שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45 דקות

מס’ מנות: כ-5 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

בצל בינוני קצוץ

4 שיני שום חתוכות

2 קישואים קלופים בינוניים חתוכים לחצאי עיגולים

200 גרם פרחי ברוקולי (כ-3 כוסות)

2 גבעולי סלרי קצוצים

כוס דחוסה עלי סלרי קצוצים

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

6 כוסות (1.5 ליטר) מים רותחים

תיבול: כפית וחצי מלח, כפית גדושה אבקת מרק (מומלץ מחומרים טבעיים), רבע כפית כורכום, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים במשך כחצי דקה.

-מוסיפים קישואים, ברוקולי, גבעולי סלרי, 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

-מנמיכים את האש ומבשלים במשך כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים עלי סלרי ופטרוזיליה ומבשלים כ-10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-טוחנים את המרק במעבד מזון או במוט בלנדר ידני עד למרקם שאוהבים. מתבלים במלח, כורכום, אבקת מרק ופלפל שחור ומבשלים כ-2 דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
דייסת שיבולת שועל
מוס שוקולד מקרם קוקוס

תגובות

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.