שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

2 כוסות אורז לבן

3 כוסות מים רותחים

תיבול: כפית מלח, פלפל לפי הטעם (לא חייב)

אופן הכנה:

-שוטפים היטב את האורז ומסננים. משאירים לפחות כשעה לייבוש (ככל שהאורז יבש כך ייצא פחות דביק).

-מחממים סיר עם 2-3 כפות שמן קנולה.

-מוסיפים את האורז, מתבלים ומערבבים במשך כ- 3 דקות. (טיגון האורז וערבבו עם השמן חשובים כדי שהאורז יצא אחד אחד).

-מוסיפים 3 כוסות מלאות מים רותחים, מערבבים ומכסים. משאירים 20 דקות בדיוק על אש נמוכה ומכבים את האש.

-מומלץ להשאיר את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות, לאחר מכן להרים את המכסה ולערבב בעדינות בעזרת מזלג כדי להפריד את הגרגירים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פירה בטטה
תבשיל ירקות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יעל (11:28 8.06.2021)

אני דווקא רוצה אורז קצת דביק. איך ניתן לעשות

מתכונים ב-10 דקות (11:54 8.06.2021)

להגדיל מעט את כמות המים, ולהשתמש באורז מסוג דביק יותר כמו אורז ריזוטו או אורז לסושי.

יעל (11:56 8.06.2021)

תודה רבה!!!

Gitty (15:37 26.05.2021)

אפרת אין עליך!
הכנתי אתמול ויצא מושלם!

מתכונים ב-10 דקות (16:45 26.05.2021)

איזה כיף לשמוע😊

ענת (11:14 6.05.2021)

יצא לך מושלם .זאת פעם ראשונה שאני רואה שאחרי כיבוי הגז ישר פותחים ועם מזלג מערבבים.תמיד אמרו לי להמתין לפחות 10 דקות.

מתכונים ב-10 דקות (11:29 6.05.2021)

נכון, יש כמה דעות בנוגע למה שהכי כדאי לעשות עם האורז😊 שמחה שיצא מוצלח!

אמונה (23:36 19.04.2021)

בס”ד

שלום אפרת,

מאוד מביך, אך לאחרונה (די הרבה זמן), האורז לא מתבשל היטב. תמיד חשבתי שצריך כמות כפולה של מים על כל כוס אורז וזאת עשיתי. רותחים. ויותר מכמות כפולה של מים אפילו, ועם כל זאת האורז לא מתבשל היטב. מרב תסכול, אני שופכת עוד מים רותחים ו …האורז מביט בי מגבוה כאומר: לא תצליחי לבלבל אותי… אני אצא קשה ונגרס בין השיניים וזהו זה!

כמות המים שאותה את מציינת, פחותה מהכמות שאני שמה, אז איך ייתכן שאצלך ואצל המגיבות זה יוצא נפלא, ואצלי, עם כמות גדולה יותר, זה מפח נפש ( לפעמים אגב, למטה הוא רך ולמעלה קשה). במקרה הטוב ביותר, הוא הופך לדייסת אורז..

תודה רבה ותודה רבה גם על התשובות האחרות לשאלות ששאלתי (למרות שאיני זוכרת היכן…אבל, בעז”ה, אמצא אותן).

שבוע טוב.

מתכונים ב-10 דקות (00:55 20.04.2021)

היי אמונה,
באיזה אורז את משתמשת? יש חברות שונות וסוגי אורז שונים, כך שלמצוא את האורז שיקלע לטעמך זה קודם כל עניין של ניסוי וטעייה:)
האם את משרה את האורז? אני שמה כוס וחצי מים על כל כוס אורז אבל משרה את האורז לפני הבישול. מומלץ להשרות את האורז מבחינה בריאותית (מפחית את הארסן באורז )
וגם משום שכאשר משרים את האורז הוא מתרכך, ולאחר הבישול הוא יוצא רך.
האם את מכינה את האורז בסיר עם ציפוי שאינו נדבק? (מומלץ ביותר ומונע הידבקות ותחתית קשה של אורז בסיר!!)
בנוסף, באיזה כוס את משתמשת? את משתמשת באותה גודל כוס למדידת האורז והמים?
את מקפידה לטגן עם שמן לפני הוספת המים?
ודבר אחרון- כמו שכתבתי במתכון, מומלץ להשאיר את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות, לאחר מכן להרים את המכסה ולערבב בעדינות בעזרת מזלג כדי להפריד את הגרגירים.
מקווה שעזרתי ופעם הבאה יצא אורז מושלם😊

אמונה (17:57 20.04.2021)

בס”ד

תודה רבה. אנסה עם שרייה. ונקוה בעז”ה שיצא אורז רך. אולי גם נקנה סיר מיוחד לאורז ה,,,,,מפונק!

