שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 34-37 דקות

מס’ מנות: 25 עוגיות

סוג: פרווה

מצרכים:

לתחתית:

2 כוסות (280 ג’)  קמח לבן

חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה

שקית (10 ג’) סוכר וניל

כף (12.5 ג’) סוכר

1 ביצה גדולה

חצי כוס (120 מ”ל) שמן

2-4 כפות מים (להוסיף בהדרגה)

למילוי:  כוס ריבה בטעם שאוהבים

לקראמבל: ¾ כוס קמח לבן, חצי כוס אגוזים טחונים, 2 כפות סוכר, רבע כוס שמן




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית בגודל 22X31.

-מערבבים את כל חומרי התחתית עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה (יש להוסיף מים בהדרגה ולפי מידת הצורך). מהדקים את הבצק לתחתית התבנית ומכניסים לתנור החם.

-בינתיים מערבבים את חומרי הקראמבל עד לקבלת תערובת פירורית.

-לאחר 12 דקות מוציאים את הבצק מהתנור (משאירים את התנור דולק ומכוונים ל-170 מעלות).

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

-מצננים מעט את הבצק ומורחים בנדיבות מעל ריבה. מפזרים את הפירורים באופן אחיד ומחזירים לתנור החם (170 מעלות). אופים במשך 22-25 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

הפעל טיימר (22 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים ומניחים בצד לקירור מוחלט. לאחר מכן חותכים לריבועים בגודל 3-4 ס”מ.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סטייק פרגית במחבתסטייק פרגית במחבת
מרק צח מרק צח
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שרון (11:25 22.11.2024)

יש לי ביצים לארג’. כמה לשים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:30 22.11.2024)

שימי 2 ביצים ויכול להיות שלא תצטרכי לשים מים

avatar
שרון (11:22 22.11.2024)

כמה חמאה צריך לבצק ולקראמבל?מה זמן אפייה של הבצק ושל העוגה עם הריבה והקראמבל? לא הבנתי למה התכוונת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:28 22.11.2024)

בתחתית 150 גרם
בקראמבל 50 גרם
זמן אפיה של התחתית -10 דקות
זמן אפיה של הקראמבל – 18-20 דקות

avatar
שרון (20:08 21.11.2024)

אפרת המקסימה!מה כמות החומרים לתבנית בגודל 3 אינגליש?מכינה עם חמאה במקום שמן.האם להמיס במיקרו ואז לערבב?מה זמן אפייה?תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:32 22.11.2024)

לתחתית:
3 כוסות (420 ג’) קמח לבן
3/4 כפית אבקת אפיה
שקית וחצי (15 ג’) סוכר וניל
כף וחצי סוכר
2 ביצים M
3/4 כוס שמן
3-6 כפות מים (להוסיף בהדרגה)
למילוי: כוס וחצי ריבה בטעם שאוהבים
לקראמבל: כוס + כף גדושה קמח לבן, 3/4 כוס אגוזים טחונים, 3 כפות סוכר, שליש כוס שמן
אם את שמה חמאה אז יש להמיס אותה לפני.
זמן אפיה – 10 דקות תחתית + 18-20 דקות.

avatar
שרון (19:49 18.11.2024)

אפרת המקסימה!רוצה להכין עם מחמאה במקום שמן. מה הכמות לבצק ולקראמבל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:09 19.11.2024)

לקראמבל 50 גרם
לבצק 100 גרם

avatar
כבי קורן (18:13 21.10.2024)

יצא מושלםם
טעים מאד
תודה לך🙏

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:34 22.10.2024)

תודה לך על השיתוף❤️

avatar
‪Sagit (11:00 9.08.2024)

אפשר שוקולד למריחה או קקאו סוכר במקום ריבה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:12 9.08.2024)

כן. עדיף ממרח שוקולד

avatar
דינה (13:05 1.08.2024)

הי אפרת האלופה! יש אפשרות לשים בקראמבל קמח ולוותר על האגוזים הטחונים? אין לי…
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:09 1.08.2024)

אפשר לוותר על האגוזים ולהוסיף רבע כוס קמח.

avatar
אורה (16:39 15.05.2024)

שמתי כבר את הבצק בתבנית ושכחתי לשים את הבצק בתנור וכבר שמתי את הריבה… זה יהרוס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:01 15.05.2024)

ראיתי עכשיו. איך יצא?

avatar
אורה (15:19 16.05.2024)

בסוף הורדתי כמה שאני יכולה את הריבה והכנסתי לתנור ואח״כ מרחתי את שאר הריבה ופיזרתי את הפירורים… אבל יצא מעולה! התחסל!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:41 16.05.2024)

יופי שמחה שהסתדרת.
והכי חשוב שיצא טעים:)

avatar
צופיה (23:11 9.03.2024)

הי, אם אני מכינה ביום ראשון ורוצה שיהיה לשבת, אפשר להקפיא? זה נשמר טוב?
וגם, אני רוצה להכין בתבנית חדפ גדולה 25*33 ויש לי רק ביצים xl, אפשר לשים אחת במקום שתי m? או עדיף שתיים? ביחס לכמויות שמופיעות פה באחת התמונות לגודל הזה של התבנית…

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:35 10.03.2024)

כן אפשר להקפיא.
אפשר להתחיל בביצה אחת. אם התערובת פירורית/יבשה תוסיפי ביצה נוספת.

avatar
אופירה (15:03 26.02.2024)

הכנתי את החלק העליון עם קמח 80% וקמח שקדים.
ויש מצב שלא היה ממש חצי כוס ריבה, כנראה פחות (לקחתי שאריות ריבה מהמקרר)
יצאה תערובת פירורית, ואחרי האפיה זה לא ממש התגבש ויצא קצת חולי.
אני תוהה למה זה קרה? אולי כי שכבת הריבה לא עבה מספיק? אולי התערובת השתנתה בגלל השינוי הקל ברכיבים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:17 26.02.2024)

היי אופירה,
כנראה שזה בגלל השינוי ברכיבים.

avatar
אופירה (23:53 2.03.2024)

