מתכון לחרוסת פשוטה, טעימה וקלה להכנה, כל אחד מכין חרוסת בצורה אחרת. הבסיס הוא תמרים ואגוזים אבל יש כאלה שאוהבים לשים צימוקים ופירות יבשים נוספים או להוסיף תבלינים כמו הל, ציפורן וזנגביל. יש כאלה שאוהבים להוסיף קוקוס טחון או שומשום קלוי.בכל אופן אם רציתם לדעת איך מכינים חרוסת? זאת הגרסה הפשוטה והטעימה שלי לחרוסת:


המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.