שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 16 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

2 כוסות (280 ג’) קמח לבן

חצי כף (5 ג’) שמרים יבשים

1 כף שטוחה סוכר

חצי כוס (120 מ”ל) מים פושרים (לערבב רבע כוס מים רותחים+רבע כוס מים קרים)

2 כפות שמן זית

שליש כפית מלח

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף ואח”כ הידיים) את הקמח, השמרים, הסוכר, המים והשמן במשך כ-2 דקות (אם הבצק יבש ופירורי יש להוסיף בהדרגה כל פעם כף מים נוספת).

-מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש את הבצק 1-2 דקות עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה.

-מכסים במגבת את הקערה עם הבצק להתפחה של כחצי שעה (למי שאין זמן יכול לוותר על החלק הזה 😉 )

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מכל חלק יוצרים 4 כדורים קטנים (סה”כ צריכים לצאת 16 כדורים). מניחים כל כדור על נייר אפיה ומשטחים בעזרת מערוך לצורת עיגול קטן בקוטר 7-8 ס”מ ובעובי 3-4 מ”מ.

הכנת מיני מאפים

-מכניסים לתנור למשך 10 דקות ומוציאים מהתנור (מתקבלות כמו פיתות קטנות).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מפזרים תוספות לפי הטעם ומחזירים לתנור (ב180 מעלות) למשך 5-7 דקות.

הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל

רעיונות לתוספות:

*אפשר למרוח רוטב פיצה/ רסק עגבניות ולפזר מעל גבינה צהובה/מוצרלה, זיתים וכו’.

*אפשר להבריש בשמן זית (בנדיבות) ולפזר זעתר.

*אפשר להבריש בשמן זית (בנדיבות), למרוח שום כתוש ולפזר עשבי תיבול.

*אפשר להבריש בשמן זית ולפזר גבינה בולגרית מפוררת עם גמבה קצוצה או עגבניות מיובשות.

מאפי שמרים ללא התפחה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חצילים בתנור
קינוח שכבות שוקולד וקוקוס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שרית (21:23 23.05.2021)

היי אפרת!
אפשר להכין את הבצק בערב ולשמור במקרר עד הבוקר ורק אז לאפות? אם כן אז באיזה שלב?
ממש אוהבת את האתר שלך…

מתכונים ב-10 דקות (21:53 23.05.2021)

היי,
אפשר לשמור במקרר מכוסה היטב לפני ההתפחה.
בבוקר תוציאי מהמקרר לחצי שעה על השיש ואז תצרי את העיגולים ותאפי:)

גל רצון (21:51 29.04.2021)

טעיםםםםםם
מתכון אליפות!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:34 29.04.2021)

וואו נראה מושלם! תודה על השיתוף😊

שרונה (13:10 20.02.2021)

הכנתי עכשיו, יצא מעולההה… תודה רבה! 🙏

מתכונים ב-10 דקות (18:33 20.02.2021)

היי שרונה,
איזה כיף לשמוע😊

נהוראי חברוני (14:37 25.01.2021)

היי אפרת,
המלצת לי על זה, ובאמת, היה מוששששששש
תודה רבה רבה רבה….
שאלתי את כולם אם הם רוצים כולם אמרו לאאא
אחרי שעה כשסיימתי להכין וצילמתי לקבוצה כולם באו חחחחח.
תודה רבה(:

מתכונים ב-10 דקות (16:12 25.01.2021)

נשמע כיף ממש! שמחה לשמוע:))

נהוראי חברוני (18:32 25.01.2021)

בזכות האתר שלך נהייתי ה”שף” בבית ובכיתה וזה אחד הכייפים תודה רבה מקרב לב!

מתכונים ב-10 דקות (18:44 25.01.2021)

כיף מאוד לשמוע😁
תמשיך להצליח😘

נהוראי חברוני (13:22 27.01.2021)

אמממ תודה רבה מקרב לב!!!!!!!!!!
המילה היחידה שיש לי להגיד היא שהאתר שלך
מ – ו – ש – ל – ם בטירוף

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 27.01.2021)

❤️

קלרפלד אילה (20:27 20.01.2021)

רציתי להכין משהוא לארוחת ערב אבל היה מאוחר מדי ואז ראיתי את המתכון הזה שזה בלי התפחה ויצא ממש ממש טעים הכל נטרףף
האתר שלך מדהים!!
תודה!!
ככה כל ערב אני מכינה משהוא טעים לאכול!!

מתכונים ב-10 דקות (21:57 20.01.2021)

שמחה לשמוע❤️

יעל (10:45 23.11.2020)

שלום אפרת
עכשיו בדיוק עברו 23 דקות מאז שהתפחתי את הבצק
וזה לא תופח אני עשיתי ממש לפי ההוראות …. אשמח שתגידי לי אם ככה זה אמור להיות
תודה🌷

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 23.11.2020)

זה בסדר 🙂 לא רואים את ההתפחה.

רננה (11:56 5.11.2020)

שלום !
הכנתי כבר את המתכון הזה יצא ממש טעים😄,
היום אני רוצה להכין בקילו מה הכמויות?
תודה רבה !!!

מתכונים ב-10 דקות (12:48 5.11.2020)

היי רננה,
כמות לקילו בצק:
1 קילו בצק
2 כפות שמרים יבשים (כף רגילה + כף שטוחה)
3 כפות סוכר
¾1 כוסות מים פושרים
7 כפות שמן זית
כפית ורבע מלח
בהצלחה♥

סופש נעים

מלי (12:31 3.11.2020)

האם אפשר להשתמש במקום בקמח הלבן בקמח כוסמין 70 אחוז.?

מתכונים ב-10 דקות (13:12 3.11.2020)

היי מלי,
אפשר להחליף את הקמח הלבן בכוסמין אך הלחם יצא קצת יותר דחוס
תוסיפי את המיים בהדרגה לבצק עד שקבלי בצק אחיד

——–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

מלי (15:29 3.11.2020)

אז אולי עדיף להחליף חצי מכמות הקמח הלבן לכוסמין?

מתכונים ב-10 דקות (19:13 3.11.2020)

את יכולה לנסות יקירה,
מה שחשוב הוא להיות קשובה לבצק ולשים לב למזוג את המים בהדרגה עד שהבצק אחיד

אורי (18:17 20.10.2020)

מהמם!!!!
ממש אהבתי.
יש מצב לעוד רעיון לתוספות?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:02 20.10.2020)

היי אורי,
כל תוספת שאפשר לשים על פיצה/פוקצ’ה אפשר לשלב שבמתכון הזה כמו תירס, פטריות, בצל, חצילים מטוגנים ועוד.
לפני זה כדאי להבריש בשמן זית.