תודה על המענה. ננסה שוב והפעם נצמד לרכיבים המקוריים.
בכל אופן, לא משאר פירור מהעוגה גם במתכונת שהשתבשה מעט 😄
אני אוהבת מאוד את האתר שלך, המתכונים הפשוטים להכנה. תמיד שאני מחפשת מתכון – לכאן אני נכנסת לפני כולם. בגלל הפשטות, המענה שלך והתגובות של הגולשים שניתן ללמוד מהם המון. תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:27 3.03.2024)

תודה אופירה💗

avatar
האם אפשר לשים אוכמניות קפואות במקום ריבה? ואם כן, לאפות ביחד עם התחתית בהתחלה? תודה (07:57 5.01.2024)

בטי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:17 5.01.2024)

היי בטי,
לא בטוחה כמה זה מתאים. אולי זה יפגע בפריכות העוגיות.
האוכמניות הקפואות יותר מתאימות לעוגה – עוגת פירות יער.

avatar
אביגיל (22:08 19.10.2023)

שלום אפרת, 1. ריבה פשוטה או קונפיטורה?
2. את יודעת למה ריבה פשוטה היא גוש אחד וקשה למרוח אותו בעוגות?
תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:37 20.10.2023)

היי
אפשר ריבה פשוטה(:
מרקם הריבה תלוי באיכותה- ריבה איכותית לא תהיה קשה מדי.

avatar
חנה (02:26 6.10.2023)

הי
תודה על האתר המדהים משתמשת בו המון
זו עוגה מנצחת
הכנתי עכשיו בפעם המי יודע כמה לשמחת תורה
יצא מושלם כרגיל:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:38 6.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מירב (11:40 22.09.2023)

היי יצא ממש טעים אך בצק התחתית יצא יבש וקשה. האם כך צריך להיות? וגם הם יוצאות מאוד נמוכות.. השתמשתי בכוס בינלאומית 236 מ”ל. בנוסף בקמח כוסמין 80%. תודה וחתימה טובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:42 23.09.2023)

היי
אלו חיתוכיות- הן אמורות לצאת נמוכות.
יכול להיות שהיה צריך לאפות קצת פחות.
מצוין שאת משתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל.

avatar
ברכה (02:55 15.09.2023)

היי אפרת
יש לי קונפיטורת תות שדה, זה מתאים להשתמש בזה?

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:55 15.09.2023)

כן(:

avatar
אודליה (23:45 30.08.2023)

הכנתי היום ויצא פשוט וואוו! הקפאתי כדי שיישאר משהו לשבת 🙂 תודה רבה אפרת ולילה טוב 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:37 31.08.2023)

שמחה כל כך שיצא מוצלח😊
תודה על השיתוף🩷

avatar
גליה (12:39 2.08.2023)

יצא טעים להפליא, כמו כל המתכונים שלך. במקום אגוזים שמתי שקדים.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:58 2.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
חן (21:12 28.06.2023)

וואו איזה מתכון מנצח!! יצא לי מושלם

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:57 29.06.2023)

איזה כיף לשמוע🥰

avatar
שרון (20:25 20.04.2023)

יצא מעולה, תוספת הולמת לקפה קר או חם ואפשר לגוון עם ריבה בטעמים שונים. נחמד ומהנה להכין עם ילדים. בן ה – 4 שמח מאוד להיות הסו שף ומחכה כבר לנסות המאפה הבא. תודה, תודה, תודה 🙂

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:42 20.04.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון ונהניתם מההכנה!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
דורית (18:30 16.03.2023)

היי אפרת היקרה
רציתי לשאול מה עדיף לדעתך מבחינת הטעם, להכין עם שמן או חמאה. הרבה יותר קל מן הסתם לעבוד עם שמן מאשר חמאה, אך האם יש ערך מוסף במרקם/טעם לחמאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:51 16.03.2023)

היי,
החמאה נותנת טעם חמאתי יותר ומרקם קצת יותר נימוח. השמן נותן יותר פריכות.

avatar
נעמי (16:05 27.02.2023)

האם אפשר במקום ריבה למקוח ריבת חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:34 27.02.2023)

בטח, אפשר(:

avatar
אביגיל (17:35 19.02.2023)

הכנתי עכשיו יצא מוששש תודה אפרת!

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:12 19.02.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
מיטל (10:46 20.01.2023)

הי אפרת,
קודם כל המתכונים נהדרים!
שאלה-הבצק של התחתית נררה טוב, אבל למה הוא מתפורר? לא ככ יצא בצק אחיד ..עשיתי בדיוק לפי מה שרשמת..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:04 20.01.2023)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
האם השתמשת בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל)? השתמשת בביצה גדולה?
יכול להיות גם שהיה צריך להוסיף עוד קצת מים.

avatar
סיון (19:09 12.01.2023)

האם אפשר בקראמבל להוסיף נגיעות של טחינה?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 12.01.2023)

מה הכוונה נגיעות טחינה?
אם התכוונת לזלף מעט טחינה מעל- אפשר אם אוהבים(:

avatar
מירב (10:07 11.01.2023)

אני מאוהבת באתר שלך!!
עושה הכל מהכל ממנו ותמיד יוצא שלימות!
אורז, קציצות, עוף, עוגיות ועוגות.
איזה כיף שיש אתר כזה, פשוט, ברור וטעיםםםם!
תודה לך❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 11.01.2023)

איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️

avatar
תמר (18:54 5.01.2023)

תודה אפרת מתכון פשוט מושלם וטעים!!
איך לשמור? במקרר? בחוץ?

