זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
1 כוס זיתים שחורים מגולענים
1/2 כוס עלי בזיליקום טריים (בלי הגבעול)
1 שן שום גדולה
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת ממרח.
טיפים והערות
*מומלץ לאחסן במקרר בתוך בצנצנת זכוכית אטומה ולכסות בשכבת שמן זית. נשמר עד שבוע. ניתן גם להקפיא.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים טבעוניים
הי.
כמה מלח בערך להוסיף (למי שאוהב מליחות מעודנת)?
ממליצה להתחיל בקמצוץ מלח ולטעום כי לפעמים גם הזיתים מלוחים.
לילה טוב,
אני רוצה להכין כמות גדולה מאד של המתכון (יש לי קופסת שימורים של 3 ק”ג. את יודעת לומר כמה גרם בערך זה כוס זיתים?
תודה
היי
בכוס יש כ160 גרם זיתים(:
עם ירוקים אפשר גם? זה אותו מתכון?
כן(:
אפשר גם בלי בזיליקום? או משהו במקום?
אפשר לוותר על בזיליקום למרות שהוא מוסיף(:
הכנתי, יצא מאוד טעים!
תודה
שמחה לשמוע🩷
היי, אפשר להחליף לבזיליקום יבש? כמה לשים?
היי,
אפשר לשים כף מחוקה תבלין בזיליקום, יצא קצת שונה.
שלום , מה הכמות שיוצאת?
היי,
יוצאת כמות של כוס אחת או קצת יותר.
הכנתי עם טוחן וירוקים – יצא גם טוב 😄
תודה
מעולה! תודה על השיתוף❤
היי, חייב בזיליקום? יש משהו שמחליף?
היי יפעת,
לא חייב בזיליקום😊
יצא מדהים עם הבזיליקום, תודה רבה
איזה כיף לשמוע! חג שמח יפעת😊
חג שמח ושקט🙂
שלום אפרת
אפשר לעשות עם זיתים ירוקים?ואפשר בלי הבזילקום?נניח עם פטרוזיליה או כוסברה?
תודה
נראה לי שכן 🙂
תודה רבה על כל המתכונים המצויינים באתר! כל מה שאת כותבת יוצא מדהים! המתכון הזה נטרף בעבר אצלנו, ועכשיו מכינים עוד כמות גדולה
שמחה כל כך שאהבתם🙂 תודה ענבל