שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 65 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום קצוצות

6-7 גבעולי סלרי חתוכים

1 תפו”א בינוני קלוף חתוך לקוביות

1 קישוא בינוני-גדול קלוף חתוך לקוביות

צרור עלי סלרי (כ-4 כוסות דחוסות)

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

6 כוסות מים

תיבול: חצי כפית כורכום, כפית מלאה מלח, כפית גדושה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), רבע כפית שטוחה פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים סיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים את השום ומערבבים כחצי דקה.

-מוסיפים את גבעולי הסלרי, תפו”א, קישוא, עלי סלרי ועלי פטרוזיליה ומוזגים מים רותחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.

-מנמיכים לאש בינונית, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה עד לריכוך הירקות.

הפעל טיימר (60 דק’)
+
טיימר פועל

-טוחנים בעזרת מוט בלנדר ידני למרקם חלק, מחזירים לאש ומתבלים בכורכום, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מערבבים כדקה, טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

הערה: לפעמים אחרי שטוחנים נותרים סיבים במרק. במקרה כזה אפשר להעביר את המרק במסננת.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מאפינס גזר
עוף בלימון

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
לק"י (00:19 14.06.2021)

היי אפרת, אני לא משתמשת באבקת מרק, האם אפשר לוותר על זה או להוסיף משהו אחר במקום?

מתכונים ב-10 דקות (00:30 14.06.2021)

היי,
אפשר לוותר על אבקת מרק ולהוסיף מעט מלח לפי הטעם, ואפשר גם להוסיף טיפונת כמון אם אוהבים.

גורדון (00:25 27.02.2021)

מה אם אין לי עלי סלרי? אפשר לוותר או שצריך להחליף במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (18:34 27.02.2021)

היי גורדון,
לא כדאי לוותר על העלים:)

נדב (20:05 26.02.2021)

שלום אפרת. בהזדמנות זו, שאלה קצת דבילית: כשכתוב “עלי סלרי”, האם הכוונה שעלי לתלוש את העלים אחד-אחד מהגבעול, או מה?

סליחה ששאלתי. תהרגו אותי וזהו.

מתכונים ב-10 דקות (18:31 27.02.2021)

היי נדב,
הבנת נכון, חותכים את העלים מהגבעולים🙂

יפעת (08:17 19.02.2021)

יצא נהדר!! תמיד חשבתי שהקטע של סלרי זה הבריאות. לא ידעתי שהוא יכול להיות כזה טעים..
תודה אפרת!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:47 19.02.2021)

שמחה שאהבת ❤️
שבת שלום

טובה (16:01 21.01.2021)

מקסים!
כולם אהבו!
הקטנה אכלה גם מרק לא טחון ואהבה מאוד!
את נותנת לי השראה וכיוון. אני לא עושה אחד לאחד אבל בכיוון שלך ויוצא כמו תמיד נהדר!
החלפתי תפו”א בקישוא, אידיתי הרבה זמן, קצת פטרוזיליה וקצת שמיר והוספתי עדשים כתומות שיהיה משביע.
צילמתי גם לפני הטחינה (נראה אדיר) אבל אין מקום לשתי תמונות…
תודה גדולה!!

מתכונים ב-10 דקות (16:04 21.01.2021)

נראה מצויין, תודה שחרת לעדכן 😋

יפית (22:05 2.01.2021)

אז בדיוק סיימתי צלחת של המרק הכי מושלם שאכלתי בחיים!!!
אבל הפעם שחיממתי הוספתי 2 כפות של רוטב שמנת פטריות שעשיתי גם לפי אחד המתכונים המושלמים של אפרת האלופה, ובמקום פרמגן גירדתי קשקבל… הקיצור הייתי חייבת לשתף למי שבא מרק מושלם בריא וממולץ לסוכרתיים, מניסון😉

מתכונים ב-10 דקות (01:07 3.01.2021)

איזה כיף לקרוא!! 🙂
תודה יפית, שמחה לקרוא שנהנת ❤️
שבוע נפלא

אביגיל (16:38 9.12.2020)

אפרת, רציתי לומר לך ולכל הגולשים שהמרק הזה פשוט שלמות קליל בהכנה וגם באכילה וטעים ברמות על!
חוץ מזה שגם זה חתיכת ניקיון לגוף כל הצמחים האלו…

מתכונים ב-10 דקות (18:14 9.12.2020)

תודה רבה אביגיל!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

ענאל (17:55 12.08.2020)