טל מועלם (11:12 20.10.2020)

אם אני עושה בצורת ביגלה הכמות והזמן מישתנים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 20.10.2020)

לא אמור להיות שינוי משמעותי, תלוי בגודל שאת מכינה אותם.

טל מועלם (21:57 6.10.2020)

האם יש אפשרות להפוך את המתכון ל ברכת מזונות ( צריך שהבצק יהיה קצת מתוק)

שרה (12:17 7.10.2020)

שימי רבע כוס סוכר וחלב במקום מים.

אסתר אפרת גריפל (22:50 20.08.2020)

יצא פצץ!!!
מהיר וטעים
אגב, שמתי במחבת ככה בלי שמן עם מכסה ויצא כמו מלאווח עם התוספות
סוף הדרך ממליצה בחום!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:03 20.08.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

תהילה כהן (15:11 27.07.2020)

האם אפשר לשים שמן קוקוס במקום שמן זית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:38 27.07.2020)

כן.

טל מועלם (11:20 27.07.2020)

האם אפשר להשתמש בשמרים טרים במקום יבשים והאם זה משםיע על המתכון או כמויות?, יש תחליף לשמן זית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:50 27.07.2020)

אם אלה שמרים טריים בקוביה יש להשתמש ב12.5 גרם, כלומר רבע קוביה. אם מדובר בשמרים טריים גרגירים יש לשים 2 כפות שטוחות.
אפשר לשים שמן רגיל או חמאה מומסת באותה כמות.

טל מועלם (17:40 27.07.2020)

תודה רבה!!, היה מצויין! חוץ מי זה שלא היה מספיק טעם לבצק עצמו ( גם שזה עם תוספות)

אני (19:35 30.06.2020)

אפשר להחליף את הסוכר בסילאן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:46 30.06.2020)

עדיף לוותר על הסוכר ולא לשים כלום.

אני (17:40 1.07.2020)

אוקי תודה

אסנת (20:13 25.05.2020)

אפשר להכין מראש את הבצק בבוקר ולשים במקרר עד הכנה בצהריים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:27 25.05.2020)

כן. יש לשים את הבצק בקערה גדולה ולעטוף אותה בניילון נצמד.

עינת (14:10 7.05.2020)

עוד המשך קטן
לאחר שהוצאתי מהתנור בפעם הראשונה המאפים היו נפוחים וממש לא שטוחים אולי היה צריך עוד פחות שמרים טריים למרות ששמתי רק חצי כף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:48 7.05.2020)

קמח כוסמין מצריך פחות נוזלים לכן היית צריכה להוסיף את המים בהדרגה ולפי הצורך.
כמה זמן התפחת את הבצק? יותר מחצי שעה?
אולי בגלל שלא רידדת מספיק את הבצק כי הוא היה דביק?

עינת (16:44 7.05.2020)

היי
אז את אומרת שאפשר שיהיה פחות מחצי כוס מים?

את האמת התפחתי את הבצק 40 דקות האם עדיף שלא יותר מחצי שעה זה משנה?
פעם קראתי שקמח כוסמין מצריך יותר זמן תפיחה ? זה נכון?

ולגבי הרידוד לא ממש רידדתי שיטחתי עם הידיים .

תודה על המענה

בהערכה רבה

עינת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:48 7.05.2020)

כן, אם את שמה קמח כוסמין אז כדאי לשים פחות מים.
ככל ואת מתפיחה את הבצק הוא יתפח ויתנפח יותר באפיה.
קמח כוסמין תופח פחות טוב מקמח רגיל אבל במקרה הזה מספיקה התפחה של עד חצי שעה.

עינת (14:00 7.05.2020)

היי
כהמשך לשאלה הקודמת: שמתי חצי כף שמרים טריים 2 כפות רסק תפוחים 2 כוסות קמח כוסמין לבן והשאר כמו שרשום גם כוס כמו שרשום .
כמה שהוספתי עוד קצת קמח עדיין נשאר הבצק דביק מאוד עד כדי כך שנדבק לנייר אפייה
ניסיתי גם אחרי השיטוח לתת לו צורה יפה על ידי כוס הפוכה אבל הכל דביק מאוד איפה טעיתי ?
בתודה על העזרה הברוכה .

עינת (13:21 7.05.2020)

היי אפרת

עכשיו עכשיו מכינה לילדיי אבל במקום 2 כפות שמן מנסה 2 כפות רסק תפוחי עץ קנוי.
העניין הוא שאולי בגלל זה יוצא דביק מידי ורטוב מידי ורך מידי הבצק
הוספתי כמה הפעם אבל כל פעם שלשתי ניהיה שוב בצק רך וגמיש מאוד השאלה מה עושים שמראש יהיה יותר יבש ויציב? להפחית מהכוס או מהרסק (שמתי בקושי 4 או 6 כפיות)
תודה ויום נעים.

sarsab (18:40 5.05.2020)

מושלם כתמיד!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:30 5.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

סופי (21:02 29.04.2020)

עשיתי היום פעם ראשונה חכמות כפולה..חוסלללל..תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:06 30.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה סופי

חן (01:40 20.04.2020)

הכנתי את המתכון פעם ראשונה ויצא טעייםם בטירוףף. 😋

חייבת לציין שהכנתי פעמיים, אחת עם התפחה של חצי שעה, והשניה בלי..
עם התפחה יצא יותר מוצלח לדעתי.