תודה מראש (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:51 5.01.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
אפשר לשמור בקופסה אטומה על השיש למשך כ-3-4 ימים.

avatar
דבורה (22:47 7.12.2022)

איזו שלמות. הכנתי את הקרמבל עם שקדים טחונים וריבת אוכמניות ויצא מושלם.
פריך ונימוח עם רמת מתיקות מדוייקת, לא מתוק מדי עם חמיצות מעודנת מהריבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:12 7.12.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן😊

avatar
מירה (12:14 17.11.2022)

באיזה תבנית להשתמש?
אפשר בתבנית גדולה של תנור? או שצריך להוסיף בכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:01 17.11.2022)

המתכון מתאים לתבנית מלבנית 22*31. לתבנית התנור יש להכפיל כמויות.

avatar
תמר (08:53 16.11.2022)

במה עוד ניתן להחליף את האגוזים? חוץ משקדים….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:44 16.11.2022)

אפשר לוותר עליהם ולהוסיף רבע כוס קמח(:

avatar
טלי (12:34 2.11.2022)

אלווף כמו תמיד תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 2.11.2022)

שמחה שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף🌷

avatar
שחר (11:57 2.10.2022)

יצא מושלם! הכנתי עם ריבה בייתית
הכפתי כמויות…
עכשיו רק נשאר שזה יתקרר לחתוך ולהתענג😋

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 2.10.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
אלה (17:50 22.09.2022)

האם אפשר להחליף את האגוזים לשקדים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 22.09.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
הודיה (14:49 16.09.2022)

ווואאו יצה פשוט פגזזז
הכנתי לשבת ויצא מושלם, גם בריא וגם טעים
תודה ענקית!!!!
ושבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:56 16.09.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח, תודה על השיתוף😊

avatar
שרי (22:17 5.09.2022)

וואו מוצלח ממש!!
השתמשתי בקונפיטורת משמש טבעית, קמח כוסמין וסוכר חום
יצא משגע!!
וכמובןן הכפלתי כמויות לתבנית תנור גדולה
תודה יקרה💖💖

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:12 5.09.2022)

היי,
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף וצירפת תמונה מקסימה❤

avatar
שרי (23:16 5.09.2022)

💖💖💖
יש לך מתכון לעוגיות שנקראות “חומיות” זה נראה כמו עוגיות רעידת אדמה רק בלי אבקת סוכר
אני רוצה לנסות בגירסה הבריאה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:29 5.09.2022)

את מתכוונת למתכון לבראוניז ללא סוכר? יש לי מתכון לעוגיות רעידת אדמה אבל יש בהן אבקת סוכר.

avatar
שרי (23:54 5.09.2022)

לא לא.. התכוונתי למשהו אחר,
אבל לא נורא, יש מתכון של רעידת אדמה?
ותודה שאת ככה זמינה ועונה💖

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:11 6.09.2022)

כן, הנה המתכון לעוגיות מושלגות.
בהצלחה🌺

avatar
אסתר (01:30 1.09.2022)

לא אהבתי מה שיצא. בספר עוגות לכל עת עמוד 181 יש חיתוכיות הרבה יותר מוצלחות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:33 1.09.2022)

היי,
אם תשתפי מה בדיוק לא יצא מוצלח (טעם? מרקם?) אוכל לעזור לך להבין מה הסיבה לכך.

avatar
דינה (17:59 21.09.2023)

בספר עוגות לכל עת המתכון הוא על בסיס מרגרינה, וכאן זה על בסיס שמן, הייתי מכינה אותו שנים עד שמצאתי את המתכון שלך אפרת, והוא יותר בריא ויותר מוצלח

avatar
מיכל (23:56 20.06.2022)

הי עשיתי את המתכון עם 80% קוסמין ללא המים עם ריבה וגם עם שוקולד יצא מדהים!!!!! אלוף כולם התלהבו!
תודה רבה על המתכונים הטעימים והזמינים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:36 21.06.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
לולה (17:07 4.07.2022)

אפשר את המתכון לשוקולד שעשית? תודה!

avatar
בניה (12:26 8.03.2022)

אפשר להכין עם קמח כוסמין לבן? לפי אותן הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 8.03.2022)

היי,
אפשר, ללא שינוי(:

avatar
רנה (20:17 5.03.2022)

הכנתי לכבוד שבת, וואו יצא טעים ברמות!!
פשוט קל וטעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 5.03.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף❤

avatar
נעמה (19:42 20.02.2022)

הי אפרת
נהנית מאד מהאתר שלך! מתכונים פצצה!
הכנתי היום את החיתוכיות ובעלי עףף 😊
אין עלייך
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 20.02.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על הפרגון🙂

avatar
גיטי (15:07 20.02.2022)

שלום
האם אפשר לוותר על האגוזים בקראמבל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 20.02.2022)

היי,
האגוזים מוסיפים מאד אבל אפשר לוותר עליהם ולהוסיף רבע כוס קמח.

avatar
לבנת (17:04 6.01.2022)

היי אפרת,
האם אפשר במקום ריבת תות, ריבת חלב?
קרם פטיסייר מתאים?
ממרח שוקולד כלשהו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:12 6.01.2022)

היי,
ריבת חלב, ממרח תמרים, ממרח לוטוס, ממרח חלווה וממרח שוקולד- כל אלו יתאימו(:

avatar
תמר (20:45 3.11.2021)

היי
אפשר כמויות לתבנית בינונית רגילה ח”פ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:47 3.11.2021)

הי תמר,
האם את מתכוונת לתבנית בגודל 32*25?
אם כן הנה הכמויות:
לתחתית:
3 כוסות (420 ג’) קמח לבן

3/4 כפית אבקת אפיה

שקית וחצי (15 ג’) סוכר וניל

כף וחצי סוכר

2 ביצים M

3/4 כוס שמן

3-6 כפות מים (להוסיף בהדרגה)

למילוי: כוס וחצי ריבה בטעם שאוהבים

לקראמבל: כוס + כף גדושה קמח לבן, 3/4 כוס אגוזים טחונים, 3 כפות סוכר, שליש כוס שמן

avatar
מיכל (13:28 17.10.2021)

כמה זמן אפשר להקפיא את העוגיות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 17.10.2021)

היי,
העוגיות במיטבן בהקפאה עד 3 שבועות.

avatar
שיר (13:13 1.10.2021)

היי הקראמבל יצא לי לא פרורי מה לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 1.10.2021)

היי שיר,
האם דייקת בכמויות והשתמשת בכוס מדידה?
בכל מקרה את יכולה להוסיף מעט קמח עד לקבלת פירורים.

avatar
דסי (08:39 30.09.2021)

הכנתי וכמו כל המתכונים שלך יצא נפלא. .
את אלןפה ומסבירה נהדר. תודה

פעם הבאה את האפיה של הבצק לא אאעשה בנפרד אלא הכל ביחד ולתנור. כי נתתי לו 12 דקות והוא יצא כמו עוגיה ובחלק התפורר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 30.09.2021)