תודה על עוד מתכון..💜

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:30 12.08.2020)

תודה ענאל 🙂

אברי (03:43 2.07.2020)

מתכון מעולה ( מחזק את כל הכותבים האחרים). כל בני הבית הבררנים, כולל אני שבכלל לא אוהב סלרי, חשבו שהוא מצוין. הקישוא הוחלף בעוד תפ”א. עלי סלרי היה לי פחות מכוס, ובטעות שמתי את התיבול יחד עם הירקות- ולכן חיזקתי אותו קצת בתום הבישול. הטוחן הידני עבד מעולה ( אולי כי חתכתי לחתיכות קטנות מראש) ולא היה צורך בסינון נוסף או טחינה באמצעי אחר…. והוספתי טיפונת חוויאג’ כהמלצת אחת המגיבות.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 2.07.2020)

תודה אברי 🙂

ליאת (02:06 8.05.2020)

היי אפרת המרק יצא ממש ממש טעים.
רציתי להגיד שעדיף לא להעביר במסננת או לטחון במוט בלנדר משום שבמסננת בגלל שהמרק יוצא סמיך אז הוא לא עובר במסננת ובמוט בלנדר הסיבים של הסלרי מסתבכים עם הסכין וזה עושה קצת בלאגן ויוצר המון התעסקות ובזבוז זמן בסוף הגעתי למסקנה שהכי טוב לשים בבלנדר וזה עשה עבודה ממש טובה. אבל בסוף יצא מרק טעים אז תודה על המתכון

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 8.05.2020)

תודה ליאת ❤️

אלון (13:23 28.03.2020)

נראה ממש טעים אין לי מוט חשמלי ואני ממש רוצה מרק האם זה יהיה נורא להכין ככה? פליז שמישו יענה לי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:24 28.03.2020)

אפשר לטחון גם בבלנדר רגיל אם יש לך.

נוטי בר (20:24 7.03.2020)

היי אפרת. המתכון מעולה, תודה.
לטובת הקפאה אני מכפיל ואף משלש כמויות בחצי כמות המים ללא תפו”א שנוספים בהפשרה וחימום עם אבקת תפו”א כי זה כל כך טעים שתמיד מצטער שלא הכפלתי כמויות, ואגב…תמיד יש לי במקפיא בצל מטוגן שחום היטב תוצרת בית בתבנית קוביות קרח בשלוף לכל מתכון שאצטרך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:29 7.03.2020)

תודה לך על השיתוף 🙂

דסי (21:39 20.02.2020)

היי אפרת
יש לי סלרי ופטרוזיליה במקפיא, איך אדע כמה זה 4 כוסות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:46 20.02.2020)

קצצת את העלים והקפאת? או שהשארת אותם שלמים?
שימי בערך כמות של צרור שקונים בסופר.

דסי (20:19 22.02.2020)

שטפתי והקפאתי שלם
האם לקצוץ 4 כוסות או פחות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:00 23.02.2020)

אז כן, שימי 4 כוסות עלים קצוצים.

גליוש (11:47 6.02.2020)

היי אפרת
נראה לך שגזר מתאים פה ? יש לי מלא
תודה רבה על מתכונים מושלמים 💜

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:06 6.02.2020)

אפשר להוסיף גזר רק קחי בחשבון שזה ישנה קצת את הצבע של המרק.
המשך יום נפלא 🌺

מריה (12:14 20.01.2020)

תודה רבה, יצא מעולה!
לא היה לי קישוא, הוספתי תפו״א נוסף במקום. טעים טעים טעים! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:10 20.01.2020)

מעולה 🙂
תודה מריה

Lina (18:47 9.01.2020)

הכנתי פעמיים, מרק מעולה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 9.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

אסתי (21:44 1.01.2020)

היי אפרת. האם אפשר לוותר על הפטרוזיליה?
אם כן, האם מתאים שמיר יבש במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 1.01.2020)

אם את שמה עלי סלרי אז אפשר לוותר על הפטרוזיליה ולשים כפית שטוחה שמיר מיובש.

