מצרכים להכנת טירמיסו מתכון
- תבנית מלבנית בגודל 32X25
- 300 גרם בישקוטים
לקרם גבינה:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (500 גרם)
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 3/4 כוס (150 ג’) סוכר
- 1/2 כוס (120 מ”ל) חלב
- 250 גרם גבינה לבנה 9%
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 1 כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
- הקפה (לטבילת הבישקוטים):
- 1 כף גדושה (6 ג’) אבקת נס קפה (רצוי מגורען חזק)
- 1 כפית גדושה (7 ג’) סוכר
- 1/2 כוס (120 מ”ל) מים חמים
- 1/2 כוס (120 מ”ל) חלב
- 1 כף (10 מ”ל) ליקר קפה (לא חובה)
לקישוט:
- אבקת קקאו/ נוגט, שוקולד מריר מגורד
איך מכינים טירמיסו מתכון?
- הכנת הקפה: מערבבים בכוס את כל חומרי הקפה (עד להמסה מלאה של הסוכר והקפה) ושופכים לצלחת עמוקה.
- הכנת הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, חלב, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינות (לבנה ומסקרפונה) ומערבבים באמצעות המערבל 10-15 שניות עד שהגבינות מתמזגות בקצפת. (יש לקרר היטב את השמנת המתוקה לפני ההקצפה- מומלץ להכניס את השמנת כמה דקות למקפיא לפני ההקצפה).
- הכנת הטירמיסו: טובלים כמחצית מהבישקוטים בקפה משני הצדדים (טבילה קצרה) ומסדרים בתבנית. מעל יוצקים מחצית מהקרם ומשטיחים בצורה אחידה. טובלים בקפה את הבישקוטים שנותרו ומסדרים שכבה מעל הקרם. יוצקים את הקרם שנותר מעל הבישקוטים ומפזרים שוקולד מריר מגורד או אבקת קקאו/נוגט יש לפזר לפני ההגשה.
- עוטפים בניילון נצמד או בנייר כסף ומאחסנים במקרר להתייצבות לפחות ל-6 שעות, עדיף ללילה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טירמיסו מתכון עוגת טירמיסו טירמיסו ללא ביצים מתכון לטירמיסו
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
350 תגובות
כניסה
350 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