אפרת היקרה תודה על עוד מתכון אליפות❣

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:47 20.04.2020)

תודה חן 💗

הכהן (20:00 23.03.2020)

אפרת, מיום ליום אני מגלה עוד מתכונים מוצלחים שלך, הכנתי, יצא מושלם, איזה טעיםםםםם!! תודה על מתכונים קלים וטעימיםםם!
נתתי לילד חתיכה קטנה של בצק לשים עליה שוקולד צ\’יפס, היה מפסוט…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:18 24.03.2020)

שמחה לשמוע ❤️

גליוש (11:08 27.02.2020)

אפרת האלופהה
יצא טעים בטרוף
בעלי מבקש כל ערב ☺

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 27.02.2020)

שמחה לשמוע ❤️

רחל (09:22 20.02.2020)

מדהים מדהים מדהים!! יצא מושלם! לקח לא יותר מ5 דקות עד שהיה בתנור.
המתכון מדויק. רק לציין יצא לנו 16 פיתות קטנות מתאים ל2 איש לא יותר.
ארוחת ערב מהירה לזוג. תודה רבה אפרת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 20.02.2020)

נראה מעולה 😍
תודה שחזרת לעדכן.

malka (10:36 19.02.2020)

שלום אפרת, ראשית אני מאד אוהבת את המתכונים שלך, הם יוצאים מוצלחים מאד!!
שאלה, האם זה נשמר טוב בהקפאה?
וכן, האם אפשר לשלב עם קמח מלא, אם כן האם יש שינוי במתכון?
תודה רבה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:32 19.02.2020)

כן, אין בעיה להקפיא. אני ממליצה להקפיא לאחר אפיה ראשונה ולפני הוספת התוספות.
אפשר לשלב קמח מלא בחצי מכמות הקמח. אולי יהיה צורך להוסיף יותר מים, תראי לפי מרקם הבצק שמתקבל.
יום מקסים 🌷

הלן (13:22 9.02.2020)

הי אפרת, אני כרגע נמצאת בשלב של ההתפחה, וגיליתי ששכחתי לשים 2 כפות שמן זית, האם זה קריטי? בנוסף, אם אני מתכננת להגיש את המאפים היום בערב, האם מספיק רק לסגור אותם אחרי שיתקררו ולשים בחוץ? ( אני שמה שמן זית וזעתר).

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:54 9.02.2020)

היי הלן,
אפשר להוסיף 2 כפות שמן גם בשלב הזה וללוש שוב כמה דקות ואז להתפיח.
בלי שמן אולי זה ייצא קצת יבש. לא יודעת כמה קריטי זה.
כן, תשימי בקופסה סגורה על השיש ולפני ההגשה תחממי קצת בתנור.

הלן (14:03 9.02.2020)

תודה על המענה המהיר!

ח (18:23 2.01.2020)

הטעם אמור לצאת כמו פיתה? לחמניה?פוקצה?
רך או קשה?
אשמח לדעת כי המתכון נראה מאד קל.
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 2.01.2020)

יותר כמו פיתה.

דנה (20:43 27.12.2019)

יצא מעולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 28.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

רחל (10:37 21.12.2019)

היי! אין על המתכונים שלך ! מדויקים ויוצאים תמיד מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 21.12.2019)

תודה רחל ❤️

ת (22:48 29.10.2019)

ערב טוב אפרת
אבקת מרק בצל יכולה גם ללכת?
להרטיב עם שמן קודם?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 30.10.2019)

היי, לא בטוחה לגבי אבקת מרק בצל. עדיף לשים זעתר או תבלין מיובש כמו בזיליקום, אורגנו, כוסברה או פטרוזיליה (יחד עם שמן).

עינת (15:40 17.10.2019)

היי

מנסה להכין ללא שמן (מקוה לטוב)

יש לי קמח 70 אחוז כוסמין אפשרי להכין איתו ?

או שעדיף קמח כוסמין לבן? ןאפ רוצה קמח כוסמין מלא כדאי לשלב עם קמח כוסמין לבו?

תודה וחג שמח .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 21.10.2019)

כדאי לשלב עם קמח כוסמין לבן.

עינת (13:38 8.10.2019)

היי אפרת

יש מצב לשים מים במקום שמן או משהו אחר?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:14 10.10.2019)

מניחה שאפשר (זה ייצא קצת יותר יבש בלי שמן).

שלומית (20:32 21.09.2019)

היי אפשר להקפיא ישר
לא לחכות לאפיה הראשונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:32 21.09.2019)

כן.

מיכל (18:07 6.09.2019)

הי אפרת, הכנתי מקמח כוסמין ויצא מעולה! מה שכן- למחרת בבוקר המאפים ממש ממש התקשו (השארתי בקופסה סגורה. מה לעשות כדי שפעם הבאה הם לא יתקשו? להקפיא מיד כשהמאפים מתקררים? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:11 6.09.2019)

היי מיכל,
לדעתי כדאי להקפיא מיד לאחר שהם מתקררים.

טל (19:28 16.07.2019)

מושלם מושלם מושלם!!! פתרון מהיר.
אין על אפרת🌹

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 16.07.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה טל

קרינה (18:33 5.07.2019)

הי
קודם כל תודה על כל המתכונים
הכל תמיד יוצא לי טעים:)
רציתי לשאול האם ניתן להחליף את השמרעם היבשים בקרים של שמרית קטביה של 25 גרם שמחזיקים במקרר.

תודה
וסופש נעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 5.07.2019)

היי קרינה,
אם אלה שמרים טריים בקוביה יש להשתמש ב12.5 גרם, כלומר רבע קוביה.

נירית (16:56 5.06.2019)

מתכון קל והתוצאה מושלמת, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:58 9.06.2019)

תודה לך על השיתוף 🙂

אחינעם (12:06 23.05.2019)

היי אפרת האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח מלא או קמח קוסמין?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 23.05.2019)

כן. עדיף קמח כוסמין.

ליאון (10:08 21.03.2019)

וואוו וואו וואו פשוט מושלם!!
ממש קל להכנה ובשנייה כל הבית התעלף על זה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 21.03.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ליאון

עינת (11:33 3.03.2019)

היי אפרת

האם ניתן להשתמש בכוס קמח כוסמין 70 אחוז (הכונה לקמח 100 אחוז כוסמין שעבר ניפוי כך ש70 אחוז ממנו נשארה כמות הכוסמין המקורית ) וכוס קמח כוסמין לבן?

יצא עדיין אוורירי וטעים?

תודות עינת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:45 3.03.2019)

כן אפשר.

שקד (19:31 21.01.2019)

אין את פשוט מוכשרת!
אני כל הזמן עושה דברים מהאתר שלך!
הכל כ”כ פשוט וממש ממש טעים!♥♥

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 21.01.2019)

תודה שקד, כיף לשמוע ❤️

שירה (18:01 20.01.2019)

היי אפרת! הכנתי הרגע את הבצק ולא ידעתי אם הוא צריך לצאת דביק אז הוספתי קמח.. אני ממש מקווה שזה לא יפגע בבצק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 20.01.2019)

היי שירה,
הבצק אמור לצאת נוח לעבודה. אם הוא יצא דביק והוספת קצת קמח זה בסדר.