לינה (19:19 13.12.2019)

מרק מעולה!! תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 14.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂

חוי (20:43 3.12.2019)

איזה מרק מושלם!
סוף סוף בעלי אמר על מרק שהוא טעים ואכן התכוון לזה…
כולנו התלקקנו כולל התינוק בן התשעה חודשים שנהנה לאכול חתיכות לחם טבולות במרק… גמר צלחת שלמה בלי למצמץ…
תודה על הארוחה לכל המשפה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 3.12.2019)

שמחה שכולכם נהניתם ❤️

רחלי (21:26 25.11.2019)

יצא מושלם!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 25.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂

דינה (14:59 8.11.2019)

אפשר להוסיף עדשים כתומות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 8.11.2019)

אפשר לשים כ3/4 כוס. יש לשטוף את העדשים היטב לפני שימוש.

קרן (23:44 29.10.2019)

בס”ד
יצא מדהים ופשוט ביותר להכנה
אין על המדכונים שלך מכורה לאתר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 30.10.2019)

תודה קרן ❤️
חודש טוב ומבורך

שרון ל. (13:33 21.10.2019)

היי
יקירה,תודה בעבור המתכון הבריא הזה.
האם לדעתך יצא טמרק עים עם אשתמש בשורש סלרי גדול,במקום סלרי אמריקאי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:11 23.10.2019)

אני חושבת שכן. בכל מקרה לא כדאי לוותר על העלים.

Zipi (15:45 29.07.2019)

הכנתי את המרק.מושלם.🍲🥘

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:00 29.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

Zipi (17:28 28.07.2019)

רוצה להכין את המרק שאלתי למה הכוונה עלי סלרי ושורשי סלרי.האם הכוונה לכרפס ראש+עלים.או גבעולי סלרי לחוד ועלים לחוד.תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 28.07.2019)

כן. הכוונה לכרפס ראש ועלים שקונים ביחד.

רותם (13:42 13.02.2019)

היי אפרת🌸

הכנתי שוב אחרי הרבה זמן…
כרגיל מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:04 13.02.2019)

מעולה 🙂
תודה רותם

הילית (12:30 9.02.2019)

המרק יצא מעולה ! עשיתי אותו כי פעמים החורף והוא מוצלח מאוד וקליל!

הילית (12:06 9.02.2019)

מרק ממש מוצלח! עשיתי אותו החורף כבר פעמים והוא לא מאכזב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 9.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הילית

עינת (12:46 17.01.2019)

היי,

במה אפשר להחליף עם הקישוא ? אני לא אוהבת קישוא . ומאוד רוצה להכין את המרק הזה .
בנוסף רציתי להגיד לך תודה רבה לכל המתכונים הטעימים שלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 17.01.2019)

היי עינת,
אפשר להוסיף תפו”א קטן או קולורבי או לפת (מה שיש לך).

גיל (00:33 26.12.2018)

שלום לך.
תמיד מדהים אותי איך באינטרנט מתכון שלוקח לי 3 וחצי שעות להכין. לוקח לך רק 10 דקות.
הרי רק הבישול זה שעה.
החלטתי לבדוק זמנים.
אולי יש מישהו שמוכר לך תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות.
לקח לי 110 דקות להכין את כל הרכיבים.
אבל אז גיליתי 2 טעויות ברשימת הרכיבים כאשר רק בשבילהם הייתי צריך עוד 10 דקות.
בקיצור. לקח לי 120 דקות להכין את הרכיבים וגם את השמן הסיר וגם להרתיח ליטר וחצי מים.
נבדוק. אולי עכשיו תוך 10 דקות יהיה לי מרק….
תיכנתי בצל, הוספתי שום, הוספתי את הירקות… עברו 5 דקות.
אבל אז נפלתי בפח… עכשיו שעה שלימה צריך לבשל.
התחלתי בשעה 22:00
השעה עכשיו 00:25 לפנות בוקר. מחר יום עבודה.
יש עוד 45 ד’ בישול.
אחר כך לטחון, לתבל, לתקן תיבול, לסנן, ולהכניס למקרר.
בקיצור לא מתכון של 10 דקות אלא מתכון של 200 דקות !!!
פי 20 מהזמן המובטח 🙁
גם כאשר היו לי את כל המוצרים מוכנים, זה לקח 75 דקות.
גם אם אני מוריד שעה בישול, זה עדיין 15 דקות…

אתה מוכר ספר עם מתכונים של 10 דקות. תרשום הבהרה כי זה רק למי שמסוגל לרמות את השעון או מי שאצלו כל דקה נמשכת 20 דקות.

