שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 24 ריבועי בראוניז

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30

מצרכים:

בראוניז קפה:

150 ג’ שוקולד מריר

חצי כוס (100 ג’) שמן

3 ביצים

2/3 כוס (132 ג’) סוכר

2 כפות (20 מ”ל) מים

3/4 כוס (105 ג’) קמח לבן

כף (10 ג’) אבקת קקאו

כפית אבקת נס קפה

סירופ לבראוניז:

רבע כוס (60 מ”ל) מים

כף מלאה (14 ג’) סוכר

קרם קפה:

מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (250 מ”ל)

שליש כוס (80 מ”ל) חלב קר (לפרווה אפשר להשתמש בחלב סויה או רבע כוס מים קרים)

3 כפות גדושות (45 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל

כפית אבקת נס קפה




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית בגודל 20X30.

הכנת הבראוניז: מניחים בקערה את קוביות השוקולד והשמן וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת חלקה.

-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים 2 כפות מים, קמח, קקאו ונס קפה ומערבבים עד לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך כ-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ: מחממים בפינג’ן או סיר קטן על הגז רבע כוס מים עם כף סוכר ומערבבים במשך 2-3 דקות עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש. כשהעוגה מוכנה יוצקים מעליה את הסירופ באופן שווה ומניחים לעוגה להתקרר לטמפ’ החדר.

הכנת קרם קפה: מקציפים מיכל שמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב, פודינג וניל ונס קפה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. שומרים במקרר עד שהעוגה מתקררת לגמרי.

-לאחר שהעוגה התקררה – חותכים לריבועים בגודל כ 5X4 ס”מ ומעל לכל ריבוע מזליפים קרם קפה (יש למלא את הקרם בשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב. אפשר לוותר על הזילוף ולשטח את הקרם ישירות על העוגה ולהכניס למקרר. לפני ההגשה או תוך כדי ההגשה עצמה- לחתוך לריבועים).

*הבראוניז נשמרים במקרר בתוך קופסה אטומה 3-4 ימים.

בראוניז קפה עם קרם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פרוסות ירקות בתנורפרוסות ירקות בתנור
סלט קולורבי וגזר סלט קולורבי וגזר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
תילוש (12:22 3.12.2024)

יצא פצצה!!
קיבלתי מלא פרגונים על העוגה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:51 3.12.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
דבורה (16:55 16.06.2024)

היי,
אפשר להשתמש בכוס קרטון רגילה?
אין לי כוס זכוכית בגודל הזה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:25 17.06.2024)

אם אין ברירה אפשר.

avatar
רחלי (21:28 19.03.2024)

תודה על כל המתכונים הטעימים והקלים!
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עגולה איזה קוטר מתאים שלא יצא מידי נמוך?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:13 20.03.2024)

קוטר 22

avatar
ליאת (18:18 24.08.2023)

אפשר לשים גנאש במקום הקצפת?
ואם כן לשים סירופ או לא?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:44 25.08.2023)

אפשר, לא צריך סירופ במקרה כזה(:

avatar
ברכה (20:01 19.10.2022)

הי אפרת

הכנתי בלי הסירופ והקרם ויצא מעולה!
כולם ממש אהבו
תודה על המתכון המוצלח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:55 19.10.2022)

איזה כיף שיצא טעים ושאהבתם את המתכון❤
תודה על השיתוף(:

avatar
שירה (11:56 12.10.2022)

למה אין א. אפיה? העוגה לא צריכה לגבוה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:16 12.10.2022)

זה בראוניז, הם אמורים להיות נמוכים ואין צורך בתפיחה(:

avatar
חסויייייי (22:52 13.10.2022)

תודה רבה! ערוץ מושלםםםם אם אני רוצה להכין 2 הוגות אז איך להחפיל? 😄😅😚🤣😁😍😙😂🤣😍😙🥰😙🥰😗😆

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:44 13.10.2022)

אם את רוצה לקבל 2 תבניות תכפילי את כל הכמויות פי 2(:

avatar
אלמונית (11:52 6.10.2022)

נראה טוב! אפשר להכין 4-5 ימים לפני ולהקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 6.10.2022)