שמחה שאהבת את המתכון🙂 יתכן והתנור שלך חזק יחסית ולכן זה נאפה מהר… תודה על השיתוף!

avatar
חנה (12:04 17.09.2021)

תודה רבה על המתכונים המעולים!
מה אפשר לשים במקום אגוזים טחונים בקראמבל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:25 17.09.2021)

היי חנה,
אפשר לוותר על האגוזים או להמיר בשקדים. אני חושבת שאפשר גם להמיר הקוואקר.

avatar
הילי קשרי (23:40 8.09.2021)

אפרת המתכון נראה מעולה!
1. האם אפשר לאפות את הכל יחד? כלומר, לרפד תבנית עם הבצק, להוסיף מילוי, מעל הקראמבל ואז להכניס לתנור או שחובה קודם לאפות את התחתית?
2. אשמח אם תעזרי לי במתכון למילוי מתאים בטעם שוקולד ו”בריא” יחסית לממרח(מעדיפה לא להשתמש בממרח אלא להכין בעצמי)
תודה מראש ❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:51 9.09.2021)

היי הילי,
1. לא מומלץ לוותר על שלב האפייה הראשוני, כי אז הבצק לא יצא אפוי מספיק.
2. יש לי מתכון לציפוי שוקולד שעשוי להתאים כאן:
3 כפות שטוחות אבקת קקאו
2 כפות שמן או 30 גרם חמאה מומסת (הערה: עם שמן הציפוי יוצא יותר נוזלי)
4 כפות מים רותחים
3-4 כפות מלאות אבקת סוכר (אם אין אפשר לשים סוכר לבן רגיל)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערית. מומלץ להוסיף את אבקת הסוכר בהדרגה לפי המתיקות שאוהבים (אם משתמשים בסוכר לבן רגיל יש לחמם את התערובת כמה שניות במיקרוגל ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי).
בהצלחה!

avatar
שיר (14:05 1.10.2021)

ניסתי להכין את העוגה הזאות עם השוקולד כמו שכתבת,
ויצא לא מתוק ביכלל,
בגלל שכניראה בריבה יש הרבהה יותר בוכר מהשוקולד שם,
אז מי שעושה עם שוקולד
מומלץ להוסיף כמה כפיות סוכר..
בהצלחה😍

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:22 1.10.2021)

היי שיר,
מעניין שיצא פחות מתוק, באיזה שוקולד השתמשת?
בכל מקרה תודה על השיתוף!

avatar
הילי קשרי (15:38 1.10.2021)

שיר,
אני עשיתי עם השוקולד ויצא מושלם! (שכחתי לעדכן כי העוגיות נטרפו)
השתמשתי ב3 כפות מלאות אבקת סוכר וזה היה בסדר גמור. אני מניחה שילדים יאהבו את העוגיות עם עוד כף אחת מלאה אבקת סוכר כמו שרשמה אפרת במתכון-3-4 כפות מלאות. הילדים שלי קטנים מדי בכדי להביע דעה😅.
כנראה זה עניין של טעם 😉
שבת שלום 🌷

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 1.10.2021)

תודה על העדכון הילי🌺

avatar
נעמה (12:27 6.08.2021)

וואוווווו
יצא מושלם!
מתכון פצצה!! 🔥🔥🔥

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:50 6.08.2021)

נראה ממש מעולה! תודה ששיתפת😊

avatar
נעמה (20:38 4.08.2021)

היי, מתכון מושלםםם
פשוט פריך וטעים!!!
שאלה,
אפשר לשים במקפיא? או להאיר בשיש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:02 4.08.2021)

היי נעמה,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
אפשר להקפיא, או לשמור במקרר בקופסה אטומה- כך נשמר הכי טוב. ואפשר גם לשמור מחוץ למקרר במקום קריר יחסית בתוך קופסה אטומה.

avatar
לאה (15:04 18.07.2021)

עכשיו אני שמה לב שיש גם שמן בקראמבל. כמה חמאה לשים בתחתית וכמה חמאה לשים בקראמבל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 18.07.2021)

100 גרם בתחתית. אם את מעוניינת להכין עם חמאה גם את הפירורים יש לשים 50 גרם חמאה.

avatar
לאה (12:08 18.07.2021)

הי אפרת, אני רוצה להכין את החיתוכיות בגרסה חלבית. אשמח לדעת איך ומה הכמויות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:22 18.07.2021)

היי לאה,
לגרסה חלבית יש להמיר את השמן ב100 גרם חמאה רכה (להוציא מהמקרר כשעה לפני ההכנה).

avatar
לאה (14:57 18.07.2021)

תודה על המענה המהיר. אין על האתר שלך!!

avatar
רונית (08:36 24.06.2021)

הי אפרת המתכונים שלך ממש טובים עם חומרי גלם שתמיד יש, פשוטים וקלים להכנה. האם ניתן להמיר כוס אחת של קמח בקמח שקדים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:33 24.06.2021)

לא ניסיתי כך שאני לא יודעת להגיד בוודאות, אבל לדעתי אמור לצאת טוב.
אשמח שתעדכני אם את מנסה❤

avatar
יונית (09:18 11.06.2021)

היי אפרת
תודה על המתכון
שאלה, מה לעשות אם יש לי רק ביצה M בבית? לשים שתי ביצים או בכל זאת אחת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:30 11.06.2021)

אני חושבת שיצא בסדר גם עם ביצה M, ואפשר גם להוסיף מעט ביצה (לטרוף ביצה נוספת ולהוסיף רק חלק ממנה לתערובת).
בהצלחה🌷

avatar
רותי (17:37 6.05.2021)

הי אפרת,
הכנתי ויצא מעטלה-כמותמיד האתרים שלך מהממים!
ממליצה מאד, להוסיף חצי כפית מלח לקרמבל, נותן עיקצוץ מושלם בתוך המתוק הזה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:14 6.05.2021)

תודה רותי, שמחה שיצא מוצלח!😊

avatar
נעמה (20:13 15.04.2021)

האם אפשר לשים מהריבה כוס ח.פ.?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:02 15.04.2021)