אני עייף. לילה טוב.
גיל
נ.ב
מצורף צילום של המצרכים למרק. לא כולל השמן לטיגון. והמים לא רותחים. לא כולל הסיר המכסה והכף לערבוב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 26.12.2018)

שלום גיל,
המתכונים באתר הם 10 דקות עבודה לא כולל זמן בישול ואפיה. חשבתי שזה כבר די ברור אבל מסתבר שלא.
חיתוך הירקות לא אמור לקחת יותר מ10 דקות, כולל טחינת המרק. אין כאן משהו מסובך, לפחות לדעתי.
מקווה שהמרק יצא טעים אחרי כל הזמן שהשקעת, גם בכתיבת התגובה 🙂

לירון (12:21 9.01.2019)

כמה אתה אידיוט. כל מה שרשמת בטוח לקח יותר מ10 דקות.. לך תקלף קישואים עדיף לך..
במקום שתרשום תודה שאת מקדישה מזמנך ונותנת מתכונים סופררר מדוייקים אתה בוחר להשמיץ.
יכולה להעיד שמכל המתכונים של הרשת תמיד בוחרת באתר זה . יוצא טעים ומדוייק להפליא!. תודההה!!

Notibar (06:12 27.01.2019)

גברים גברים גברים…..קודם כל שמים הכל בכיור/קערה עמוקה לשטיפה יסודית והגונה…מתחילים בבצל, ועל הדרך תוך כדי טיגונו קולפים ומקצצים את כל היתר בסדר הנכון…השאר. עושה הזמן. בקצב שלך לגדל ילדים תצטרך עשר מטפלות….
מזל שהיא לא נתנה מתכון להכנת מרק קובה חמוסטה, היה לוקח לך שבוע. קולפן ירקות טוב מנירוסטה וסכין חדה מאוד חוסכים חצי מזמן העבודה.

וכן,אני גבר,וריסוק בבלנדר מוט לא לוקח יותר מדקה. ניסיון ופרקטיקה בעבודה אי אפשר ללמד זה בא עם הזמן.

נחמה (13:05 28.01.2019)

יש כאן הרבה מתכונים שלוקחים פחות מ-10 דקות, כי הרי תוך שהבצל מיטגן לו בנחת אפשר לקרוא עיתון או לערוך שולחן…
המתכונים קלים ביותר וטעימים ביחס הפוך לרמת הקושי!

יפית (13:23 25.12.2018)

מרק מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:33 25.12.2018)

תודה יפית, שמחה שאהבת 🙂

מיה (17:46 16.12.2018)

אפרת,
רק לספר לך שזה המתכון הכי מוצלח שעשיתי עד כה!! 4 ילדים+ בעל שלא אוהבים מרקים וסלאי בפרט, לא הפסיקו לשבח!! על כך טעים מעולה!! וואו !!!
את אלופה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:48 16.12.2018)

שמחה שכולם אהבו!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

נתי (21:22 12.12.2018)

היי
הכנתי את המרק שלך לילדים שלי והיה לי גם אורחים ושתדעי שזה פעם ראשונה שאני מכין מרק וזה יצא פגז אש כולם ליקלקו את הצלחות ועשיתי את זה בבלנדר רגיל לא ידני זה יצא מאוד טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 12.12.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

רותם (12:12 18.10.2018)

היה לי מלא סלרי וחיפשתי מה לעשות איתו
פעם ראשונה שהכנתי מרק כזה
יצא טעים תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 18.10.2018)

אין עליך שאת מעלה תמונות 🙂

רותם (19:00 18.10.2018)

הכי כיף
בשמחה ובאהבה

אלישי (09:51 11.10.2018)

אפשר להכין את המרק בלי בלנדר מוט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:43 11.10.2018)

צריך לטחון את המרק באיזו שהיא צורה. אפשר גם בבלנדר רגיל.

אריאלה (02:28 3.10.2018)

היי אפרת
הכונה לסלרי אמריקאי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 3.10.2018)

כן.

קרן (08:19 26.09.2018)

יצא לי מעולה! מה שכן חתכתי את הכל לקוביות מאוד מאוד קטנות ושמתי לב שאחרי 20 דק פלוס הכל נהיה רך בהוראות כתוב שצריך שעה על הגז. אז נתתי לזה עוד 10 דק. קראתי שוב את ההוראות והמטרה היא שהכל יהיה רך אז העברתי בכמה פעמים לבלנדר למרקם אחיד הוספתי תבלינים והמרק היה מוכן בחצי שעה בערך. כל עוד יצא טעים לא נראה לי שיש ממה לחשוש. תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 26.09.2018)

אם זה היה מוכן לפני הזמן אז עוד יותר טוב 🙂
כנראה שזה שחתכת לקוביות מאוד קטנות זירז את זמן הבישול.
תודה שחזרת לעדכן!