מתכונים ב-10 דקות (19:30 20.04.2021)

בהצלחה! תמיד טוב שיש בבית סיר עם ציפוי לא נדבק:)

יניב (20:54 8.04.2021)

היי אפרת,
אני משתמש באורז פרסי.
קצת מביך אבל רק ביננו 🙂 – בשלב של “משאירים 20 דקות בדיוק על אש נמוכה” – נשרף לי האורז ונדבק לתחתית. אולי עם אערבב 20 דקות, זה לא יקרה, אבל לדעתי לא לזה התכוונת.
אפילו בשלב ההתחלתי של טיגון האורז, האורז נדבק לי כל העת לתחתית ואני חייב לגרד אותו תוך כדי טיגון.
הבעיה בסיר, או בחוסר הכשרון שלי לבשל אורז?

מתכונים ב-10 דקות (21:09 8.04.2021)

היי יניב,
בכלל לא מביך וקורה הרבה 😊
זה יכול לקרות בגלל שימוש בסיר שאין לו ציפוי מחומר שאינו נדבק (למשל בסיר נירוסטה- יש למזון נטייה להידבק לתחתית).
עוד סיבה שיכולה להיות היא שלא מוסיפים מספיק מים. יש לשים 3 כוסות, בנפח 240 מ”ל.
מקווה שעזרתי…

רוני (16:43 3.05.2021)

זה פשוט בגלל שלבישול אורז לא לוקח חצי שעה

גלי (20:28 9.02.2021)

הי אפרת, יש לך טיפ או רעיון איך אפשר לחמם אורז במיקרו למחרת ההכנה ושלא יהיה גוש ויבש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 9.02.2021)

היי גלי,
לאחר החימום במיקרו האורז אמור להפרד. זה לא קורה? אפילו כשאת מערבבת קצת עם המזלג?

גלי (21:07 9.02.2021)

כן אבל הוא מתייבש כזה /:

מתכונים ב-10 דקות (07:45 10.02.2021)

היי גלי, זה לא אמור לקרות. האורז גם לאחר הבישול צריך לצאת אחד אחד.האם לאחר הבישול ערבבת אותו עם מזלג טוב טוב? אולי זאת הסיבה.

גלי (07:46 10.02.2021)

אני לא מערבבת אחרי הבישול, לא ידעתי שצריך. תודה ❤️

פרח (08:08 1.10.2020)

הי אפרת, המתכונים שלך מ ו ש ל מ ים! תודה. שמתי לב שכל הסירים שלי עם חור ולא אטומים… יש לך רעיון איך בכל זאת אני יכולה להכין את האורז? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:10 1.10.2020)

היי פרח,
אפשר להניח מגבת על הסיר.
חג שמח 🌺

ליטל (09:25 25.08.2020)

היי אפרת
אני רוצה לשדרג מעט האם אפשר להוסיף בצל , שום ? ואם כן באיזה אופן ?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:39 25.08.2020)

אפשר לטגן בצל קצוץ עם 2 כפות שמן עד לשקיפות קלה. אח”כ להוסיף את האורז ולהמשיך לפי המתכון.

עדי (11:37 17.08.2020)

יצא לי דייסה
הכנתי עם אורז פרסי
באסה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:52 17.08.2020)

שמת 3 כוסות מים על 2 כוסות אורז? השתמשת באותה גודל כוס למדידת המים והאורז?
הכנת לפי המתכון?

תמר (21:23 22.04.2020)

איזה מתכון מעולה!!!
אני כבר כמה זמן מחפשת את המתכון של אורז כמו במסעדות..
ובזכותך מצאתי…!!!
מודה לך מאד!!

