שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10-12 לביבות

סוג: חלבי

מצרכים:

2 ביצים

1 כוס תירס (160 ג’) מקופסת שימורים

4 כפות קמח נטול גלוטן של קונדיטור

4 כפות גבינת קוטג’

חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

1 כף קטשופ (לא חובה)

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.

-מחממים מחבת עם כרבע כוס שמן. כשהשמן חם, יוצקים בעזרת כף תלוליות מהבלילה (בקוטר של כ-5 ס”מ). מטגנים על אש בינונית כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לנייר סופג.

 

מתכון ללביבות, לביבות תירס לילדים, לביבות תירס וגבינה, לביבות ללא גלוטן

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת שוקולד חמה ללא גלוטן
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שירה (18:31 6.12.2020)

יצא מעולה עם גבינה וקמח רגיל. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:54 6.12.2020)

תודה שחזרת לעדכן שירה 🙂
שבוע נפלא🌸

yaelif2 (15:39 16.08.2020)

האם אפשר להחליף את הקוטג בשמנת חמוצה ?
אם כן מה הכמות ?
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:42 16.08.2020)

אפשר באותה כמות.

שני (21:23 10.08.2020)

הכנתי עם גבינה לבנה ויצא טעים מאוד – תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 10.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שני

אולגה (19:56 14.06.2020)

הכנתי עם קמח רגיל וגבינה לבנה ויצא מושלם! תודה אפרת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:19 14.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אולגה

כרמית (14:13 14.12.2019)

יצא מעולהההה!!!! תודה רבה על המתכונים המופלאים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:00 14.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה כרמית

הילה (23:01 28.04.2018)

היי אפרת,
שוב תודה על המתכונים המהממים שלך.
שאלה- האם אפשר לשים קמח רגיל או שחייב קונדיטור ללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 29.04.2018)

אפשר לשים קמח רגיל.
שבוע נפלא 🌷

נורית (14:47 27.01.2018)

יצא מצוין גם באפייה (היה צורך בתוספת קמח ופירורי לחם עד שהתערובת התייצבה).

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 27.01.2018)

תודה נורית 🙂

אודליה (22:34 26.07.2017)

וואי איזה טעים!!! הכנתי את התערובת אתמול וטיגנתי רק היום, אז הייתי בטוחה שהעיכוב הזה יהרוס אותם! אמנם לא יכולתי ליצור לביבות אפילו אחרי שהוספתי די הרבה קמח, פשוט הכנסתי בלילה לתוך השמן בעזרת כף ויצאו טעימות בטירוף! תודה רבה אפרת על עוד מתכון מנצח 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:17 27.07.2017)

תודה לך שאת תמיד חוזרת לעדכן 🙂

ענת (21:00 27.04.2017)

האם זה יצא טוב אם אטחן את התירס ואחליף את הקוטג’ בגבינה (בשביל הקטנצ’יק)?
תודה אין עליך!!

מתכונים ב-10 דקות (21:10 27.04.2017)

נראה לי שכן רק יכול להיות שאם תטחני אז התערובת תהיה יותר נוזלית וכדי לייצב אותה יהיה צורך להוסיף יותר קמח. תראי לפי העין.
ואין בעיה להמיר את הקוטג’ בגבינה.

ענת (20:22 30.04.2017)

מעדכנת שהוספתי עוד כף קמח והשתמשתי בקופסת שימורים שלמה. יצא נהדר (ואני בעיקרון שונאת תירס, אז בכלל)
האם אפשר להקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (20:41 30.04.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.

אביגיל (15:14 27.12.2016)

לביבות טעימות. אמנם שמתי גבינה לבנה כי לא היה קוטג’ ורסק עגבניות כתחליף לקטשופ. חשבתי שלא ייצא משהו אך הפתיעו לטובה.

מתכונים ב-10 דקות (15:17 27.12.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אביגיל וחג שמח

שרית (15:31 29.08.2016)

אפשר גם קמח רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (15:38 29.08.2016)

כן בטח.

רוני (16:42 26.08.2016)

אפשר לאפות?

מתכונים ב-10 דקות (16:53 26.08.2016)

היי רוני,
אני מניחה שאפשר לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-20 דקות. לאחר מכן להפוך צד ל 5-10 דקות נוספות. יש לשמן את נייר האפיה, להניח את הקציצות ולהבריש/לרסס מעל במעט שמן.

עדנה (14:30 24.10.2013)

אם אלו לביבות ללא גלוטן אז מה עושה כאן הקמח?ומהו קמח נ’ג?

מתכונים ב-10 דקות (14:33 24.10.2013)

היי עדנה, הכוונה לקמח נטול גלוטן. זהו קמח שמזכיר במרקם את הקורנפלור.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.