היי נעמה,
כן, כוס חד פעמית לשתייה חמה. את גם תוכלי לראות בעצמך אם הכמות מספיקה כשתמרחי את הריבה מעל הבצק😊

avatar
רותי (15:42 3.03.2021)

נראה לי שהכנתי אותן פעם ונהניתי מאוד.
הפעם רוצה להכין בגרסה בריאה-
האם אפשר להחליף את השמן ברסק תפוחים ללא סוכר? 🤔

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:31 3.03.2021)

היי רותי,
את יכולה לנסות להחליף חצי מכמות השמן ברסק: שימי רבע כוס שמן+ רבע כוס רסק תפוחים. כדאי גם להוסיף לרסק התפוחים חצי כפית סודה לשתייה כדי לנטרל את החומציות שלו.

avatar
עינת (11:17 25.02.2021)

אפרת יקרה
אני מאוד אוהבת את האתר ולוקחת מתכונים באופן קבוע
רציתי לשאול, הבצק של התחתית יצא לי מאוד שומני ולא נוח לעבודה
כעת כשחתכתי את העוגיות לאחר שהתקררו ראיתי שנוצרה שכבה עבה של הבצק בתחתית, נראה שמן ולא עשוי טוב.
מה עשיתי לא נכון?
השתמשתי בתבנית שרשמת ואני משתמשת בכוסות מדידה
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:41 25.02.2021)

היי עינת:)
יכול להיות שלא אפית מספיק זמן ולכן הבצק עדיין לא אפוי. נסי להכניס לתנור על 160 מעלות לעוד כ5-10 דקות.
לגבי השומניות- לא אמור לצאת ככה אם דייקת בכמויות ובתבנית. בפעם הבאה אולי כדאי לנסות להפחית מעט מכמות השמן…

avatar
ענבר (12:25 20.02.2021)

אהלן, לגרסה טבעונית אפשר לוותר על הביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 20.02.2021)

היי ענבר,
יתכן שאפשר להחליף את הביצה בחצי בננה מרוסקת. מצרפת לך מדריך לתחליפי ביצים
בהצלחה!

avatar
עינב (19:48 2.02.2021)

כיוון שאני מאוד נעזרת בתגובות חייבת להגיב לך כי מגיע לך מכל הלב. הכנתי עכשיו ומרוצה מאוד, ברוך ה’ מתכון אליפות !!!!

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:33 2.02.2021)

נראה מעולה 😍
תודה עינב

avatar
תמר (12:06 24.01.2021)

וואו מתכון פצצההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:47 24.01.2021)

שמחה שאהבת.
שבוע טוב

avatar
תמר (01:28 17.01.2021)

הכנתי פעם שניה יצא מושלם!!

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:57 17.01.2021)

מהמם 😍
תודה תמר

avatar
נאוה:)) (11:52 14.01.2021)

היי:) אפשר לעשות עם הבצק עוגיות פרח ריבה? פשוט כי אני רוצה בצק פרווה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:57 14.01.2021)

כן 🙂

avatar
תהילה (21:39 13.01.2021)

נהנתי ממש להכין את המתכון, קליל וטעים מאדדד 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:04 13.01.2021)

תודה תהילה 🙂
שמחה לקרוא שאהבת 🙏🌸

avatar
יפעת (22:40 12.01.2021)

היי, אפשר בבקשה כמות לתבנית גדולה של תנור? וזמן אפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 13.01.2021)

יש להכפיל כמויות ב-2
את התחתית נראה לי שכדאי לאפות 15-18 דקות (תראי לפי הצבע, זה צריך להזהיב קצת אבל לא יותר מידי).
אחרי הוספת הריבה והפירורים בסביבות 30-35 דקות, אולי קצת יותר, עד שהפירורים מזהיבים.

avatar
שירה (09:49 27.12.2020)

אפרת שלום ,
הכנתי את העוגה בתבנית בינונית ח”פ , התחתית יצאה לי ממש קשה ולא פריכה … למה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:25 27.12.2020)

היי שירה,
אפית ב180 מעלות חום עליון ותחתון? כמה זמן אפית את התחתית?
באיזה כוס השתמשת? עשית שינוי כלשהו במתכון?

avatar
Shira.twito.92@gmail.com (17:11 28.12.2020)

הבנתי את הבעיה שקרתה לי

בכל אופן אני חייבת לציין שהיא גם ככה יצאה ממש טעימה ונגמרה מהר…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:42 28.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבת שירה 🌸

avatar
לילך (23:34 24.12.2020)

מתכון מעולה, מהיר וטעים ונראה ממש מושקע. אין ספק שאת גאון אפרת

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:22 25.12.2020)

נראה מעולה לילך!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️🌸
שבת שלום

avatar
מורן שרעבי (18:42 5.12.2020)

יצא לי מושלם! קל להכנה וטעים בטירוף! העוגיות האהובות עלי

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:16 5.12.2020)

נראה מעולההה מורן תודה 🙂
שבוע טוב ❤️

avatar
שירן (19:10 28.11.2020)

הי אפרת,
בשביל להכין את העוגה באינגליש קייק 1 צריך לחלק את המתכון ל2 ?
והאם אפשר לוותר על שלב האפיה הראשוני ופשוט להכניס הכל יחד לתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:58 29.11.2020)

אם מדובר על העוגה בתבנית אינגליש קייק חד פעמית אז אפשר לחלק את הרכיבים לחצי
ולא מומלץ לוותר על שלב האפיה הראשוני, כי אז הבצק לא יצא אפוי מספיק
בהצלחה ♥

avatar
עדי (19:25 24.11.2020)

היי הבצק בתחתית יצא לי ממש שומני…
ועשיתי בדיוק לפי הכמויות
הרגע בתנור מה הסיבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:12 24.11.2020)

היי עדי,
מה גודל התבנית שלקחת? אולי היא קטנה מדי?
ובאיזה כוס השתמשת למדידת השמן?

avatar
עדי (21:18 24.11.2020)

היי אפרת , כתבתי את התגובה לפני סיום האפיה.. בסוף יצאו מושלמות תודה רבה על מתכון קליל וטעים ואתר מהממם 🙂

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:37 25.11.2020)

נראה מעולה עדי!!
תודה רבה על השיתוף יקירה,
יום נפלא🌸

avatar
תהילה (18:01 23.11.2020)