אגב, טיפ קטן: ככל שתשאירו את האורז לאחר בישול מכוסה וסגור כך הוא יצא יותר מוצלח!!
בעיני חצי שעה זה אידיאליה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:38 22.04.2020)

תודה תמר 🙂

פאני (16:36 12.04.2020)

אורז של מסעדות! המתכון הכי טוב שיש לאורז!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:49 12.04.2020)

שמחה שיצא טעים! 🙂

נדיה (14:01 9.04.2020)

שלום, הכנתי כמה פעמים עם אורז בסמתי ויצא מושלם, אתמול הכנתי עם אורז פרסי ולא יצא כמו הבסמתי. עדיין היה טעים אבל יצא יותר דביק. האם הסוגים משנים והאם צריך לשנות משהו בתהליך עם האורז הפרסי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:19 9.04.2020)

היי נדיה,
כל סוג אורז יוצא אחרת. אין שינוי בהכנה.

ענאל (18:00 30.03.2020)

היי אפרת
אם אני רוצה להוסיף בצל טחון או מגורד, אני מטגנת עד הזהבה ומוסיפה את האורז לעוד 3 דק\’ נוספות עם הבצל, או..?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:57 30.03.2020)

כן. אפשר גם לקצוץ את הבצל דק.

יעקב (15:21 20.11.2019)

מה ההמלצה שלך איזה אורז יוצא הכי טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 20.11.2019)

אם אתה אוהב אורז ארוך אז אורז בסמטי. אם לא, אז אורז פרסי.

נוי (17:26 17.07.2019)

יצא פשוט מדהים תמיד לוקחת מהאתר האלוף הזה😁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 17.07.2019)

תודה נוי, שמחה לשמוע 🙂

רחל (12:16 17.06.2019)

פעם ראשונה שאני מכינה אורז ויצא פשוט מושלם וטעים אחד אחד !! תודה רבה ❤❤ אין ספק אקח ממך עוד מתכונים 😊

יש לי שאלה אם אני רוצה להכין חבילת אורז מה הכמות מים שצריך ??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 17.06.2019)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
אם את מכינה חבילת אורז (1 קילו) יש לשים 7.5 כוסות מים.
*הכוונה לכוסות בנפח של 240 מ”ל כמו בתמונה שצירפתי.
זמן בישול מתארך ל30 דקות + 10 דקות סיר מכוסה.

חני (09:54 14.12.2018)

תודה רבה על כל המתכונים!!! רציתי לשאול מה זה אומר לשטוף את האורז- סתם לשים בתוך מסננת וקצת לשפוך מים? או להשרות? ואם כן כמה זמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 14.12.2018)

עדיף להשרות בקערה עם מים כחצי שעה- שעה ולסנן. אם אין זמן אפשר לשים במסננת ולשטוף כדקה מתחת לברז.

Mutzmutz (15:44 9.11.2018)

יצא אחד אחד טעים תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 9.11.2018)

תודה על השיתוף 🙂

לאה כהן (11:28 18.09.2018)

♥ ♥ ♥

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:49 18.09.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה לאה וגמר חתימה טובה 💕

לאה כהן (11:25 18.09.2018)

הכנתי את האורז בביתי,
וזה פשוט מצוין!
את אלופה ויש לך מתכונים ממש טובים.
הילדים שלי לא אוהבים מלא דברים, אז אני לא יכולה להכין להם אורז עם ירקות, ודברים טעימים!
אבל את המתכון הזה- הם פשוט טרפו!!
תודה רבה לך! ♥

יוגב (19:55 10.08.2018)

אפרת היקרה שאלה חשובה- הבנתי שצריך לבשל את האורז בסיר אטום (הכוונה בלי חור למעלה שמוציא אדים). לי יש סיר כזה. המליצו לי להניח מגבת בין הסיר למכסה (בזמן בישול האורז) כדי שיהיה אטום. מה דעתך? שתהיה שבת מושלמת ותןדה רבה לך 💗

יוגב (19:55 10.08.2018)

נ.ב: אני אוהב ומתכוון לבשל אורז בסמטי הודי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:04 10.08.2018)