איימי (04:22 13.01.2019)

הי אפרת. אני זוכרת שפעם נסיתי את המתכון הזה והפיתות יצאו מושלמות ואף לא הוספתי כלום והשתמשתי בהן כפיתות.בפעם השנייה משום מה לא עבד לי, הפיתות היו דקות מאוד. מה לדעתך הטעות? את חושבת שאוכל לעשות מאותו מתכון פיתות גדולות יותר (אני יודעת שיש מתכון לפיתות אבל זה הרבה יותר קל)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:16 13.01.2019)

היי איימי,
התפחת את הבצק הפעם? אם כן כמה זמן?

שני (17:54 12.12.2018)

היי צריכה תשובה דחוף..
שמתי את המלח יחד עם התערובת ולא בסוף. זה קריטי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 12.12.2018)

מלח מעכב את הפעולה של השמרים ולכן כדאי להוסיף אותו בסוף. לא נורא אם שמת בהתחלה. תתפיחי לפחות חצי שעה ויהיה בסדר.

רחלי (20:44 6.11.2018)

בקשר לברכה על המאכל המשגע הזה: ביררתיעם הרב וכך הוא ענה: בגלל שהפיתיות כ”כ קטנות צריך לשקול אותן.הברכה היא המוציא אך אם אוכלים פחות מ27 גרם לא צריך נטילת ידיים.אם אוכלים יותר מ27גרם צריך נטילת ידיים ללא ברכה על הנטילה.אם אוכלים יותרמ54 גרם אז נטילת ידיים בברכה.

שיהיה לכולם בתאבון

ספיר (23:12 18.06.2019)

סליחה אם אני סותרת אותך,אך נטילת ידיים צריך בכל מקרה של “המוציא” אפילו פירור. אולי התכוונת בלי ברכת המזון??

יהושע (01:17 13.10.2020)

נטילת ידיים צריך גם על רבע ביס.
אבל לברך לא צריך, אלא אם כן, אכלו לפחות כזית.

רחלי (17:58 5.11.2018)

מה ברכתו?

שרה (18:38 5.11.2018)

לדעתי המוציא.

דבורה (20:56 20.10.2018)

הי אפרת.
נראה לך הבצק הזה יתאים לצמת שמרים במילוי פיצה?
זה יהיה בסדר מבחינת ההתפחה? או שאני כן יצטרך להתפיח אותה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 20.10.2018)

היי דבורה,
אני יותר ממליצה על הבצק של החלה כולל ההתפחות.

נטע (17:06 25.09.2018)

היי אפרת, שאלה דחופה אם אני רוצה לעשות קילו בצק בכמה מכפילים? ואשמח למתכון לקילו בצק

תודה רבה רבה!
נ.ב מתכון פצצה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 25.09.2018)

היי נטע,
כמות לקילו בצק:
1 קילו בצק
2 כפות שמרים יבשים (כף רגילה + כף שטוחה)
3 כפות סוכר
¾1 כוסות מים פושרים
7 כפות שמן זית
כפית ורבע מלח

ריבקה (18:26 12.09.2018)

הי
יש לי שאלה דחופה
הכנתי את הבצק כבר
האם צריך לשים או למרוח משהו לפני שמכניסים לתנור כדי שלא יצא יבש?(בפעם הראשונה)
והאם אפשר לשים כבר בפעם הראשונה שמכניסים לתנור את כל התוספות?
מה זה נותן שמכניסים שתי פעמים?
אשמח לתשובות מהירות
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 12.09.2018)

אין צורך למרוח משהו.
כדאי להכניס לאפיה ראשונה בנפרד כי אם מכניסים לתנור עם כל התוספות אז התוספות משחימות מהר בעוד שהבצק לא תמיד מספיק להאפות כמו שצריך. בנוסף, אפיה פעמיים תורמת לפריכות הבצק.

רותי (15:47 3.09.2018)

אפשר להשתמש בקמח שמרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 3.09.2018)

כן. אפשר לשים 2 כוסות קמח שמרים ולוותר על השמרים.

יפית (13:44 28.08.2018)

שלום אפרת, יש לך מתכון לסלט כרוב כמו שמוכרים בשוורארמות כמו דבוש למשל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 28.08.2018)

יכול להיות שהכוונה לזה? סלט כרוב חמוץ

ריקי (12:31 24.08.2018)

היי אפרת!!
ניראה מעולה!! וסליחה על הבורות אבל טימין זה עשב תיבול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 24.08.2018)

כן 🙂

אביגיל (21:33 22.08.2018)

אפרת היקרה
“המיני” האלה יצאו לי פצצות
אני מוצאת את עצמי מכינה אותם כל כמה ימים
וכל פעם אני מכפילה את הכמות
באמת מתכון מוצלח ביותר!!!
תודה מכל הלב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 22.08.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה אביגיל.

יעל (15:50 15.08.2018)

אפרת היקרה

תקשיבי לי אבל תקשיבי לי טוב אין עליך!!!
הכנתי את המיני מאפה והם יצאו לי נדירות!!
טעימות בימיוחד,הכי קלות שיכולות ליהיות,פריכות בקיצור גן עדן
וכולם אןמרים לי “איזה שפית” לא אבל זאת אפרת מהמתכונים
תודה ענקית מכולם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 15.08.2018)

וואו נראה מעולה!!
שמחה שיצא טעים.
תודה יקרה 🌷

נעה (21:13 5.08.2018)

יששש בעלי בררן האוכל מספר אחת בעולם אמר שזו הפיצה הכי טעימה שאכל עד עכשיו!!! ולא שלא ניסיתי עשרות פעמים .. תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:23 5.08.2018)

שמחה לשמוע! 😃

חסידה אור (18:42 23.07.2018)

האתר מעולה, משתמשת בו מלא!!
הכנתי את המתכון הזה הרבה פעמיים, תמיד יצאו לי כמו בתמונה, לפעמים יצא לי הצק דביק מדי(הבצק בעיקרון דביק, רק יצא לי ממממש דביק).
היום הכנתי, וכששמתי בתנור הבצק נהפך לפיתה, זה היה ממש מגניב, אבל איך רק עכשיו זה קרה?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:51 23.07.2018)

לפעמים הבדל קטן במרקם הבצק או בלישה או בהתפחה יכולים לגרום לשינוי בבצק לאחר האפיה. כנראה שעשית משהו שונה באחד מאלה שגרם לכך שהבצק בתנור נהפך לפיתה 🙂

הודיה (18:52 18.07.2018)

תודה על המתכון!
שאלה האם ניתן להשתמש בכוס חד פעמית פשוטה?
אם כן כמה כוסות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 19.07.2018)

היי הודיה,
כוס חד פעמית מפלסטיק היא בנפח של 180 מ”ל. היא קטנה מהכוס הרגילה שיש להשתמש בה ועדיף להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו הכוס שבתמונה שצירפתי.
אם בכל זאת את רוצה להשתמש בכוס חד פעמית אז שימי 3 כוסות קמח פחות כף ו – 3/4 כוס מים פושרים.