שלום אפרת,
קודם כל תודה על המתכונים המעולים!
רציתי לשאול אם יש לך רעיון למלית שוקולד פרווה שתלך טוב עם הבצק הזה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:46 23.11.2020)

תוכלי להשתמש פשוט בממרח שוקולד פרווה שאת אוהבת 🙂

avatar
הילה (15:41 18.11.2020)

יצא לי מושלם וטעים !!! תודה

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 18.11.2020)

נראה מעולה הילה!!
תודה רבה על השיתוף 🙂
ערב נעים ❤️

avatar
יפעת (22:28 16.11.2020)

היי האם אפשר להכפיל כמויות, ולאפות בשתי תבניות בתנור ביחד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:43 17.11.2020)

פחות מומלץ לאפות את שתי התבניות יחד, יכול לפגוע במרקם העוגיות
עדיף לאפות ב2 נגלות נפרדות עם חום עליון ותחתון

avatar
חוה (14:52 12.11.2020)

עשיתי את העוגה ויצא מדהים!
תודה רבה!
רק שאלה קטנה – נשאר לי המון מהקראמבל, יש לך מתכון שאפשר להשתמש עם זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:46 12.11.2020)

היי חוה,
תסתכלי בלינק הזה- https://www.10dakot.co.il/?s=%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%9E%D7%91%D7%9C
את יכולה להכין קראמבל תפוחים, עוגת תפוחים פירורים, קינוח פירות יער, גבינה ופירורים.

avatar
מלי (17:14 29.10.2020)

איך חצי כוס שמן = 80 מ”ל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:55 30.10.2020)

צודקת, תוקן 🙂

avatar
מלי (00:27 30.10.2020)

יצא מהמם גם עם 80… רק אחרי ששמתי בתנור שמתי לב לטעות…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:33 30.10.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️

avatar
סיגל (11:30 18.10.2020)

טעיםםם!!!!

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:02 18.10.2020)

מהמם ❤️
תודה סיגל

avatar
סיגל (11:29 18.10.2020)

פשוט להכנה וטעים ברמות!!!

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
סיגל (11:28 18.10.2020)

נדיר!!!!

avatar
סיון (19:17 15.10.2020)

היי
האם חייבים אגוזים ?
בעלי לא כל כך אוהב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:12 15.10.2020)

אפשר לוותר על האגוזים ולהוסיף רבע כוס קמח.

avatar
מארי (20:07 14.10.2020)

היי אפרת,
זו תבנית A4, נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:45 14.10.2020)

כן.

avatar
נטלי (18:06 29.08.2020)

הכנתי עם ריבת אוכמניות חמצמצה ונטרף הן על ידי המבוגרים והן הילדים. תודה רבה. מתכון מוצלח. אפיתי חצי מהכמות כמעט 40 דק כדי שיהיה קריספי.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 29.08.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נטלי

avatar
איריס (14:13 27.08.2020)

אפשר להחליף את הסוכר וניל בתמצית וניל? אם כן, מה הכמות? 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:17 27.08.2020)

אפשר לשים חצי כפית תמצית וניל + כף שטוחה סוכר.

avatar
מורן (19:22 25.08.2020)

ממש נראה מעולה רציתי לשאול אם אני רוצה לאפות בתבנית עגולה 24 כי אין לי תבנית כמו שבמתכון

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 26.08.2020)

אפשר.

avatar
מורן (12:40 26.08.2020)

היי אפרת ומה לגבי הכמויות נשאר אותו הדבר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:11 26.08.2020)

מבחינת כמויות, כדאי להכין את אלה:
לתחתית:
כוס וחצי קמח לבן
שליש כפית אבקת אפיה
שקית (10 ג’) סוכר וניל
חצי כף סוכר
1 ביצה קטנה
שליש כוס שמן
1-3 כפות מים (להוסיף בהדרגה)
למילוי: ¾ כוס ריבה בטעם שאוהבים
לקראמבל: שני שליש כוס קמח לבן, שליש כוס אגוזים טחונים, כף וחצי סוכר, 4-5 כפות שמן

avatar
מיכל (15:30 30.07.2020)

על איזו תוכנית לאפות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 30.07.2020)

חום עליון וחום תחתון.

avatar
דריה (08:29 9.09.2020)

אם יש לי אלגריה לאגוזים במה להחליף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:47 9.09.2020)

אפשר לוותר על האגוזים ולהוסיף רבע כוס קמח.

avatar
חן (19:49 23.06.2020)

הכנתי אתמול יצא מושלםם!!
רוצה להכין עכשיו שוב כי הכל חוסל..נגמרו לי האגוזים הטחונים אפשר עם בוטנים טחונים??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:14 23.06.2020)

כן אפשר 🙂

avatar
אביגיל (20:19 20.05.2020)

איך שומרים על הטריות של העוגיות? הקפאה / קירור / בחוץ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:38 20.05.2020)

אפשר לשמור בקופסה סגורה על השיש (במקום מוצל וקריר יחסית)

avatar
אודליה (23:10 19.05.2020)

היי אפרת, הכנתי היום ויצא מאוד טעים! רק שהסתבכתי קצת עם הקראמבל – יצא סמיך ודביק מדי ולא פירורי בהתחלה ונאלצתי להוסיף הרבה יותר קמח. השתמשתי בכל המתכון בקמח כוסמין מלא ושמתי 3 כפות מים. את חושבת שזה בגלל סוג הקמח? בכל זאת יצא מעולה בסוף! טעמנו קצת והשאר מחכה במקפיא לשבת קודש 🙂 תודה רבה ולילה טוב 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:37 20.05.2020)

כן, קמח כוסמין מצריך פחות נוזלים 🙂

avatar
Ester Twena (18:01 13.05.2020)

עשיתי עכשיו, יצא נהדר!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:59 13.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
נועה (15:26 8.05.2020)

היי, האם אפשר להחליף את הקמח לבן בקמח תופח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:32 8.05.2020)

פחות מומלץ כי יכול להיות שזה ייצא פחות פריך.

avatar
יונית (21:47 7.05.2020)

תודה..מתכון מעולה
אפשר לשמור במקרר?

