מצרכים להכנת פילה דג עם ירקות בתנור
- 500-600 גרם פילה אמנון, כ-5 פילטים (ניתן להכין עם דניס, סול, מוסר, לברק ועוד)
- 2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים למקלות
- תפו”א בינוני קלוף חתוך למקלות
- קישוא בינוני קלוף חתוך למקלות
- פלפל אדום קטן (גמבה) חתוך לרצועות דקות
- תיבול לירקות: 4 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, קמצוץ כורכום, קמצוץ פלפל שחור
- תיבול לדג: כף שמן זית, 3 כפות מיץ לימון, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית שטוחה כורכום, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
- שליש כוס עלי כוסברה קצוצים
איך מכינים פילה דג עם ירקות בתנור?
- מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח, פלפל שחור וכורכום ומערבבים. מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות, עד שמזלג ננעץ בהם בקלות.הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
- מערבבים את חומרי התיבול של הדג ומתבלים את הפילטים בצורה אחידה. מוסיפים לתבנית עם הירקות (עם העור כלפי מטה), מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומחזירים לתנור. אופים ב-190 מעלות במשך 17-20 דקות.הפעל טיימר (17 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
68 תגובות
כניסה
68 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