תמה (19:26 29.05.2018)

הי אפרת:)
ממממש טעים!! אפשר להשתמש בקמח חיטה 70 אחוז?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 29.05.2018)

כן, אפשר. יכול להיות שיהיה צורך בקצת יותר מים. הבצק צריך לצאת נוח לעבודה.

אסתי (21:59 6.03.2018)

היי, קודם כל תודה על האתר המגניב!!! המתכונים ממש שווים . תודה,
עשיתי את המאפים- יצא טעים
תודה ולילה טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 6.03.2018)

תודה אסתי 🙂
לילה טוב!

דבורה (17:32 18.02.2018)

אני טגנתי בצל ובטטות ושמתי מעל, אין דברים כאלה!!! יצא מושלם!!!!!
אני לא מפסיקה להשתמש באתר שלך הוא מהמם!!
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 18.02.2018)

תודה דבורה, שמחה לשמוע 🙂

מלי (10:20 14.12.2017)

המתכונים שלך מהממים
אמנם לא לוקחים 10 דקות אלא גולשים לכיוון ה11,12 ולפעמים אפילו 13… 🙂
מה שבטוח הם נטרפים בפחות מ10 דקות
ואולי בכלל לזה היתה כוונת המשורר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 14.12.2017)

יכול להיות שזו היתה כוונתי בלי שהתכוונתי 😉

רינת (13:32 6.12.2017)

אפשר לחרוץ לעיגולים עם כוס?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 6.12.2017)

כן, אפשר.

מיכל (15:17 3.12.2017)

היי אפרת,
אני מעוניינת להכין את הבצק ולהקפיא.
האם לתת לבצק לתפוח, לחלק לכדורים, לרדד ואז להקפיא?
האם הבצק לא ימשיך לתפוח?
אנא הסבירי מה הדרך האולטימטיבית להקפאת הבצק, אני מארחת ואינני מעוניינת להשאיר עבודה רבה לערב האירוח.
וגם האם ניתן להקפיא את שבלולי הגבינה והתרד לאחר אפייה?

מיכל (15:18 3.12.2017)

ואת הפשטידות האישיות של תרד, בטטה ובצל?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 3.12.2017)

היי מיכל,
אפשר אבל אני חושבת שכדאי לך להכין את הבצק עד החלק של התוספות (אחרי אפיה ראשונה של 10 דקות) ואז להקפיא. זה יכול לחסוך לך יותר זמן.
לגבי הקפאת שבלולי הגבינה והפשטידה – אפשרי.

מיכל (00:25 5.12.2017)

תודה רבה

שלי אבלי (12:33 3.12.2017)

כ”כ פשוט וכל כך טעים!
הדבר היחידי שבעייתי שזה נחטף במהירות, אי אפשר להפסיק!
ישר כוח גדול..
מחכה לעוד מתכונים חלביים ומעולים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 3.12.2017)

תודה שלי, שמחה שאהבת 🙂

אפרת (16:11 18.08.2017)

היי אפרת
ראשית כל תודה רבה
אני נהנית מאד מהאתר שלך והכנתי ממנו כבר הרבה מאכלים טעימים ומוצלחים!
לגבי הפיתות: הכנתי כמות פי אחת וחצי כלומר 3 כוסות וגם כך רחוק מלצאת לי 16 יחידות….
יצאו לי בערך 9 יחידות.
איך יכול להיות?
תודה על הכל ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 18.08.2017)

היי אפרת,
השתמשת בכוס של 240 מ”ל?
באיזה גודל הכנת את העיגולים?

שירלי (19:58 27.07.2017)

מתכון מעולה לייק ענקי

לי (16:42 24.06.2017)

היי אפרת
איפה לשמור את המאפים עד לשלב התוספות?
יש לי כמה שעות בין לבין
אשמח לתגובה מהירה!
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:10 24.06.2017)

היי לי,
אם זה עניין של כמה שעות אז אפשר בחוץ, במקום מוצל וקריר יחסית. מומלץ לשים בתבנית ולכסות.

לי (17:15 24.06.2017)

מעולה תודה!
חשבתי אולי להכניס למקרר אבל אשאיר בחוץ בכלי אטום.
תודה על התגבה המהירה!
אגב, הבצק הוא אחד הנוחים שהתעסקתי איתם, וניסיתי לא מעט מתכונים 🙂

אסתי (16:32 15.03.2017)

היי אפרת המתכן מדהים פשוט וקל כמו שאני אוהבת
וכמובן יצא ממש טעיםםםםם

מתכונים ב-10 דקות (16:33 15.03.2017)

תודה אסתי, שמחה שאהבת 🙂

מיה (18:25 19.02.2017)

הי אפרת,
אין לי שמרים יבשים בבית
אפשר להתשתמש בשמרים רגילים?
אפכם בכמה!?
והאם הם צריכים יחס אחר (חובת תפיחה…)

מתכונים ב-10 דקות (19:09 19.02.2017)

היי מיה,
מה הכוונה בשמרים רגילים?
אם אלה שמרים טריים בקוביה יש להשתמש ב12.5 גרם, כלומר רבע קוביה. אם מדובר בשמרים טריים גרגירים יש לשים 2 כפות שטוחות. אם יש לך אינסטנט שמרים זה אותו דבר כמו שמרים יבשים.
אופן ההכנה כולל ההתפחה נשארים אותו דבר, למעט אם מדובר בשמרים טריים בקוביה שאז יש להמיס אותם קודם עם סוכר ומים ולהניח להם לתסוס 10-15 דקות.