היי,
היות ויש כאן קרם הבראוניז פחות מתאימים להקפאה.

avatar
נעמי (23:47 5.10.2022)

היי אני רוצה להכין את זה פרווה אפשר לוותר על הקצפת? תודה ולילה טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:11 6.10.2022)

היי,
אפשר לוותר על הקצפת(:

avatar
אניטה (11:45 25.08.2022)

היי אפרת:) תודה על המתכון. זה הרגע יצא מהתנור. חשבתי לוותר על הסירופ אבל עכשיו אני חושבת שאולי ארצה לחמם קצת את הבראוניז על הפלטה כדי להגיש עם גלידה בשבת. האם להכין את הסירופ ולשפוך אחרי החימום קצת? או שעדיין יהיה טעים גם בלי הסירופ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 25.08.2022)

היי,
את מתכוונת להכין את הבראוניז ללא הקרם, כן?
את יכולה לשפוך את הסירופ סמוך לאפייה ולחמם על הפלטה כך. אם לאחר חימום הבראוניז יתייבשו את יכולה לשפוך עוד קצת סירופ.

avatar
אניטה (13:18 25.08.2022)

אחלה. תודה!

avatar
מממ (15:02 29.06.2022)

ואוווו!יצא מושלםםםם הכנתח עם כמח כרגיל ללא גלוטן
תודהה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:20 29.06.2022)

שמחה מאד שיצא טעים גם ללא גלוטן🙂
תודה שחזרת לשתף(:

avatar
נעמי (23:39 6.01.2022)

וואו נראה טוב אני אכין בעז”ה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:10 7.01.2022)

שמחה שאהבת(:

avatar
דוראל (13:09 10.12.2021)

רציתי לשאול לגבי הסירופ ,צריך שיצא הסוכר והמים כמו הקרמל ? או שאפשר לחמם במיקרוגל וזה מספיק כדי להמיס את זה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:50 10.12.2021)

היי,
אין צורך לקרמל את הסוכר, מספיק להמיס לחלוטין(:

avatar
טל מועלם (22:37 31.10.2020)

אפשר להחליף את השוקולד בבראוניז לממרח כלשהו כמו לוטוס, ריבת חלב ועוד…?, ומה הכמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:14 1.11.2020)

היי טל,
במתכון הזה פחות מומלץ להחליף את השוקולד, אני מצרפת לך קישור למתכון שבו תוכלי להחליף את ממרח השוקולד ללוטוס/ריבת חלב לבחירתך
המתכון כאן

——-

מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
ריקי (23:43 18.10.2020)

מה הכמויות לתבנית עגולה 24

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:21 19.10.2020)

הכמויות במתכון מתאימות. זה אמור לצאת קצת נמוך.

avatar
דנה (10:35 17.07.2020)

הי אפרת, אני רוצה להכין את הבראוניז ולוותר על הקרם-קפה.
לוותר גם על הסירופ? או להשאיר אותו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:55 17.07.2020)

לא חייב לשים את הסירופ.
תטעמי ותחליטי. אפשר להוסיף גם אח”כ.

avatar
אניטה (19:11 9.07.2020)

שלום 🙂 יצא מעולה! תודה. אני רוצה להכין את הקצפת לפני שבת ולזלף מיד לפני ההגשה. איך כדאי בינתיים לשמור יום וחצי את העוגה בלי שום ציפוי? גם במקרר או על השיש? אני כרגע לא חותכת כדי לשמור על טריות מרבית. שוב תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:14 9.07.2020)

היי אניטה,
כעקרון אפשר לשמור את העוגה על השיש במקום קריר ומוצל. בימים חמים כדאי להכניס למקרר. בכל מקרה חשוב לכסות היטב.
את הקצפת כדאי לשמור במקרר עד הזילוף.

avatar
אניטה (19:16 9.07.2020)

תודה על התשובה המהירה אפרת. האם היית ממליצה על הקפאה או שאין הבדל בין הקפאה לשיש לזמן המדובר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:37 9.07.2020)

אין צורך להקפיא אם זה רק ליום וחצי למרות שזה אפשרי אם את ממש רוצה לשמור על טריות.

