זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
מתכון לתינוקות מעל גיל 6 חודשים (לאחר חשיפה לביצים)
2 ביצים
2 כפות גדושות של שיבולת שועל להכנה מהירה
חצי עגבניה מגוררת דק בפומפייה
1 קישוא קטן קלוף מגורר בפומפייה
2 כפיות שמן זית
קורט מלח (לא חובה)
אופן ההכנה
-מטגנים במחבת עם כפית שמן זית את הקישוא המגורד עד להשחמה קלה.
-טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים שיבולת שועל, עגבנייה מגורדת וקישוא שטיגנו.
-מחממים מחבת עם כפית שמן ומטגנים את החביתה 2-3 דקות מכל צד (אש נמוכה).
-מעבירים לצלחת וחותכים לאצבעות בגודל הרצוי.
טיפים והערות
אלרגנים: ביצים
המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.
יש לי משפחתון בבית הילדים ממש אהבו תודה