נטע (18:07 16.02.2017)

היי,אני רוצה להכין את המאפים למוצאי שבת לאירוע משפחתי ויש לנו הרבה מאכלים לעשות(את כל המתכונים לקחנו מהאתר הזה(;)אני לא אספיק לעשות את הבצק במוצאי שבת יש אפשרות לעשות אותו עכשיו ולשמור במקרר עד אז?או אולי להכין כבר את הכל גם אם הרוטב והתוספות ולשמור במקפיא ואז רק לחמם?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:38 16.02.2017)

היי נטע,
2 אופציות: להכין את המאפים היום עד לחלק של התוספות והרוטב (כלומר כולל אפיה של 10 דקות בתנור). במוצ”ש יישאר רק למרוח ברוטב ותוספות ולאפות 5-7 דקות (לדעתי זאת אפשרות הכי טובה מבחינת טעם כי זה יוצא הכי טרי).
אפשרות שניה היא להכין את הכל עד הסוף, להקפיא ולחמם במוצ”ש.
בהצלחה 🙂

חלי (17:02 26.11.2018)

מה למשל לקחת מכאן והכנת לאורחים תביאי לי רשימה אני ממש רוצה ומחפשת

סימה (17:09 2.02.2017)

והיי המאפה ממש טעים תודה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות (17:15 2.02.2017)

שמחה לשמוע 🙂

לירז (20:12 29.11.2016)

היי,המתכון מאוד מוצלח!!על חלק מהבצק מרחתי רוטב פיצה וגבינה צהובה לפני האפיה,ועל חלקו מרחתי לאחר סיום האפיה שמן זית עם שום כתוש וכוסברה קצוצה..יצא מעולה! תודה..

מתכונים ב-10 דקות (11:18 30.11.2016)

נשמע מעולה!
תודה לירז על העדכון ויום מקסים

אפרת (12:42 22.11.2016)

היי אפרת
רציתי לדעת אם אני רוצה לעשות את זה כעיגול אחד גדול ולא חלקים קטנים – כמו פיצה
זה יכול להצליח או עדיף שלא?

מתכונים ב-10 דקות (12:44 22.11.2016)

כן, אפשר להכין כעיגול אחד גדול.

אורנה (13:24 16.08.2016)

אין כמוך אפרת! מתכונים פשוטים וברורים בזכות ההסברים המפורטים שלך!
המאפים האלו מוצלחים כמו שהם, ועכשיו בחופש הגדול הכנתי את הכמות הזו, התפחתי, חילקתי ל-2 לשני ילדיי וכל אחד הכין פיצה אישית משלו.
טעים ומוצלח.
קיץ נעים!

מתכונים ב-10 דקות (13:50 16.08.2016)

איזה כיף!
תודה אורנה והמשך קיץ נעים ומהנה 🙂

ענת (08:37 10.06.2016)

שלום, אני ממש נהנת מהאתר שלך תודה רבה רבה!!
אני רוצה להכין את המיני מאפים האלו, רק שאלה קטנה ודחווופה.. איזה כוסות מדידה להשתמש במתכון?
תוודה רבה
שבת שלום חג שמח

מתכונים ב-10 דקות (08:53 10.06.2016)

היי ענת,
בכל המתכונים באתר אני משתמשת בכוס זכוכית רגילה (עם הידית) בנפח של 240 מ”ל (ראי תמונה של הכוס).
שבת שלום וחג שמח 🙂

צביה (00:55 25.05.2016)

הכל נראה מהמם מה מכינים קודם. אתר סוף הדרך. “תבורכי”

מתכונים ב-10 דקות (08:57 25.05.2016)

תודה צביה 🙂
יום נפלא

הדר (14:54 22.05.2016)

נראה פשוט מטריף… בדרך להכין… אין כל האתר הזהז:)

מתכונים ב-10 דקות (15:02 22.05.2016)

תודה הדר! בהצלחה 😉

יפית ב (17:13 16.05.2016)

הי האתר פשוט מעולה רציתי לשאול אם אפשר להכניס את את הבצק אם התוספות ביהד ולאפות במקום קודם את הבצק תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:50 16.05.2016)

היי יפית,
גם כדי שהבצק יאפה כמו שצריך וגם כדי שייצא קצת פריך מומלץ לאפות אותו קודם בנפרד.
ערב נעים 🙂

נטע (20:56 12.05.2016)

ערב טוב,
אני עכשיו הכנתי את הבצק בכמות משולשת האם צריך להתפיח אותו בגלל הכמות?
תודה…

מתכונים ב-10 דקות (21:15 12.05.2016)

כן נטע, נראה לי שכדאי.

רונה (20:06 20.04.2016)

רציתי לשאול כשאני מוציאה את הבצק מהתנור אני קודם צריכה לחכות שיתקרר לשים אתה התוספות ולהכניס או שאפשר ישר לשים את התוספות שזה חם?

מתכונים ב-10 דקות (20:17 20.04.2016)

היי רונה,
אין צורך להמתין שזה יתקרר. אפשר ישר לשים את התוספות.
חג שמח 🙂

לימור (16:47 4.04.2016)

היי .
האם אפשר לשים כבר בהתחלה את הרוטב פיצה ולאפות עד הסוף? או שחייב לאפות ולהוציא ורק אז להמשיך לאפות עם הרוטב / זעתר?

מתכונים ב-10 דקות (17:26 4.04.2016)

היי לימור,
עדיף לאפות קודם בנפרד ורק אז למרוח את הרוטב כי אז גם הרוטב/תיבול אינו מתייבש וגם הבצק נאפה כמו שצריך.

לירון (10:59 27.03.2016)

היי 🙂
אין לי שמרים יבשים\טריים
האם ניתן להמיר בקמח שמרים או בקמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (11:05 27.03.2016)

היי לירון,
קמח שמרים מתאים יותר במקרה הזה רק כדאי לא לוותר על שלב ההתפחה של כחצי שעה לפחות.
שבוע מעולה 🙂

מוריה (20:29 3.11.2020)

רגע לא הבנתי קמח שמרים הולך טוב עם זה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:43 4.11.2020)

כן מוריה.

איריס (23:20 11.03.2016)

וואו – יצא מעולה! כל כך טעים וקריספי. ממליצה לכולם לנסות.

מתכונים ב-10 דקות (08:31 12.03.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבת שלום

יהודית (16:48 11.02.2016)

הי אפרת.
אפשר להקפיא??? באיזה שלב?

מתכונים ב-10 דקות (16:58 11.02.2016)

היי יהודית,
הכי מומלץ להקפיא אחרי האפיה הראשונה ואז לפני שרוצים להכין מפשירים, מפזרים תוספות לפי הטעם ואופים 5-7 דקות 🙂

עינת (19:10 8.01.2016)

הכנתי עם הילדים עכשיו הם הכינו וגם טרפו. והביקורת של הביקורתית שלי היתה: היה לי כיף להכין כמו שהיה כיף לאכול!