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
יונית (21:45 7.05.2020)

היי..תודה על מתכון מעולה…
רציתי לדעת אם אפשר לשמור במקרר?

חיתוכיות ריבה ופירורים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 7.05.2020)

מהמם 😍
אפשר לשמור בקופסה סגורה על השיש (אין צורך לשמור בקירור).

avatar
אדוה (22:19 15.04.2020)

האם ניתן לפורר ביסקוויטים מעל, במקום פירורי הקראמבל? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 15.04.2020)

אני חושבת שכן למרות שיותר טעים עם פירורי הקראמבל.

avatar
לירון (14:27 15.04.2020)

אפשר להחליף את השמן בחמאה? אם כן אז כמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 15.04.2020)

כן. 100 גרם חמאה רכה בטמפ’ החדר.

avatar
שני (04:07 3.04.2020)

היי רציתי לדעת אם סוכר וניל זה הכרחי במידה ואין ואם אפשרי להחליף את הריבה בממרח אחר כמו שוקולד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:47 3.04.2020)

במקום שקית סוכר וניל אפשר להוסיף כף שטוחה סוכר.
אפשר לשים ממרח שוקולד.

avatar
הודיה (17:27 30.03.2020)

האם אפשר להחליף במתכוני עוגיות חמאה בשמן? ואם כן, איך? תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:01 30.03.2020)

בגדול אפשר להמיר את החמאה בשמן ביחס שעל כל 50 גרם חמאה שמים רבע כוס שמן (100 גרם חמאה = חצי כוס שמן).
העניין הוא שזה משנה את המרקם. עם חמאה העוגיות יוצאות יותר פריכות ועם שמן הן יוצאות קשות יותר.

avatar
עדה (23:34 27.03.2020)

חיתוכיות ריבה עם פירורים יצא מעולה, פשוט פשוט וטעים, מתאים לקפה של הבוקר, תודה רבה על המתכון.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:35 28.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה עדה

avatar
אלה (09:03 27.03.2020)

בוקר טוב. מה המרקם של העוגיות המוכנות? הן יוצאות פריכות ממש או נימוחות יותר רכות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:08 27.03.2020)

מרקם שהוא בין פריך לנימוח.

avatar
כבי (11:04 8.03.2020)

יצא מושלם- קל להכנה וטעים מאד.
הכנתי כמות כפולה
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 8.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך.

avatar
חן (09:30 4.03.2020)

היי אפרת,
הכנתי את העוגה הזו פעמיים..בפעם הראשונה יצא מושלם..
אבל בפעם השנייה התחתית יצאה שומנית מאד ואפילו בתנור זה לא יסתדר…
עשיתי בדיוק לפי הכמויות…
מה יכולה להיות הטעות?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:09 4.03.2020)

היי חן,
אולי השתמשת הפעם בתבנית קטנה יותר או בכוס שונה?

avatar
חן (14:17 6.03.2020)

את האמת עשיתי אותה בתבנית מאפינס מסיליקון. .
אבל גם לפני ששמתי את הבצק הוא היה שומני מאד למרות שהוספתי עוד קמח…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 6.03.2020)

מוזר. פעם הבאה נסי לשים פחות שמן, נגיד כשליש כוס.

avatar
תמר (20:39 20.02.2020)

אני צריכה דחוףף תשובה:
אם אני מכינה בתבנית בינונית רגילה (ח\”פ) מה הכמויות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 20.02.2020)

אני חושבת שכדאי להכין את הכמויות האלה:
תחתית:
2.5 כוסות קמח לבן
שני שליש כפית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
כף ושליש סוכר
1 ביצה גדולה
שני שליש כוס שמן
2-4 כפות מים (להוסיף בהדרגה)
למילוי: כוס ורבע ריבה בטעם שאוהבים
לקראמבל: כוס קמח לבן, שני שליש כוס אגוזים טחונים, 2 כפות סוכר, שליש כוס שמן

avatar
תמר (21:45 20.02.2020)

יאא איזה מאמי תודה על התשובה המהירה, כבר הכנתי פעם אחת את העוגה היא מהממת כמו כל המתכונים שלך!
אגב.. תראי את התאריך והשעה של התשובה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:47 20.02.2020)

עכשיו אני רואה, מגניב 🙂

avatar
לבנת רווח (10:23 12.02.2020)

שלום אפרת,
כמה זמן אפשר לשמור בהקפאה?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:44 12.02.2020)

לדעתי עד שבועיים. אח”כ כבר הטעם יפגע.

avatar
גליוש (10:29 4.02.2020)

הי אפרת
ניתן להחליף את הריבה בממרח תמרים ?
תודה על מתכונים מושלמים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 4.02.2020)

כן אפשר.

avatar
שרה (22:29 27.01.2020)

אפרת יקרה!
אינסוף תודות על המתכונים המושלמים שלך,
הכנתי ויצא פשוט טעים!!!!
שאלה קטנה,
איפה לאחסן את העוגיות ולכמה זמן,
שוב תודה רבה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:39 28.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר לאחסן בקופסה סגורה על השיש במשך כ-5 ימים, אולי קצת יותר.

avatar
רונית (23:03 10.01.2020)

הבת שלי אלרגית לאגוזים. מה אפשר לשים בקרמבל כתחליף לחצי כוס אגטזים טחונים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 11.01.2020)

אפשר לוותר על האגוזים ולהוסיף רבע כוס קמח.

avatar
רונית (23:31 12.01.2020)

תודה 🙂 האם אפשר חצי כוס שקדים טחונים במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 13.01.2020)

כן.

avatar
גל (15:54 3.01.2020)

כמו תמיד, מתכונים מושלמים:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:13 3.01.2020)

נראה מעולה!
תודה גל 🌺

avatar
ליזה (19:37 30.12.2019)

היי אפרת,
איך יודעים עם יש צורך במים רשמת בין 2 ל4 להתחיל עם כמות מסויימת? ניתן להחליף במיץ תפוזים
איך הבצק אמור לצאת?
תודה🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 30.12.2019)

כן, תתחילי בכף אחת ותוסיפי כל פעם כף, לפי הצורך, עד לקבלת מרקם אחיד ונוח לעבודה.
אפשר להחליף במיץ תפוזים.

avatar
פנינה (11:39 27.12.2019)

הכנתי את העוגה עם קמח חיטה 80%, מייפל במקום סוכר, שקדים טחונים
וריבת פרי ללא תוספת סוכר- יצא ממש טעים- זו הפעם השלישית שאני מכינה:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 27.12.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה פנינה

avatar
ליזה (12:50 16.12.2019)

היי אפרת,
כוסמין לבן אפשרי ללא שינויים?
תודה🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 16.12.2019)

כן.

avatar
יהודית (18:19 15.12.2019)

יצא נפלא!! תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 15.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יהודית

avatar
נחמה (17:17 12.12.2019)

שתי התבניות נחטפו ולא נשאר פירור!
קל וכיפי!!!
תודות! ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 12.12.2019)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה ושבת שלום

avatar
אלייה (20:25 11.12.2019)

ערב טוב !