היי יוגב,
נכון, רצוי לבשל את האורז בסיר אטום. כדאי גם להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק כמו טפלון או ברזל יצוק. סיר מנירוסטה פחות מומלץ כי האורז נדבק לתחתית ולעיתים נשרף.
אפשר לשים מגבת בין הסיר למכסה. לדעתי אם הסיר אטום זה מיותר.
שבת שלום 🙂

אלה (01:07 20.06.2018)

תודה על המתכון הברור.
אם אין לי שם קנולה זה קריטי? יש לי שמן זית או מניות? אפשר אד מהם במקום? האם הכמות נשארת אוה כמות?
אגבב סתם לסקקרנות שלי – למה צריך לשטוף את האורז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:24 20.06.2018)

אפשר לשים שמן חמניות או שמן זית אם טעמו מעודן. אותה כמות.
רצוי לשטוף את האורז מתחת לברז עד שהמים נעשים שקופים. בשטיפה האורז מתרכך מעט וגם חלק מהעמילן נשטף.

צביקה (16:13 6.06.2018)

סוף סוף מצאתי את האתר אשר מסביר יפה ומדוייק ובשפה פשוטה אשר מתאימה לחובבי מטבח כמוני אשר לא יודעים לבשל אבל אוהבים וזקוקים להכוונה.
תודה לך על המתכונים המוסברים נכון והתוצאה סוף סוף מצויינת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:46 6.06.2018)

תודה צביקה 🙂

שיר (22:56 5.02.2018)

המתכון לא מוצלח יצא יבש וקשה אומנם בהתחלה האורז היה אחד אחד אבל אחרי שעתיים הפך ליהיות גושי עשיתי בדיוק לפי המתכון ולפי הכמויות יצא גם בלי טעם למרות ששמתי הרבה מלח!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 6.02.2018)

היי שיר,
אם האורז הפך לגושי זה כנראה בגלל שלא ערבבת אותו עם מזלג לאחר הבישול.
באיזה סוג אורז השתמשת?
לגבי טעם, זה עניין של טעם. אולי את לא אוהבת אורז לבן פשוט.

ספיר (18:08 21.01.2018)

הי אפרת
כמה מנות יוצא לי מהמתכון הזה?
אני במבצע לצמצום זריקת האוכל בבית..לכן לא רוצה להכין מידי הרבה.
רוצה לשני אנשים כתוספת לחזה עם ירקות מוקפצים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:20 21.01.2018)

היי ספיר,
כוס אחת של אורז יבש בדר”כ מספיק ל-2 מנות לכן כדאי להכין מחצית מכל הכמויות.

שרןן (11:09 18.01.2018)

הכנתי בדיוק לפי ההוראןת אתמול ויצא יבש ולא טוב יש דרך לשפר במקום לזרוק? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 18.01.2018)

יבש הכוונה לא מבושל?
כדאי להוסיף עוד כרבע כוס מים לסיר, לערבב מעט ולהמשיך לבשל עם מכסה על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות.

קארין (15:36 28.11.2017)

היי!
סוף סוף יצא לי אורז טוב ומאז מכינה אותו שוב ושוב:)
תודה על אתר מציל חיים שגורם לי להתחבר קצת יותר לבישול.
קארין

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 28.11.2017)

תודה קארין, כיף לשמוע 🙂

אדל (11:16 29.08.2017)

בסוף הוא יצא לי טיפה קשה.
תודה רבה בכול מקרה!!האתר מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:33 29.08.2017)

באמת? מוזר. השארת 10 דקות עם מכסה?
את יכולה להמשיך לבשל אותו על אש נמוכה עד שהוא יתרכך לגמרי.

אדל (19:38 29.08.2017)

זה פשוט חוסר מזל באורז כנראה חח. השארתי אותו רבע שעה בלי לגעת ,
הוא יצא ממש טפל וטיפה קשה ..

אדל (10:29 29.08.2017)

היי,שמתי בטעות רבע\חצי כוס מים יותר ..
מה יהיה ?דביק?לזרוק כבר מעכשיו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 29.08.2017)

לא נורא. תמשיכי לבשל כרגיל.