ליאת (16:10 24.08.2018)

היי אפרת אני משתמשת במתכונים שלך כמעט כל יום.כל פעם אני מנסה דברים חדשים וכל מה שהכנתי כולם אהבו תמיד.
הכנתי היום את המרק הזה ויצא סוףף!
הכל נגמר בסיר.האתר הזה פשוט מושלם.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 24.08.2018)

תודה ליאת, כיף לשמוע!
שבת שלום 🌷

שיר (09:28 23.08.2018)

יצא מטריף!!! אפילו הבן שלי (9 חודשים) אהב מאד!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 23.08.2018)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שיר.

רותי (21:10 18.07.2018)

מרק משובח מאד!
תודה אפרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:03 18.07.2018)

תודה רותי, שמחה שאהבת 🙂

שני (08:47 2.07.2018)

הכנתי אתמול את המרק לבעלי לסוף הצום. היה פשוט מעולה!! תודה על המתכונים הקלים והטעימים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:53 2.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שני ויום נפלא

שני (14:46 8.05.2018)

שמתי רק קישואים במקום תפוחי אדמה כדי שיהיה על טהרת הדיאטה… יצא מעולה!!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 8.05.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שני 🙂

הדס (11:54 29.12.2017)

שלום אפרת,
יש לי ראשי סלרי ולא סלרי אמריקאי, אפשר להחליף?
תודה,
הדס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 29.12.2017)

כן, אפשר.
שבת שלום 🙂

אלי (09:21 27.12.2017)

יצא טעים מאוד,אנו במשפחה “חולים”על מרקים.*הוספתי לתיבול חוויג’ למרק מוסיף הרבה טעם.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 27.12.2017)

נראה טעים 🙂
תודה אלי ויום נפלא!

אלמוג (13:44 5.11.2017)

אני משתדלת לא לאכול תפ”T. האם הוא הכרחי לתת סמיכות בגלל העמילן? האם בטטה תתאים? (היא מתוקה אז אולי לא?). מה אפשר במקום? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:29 5.11.2017)

היי אלמוג,
תפוח האדמה תורם למרקם. אפשר לשים במקום קישוא בינוני-גדול נוסף. לדעתי בטטה תשנה את הטעם בגלל הצבע והמתיקות שלה.

תמר (20:11 25.10.2017)

שלום אפרת,

אני משתדלת לא להשתמש באבקת מרק, מה אפשר לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:51 25.10.2017)

היי תמר,
פשוט תתבלי ביותר מלח, לפי הטעם.

קריסטינה (17:48 14.10.2017)

שלום אפרת היקרה.
עכשיו הכנתי את המרק הטעים שלך. רק שלא היו לי 5 כסות דחוסות דל עלי סלרי , אלא כוס וחצי.
המרק יצא טעים מאוד.
טיפ ; לגרד לצלחת המרק החם : גבינה צהובה , טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 14.10.2017)

נשמע מעולה עם גבנ”צ מעל.
תודה קריסטינה 🙂

אסתי (20:59 23.12.2017)

שמתי גבינה צהובה ויצאו גושם. איזה וג גבינה נמסה היטב וקלות? אשמח לתשובה .תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 24.12.2017)

הגבינה הצהובה היתה מגורדת?

אסתי (09:26 25.12.2017)

כן ,הגבינה היתה מגורדת הרבבתי היטב ותמיד יוצא גושים קטנים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 26.12.2017)

הגבינה לא תמיד נמסה לגמרי ויכול להיות מצב שיישארו גושים קטנים.

חגית (23:24 7.10.2017)

מרק מדהים! הילדים שלי התלהבו מאוד ממנו. תודה רבה על כל המתכונים השווים שלך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 8.10.2017)

תודה חגית, שמחה לשמוע 🙂

הודיה (12:32 2.10.2017)

הכנתי לסוף הצום ויצא ט-ע-י-ם במיוחד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 2.10.2017)

תודה הודיה, שמחה לשמוע 🙂

חנה (11:12 28.09.2017)

היי יפעת,

במה אפשר להחליף את תפוח האדמה?
תודה,
שנה טובה!גמר חתימה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 28.09.2017)

היי חנה,
אני חושבת שאפשר לשים קישוא נוסף.
שנה טובה וחתימה טובה 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.