שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

מתכון לתינוקות מעל גיל 6 חודשים (לאחר חשיפה לביצים)

2 ביצים 

2 כפות גדושות של שיבולת שועל להכנה מהירה

חצי עגבניה מגוררת דק בפומפייה

1 קישוא קטן קלוף מגורר בפומפייה 

2 כפיות שמן זית 

קורט מלח (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מטגנים במחבת עם כפית שמן זית את הקישוא המגורד עד להשחמה קלה.

-טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים שיבולת שועל, עגבנייה מגורדת וקישוא שטיגנו.

-מחממים מחבת עם כפית שמן ומטגנים את החביתה 2-3 דקות מכל צד (אש נמוכה).

-מעבירים לצלחת וחותכים לאצבעות בגודל הרצוי.

טיפים והערות

אלרגנים: ביצים

המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.

ראו גם
תבשיל ירקות, עוף ופסטהתבשיל ירקות, עוף ופסטה
ביסקוויט בננה לתינוקות ביסקוויט בננה לתינוקות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
חיה פייגא (19:32 7.01.2025)

יש לי משפחתון בבית הילדים ממש אהבו תודה