avatar
שירה גלבוע (14:24 8.06.2020)

ב”ה הסתדרתי, תודה.

avatar
שירה גלבוע (14:15 8.06.2020)

דחוף!!!
אני צריכה להכין את העוגה הזאת ולא מצליחה להשיג אינסטנט ריבת חלב (לקצפת. במקום קפה-מומלץ בחום.)
יש בחנות ריבת חלב (לא אינסטנט) פרווה, את חושבת שזה יהיה אותו דבר אם אעשה את הקצפת עם אינסטנט וניל לייצובה והוסיף ריבת חלב?
אם כן כמה ריבת חלב(פרווה!) לשים?
תודה מראש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:14 8.06.2020)

כן אפשר. תוסיפי 3-4 כפות מלאות ריבת חלב (תטעמי אחרי 3 כפות ותחליטי אם להוסיף כף נוספת).

avatar
שירה גלבוע (03:47 17.05.2020)

עפו על זה שבת שעברה וחייבו ;( אותי לעשות שוב. אך הפעם עשיתי כמובן כמות מרובעת (פעם קודמת עשיתי כמות כפולה והכל התחסל כבר בערב שבת) חצי רגיל וחצי עם קצפת שונה-קצפת עם אינסטנט פודינג ריבת חלב. יצא מושלם! פעם הבאה בעז”ה אעשה רק עם ריבת חלב (זה פרווה!) הביקוש היה מוגבר.
תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:32 17.05.2020)

נשמע מעולה 🙂
תודה שירה

avatar
שירה גלבוע (20:49 9.05.2020)

אה, ובסוף כן עשיתי עם זילוף, יצא מושלם!

avatar
שירה גלבוע (20:48 9.05.2020)

מתכון תשיעי (מתוך תשעה) שנוחל הצלחה מרובה.
אז שוב תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:43 10.05.2020)

שבוע טוב,
שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
שירה גלבוע (08:41 8.05.2020)

אני מבינה שאין הפרדת ביצים?
כלומר, אני לא חייבת מיקסר.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:20 8.05.2020)

נכון.

avatar
שירה גלבוע (19:26 7.05.2020)

אפשר בבקשה כמויות לתבנית בגודל 32X40?
אם אני מורחת את הקצפת כשכבה אחידה להוסיף לכמות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 7.05.2020)

כעקרון יש להכפיל כמויות ב-2 אבל אני חייבת לציין שלא ניסיתי להכפיל כמויות כך שאני לא יודעת אם זה יפגע במרקם ובטעם. קחי בחשבון שגם זמן האפיה עשוי להתארך.
אפשר למרוח את הקצפת כשכבה אחת.

avatar
שיר (10:43 31.03.2020)

יצא מעולה! הכנתי בלי הקרם והסירופ, סיננתי אבקת סוכר מלמעלה. יצא ממש ממש טעים אבל מה שכן לא מרגישים בכלל אפילו קצת את הקפה. אם אוסיף עוד בפעם הבאה זה יפגע במתיקות? כי יצא מושלם.

בראוניז קפה עם קרם
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:50 31.03.2020)

נראה מעולה 🙂
אפשר פעם הבאה להגדיל קצת את כמות הקפה.

avatar
שירה (13:01 7.02.2020)

יצא לי ממש טעים!!!
עד שגמרתי תוך שניה פס שלם
המרקם ממש טוב, רך אבל אפוי, כמו שאני אוהבת
אבל למה זה יצא לי נמוך טיפה יותר משלך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:02 7.02.2020)

היי שירה,
באיזה כוס השתמשת?
זה לא אמור לצאת גבוה. שכבת הבראוניז יוצאת בערך בגובה 2.5-3 ס”מ, אם אני זוכרת נכון.

avatar
שירה (10:49 9.02.2020)

כוס קרטון
שזה כמו כוס מדידה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 9.02.2020)

ובאיזה גובה הבראוניז יצאו לך? כמה ס”מ?

avatar
שירה (13:57 9.02.2020)

זה נראה שפחות ממך
וגם שאחרי ששמתי במקרר לכמה שעות
העוגה נהיתה יותר דביקה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:37 9.02.2020)