איזה סוג של אגוזים טחונים יש להוסיף לקראמבל ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:30 11.12.2019)

אגוזי מלך.

avatar
lil (19:02 10.12.2019)

מעולה
השתמשתי בריבת תות שדה מתוצרת עצמית.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 10.12.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
רבקה (18:48 10.12.2019)

אחלה מתכון…
ממליצה בחום….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 10.12.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה רבקה

avatar
ahuva (19:07 9.12.2019)

לאפרת שלום
אני נהנית מאוד מכל המתכונים המעולים, הם קלים ומהירים. על אף שכיון שאסור לי סוכר אני מחליפה אותו בסוכרלוז, זה יוצא ממש
טעים כמו עוגות ועוגיות רגילות. תודה תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 9.12.2019)

תודה אהובה, שמחה לשמוע ❤️

avatar
תמר (19:38 8.12.2019)

מושלם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 8.12.2019)

נראה מעולה 😍
תודה תמר

avatar
רעות (10:46 4.12.2019)

הי אפרת,
חיפשתי בנרות מתכון של חיתוכיות ללא חמאה 🙂
ראיתי אחת התגובות שניתן להחליף את השמן קנולה בשמן קוקוס.
האם מדובר על אותה הכמות (חצי כוס לתחתית ורבע כוס לקראמבל)?
בגלל מצב הצבירה של שמן הקוקוס אשמח אם תוכלי לרשום את הכמות בכפות?

תודה מראש,
רעות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 4.12.2019)

היי רעות,
אפשר לשים שמן קוקוס במצבו הנוזלי באותה כמות פחות כף (חצי כוס פחות כף לתחתית ורבע כוס פחות כף לקראמבל).
אם השמן נוזלי יהיה לך יותר נוח למדוד בכוס (יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית).
אם השמן מוצק אז יש לשים 5 כפות לתחתית ו2 כפות מלאות לקראמבל.

avatar
טל (21:53 3.12.2019)

קודם כל תודה על המתכונים שכתובים בצורה ברורה ןמחומרים זמינים.
תמיד שאני מחפשת מתכון בכל הרשת, מגיעה בסוף לכאן…

אם אני יחליף את הריבה בממרח שוקולד זה יצא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 4.12.2019)

כן 🙂

avatar
נחמה (15:59 1.12.2019)

אפרת תודה על המתכונים הנפלאים אחד אחד! תמיד מציצה לראות מה חדש…
במתכון הזה צריך מיקסר או להכין את הבצק ביד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:13 1.12.2019)

אין צורך במיקסר. אפשר לערבב ידנית.

avatar
דגנית (15:47 1.12.2019)

האם ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן וכמות בבקשה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 1.12.2019)

היי דגנית,
אולי אפשר להשתמש בקמח תמי או כרגיל באותה כמות (לא ניסיתי).

avatar
כלנית (10:34 30.11.2019)

היי אפרת
אפשר לנסות מילוי אחר, כמו תמרים או תערובת פרג? תודה כלנית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 30.11.2019)

כן אפשר.

avatar
מירי (16:34 28.11.2019)

אפשר לוותר על האגוזים מעל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:05 28.11.2019)

אפשר. שימי במקום עוד רבע כוס קמח.

avatar
ציפי (13:39 28.11.2019)

שלום אפרת היקרה!
תודה על המתכונים המוצלחיםםםם
רציתי לשאול האם לדעתך כדאי להחליף את השמן בשמן קוקוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:08 28.11.2019)

אפשר, למה לא 🙂

avatar
רחלי (10:45 28.11.2019)

לגבי מה שרשמת הוראות לעוגה בחושה
6. בסוף מוסיפים תוספות כמו שוקולד צ’יפס, אגוזים, פירות יבשים וזאת לאחר שקימחנו אותם בקמח או קורנפלור (כדי שלא יישקעו). גם כאן הערבוב קצר וקליל.
מה כוונתך “לאחר שקימחנו”?
לא הבנתי את ההסבר הזה בהוראות
כיצד מוסיפים את תוספות בלי שישקעו? מה זה נקרא לקמח אותם?
תודה רבה על הכלל
את מדהימה
רחלי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:17 28.11.2019)

היי רחלי,
הכוונה לפדר אותם בקמח. לערבב אותם בקערית עם כפית קמח ולסנן מעט משאריות קמח.

avatar
רבקה יצחקי (09:44 28.11.2019)

האם אפשר להוסיף תפוחי עץ לחיתןכיות .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 28.11.2019)

אפשר להוסיף 1-2 תפוחים מגורדים סחוטים מנוזלים.

avatar
מלי (09:35 28.11.2019)

אם אשתמש בקמח מלא או כוסמין ובסוכר חום זה יצא טעים?
פשוט אני משתדלת כמה שפחות לאכול קמח לבן סוכר.(למרות שהריבה מתוקה…יש אופציות אחרות במקום?)
תודה רבה!
האתר שלך מעווולה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 28.11.2019)

היי מלי,
אני ממליצה לשלב חצי כמות קמח כוסמין מלא עם חצי כמות קמח כוסמין לבן.
אפשר להשתמש בסוכר חום רק קחי בחשבון שהוא קצת יותר גרגירי ולפעמים מורגש בבצק גם לאחר אפיה.
כדאי להשתמש בריבה שהיא 100% פרי ללא תוספת סוכר.

לקריאת כל התגובות