדמון (11:55 19.08.2020)

האם אני יכול לעשות את זה על פלנצ’ה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:06 19.08.2020)

כן.

avatar
אני (11:26 5.06.2020)

מדהיםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 5.06.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
גלוריה (23:48 18.04.2020)

היי,
האם ניתן לאפות (לאחר שימון הנתחים) במקום לטגן?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 19.04.2020)

אפשר אבל זה ייצא קצת יבש.
מומלץ יותר לטגן במקרה הזה.

avatar
ענתי (11:05 14.07.2019)

מושלם . יתאים גם לקוביות שווארמה? והאם ניתן להוסיף תיבול שווארמה?תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:33 14.07.2019)

כן. אפשר לשים לשים כפית תבלין שווארמה וחצי כפית כמון.

avatar
ליאור (11:19 22.05.2019)

היי,
האם נדרש תבלין לשווארמה או שמספיק כמון וכורכום ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 22.05.2019)

לא חייב תבלין. מספיק כמון וכורכום.

avatar
Sara (12:48 12.04.2019)

באיזה גודל לחתוך את הבשר שייצא רך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 12.04.2019)

רצועות קטנות של 1X2.5 ס”מ

avatar
אדוה (17:56 12.10.2018)

ערב טוב
ראשית תודה על המתכונים הקלים והטעימים
האם ניתן להשתמש בשוק הודו מפורק?
במידה וכן – האם נדרש זמן בישול ארוך יותר?
בתודה מראש
אדוה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 13.10.2018)

כן אפשר. אם את חותכת לרצועות דקות זמן הבישול אינו אמור להשתנות.

avatar
ישראל (19:47 5.10.2018)

אני חדש פה אבל הלכתי בדיוק לפי המתכון ויצא חבל על הזמן תודה רבה לך על המתכון החזק הזה באמת זריז וטעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:54 6.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
סיגי (15:00 25.09.2018)

מעולה מעולה מעולה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 25.09.2018)

תודה סיגי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
יעקב (15:43 17.09.2018)

שלום
יש לי תבלין לשווארמה.
האם אפשר להשתמש במקום הכמון והכורכום ? וכמה ?
תודה רבה על הכל 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:08 17.09.2018)

כן. תתחיל מכפית מלאה. את המלח תוסיף בהדרגה ולפי הטעם כי אני לא יודעת כמה מלח יש בתבלין.

avatar
ציבי (13:31 21.08.2018)

יצא מושלם! תודה רבה לך אפרת!

avatar
ריקי נריה (18:12 13.08.2018)

היי , קראתי שלא טוב לשטוף את פרוסות חזה העוף או שאוורמה נקבה לפני הבישול. לא יכולה להעלות בדעתי לא לשטוף.
האם את שוטפת ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 13.08.2018)

גם אני הייתי נוהגת לשטוף אבל מאז קראתי שבשטיפה כל החיידקים מתפזרים לכל עבר, הפסקתי לשטוף. הבנתי שאין עם זה שום בעיה מאחר וכל החיידקים שבבשר עצמו נכחדים בבישול או באפיה.

avatar
עילאי (15:23 23.01.2018)

שלום רציתי לדעת לכמה מנות זה מספיק תודה רב על האתר הנפלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 23.01.2018)

3-4 מנות.

avatar
אוהד (23:41 22.01.2018)

היי אין על האתר שלכם כל מתכון יותר טוב מהשני רציתי לדעת באיזה עוד בשרים אפשר להכין את זה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 23.01.2018)

היי אוהד,
עם פרגיות זה יעבוד מצוין.
אפשר גם להכין עם חזה עוף אבל צריך לקחת בחשבון שזה חלק יותר יבש.
יום מעולה 🙂

avatar
אלכס (19:11 1.12.2017)

מתכון מעולה!
קל וטעים מאוד.
מי שרצה, כמוני, לאפה אז יכול להשתמש בטורטייה.
נותן את אותו הדבר אבל פחות מפוצץ את הבטן אז אפשר לאכול יותר בשר….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 2.12.2017)

תודה אלכס 🙂

avatar
מונא (20:31 2.11.2017)

האתר שלך מדהים, השתמשתי במתכונים שלך ויצא מוצלח וטעים , שאלה קניתי חזה עוף טרי וחתוך כשוורמה האם צריך לשים לימון ולשטוף במים או פשוט לדלג וישר למחבת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:28 2.11.2017)

תודה, כיף לשמוע 🙂
אפשר ישר לשים במחבת.

avatar
שירית (12:12 26.10.2017)

הי תודה על המתכון. שאלתי, אני מעטניינת לצלות את הנתחים גדולים ולאחר מכן לחתוך דק. כמה זמן לוקח לשאוורמה לההתבשל כך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 26.10.2017)