המרקם של העוגה משתנה קצת בקירור.
נסי פעם הבאה בכל זאת להשתמש בכוס זכוכית עם ידית, כמו שאני משתמשת בה.

avatar
רון (23:37 2.11.2019)

היי
יש אפשרות להפוך את העוגה לטבעונית?
במה ניתן להמיר את הביצים?
תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 3.11.2019)

יש את המתכון הזה שהוא טבעוני – בראוניז שוקולד וקצפת.

avatar
לימור (16:08 18.01.2019)

הי
נראה לי שעדיף שתתעלמי מהשאלה הקודמת שלי…
לא יודעת מה קורה לי, פספסתי שכתוב על הסירופ.
זה יספיק לעוגה שהתקשתה ממש?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 18.01.2019)

היי לימור,
זה לא משנה אם זה קשה, חשוב יותר שזה לא יהיה יבש מבפנים. לכן כדאי לטעום.
אם זה יצא יבש תגדילי את כמות הסירופ לשליש כוס מים וכף וחצי סוכר.

avatar
לימור (15:42 18.01.2019)

הי אפרת,
בגלל תקלה שלי הבראוניז התקשו מידי (אפיתי 25 דקות מבלי לבדוק לפני והקיסם יצא יבש ממש והעוגה לאחר קירור מרגישה קשה מאד).
בקיצור האם יש דרך לרכך קצת לפני ששמים את הקרם?
אולי לשפוך חלב או משהו על התחתית, או שאין ברירה וצריך להכין שוב את הבראוניז?
תודה, לימור

avatar
ליאת (09:24 7.01.2019)

עוגה מדהימה, תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 7.01.2019)

תודה ליאת, שמחה שאהבת 🙂

avatar
יעל (20:40 29.12.2018)

עוגה מושלמת ממש!! מומלצת בחום!וגם קלה מאוד להכנה. תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 29.12.2018)

תודה יעל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אבישג (08:32 19.10.2018)

היי אפרת.
רציתי לשאול האם זמן האפיה מתקצר כשמכינים ב2 תבניות אינגליש קייק ואם כן כמה זמן?
תודה ושבת שלום ❤

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 19.10.2018)

היי אבישג,
אני מעריכה שזמן האפיה בתבנית אינגליש קייק יהיה בסביבות 12-15 דקות.
שבת שלום 🌺

avatar
אושרה שפירא (20:47 4.10.2018)

שלום אפרת
תודה על המתכונים אני מכינה מהם ומאוד מרוצה
תוכלי לשלוח מתכון של בראוניז הקפה לתבנית תנור גדולה?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 4.10.2018)

היי אושרה,
מה גודל התבנית?

avatar
אושרה שפירא (22:20 4.10.2018)

40/40

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 4.10.2018)

לא מכירה תבנית בגודל כזה. זאת התבנית המלבנית בגודל של התנור? היא אמורה להיות בגודל 32X40.
לתבנית בגודל של התנור יש להכפיל את כל הכמויות ב-2, כולל של הקרם.
אם מדדת את התבנית בחלקה העליון והיא בגודל 40X40 אז צריך לעשות חישוב אחר. עדכני אותי אם כן..

avatar
צופיה (19:31 25.09.2018)

שלום אפרת,
אתר מעולה ומתכונים מצויינים, תודה רבה!
העוגה הזאת מצויינת ועשיתי אותה הרבה פעמים כבר, רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה מקמח כוסמין או קמח מלא?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 25.09.2018)

היי צופיה,
אפשר. עדיף קמח כוסמין.

avatar
צ׳רלי (20:07 22.09.2018)

חייבים לשים במקרר ל3 ימים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 22.09.2018)

לא חייבים. אפשר להגיש כבר אחרי שעה-שעתיים במקרר.

avatar
hadar (13:39 20.09.2018)

אהלן אפרת 🙂
עם קפה ברזילאי יעבוד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 20.09.2018)

