זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 1-2 מנות
מס’ מנות: מנה אישית
סוג: פרווה
רכיבים
150 גרם טופו
חצי בצל בינוני קצוץ
שן שום קטנה קצוצה
2 כפות רוטב סויה (מומלץ רוטב סויה בסגנון סיני)
כף עלי פטרוזיליה קצוצים
קמצוץ כורכום, מעט מלח וקמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מפוררים את הטופו בעזרת מזלג לפירורים בינוניים. שמים בקערית ומערבבים עם 2 כפות רוטב סויה.
-מחממים מחבת קטנה עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום קצוץ ומערבבים כחצי דקה.
-מוסיפים את הטופו המפורר ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים. מתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור ומערבבים כדקה.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים טבעוניים
הי אפרת,
מה אפשר במקום בצל???
הבצל מוסיף טעם אבל אפשר להכין גם בלי.
היי אפרת
מה אפשר במקום רוטב סויה ולא סילאן או רוטב קנוי אחר?
תודה מראש
חג שמח ושנה טובה לך ולמשפחתך.
היי
אפשר לשים חלב סויה.
מה זה טופו?
תחליף בשר שעשוי מסויה. ניתן לקנות בכל סופר.
תודה!