היי שירית,
יש מתכון דומה למה שאת רוצה להכין – מתכון לחזה הודו.

avatar
עמית (10:52 20.10.2017)

תודה על אתר נהדר, ברור, פשוט, מזמין…. פשוט כייף
ושאלה…האם אפשר להחליף את ההודו נקבה בחזה הודו?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 20.10.2017)

כן אפשר.

avatar
אילנית (21:40 1.10.2017)

אשמח לדעת איזה תוספת הכי מתאימה לשווארמה?
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 1.10.2017)

אורז לבן או פירה.

avatar
אלכס (13:31 26.07.2017)

הי, באיזה עובי לחתוך את הבשר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:25 26.07.2017)

בעובי של כ 1 ס”מ.

avatar
אלכס (19:36 26.07.2017)

תודה! יצא מעולה !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 26.07.2017)

איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂

avatar
קוקילי (11:41 25.07.2017)

שלום אפרת
איזה יופי שיש לך את המתכון. אני מחפשת לעשות שווארמה. סליחה על השאלות אבל ממש אין לי נסיון בזה:
לכסות את המחבת?
זה משנה אם קונים שווארמה קפואה או טריה? האם הטיפול בשניהם הוא באותה דרך?
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:28 25.07.2017)

היי,
כן, אפשר לכסות את המחבת, זה יכול לזרז את משך הבישול.
בחירת שווארמה קפואה או טריה משפיעה על הטעם. אין ספק ששווארמה טריה טעימה יותר. בכל מקרה, אופן ההכנה אינו משתנה אם זה קפוא או טרי.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

avatar
רוית (20:10 14.07.2017)

היי אין לי תבלין שווארמה. תבלין גריל עוף הולך? אפשר במחבת פסים? ווק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:45 15.07.2017)

כן, אפשר לתבל בגריל עוף. עדיף להשתמש במחבת רגילה במקרה הזה אבל אם אין אז אפשר להשתמש במחבת פסים או ווק.

avatar
ליאת (11:17 12.07.2017)

היי נראה מעולה.. אשמח לדעת כמה מלח לשים על החצי קילו ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:26 12.07.2017)

היי ליאת,
בדר”כ זה כפית אבל תתחילי בכפית שטוחה מלח ותוסיפי יותר לפי הטעם.

avatar
קריסטינה (17:55 28.06.2017)

היי יקירתי.
יש לי תבלין שווארמה מהארץ, אבל אצלנו לא אוהבים כמון (וזה עוד בלשון המעטה),מוותרת על כמון, מה במקום? וכלמה מהתבלין. יש לי בסביבות 750 גר הודו
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:52 28.06.2017)

היי קריסטינה,
דווקא הכמון נותן את כל הטעם בשווארמה 🙂
בכל מקרה אם אתם לא אוהבים אפשר לשים כפית אבקת מרק במקום.

avatar
קריסטינה (19:40 28.06.2017)

תודה על התגובה המהירה !
יצא טעים מאוד!
אכלנו בטורטיה , עם טחינה, פטרוזיליה קצוצה, בצל טרי ורצועוצ עגבניות טריות…. יאמי !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 28.06.2017)

מעולה 🙂

avatar
נאוה (00:42 11.06.2018)

יאמממ עשית לי חשק קריסטינה! ככה בדיוק אני אכין השבוע 🙂

avatar
מעיין (15:40 7.06.2017)

מתכון פשוט ומושלם, כולם אהבו! אין צורך בשומן כבש. טעים בפיתה. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:47 7.06.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
תחיה (20:48 20.03.2017)

היי,
יש לי נתח שקוראים לו שווארמה פטם.
האם מתאים כאן?

תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:23 20.03.2017)

כן, מתאים.

avatar
ענתי (10:53 9.03.2017)

נראה מעולה. אפשרי להכין בבוקר שישי לנכדיי ורק חימום בתנור חום שבת לארוחת ליל השישי?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:06 9.03.2017)

כן ענתי, אפשר. אם במקרה התבשיל יוצא קצת יבש תוסיפי מעט מים לפני החימום בתנור.

avatar
סיגל (07:30 22.02.2017)

היי יש לי רק חזה עוף בבית. זה מתאים? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:07 22.02.2017)

כן, זה יכול ללכת גם עם חזה עוף.

avatar
יצחק (21:27 19.01.2017)

היי,
יש לי בשר אדום הודו חתוך לחתיכות קטנות, זה בסדר?
האם אפשר להוסיף פטריות משימורים? א”כ מה הכמות,מתי להוסיף, ומה התיבול המשתנה?
ושאלה אחרונה- אם אני מכין פירה כתוספת- זה הולך?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:16 20.01.2017)

היי יצחק,
זה בסדר גמור. אפשר להוסיף קופסת שימורים אחת של פטריות ולטגן אחרי הבצל. התיבול לא משתנה.
אגב יש מתכון לשווארמה עם פרגית ופטריות. אפשר להכין לפי המתכון רק במקום פרגית לשים הודו.
עם פירה זה הולך מצוין.
שבת שלום 🙂

avatar
אושרת (20:59 11.12.2016)

היי, את השווארמה רצועות קונים ככה מוכן? כאילו מבקשים מהקצר שיעשה את זה? או שחותכים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:22 11.12.2016)

היי אושרת,
אפשר לקנות נתח אחד ולחתוך לבד בבית או לבקש מהקצב שיחתוך לרצועות.

avatar
אורנה (06:23 17.11.2016)

האם המתכון ילך טוב אם אקח בצק פריך מלוח(מעדנות)במגש עגול.אאפה…ואז להוסיף את השווארמה ? והאם אוכל להוסיף טחול עוף על זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:12 17.11.2016)

היי אורנה,
אני חושבת שכן.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

avatar
לאה (12:43 12.11.2016)

שלום ותודה על המתכון..
האם יצא טוב יותר אם אטגן את הבשר בשמן עם תבלינים, אוציא, אכניס הבצל ואחכ שוב הבשר?
תודה
לאה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:09 12.11.2016)

היי לאה,
לא נראה לי שזה כל כך משנה במקרה הזה. זה יוצא טעים גם ככה 🙂

avatar
דני (13:52 9.11.2016)

היי
לא אמורים להוסיף שומן טלה?ואם כן אז איך ומתי לשים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:16 9.11.2016)

היי דני,
אפשר להוסיף בסביבות 25-30 גרם שומן טלה קצוץ. יש לחמם מחבת עם כ-2 כפות שמן ולטגן את שומן הטלה עד שהוא נמס. לאחר מכן להוסיף את הבצל ולהמשיך כרגיל.

avatar
טל (21:02 11.09.2016)

היי

נראה לך שכדי להשרות את השווארמה עם התבלינים לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 11.09.2016)

היי טל,
אם יש לך זמן אז אפשר אבל בגדול לא חובה. זה יוצא טעים בכל מקרה 🙂

avatar
בר (12:56 9.09.2016)

יבורך מי שהמציא את האתר הזה כל הכבוד ממתי שגיליתי את האתר מחכה כל פעם לבשל ממנו

avatar
גלי (17:32 10.06.2016)

עשיתי כמה פעמים את המתכון אבל השוארמה יוצא עם מים נראה לי בגלל הבצל לא כדאי לחכות שהמים יתאדו לעוד זמן מה עד שיתאדה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 10.06.2016)

היי גלי,
אם השווארמה מפרישה נוזלים אפשר להגביר את האש ולערבב עד שהנוזלים מתאדים מעט.
שבת שלום וחג שמח 🙂

avatar
נטליה (10:30 4.11.2016)

את קונה שווארמה קפואה? תקני טריה ולא יהיה עודף נוזלים

avatar
מלי (14:23 4.04.2016)

היי תודה על המתכון! רק לא הבנתי כמה זמן לבשל את השווארמה? רשמת 5דק?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 4.04.2016)

כן מלי, לאחר שמוסיפים את השווארמה זה בסביבות 5 דקות בישול.

avatar
Georgette Shtern (13:06 17.11.2015)

הכנתי ויצא מעולה תודה על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 17.11.2015)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום נפלא!

avatar
שרון (21:04 7.07.2016)

ערב טוב אם אין לי תבלין שווארמה מה אפשר במקום? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 7.07.2016)

היי שרון,
אפשר להכין בלי התבלין או לשים כפית שטוחה אבקת מרק.

avatar
בר (12:55 9.09.2016)

אכן מתכונים מעולים כיף לבשל את המתכונים באתר זה

avatar
דור (02:24 23.08.2015)

סורי על החפירה, כמה מלח פלפל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:44 23.08.2015)

תתחיל בשליש כפית מלח (כי לפעמים הבשר עצמו כבר מלוח) וקמצוץ פלפל שחור (אם חריפות קלה לא מפריעה לך שים אפילו רבע כפית פלפל שחור). תטעם ותוסיף עוד מלח בהתאם לצורך.
יום נפלא 🙂

avatar
דור (11:44 23.08.2015)

אין בעיה להשתמש באותו מתכון גם לפרגיות נכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 23.08.2015)

נכון 🙂

avatar
דור (21:01 22.08.2015)

שבוע טוב..כמה לשים תבלין שווארמה? כפית? ומה יותר מומלץ שווארמה זו או הפרגיות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:44 22.08.2015)

היי דור,
כן, שים כפית מהתבלין.
שני המתכונים טעימים, השאלה אם בא לך לשלב את זה עם פטריות או לא.
שבוע טוב 🙂

לקריאת כל התגובות