כן, למה לא? 🙂
אם זה מגורען אז בתערובת הבראוניז אפשר להמיס כפית שטוחה עם 2 כפות המים שיש כבר במתכון (יש להשתמש במים רותחים כמובן).
בקרם הקפה אפשר להמיס כפית שטוחה נס קפה מגורען עם 2 כפות מים רותחים. לקרר במקרר במשך כ-10 דקות ואז להוסיף לתערובת הקצפת יחד עם החלב ויתר החומרים (חשוב שזה יהיה קר אחרת זה עלול לפגוע בהקצפה).

avatar
hadar (15:03 20.09.2018)

וואי יצא מעולה, טעים ויפה!!!
תודה רבה אפרת :-*
(לא היה לי חומרים לקצפת וזה בעז”ה יוגש עם גלידה…)

avatar
hadar (15:04 20.09.2018)

ממצלמה גרועה כמו שרואים 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:07 20.09.2018)

זה נראה טעים 🙂
רעיון מעולה להגיש עם גלידה. תודה שחזרת לעדכן!

avatar
hadar (15:21 20.09.2018)

מעודכן יותר 🙂

avatar
מיכל (10:37 8.09.2018)

יאמי!!
ויתרתי על הקצפת כי אין לי מיקסר. יצא נהדר!
תודה על המתכון!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 8.09.2018)

שמחה שיצא טעים גם בלי הקצפת 🙂
תודה מיכל.

avatar
נטע (14:51 13.07.2018)

חובה לשים סירופ?
שבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 13.07.2018)

היי נטע,
לא חובה אבל מומלץ כדי להרטיב קצת את הבראוניז.
שבת שלום 🌷

avatar
גל (17:59 2.11.2017)

היי אפשר להוסיף אגוזי מלך לתערובת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 2.11.2017)

כן, אפשר לשים בסביבות חצי כוס אגוזי מלך קצוצים.

avatar
הודיה (10:43 11.10.2017)

תודה רבה יצא מדהים
תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים חג שמח ושנה טובה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:32 11.10.2017)

וואו! צודקת 🙂
תודה יקירה וחג שמח

avatar
אנונימית (09:52 11.10.2017)

מישהו שהכין, הבראוניז הזה לילדים?
הוא טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 11.10.2017)

היי,
אם זה מיועד לילדים אני ממליצה לוותר על נס הקפה או לפחות להפחית את הכמות בחצי.

avatar
מיטל (10:35 13.07.2017)

היי 🙂
לאחר האפייה הסוכר לא נמס לגמרי. רואים נקודות לבנות וגם מרגישים את הגרירים בכל ביס. זה קרה לי גם במתכונים אחרים של בראוניז. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות?

תודה, מיטל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:17 13.07.2017)

היי מיטל,
זה בגלל שהסוכר לא נמס כמו שצריך. השתמשת בסוכר לבן רגיל נכון?
חשוב לערבב היטב את הסוכר עם הביצים, אפילו להניח את זה דקה בצד ואז להמשיך לערבב. גם אחרי שמוסיפים את תערובת השוקולד ולפני שמוסיפים את יתר החומרים כדאי לוודא שהסוכר נמס.
יום מקסים 🙂

avatar
מיטל (11:39 13.07.2017)

תודה רבה על המענה המהיר 🙂 השתמשתי בסוכר לבן רגיל.
אנסה לערב היטב בפעם הבאה. אם לאחר הוספת תערובת השוקולד אני רואה שהסוכר עדיין לא נמס לגמרי, מה ניתן לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:53 13.07.2017)

אם זה קורה אז אני ממליצה להניח את התערובת בצד לכמה דקות ולהמשיך לערבב. דרך אגב אם יש לך מטרפה ידנית עדיף להשתמש בה.
פתרון נוסף לבעיה הוא להשתמש באבקת סוכר במקום בסוכר רגיל כשאת מכינה בראוניז.

avatar
מיטל (12:01 13.07.2017)

תודה רבה! 🙂

avatar
אסתר (14:28 3.07.2017)

האם אפשר להכין 4 ימים מראש? במידה וכן- להקפיא? ואם מקפיאים אז להקפיא עם הקצפת או בלי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 3.07.2017)

אפשר להכין 4 ימים מראש ולהקפיא.
אפשר להקפיא עם הקצפת.

