מצרכים להכנת לבבות שוקולד
תבנית קרח מסיליקון בכל צורה
- 1/3 כוס קורנפלקס תירס רגיל מפורר דק
- 3 כפות ממרח נוטלה
- 1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
איך מכינים לבבות שוקולד?
- מערבבים בקערה את הקורנפלקס, האגוזים וממרח הנוטלה עד לקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים את השקעים בתבנית הסיליקון ומהדקים היטב.
- מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות, מחלצים מהתבנית ומגישים.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
66 תגובות
כניסה
66 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














