שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10-12 לביבות

סוג: חלבי

מצרכים:

2 ביצים

1 כוס תירס (160 ג’) מקופסת שימורים

4 כפות קמח נטול גלוטן של קונדיטור

4 כפות גבינת קוטג’

חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

1 כף קטשופ (לא חובה)




אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.

-מחממים מחבת עם כרבע כוס שמן. כשהשמן חם, יוצקים בעזרת כף תלוליות מהבלילה (בקוטר של כ-5 ס”מ). מטגנים על אש בינונית כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לנייר סופג.

 

מתכון ללביבות, לביבות תירס לילדים, לביבות תירס וגבינה, לביבות ללא גלוטן

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת שוקולד חמה ללא גלוטןעוגת שוקולד חמה ללא גלוטן
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות פשטידת תפוחי אדמה ופטריות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שירה (17:05 19.02.2024)

האם מתאים קמח 80% מלא או כוסמין 80%?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 19.02.2024)

נראה לי שעדיף כוסמין 80%.

avatar
תיקי (19:59 12.02.2024)

שלום,
אפשר קורנפלור במקום קמח קונדיטור?
וכוס תירס סנפרוסט מבושל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:40 13.02.2024)

אפשר עם קמח תפוח אדמה.
וכן, כוס תירס סנפרוסט מבושל.

avatar
מיטל (21:46 3.02.2022)

שלום רב אפרת האם ניתן להחליף קוטג ביוגרט ומה הכמות?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:05 4.02.2022)

היי,
אפשר להמיר ביוגורט (מומלץ שיהיה מינימום 3%) באותה כמות, יתכן ותצטרכי להוסיף מעט קמח.

avatar
אתי (12:24 3.12.2021)

יצא פצצה קריספי בחוץ רך מבפנים אהבתי, הכנתי עם קמח תופח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:34 3.12.2021)

שמחה מאד שאהבת את המתכון❤

avatar
שירה (18:31 6.12.2020)

יצא מעולה עם גבינה וקמח רגיל. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:54 6.12.2020)

תודה שחזרת לעדכן שירה 🙂
שבוע נפלא🌸

avatar
yaelif2 (15:39 16.08.2020)

האם אפשר להחליף את הקוטג בשמנת חמוצה ?
אם כן מה הכמות ?
תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:42 16.08.2020)

אפשר באותה כמות.

avatar
שני (21:23 10.08.2020)

הכנתי עם גבינה לבנה ויצא טעים מאוד – תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 10.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שני

avatar
אולגה (19:56 14.06.2020)

הכנתי עם קמח רגיל וגבינה לבנה ויצא מושלם! תודה אפרת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:19 14.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אולגה

avatar
כרמית (14:13 14.12.2019)

יצא מעולהההה!!!! תודה רבה על המתכונים המופלאים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:00 14.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה כרמית

avatar
הילה (23:01 28.04.2018)

היי אפרת,
שוב תודה על המתכונים המהממים שלך.
שאלה- האם אפשר לשים קמח רגיל או שחייב קונדיטור ללא גלוטן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 29.04.2018)

אפשר לשים קמח רגיל.
שבוע נפלא 🌷

avatar
נורית (14:47 27.01.2018)

יצא מצוין גם באפייה (היה צורך בתוספת קמח ופירורי לחם עד שהתערובת התייצבה).

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 27.01.2018)

תודה נורית 🙂

avatar
אודליה (22:34 26.07.2017)

וואי איזה טעים!!! הכנתי את התערובת אתמול וטיגנתי רק היום, אז הייתי בטוחה שהעיכוב הזה יהרוס אותם! אמנם לא יכולתי ליצור לביבות אפילו אחרי שהוספתי די הרבה קמח, פשוט הכנסתי בלילה לתוך השמן בעזרת כף ויצאו טעימות בטירוף! תודה רבה אפרת על עוד מתכון מנצח 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:17 27.07.2017)

תודה לך שאת תמיד חוזרת לעדכן 🙂

avatar
ענת (21:00 27.04.2017)

האם זה יצא טוב אם אטחן את התירס ואחליף את הקוטג’ בגבינה (בשביל הקטנצ’יק)?
תודה אין עליך!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:10 27.04.2017)

נראה לי שכן רק יכול להיות שאם תטחני אז התערובת תהיה יותר נוזלית וכדי לייצב אותה יהיה צורך להוסיף יותר קמח. תראי לפי העין.
ואין בעיה להמיר את הקוטג’ בגבינה.

avatar
ענת (20:22 30.04.2017)

מעדכנת שהוספתי עוד כף קמח והשתמשתי בקופסת שימורים שלמה. יצא נהדר (ואני בעיקרון שונאת תירס, אז בכלל)
האם אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:41 30.04.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.

avatar
אביגיל (15:14 27.12.2016)

לביבות טעימות. אמנם שמתי גבינה לבנה כי לא היה קוטג’ ורסק עגבניות כתחליף לקטשופ. חשבתי שלא ייצא משהו אך הפתיעו לטובה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 27.12.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אביגיל וחג שמח

avatar
שרית (15:31 29.08.2016)

אפשר גם קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:38 29.08.2016)

כן בטח.

avatar
רוני (16:42 26.08.2016)

אפשר לאפות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:53 26.08.2016)

היי רוני,
אני מניחה שאפשר לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-20 דקות. לאחר מכן להפוך צד ל 5-10 דקות נוספות. יש לשמן את נייר האפיה, להניח את הקציצות ולהבריש/לרסס מעל במעט שמן.

avatar
עדנה (14:30 24.10.2013)

אם אלו לביבות ללא גלוטן אז מה עושה כאן הקמח?ומהו קמח נ’ג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 24.10.2013)

היי עדנה, הכוונה לקמח נטול גלוטן. זהו קמח שמזכיר במרקם את הקורנפלור.

לקריאת כל התגובות