avatar
מורן (11:09 18.05.2017)

אני נהנת מאוד מהמתכונים הם מאוד מוצלחים,תודה רבה
רציתי לשאול בבקשה
האם אוכל לחלק את הבלילה לתבנית שקעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:47 18.05.2017)

כן מורן, אפשר. אני מניחה שזמן האפיה יתקצר ל12-15 דקות.

avatar
ליאל (16:36 3.05.2017)

החומרים טובים לתבנית אינגליש קיק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:20 3.05.2017)

אפשר, למרות שהקרם מאוד מוסיף.
הכמות מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.

avatar
ליאל (16:33 3.05.2017)

היי אפשר להכין את העוגה עצמה בלי הקרם

avatar
שרון (10:21 2.04.2017)

אפרת המקסימה העוגה יצאה כל כך טעימה גם עם קצפת צמחית. הכנתי בסוף עם חלב סויה וקרם הקפה יצא מעודן מאוד. קיבלתי כל כך הרבה מחמאות. תודה רבה על מתכון מדהים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:22 2.04.2017)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה יקירה ושבוע נפלא 🙂

avatar
סנטנה (16:03 30.03.2017)

או לעשות אם 140 גרם שוקולד מריר

avatar
סנטנה (15:59 30.03.2017)

היי,
אפשר לעשות קצפת שקולד ולא וניל?
ועוד שאלה, אפשר לעשות 100 גרם שוקולד מריר וחמישים גרם חלב?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:11 30.03.2017)

היי סנטנה,
אפשר להכין קצפת שוקולד.
אפשר לשים 100 גרם שוקולד מריר + 50 שוקולד חלב.

avatar
שרון (11:22 24.03.2017)

מכינה כפרווה – איפה נמצא חלב קוקוס בסופר?לכמה זמן הוא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 24.03.2017)

חלב קוקוס ארוז בשימורים. הוא נמצא בדר”כ במחלקת השימורים ואם לא אז במוצרים האסייתיים. שימי לב שלא מדובר מדובר במי קוקוס או קרם קוקוס.
לאחר שפותחים אותו ניתן לשמור במקרר במשך כשבוע.

avatar
שרון (13:14 21.03.2017)

האם גם עם קצפת צמחית יצא טעים?שואלת מפני שיש בה כפית נס קפה ואולי טעם הקפה מסווה קצת את טעם הלוואי של הקצפת הצמחית?גם עם מים קרים תצא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:21 21.03.2017)

היי שרון,
זה יוצא טעים גם עם קצפת צמחית. אם את רוצה לשפר את הטעם של הקצפת אפשר להשתמש בשליש כוס חלב קוקוס או לפחות חלב סויה קר (עדיפות לחלב קוקוס). עם מים זה הכי פחות טעים.

avatar
תמר (09:55 21.01.2017)

היי
יש לי קפה נמס בטעם מוקה ואין לי רגיל…
אוכל להשתמש בזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:39 21.01.2017)

כן תמר, אפשר.

avatar
אילנה (17:29 2.01.2017)

הי אם אני מכינה רק את הבראוניז, שאני יכין גם את הסירופ לבראוניז? אני רוצה לכצוב מעל העוגה בשוקולד…
תודה רבה משתמשמת הרבה במתכונים שלך!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 2.01.2017)

היי אילנה,
אם את מכינה את הבראוניז בלי הקצפת את יכולה לוותר על הסירופ.

avatar
חני (10:47 15.12.2016)

יש לי תבנית עגולה קוטר 24 אפשרלהכין בזה? אני באמצע להכין את העוגה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:53 15.12.2016)

כן חני, אפשר.

avatar
גילה (15:17 9.12.2016)

יצאה עוגה טעימה וממש קלה להכנה. הייתי חייבת עוגה סופר טעימה לשבת במינימום זמן. תודה רבה ושבת שלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 9.12.2016)

תודה גילה 🙂
שבת שלום

avatar
מעיין (14:47 2.12.2016)

היי מכינה עכשיו.. נשמע מצוין.
האם הכוס היא חד פעמית? אני מכינה אינגלישקייק לפי מה שרשמת בתגובות מטה.

תודההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:52 2.12.2016)

מנצלת, ראיתי עכשיו.
הכוס היא כוס זכוכית סטנדרטית רגילה בנפח 240 מ”ל. ראי בלינק המצורף תמונה של הכוס – המרת מידות אפיה.
כוס חד פעמית תהיה קטנה מידי.
שבת שלום 🙂

avatar
רות אזמה (17:43 24.11.2016)

היי..
בנקום וניל אפשר לשים פודינג ריבת חלב?
זה ישתלב עם הנס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:22 24.11.2016)

היי רות,
נראה לי שכן.

avatar
מור (15:30 22.11.2016)

היי אפרת,
ניסיתי ויצא מעולה!
תודה
מור;ׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:46 22.11.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שרון (17:56 15.11.2016)

זמן האפיה לא משתנה באינגליש קייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:48 15.11.2016)

כדאי לבדוק עם קיסם כבר אחרי 15 דקות.

avatar
שרון (17:03 15.11.2016)

איך אפשר לפזר מעל הקצפת קקאו אם אין לי מסננת מיוחדת?

avatar
שרון (17:00 15.11.2016)

שכחתי לשאול מה הכמויות לאינגליש קייק אחת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:49 15.11.2016)

כמויות לאינגליש קייק:
75 גרם שוקולד מריר (3/4 חבילה)
רבע כוס שמן
2 ביצים
שליש כוס סוכר
כף מים
שליש כוס קמח לבן
כפית אבקת קקאו
חצי כפית אבקת נס קפה
סירופ: 3 כפות מים + כפית גדושה סוכר
קרם: חצי מיכל שמנת, רבע כוס חלב, כף וחצי פודינג וניל, חצי כפית אבקת נס קפה.
במקום הקקאו אפשר לפזר שוקולד מגורד. אם בכל זאת את רוצה לשים קקאו אפשר לפזר עם האצבעות בעדינות.

avatar
שרון (15:55 15.11.2016)

אפרת הבראוניז יהיה מספיק עשיר גם אם לא אכין קצפת ליד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:47 15.11.2016)

היי שרון,
אפשר להכין בלי הקצפת אבל לדעתי היא מאוד מוסיפה ומשתלבת טוב עם הבראוניז.
את יכולה להכין את הבראוניז (מבלי להרטיב אותו) ולטעום. מקסימום את הקצפת אפשר להכין אח”כ או אפילו יום למחרת.

avatar
שרון (16:57 15.11.2016)

מכינה בשישי אחה”צ ומביאה לאירוח בשבת בצהריים הבעיה שיש לי נסיעה של כמעט 3 שעות.בתגובה שלך אמרת שאפשר להקפיא את העוגה ואז לקחת אותה – האם המרקם שלה לא ייהרס כך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:37 15.11.2016)

אם העוגה מפשירה לגמרי זה לא אמור לפגוע במרקם שלה. אם היא תהיה עדיין קפואה, אפילו באופן חלקי, זאת בעיה.

avatar
יפית (15:36 14.11.2016)

קמח כוסמין טוב ? תודה אחלה אתר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:28 14.11.2016)

אני חושבת שכן 🙂

avatar
הדס מימון (15:21 11.11.2016)

היי אפרת 🙂
המתכון עובד גם עם קמח תופח?

(אתר מדהים!)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 11.11.2016)

היי הדס,
פחות מומלץ במקרה הזה להשתמש בקמח תופח כי זה ייצא כמו עוגה ופחות כמו בראוניז.
שבת שלום 🙂

avatar
עדי (09:04 11.11.2016)

יש המלצה לגבי שימוש בטוסטר אובן? מבחינת טמפ’ וזמן? הוא גדול וחזק 25 ליטר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:39 11.11.2016)

היי עדי,
ממליצה לאפות כמו שרשום במתכון ולעקוב אחרי האפיה. אם החלק העליון משחים מהר יש להנמיך את המעלות ולהמשיך לאפות.
בהצלחה 🙂

avatar
בתיה (19:19 5.11.2016)

האם אפשר בקפקייק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 5.11.2016)