אורי (15:42 8.08.2017)

ממש ממש 10… פשוט אין מילים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 8.08.2017)

תודה אורי 🙂

ליאור (12:50 28.02.2017)

וואו האורז יצא לי מעולה תודה רבה על המתכון המעולה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:57 28.02.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

ספיר (18:07 21.12.2016)

האתר שלך מדהים! הכל מדוייק להפליא וטעים מאוד! כשאני צריכה להכין משהו אפילו קל כמו אורז אני קודם מסתכלת אצלך!
אלפי תודות על הרצון הטוב שלך להפוך את המטבח למקום כיפי ..כל הקרדיט שמור לך!

מתכונים ב-10 דקות (18:28 21.12.2016)

תודה ספיר! 🙂

אסתי (19:55 25.07.2016)

למה שוטפים את האורז לפני הבישול?
ואם האורז לא מספיק להתייבש זה יצא טוב? או שבמקרה כזה עדיף בכלל לא לשטוף?
תודה על האתר השימושי!!!

מתכונים ב-10 דקות (21:09 25.07.2016)

היי אסתי,
יש כאלה שטוענים שכדאי לשטוף את האורז משאריות אבק.
עדיף לייבש את האורז לפני שמבשלים אותו כדי שלא ייצא דביק. אפשר לשטוף אותו או להשרות קצת במים אפילו יום קודם ולהעביר למסננת ויום למחרת לבשל. יש גם כאלה שלא שוטפים את האורז בכלל.

מיטל (07:29 7.07.2016)

שלום רב כמה מים צריך לכוס אורז?

מתכונים ב-10 דקות (08:56 7.07.2016)

היי מיטל,
על כל כוס אורז שמים כוס וחצי מים רותחים.
יום נפלא 🙂

יובל (19:12 24.06.2016)

היי, אם אני מכינה למשל 15 כוסות אורז (יש סיר מתאים) עדיין צריך לבשל על אש קטנה 20 דק’?

מתכונים ב-10 דקות (20:19 24.06.2016)

היי יובל,
אני חושבת שמאחר ומדובר בכמות מאוד גדולה כדאי לבשל 35-40 דקות ואח”כ לכבות את האש ולהשאיר את הסיר סגור במשך 20 דקות לפחות.
בהצלחה 🙂

אלי (11:26 5.06.2016)

מתכון מעולה!
האורז יוצא טעים, “אחד אחד” וממש מהיר להכנה.
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (11:33 5.06.2016)

תודה אלי, שמחה שיצא מוצלח 🙂
שבוע מעולה!

מיקי (20:37 1.04.2016)

איך אפשר לשפוך מים על שמן? לא תצא אש?

מתכונים ב-10 דקות (23:23 1.04.2016)

היי מיקי,
לא שופכים את המים ישירות על השמן. קודם מוסיפים לשמן את האורז ומערבבים כמה דקות עד שהאורז מצופה בשמן ואז מוסיפים את המים הרותחים, כך שאין שום בעיה 🙂

מירב (10:41 31.03.2016)

כמה כוסות אורז אפשר לשים בסיר ?

מתכונים ב-10 דקות (10:46 31.03.2016)

היי מירב,
תלוי בגודל ונפח הסיר. כמה שהוא יכול להכיל. בדר”כ רצוי לא למלא את הסיר באורז ביותר משליש גובה הסיר כי צריך לקחת בחשבון שיש להוסיף עוד מים והאורז מתנפח במהלך הבישול ומכפיל את נפחו.
יום נעים 🙂

מיכל (09:50 24.02.2016)

שלום, רציתי בבקשה לשאול: מה אפשר לעשות כדי שהאורז לא יצא גושים ודביק?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:05 24.02.2016)

היי מיכל,
-רצוי להשתמש באורז לבן ארוך כמו אורז בסמטי, יסמין, הודי.
-האורז צריך להיות יבש לחלוטין.
-יש לטגן את האורז כמה דקות עם שמן לפני הוספת המים.
-רצוי לא לפתוח את המכסה בזמן הבישול.
-אחרי שהאורז מוכן, יש להסירו מהאש ולכסותו במגבת במשך 10 דקות. לאחר מכן לפתוח את המכסה ולהפריד את הגרגירים עם מזלג.
בהצלחה 😉

מיכל (08:39 21.02.2016)

שלום, רציתי בבקשה לשאול: “2 כוסות אורז לבן” הכוונה לכוס חד פעמי?
ושאלה נוספת מה הכמות שיוצאת לבסוף לאחר ששמתי את 2 הכוסות לכמה סועדים הכמות הזו?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:05 21.02.2016)

היי מיכל,
הכוונה לכוס זכוכית סטנדרטית רגילה (עם הידית). מה שחשוב הוא להשתמש באותה גודל כוס גם למדידת המים כדי שהיחסים יישמרו.
הכמות מספיקה ל 4-5 מנות.
בהצלחה ושבוע נפלא 🙂

תירנית (00:58 10.12.2015)

שלום רב,
בבקשה, מה אחרי שמכבים את האש: מתי לפתוח את הסיר, האם יש לערבב?
תודה רבה ולילה טוב

מתכונים ב-10 דקות (09:28 10.12.2015)

היי,
אחרי שמכבים את האש מומלץ להשאיר את הסיר מכוסה כ-10 דקות ואז לפתוח את המכסה ולערבב בעדינות עם מזלג כדי להפריד את הגרגירים.
בהצלחה 😉

שרון (18:34 26.10.2015)

הי הנחתי את האורז לייבוש כבר שעה וחצי ובסוף מתכוונת להכין רק מחר בצהריים. איך לשמור את האורז שכבר סונן, נשטף ויובש?

מתכונים ב-10 דקות (19:26 26.10.2015)

היי שרון,
תשמרי בקופסה סגורה במקרר.

שרון (20:19 26.10.2015)

תודה רבה!

הילה (15:32 28.06.2015)

כדי להגיש בצורה הזאת ,לשים בקערה להדק ולהפוך? או שיש שיטה אחרת ?

מתכונים ב-10 דקות (15:42 28.06.2015)

נכון הילה. כשהאורז עוד חם (מיד אחרי הבישול), תשימי בקערית קטנה ותהדקי היטב. תהפכי את הקערית בזהירות, תשאירי דקה-שתיים ותרימי את הקערה.
בהצלחה 😉

יהונתן (14:18 28.06.2015)

אם עושים חצי כמות (כוס אורז וכוס וחצי מיים ) כמה זמן לבשל על אש נמוכה ? חצי מהזמן ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:16 28.06.2015)

היי יהונתן,
גם אם עושים חצי כמות, זמן הבישול נשאר אותו דבר.

יהונתן (15:21 28.06.2015)

תודה
יהונתן

ארי (21:41 24.03.2015)

מתכון מושלם.
גם מבשל מתחיל כמוני הצליח להפתיע את הבר’ה עם אורז משגע.
תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:09 24.03.2015)

שמחה לשמוע!
תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

שיראל (19:50 14.03.2015)

המתכון הזה פשוט מוצלח!! ההורים שלי כל כך התלהבו 🙂 פשוט יוצא אחד אחד ולא נדבק עם עושים לפי ההוראות תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:48 14.03.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה שיראל ושבוע טוב 😉

קרן (17:07 5.01.2015)

ניסיתי המון מתכונים ויצא כמעט ובסדר ואכיל. אבל האורז שיוצא עם המתכון הזה מושלם!
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (17:16 5.01.2015)

איזה כיף לשמוע! תודה קרן 🙂

שירה (20:22 28.10.2014)

אני משתמשת הרבה במתכונים שפה…תודה לך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:52 28.10.2014)

אני מאוד שמחה לשמוע שירה 🙂

לילך וטוהר (16:02 20.06.2014)

טיפ קטן: חשוב לא לפתוח את המכסה בזמן האידוי ולא לערבב:-)

מתכונים ב-10 דקות (16:21 20.06.2014)

חשוב מאוד, תודה על הטיפ 😉

יפית (23:28 12.10.2014)

האם סוג האורז קשור שיצא מוצלח ?

מתכונים ב-10 דקות (23:45 12.10.2014)

היי יפית,
אפשר להשתמש בכל אורז שהוא לבן (לא אורז עגול או מלא) אבל האורז שהכי קל להגיע איתו לתוצאות הוא בדר”כ הבסמטי.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.