מתכונים ב-10 דקות (19:45 8.01.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה עינת ושבת שלום 🙂

דינה מימון (14:15 24.12.2015)

היי…המתכון הזה פשוט מעולהההה הכנתי אותו אתמול בערב ועוד נשאר לי מהבצק אז מילאתי אותו בגבינה לבנה וזיתים ויצא פשוט טעים שהכל נגמר מהר…

מתכונים ב-10 דקות (14:18 24.12.2015)

רעיון מעולה!
תודה דינה והמשך יום נפלא 🙂

ברכה (17:39 15.12.2015)

יצא מדהים!!!! אני שונאת אפיה ובצקים….וזה היה פשוט וקליל! והכי חשוב-טעים!!! מתה על האתר הזה! כל במתכונים שלי מפה!!

מתכונים ב-10 דקות (18:10 15.12.2015)

תודה ברכה! איזה כיף לשמוע 🙂

רחלי (21:22 14.12.2015)

תקשיבי אני מאושרת, הכנסתי לתנור ויצאו לי פיתות (: מגניב!!!!!!!!!!!!! במוצ”ש עשיתי פיתות במחבת והן יצאו טעימות אבל שטוחות…תודההההההההההההההההההההההה

מתכונים ב-10 דקות (08:02 15.12.2015)

שמחה לשמוע רחלי!
תודה ויום נפלא 🙂

ריקי (20:13 13.12.2015)

יצא מעולה הילדים ממש אהבו!!! וגם אני 😉

מתכונים ב-10 דקות (20:56 13.12.2015)

שמחה לשמוע ריקי!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

מיכל (19:43 16.11.2015)

מעט

מיכל (19:42 16.11.2015)

שלום קודם כל האתר מעולה ואני מאוד אוהבת את המתכונים פשוט נפלא רק רציתי לשאול הכנתי כמות כפולה והבצק יצא מאת קשה מה לעשות מחכה לתשובה מיכל

מיכל (19:56 16.11.2015)

אני מחכה עם הבצק אז אשמח לתשובה מהירה תודה וסליחה על הטרחה

מתכונים ב-10 דקות (20:26 16.11.2015)

היי מיכל,
אם הבצק קשה או מתפורר תוסיפי עוד קצת מים. כל פעם כף אחת עד שהבצק מתרכך ונעשה נוח לעבודה.
בהצלחה 😉

שמחה (13:18 28.07.2015)

היי,
האם אפשר להכין עם הבצק פיצה גדולה או שזה יותר בסיגנון של פיתות?
אני מחפשת מתכון לבצק פיצה.

תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:29 28.07.2015)

היי שמחה,
את יכולה להשתמש במתכון הזה כדי להכין פיצה אחת גדולה, באותו אופן הכנה פשוט לרדד לבצק גדול יותר ולהכניס לתנור לאפיה מוקדמת של 10-15 דקות. להוציא ולשים רוטב ותוספות ולאפות שוב.
בהצלחה והמשך יום נפלא!

שמחה (14:16 28.07.2015)

תודה!

שמחה (09:52 30.07.2015)

הכנתי יצא סוף הדרך.. אבל הבצק היה קשה הוספתי כמעט עוד חצי כוס מיים

תודה על הכל..

מתכונים ב-10 דקות (09:53 30.07.2015)

מעולה! שמחה לשמוע שמחה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

אפרת (07:48 3.07.2015)

הי, מה שלומך? הכנתי אותם אתמול בתור פיצות קטנות והיה משהו…בפעם הבאה נעשה מהם פיתות זעתר, תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:08 3.07.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

neli (12:31 13.05.2015)

שלום רב, אני חייבת לציין שאתמול נכנסתי למתכון הזה ובשעה שמונה וחצי בערב החלטתי להכין בפעם הראשונה ופשוטטטטטטטטטטט מדהיםםםםםםםםםםםם אין דברים כאלו ואפילו החפלתי כמויות פצצה של מאפה ואם היה לי איך להעביר לכם תמונה הייתי מעבירה, פשוט אין דברים כאלה. אני עשיתי טיפה יותר גדולים והילדים נהנו מזה. זהו בחרתי זה מתכון מנצח יישר כוח וממתינה למתכונים חדשים. סליחה על המגילה אבל הייתי חייבת לציין כך שמי שמתלבט שלא יחשוב פעמיים בכלל.

מתכונים ב-10 דקות (12:35 13.05.2015)

איזה כיף לקרוא את תגובתך!
תודה נלי ויום נפלא 🙂

יהודית (20:03 5.05.2015)

נראה טוב, באילו עשבי תיבול השתמשת למאפה עם השום?

מתכונים ב-10 דקות (20:15 5.05.2015)

היי יהודית,
השתמשתי בטימין אבל כמעט כל עשבי תיבול משתלבים מעולה עם שום 🙂

יהודית (20:25 5.05.2015)

סליחה על הבורות, טימין טרי , כן?
אגב- גיליתי את האתר במקרה, נראה שווה! מתכננת לנסות כבר כמה מתכונים השבוע.

מתכונים ב-10 דקות (20:33 5.05.2015)

אז קודם כל ברוכה הבאה לאתר 🙂
וכן, זה טימין טרי. יוצא מעולה.
כמובן שאין בעיה להשתמש גם בעשבי תיבול יבשים או להשתמש בתערובות מוכנות.

שרית (14:36 5.05.2015)

היי, כמה כפות שמרית זה יוצא 12.5?

מתכונים ב-10 דקות (15:06 5.05.2015)

היי שרית,
קוביה/שקית אחת של שמרית היא 50 גרם אז 12.5 יוצא רבע קובייה/שקית.

אמאשלדינו (21:08 4.05.2015)

חזרתי לעדכן.. הכנתי מיני פיצות ופיתות זעתר והילדים התלהבו. ברוב התלהבות הכנתי שוב הפעם מקמח מלא בחצי הכמות והוספתי מים, הפכתי תבניות מיני מאפינס, שימנתי וקרצתי עיגולים עם פורמה, אפיתי את הבצק. יצאו אחלה כוסיות. בחלקן הילדים מילאו תירס/ טונה וגבנ”צ והמיסו מס שניות במיקרו, חלקן הלכו למקפיא. מס’ שניות על השיש ואפשר למלא במה שרוצים (גם קוטג’ יוצא אחלה). עוד מתכון מעולה. שוב, תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (21:22 4.05.2015)

מעולה! אהבתי מאוד את הרעיון 😉
תודה על השיתוף והמשך ערב נעים

אביטל (21:03 2.05.2015)

היי, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא את העיגולים ובהמשך לאפות עם תוספות? תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:52 2.05.2015)

כן אביטל, אפשר.
שבוע טוב 🙂

אביטל (00:35 26.04.2015)

היי אפשר להכין את התחתיות, להקפיא מראש ואז להוסיף תוספות מעל ולאפות?

מתכונים ב-10 דקות (10:36 26.04.2015)

כן, אפשר להקפיא.
שבוע נפלא 🙂

פנינה (19:49 19.04.2015)

נתחיל בזה שלא יצא לי 16. אלא 8, אולי כי לא עשיתי מספיק קטן. או שחצי שעה בתקופה זו של השנה לא מספיק להתפיח.
אבלללל – אבל גדול!! – טעים בטירוף!! הילדים הקטנים שלי אומרים לי שזה הכי טעים שיש!
תודה רבה על מתכון מהיר וטעים לפי דעת כולם!!
אין ספק שאני הולכת להמליץ על האתר הזה!!

בקיצור – מתכון פצצה!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:17 19.04.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה פנינה ושבוע נפלא 🙂

אמאשלדינו (12:16 19.04.2015)

היי,
האם ניתן להמיר חצי מכמות הקמח לקמח מלא?

מתכונים ב-10 דקות (13:32 19.04.2015)

היי,
לדעתי אפשר. אולי יהיה צורך להוסיף יותר מים, תראי לפי מרקם הבצק שמתקבל.
אם תכיני אשמח לקבל עדכון בתוצאה 😉

אריאל (10:27 30.03.2015)

היי עדיין לא הכנתי את זה אבל יש לי שאלה זה יוצא קריספי או מאפה רך אם יוצא קריספי יש לך אולי רעיון איך זה יצא רך?

מתכונים ב-10 דקות (10:31 30.03.2015)

היי אריאל,
כדי שזה ייצא רך מומלץ לא לוותר על החלק של ההתפחה. זאת אומרת להכין את הבצק, לכסות במגבת ולהתפיח לפחות 30 דקות. כדי שזה ייצא רך חשוב גם לא לשים את זה יותר מידי זמן בתנור (באפיה השניה עם התוספות). מספיק 5-7 דקות.
בהצלחה 😉

אביטל (16:56 24.03.2015)

יש לי שימרית, כמה אני שמה?

מתכונים ב-10 דקות (17:19 24.03.2015)

הי אביטל,
כף שמרים יבשים = 25 גרם שמרית
במתכון זה חצי כף שמרים יבשים לכן יש לשים בסביבות 12.5 גרם שמרית.

אורנה (15:47 24.03.2015)

קל להכנה וטעיםםם
מודה לך על מתכונים מוצלחים וקלים
חג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (16:21 24.03.2015)

תודה אורנה, שמחה שאהבת 🙂
חג שמח!

אורנה (12:56 24.03.2015)

משום מה חשבתי שהשאלה שלי נעלמה
רק עכשיו מופיע לי שכבר ענית
תודה

אורנה (12:54 24.03.2015)

היי אפרת
האם התפחה ארוכה יותר מחצי שעה [עד הכפלת הנפח] כדאית?
יתקבל מאכל טעים יותר?
תודה!

אורנה (11:32 24.03.2015)

היי
האם אקבל תוצאה מוצלחת יותר אם אשאיר את הבצק להתפחה של יותר מחצי שעה [עד הכפלת הנפח]?
תודה על התשובה
אורנה

מתכונים ב-10 דקות (12:28 24.03.2015)

היי אורנה,
הבצק פשוט יתפח יותר וייצא יותר עבה. עניין של טעם אישי 🙂
את יכולה לעשות ניסיון ומחצית מכמות הבצק להתפיח ליותר זמן.
יום נפלא!

ספיר (22:19 19.03.2015)

היי
אפשר להשתמש בקמח שמרים במקום בקמח לבן וגם בשמרים יבשים ?

מתכונים ב-10 דקות (22:20 19.03.2015)

הי ספיר,
אני מניחה שכן.

נטע (21:29 12.05.2016)

אני הכנתי את המאפים והכנתי את חלקם בצורת קערה קטנה ובאפייה הראשונה אפיתי קצת יותר מהשאר ואחר כך הכנסתי לבפנים ביצה והחלבון נזל וזה היה ממד טעים ממליצה לכולם!!

מתכונים ב-10 דקות (21:39 12.05.2016)

רעיון מעולה, תודה נטע 🙂

דליה (09:48 19.03.2015)

שלום לכם , האתר מצויין כל הכבוד.
רציתי לברר לגבי השמרים , כמה שימרית להוסיף במקום שמרים יבשים ? תודה לך.

מתכונים ב-10 דקות (09:59 19.03.2015)

תודה דליה 🙂
אם הכוונה לשמרים טריים אז היחס הוא שכף שמרים יבשים = 25 גרם שמרית, לכן במקום חצי כף שמרים יבשים את צריכה לשים כ-12.5 שמרית.
יום נפלא

שרית ק (20:44 18.03.2015)

מעולה.טעים חבל על הזמן

מתכונים ב-10 דקות (20:56 18.03.2015)

תודה שרית, שמחה שאהבת 🙂

שיר (19:21 16.03.2015)

אפשר קמח תופח במקום קמח ושמרים?

מתכונים ב-10 דקות (19:48 16.03.2015)

הי שיר,
לא מומלץ כי זה לא ייצא אותו דבר.
אם אין לך שמרים את יכולה להכין את המתכון של “פיצה ללא שמרים” ובמקום עיגול גדול, תחלקי לעיגולים קטנים (כמו במתכון הזה).
מצורף המתכון- https://www.10dakot.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/
ערב נעים 🙂

פזית (18:30 16.03.2015)

יצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות (18:59 16.03.2015)

היי פזית,
שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון

לירז (12:45 16.03.2015)

הי אפרת,
את משהו!!!
כל פעם מפתיעה מחדש!
יישר כח (:

מתכונים ב-10 דקות (13:26 16.03.2015)

תודה לירז! 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.