כן בתיה, אפשר.
אני מניחה שזמן האפיה יתקצר ל15 דקות.

avatar
אור (14:20 3.11.2016)

האם אפשר להמיר את השוקולד המריר בקקאו או שוקולית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:29 3.11.2016)

היי אור,
במקרה הזה לא מומלץ.

avatar
נעה (13:08 3.11.2016)

היי 🙂 אין לי אבקת נס קפה, רק קפה מגורען. יש דרך להשתמש בו למתכון זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:32 3.11.2016)

היי נעה,
בתערובת הבראוניז אפשר להמיס כפית שטוחה נס קפה מגורען עם 2 כפות המים שיש כבר במתכון (יש להשתמש במים רותחים כמובן).
בקרם הקפה אפשר להמיס כפית שטוחה נס קפה מגורען עם 2 כפות מים רותחים. להכניס למקרר לכ-10 דקות ואז להוסיף לתערובת הקצפת יחד עם החלב ויתר החומרים (חשוב שזה יהיה קר אחרת זה עלול לפגוע בהקצפה).
בהצלחה 🙂

avatar
מישהי (10:29 3.11.2016)

הי,

תודה על המתכון,למה צריך את הסירופ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 3.11.2016)

היי,
הסירופ הוא לא חובה אבל מומלץ כדי להרטיב קצת את הבראוניז.

avatar
שרון (09:42 3.11.2016)

הי אפרת,גודל התבנית שווה לשתי אינגליש קייק?מתכוונת להכין בשישי אחה”צ ולקחת בשבת-יש לי נסיעה של קרוב לשלוש שעות.מה לעשות כדי שהעוגה לא תתקלקל (מכינה כחלבי)?מה פיזרת על הקצפת ואיך עושים זאת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 3.11.2016)

היי שרון,
נכון, גודל התבנית שווה ל-2 אינגליש קייק (זאת התבנית המלבנית הקטנה מאלומיניום).
על הקצפת פיזרתי קצת אבקת קקאו. שמתי במסננת צפופה ופיזרתי על העוגה בתנועות עדינות.
זאת נסיעה יחסית ארוכה עם קצפת ואני חוששת שהקצפת תימס. אם יש לך צידנית עם קרח אני מציעה לשים את העוגה בפנים במהלך הנסיעה. אם לא, אולי כדאי להקפיא את העוגה ולהביא אותה קפואה או “חצי קפואה” ובמהלך הנסיעה היא תפשיר.

avatar
דבורי המושלמת!!!!!!! (08:40 3.11.2016)

מה קורה?
אני עוד מעט יוצאת לתיכון לעוד יום של לימודים אז תדעי לך שהמתכון הזה עשה לי טוב כי אני יודעת כבר מה אני יעשה כשאי אחזור.
אפשר לשים בבראוניז גם שוקולד חלבי?
וגם שוקולדציפס?
אני אוהבת כמה שיותר שוקולדי אז עד איזו ככמות זה יתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:48 3.11.2016)

היי דבורי,
אני שמחה שהמתכון עשה לך טוב 🙂
בשוקולד מריר יש חומרים שאין בשוקולד חלב לכן אני ממליצה לשלב, נגיד לשים 100 גרם שוקולד מריר ו100 גרם שוקולד חלב. אגב, אני לא יודעת אם את אוהבת טעם של קפה אבל אם לא אז את יכולה לוותר על נס הקפה.
את יכולה להוסיף גם שוקולד צ’יפס, בסביבות רבע כוס כי גם ככה הבראוניז יהיו עשירים בשוקולד.
יום נפלא!

avatar
רוחי (22:39 16.02.2017)

אין אין על האתר הזה! מעוגות אלופותת..:) הכנתי את הבראוניס בלי הקצפת ובלי הסירופ ויצא דיי יבש… מתחשק לי משו מלמעלה אבל לא קצפת.. כדאי לשים רק את הסירופ? או להכין ציפוי אחר??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:23 17.02.2017)

היי רוחי,
נכון, בלי סירופ וקצפת יוצא קצת יבש. אפשר לשים סירופ ובנוסף לצפות בציפוי שוקולד.
שבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות