מצרכים להכנת כנפיים בתנור
- קילו כנפיים (כ-11 כנפיים)
- שליש כוס רוטב ברביקיו מוכן
- רוטב בהכנה ביתית: 3 כפות קטשופ, 2 כפות רוטב סויה, כף שטוחה דבש/סילאן, חצי כפית חרדל, 2 שיני שום כתושות.
איך מכינים כנפיים בתנור?
- מחממים תנור ל190 מעלות.
- חוצים את הכנפיים או משאירים שלמים. מתבלים את הכנפיים ברוטב ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
- מכניסים לתנור ואופים במשך חצי שעה.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- הופכים בזהירות את הכנפיים צד ומשאירים בתנור 30-35 דקות נוספות, עד שהכנפיים משחימות.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- *ניתן להוסיף 2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות קטנות (בגודל של כס”מ וחצי).
- כמו כל בשר, רצוי לרכוש כנפיים טריות. הן הכי טעימות.
- כנפיים בדר”כ מגיעות עם מעט נוצות. אפשר לבקש מהקצב שישרוף את הכנפיים במבער. אם אין אפשרות כזאת אז אפשר לחלוט את הכנפיים במשך כחצי דקה במים רותחים, לסנן ולצנן מעט. לאחר מכן להסיר את הנוצות עם סכין.
- אפשר גם לשרוף את הכנפיים על אש גלויה. מחזיקים כל כנף מעל להבת הגז ושורפים מעט את החלק החיצוני.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
173 תגובות
כניסה
173 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














