זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 15-20 יחידות

סוג: פרווה

מצרכים:

2/3 כוס קמח מלא

1/3 כוס קמח רגיל

3/4 כוס שיבולת שועל/קוואקר

4 כפות שמן קנולה

1/2 כפית מלח

קורט אבקת אפייה

4 כפות מים

רוטב פסטו מוכן (ניתן לרכוש בכל סופר)




אופן הכנה:

-מעבדים את כל החומרים (מלבד רוטב הפסטו) עד לקבלת בצק אחיד (למי שיש זמן- רצוי לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למנוחה של חצי שעה).

-מחממים תנור ל-180 מעלות.

-מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של כחצי ס”מ וקורצים עיגולים (בעזרת קורץ עוגיות או כוס קטנה הפוכה).

-מניחים את העיגולים על נייר אפייה ומורחים מעליהם רוטב פסטו. אופים בתנור 15-20 דקות עד שהקרקרים מזהיבים. מוציאים ומצננים.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: אם הבצק יוצא יבש ומתפורר, הוסיפו עוד מים.

מתכונים מקמח מלא, קמח מלא מתכונים

 

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
שבלולי פיצה מקמח מלאשבלולי פיצה מקמח מלא
קציצות פתיתים קציצות פתיתים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
תהילה (18:54 3.09.2019)

הכנתי ויצא אששששש….
קצת הסתבכתי עם הרידוד אבל אחרי שיפוצים לבצק היה מעולה….
התשמשתי בקורצן של עיגול קוטר 4 ויצאו 45!!!!
תודה רבה!!!❤

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 3.09.2019)

מעולה 🙂
תודה לך

avatar
תהילה (19:19 2.09.2019)

היי, אפשר במקום שתי שליש קמח מלא ושליש לבן לשים כוס שלמה של קמח 80%

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 3.09.2019)

כן.

avatar
מיקי (11:37 29.08.2019)

שלום, מה עדיף שיבולת שועל דקה או עבה??
יש לי תבלין פסטו בבית יש משהו לעשות איתו במקום הממרח פסטו??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 29.08.2019)

עדיף דקה.
אפשר להוסיף לתבלין קצת שמן זית ולמרוח מעל.

avatar
לינור (00:43 22.07.2019)

נראה מעולה! מתכננת להכין

האם במקום פסטו יש רעיונות למשהו אחר לשים מעל? נניח רוטב עגבניות כלשהו או תבלינים כמו שום/זעתר וכו’?
אשמח לשמוע את דעתך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:39 22.07.2019)

היי לינור,
לדעתי זה יעבוד גם עם ממרח עגבניות מיובשות או שאפשר למרוח מעל קצת שמן זית ולפזר זעתר, עשבי תיבול מיובשים או שום כתוש.

avatar
עינת (20:45 18.11.2018)

היי אפרת

ולגבי קמח כוסמין שבעים אחוז? (קמח מאה אחוז כוסמין שמנופה שבעים אחוז )

אפשרי במקום אחד הקמחים במקום המלא ? ובמקום הרגיל?

תודות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 18.11.2018)

אפשר להשתמש בקמח הזה לכל המתכון ולשים כוס קמח כוסמין 70%.

avatar
עינת (12:17 18.11.2018)

היי

האם אפשרי במקום קמח מלא להשתמש בקמח כוסמין מלא יצא גם טעים ?

והאם אפשרי במקום קמח רגיל להשתמש בקמח כוסמין לבן מאה אחוז גרעיני כוסמין?

או שעדיף לא לסבך ולהשתמש בקמח רגיל ? פשוט מעדיפה כוסמין מה יצא יותר טעים ותקין?

תודה .

.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:34 18.11.2018)

אפשר לשים שני שליש כוס קמח כוסמין מלא ושליש קמח כוסמין לבן. את המים להוסיף בהדרגה ולפי הצורך.

avatar
מיכל (15:12 18.02.2018)

נשמע טוב המתכון, האם זה באמת רק קורט אבקת אפיה ורבע מלח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 18.02.2018)

כן.

avatar
נאוה (08:40 19.11.2017)

הי אפרת, הכנתי היום, עם קמח כוסמין, ויצא מעולה!תודה!! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:07 19.11.2017)

מצוין 🙂
תודה נאוה.

avatar
נטע (21:30 27.11.2016)

הכנתי ויצא טעים ממש !!
תודה לך על המתכון ועל האתר המדהים
אפשר לומר שרוב מה שאני מחדשת במטבח זה בזכותך 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:36 27.11.2016)

תודה נטע, כיף לשמוע 🙂

avatar
אביגיל (23:24 29.08.2016)

האם אפשר לוותר על השיבולת שועל? ואם כן – צריך משהו אחר בשביל המרקם? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:34 30.08.2016)

היי אביגיל,
נסי להכין בלי שיבולת השועל ולערבב את כל החומרים. את המים יש להוסיף בהדרגה (כל פעם כף אחת) עד לקבלת בצק אחיד.

avatar
א (14:29 17.08.2016)

מתכון מעולה וכ”כ פשוט! אין לי פסטו אז שילבתי חצי עם זעתר ושמן זית וחצי עם גרגירי כוסברה טחונים ושמן זית. יוצא ממש טוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 17.08.2016)

נשמע מעולה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שרית (10:59 10.08.2016)

האם ניתן להקפיא אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:20 10.08.2016)

כן שרית, לא אמורה להיות בעיה.

avatar
כ (09:45 13.07.2016)

היי, האם השיבולת שועל יכולה להיות מסוג האינסטנט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:21 13.07.2016)

כן, אפשר.

avatar
אפרת (13:53 10.06.2016)

הי, מה שלומך? אני כאן כדי לעדכן שהכנתי את חטיפי הפסטו ויצאו מצוינים, השתמשתי בקמח לבן בלבד אבל רק לגבי המים, 4 כפות לא הספיקו בכלל, לפי דעתי השתמשתי לפחות ב 8 כפות בכל אופן שיהיה חג שמח ושבת שלום והמון תודות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:06 10.06.2016)

תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום וחג שמח 🙂

avatar
מאיה (08:52 14.12.2015)

היי

האם אפשר להשתמש בקמח רגיל בלבד ?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:12 14.12.2015)

כן מאיה, שימי פשוט כוס קמח רגיל.
ממליצה להוסיף את כפות המים בהדרגה, עד שמתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה.
יום נפלא 🙂

avatar
טירונית במטבח (15:23 13.04.2015)

אחלה אתר! יש לי שאלות:
1. האם ניתן לערבב ידנית את המצרכים?
2. לכמה “עיגולים” סטנדרטיים זה מספיק?
3. האם זה צריך לצאת קשה או רך?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:51 13.04.2015)

היי,
1. כן, אפשר לערבב ידנית.
2. בסביבות 15-20 (אם קורצים עיגולים קטנים בקוטר של כ-3 ס”מ זה יכול לצאת יותר).
3. זה אמור לצאת קשה- פריך.
המשך יום נפלא!

avatar
מירי (23:37 24.02.2014)

שלום,
המתכונים שלך נהדרים וטעימים.
אשמח לדעת האם יש לך מתכון לעוגיות קינמון?
מירית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:59 25.02.2014)

תודה מירית 🙂

עוגיות קינמון-
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A8/

עוגיות קינמון מבצק עלים-
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D/

avatar
דגנית (07:24 19.02.2014)

האם אפשר להשתמש בקמח מלא במקום רגיל ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:25 19.02.2014)

היי דגנית, אפשר אבל כדי שחטיפי הפסטו לא יצאו דחוסים מידי מומלץ לשלב 1/3 קמח לבן.

לקריאת כל התגובות