שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

מס’ מנות: 10 סיגרים

סוג: פרווה

מצרכים:

5 דפי בצק פילו מופשרים (רצוי לילה לפני במקרר)

1 בצל בינוני קצוץ

1/4 כרוב חתוך לרצועות

1 גזר גדול מגורד גס

1 קישוא בינוני מגורד גס (לא חובה)

1 שן שום קצוצה

תיבול: 1/2 כפית אבקת מרק, 2 כפיות רוטב צילי מתוק, 1 כפית רוטב סויה,  מלח, פלפל

לקישוט: 1 ביצה טרופה, שומשום

אופן הכנה:

-מומלץ לקרוא לפני ההכנה: איך עובדים עם בצק פילו.

-מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית במחבת עד להזהבה. מוסיפים את שאר הירקות, מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב קל כ-5 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מסירים מהאש ומצננים לטמפ’ החדר.

-מחממים תנור ל 190 מעלות.

-פורשים דף פילו שלם על משטח עבודה. מברישים מחצית מהדף במעט שמן (ניתן להשתמש בספריי שמן) ומקפלים לשני חלקים שווים.

-חותכים את המלבן שנוצר לשני חלקים שווים ומברישים במעט שמן.

-מניחים כף גדושה מהמלית במרכז כל חלק (ובצד שבו מתחילים את הקיפול), מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורה של סיגר.

-מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מורחים את החלק העליון במעט שמן ואחר כך בביצה טרופה ומפזרים שומשום לקישוט. אופים 20-25 דקות עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*ניתן להכין כמות כפולה (פשוט להכפיל את הכמויות המצוינות במתכון).

*טיפ: ניתן לחסוך את זמן העבודה ולהשתמש בשקית כרוב וגזר חתוכים מוכנה (ניתן להשיג בכל סופר).

 

בצק פילו ממולא, בצק פילו ממולא בירקות, בצק פילו במילוי ירקות

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
בצק פילו ממולא בשרבצק פילו ממולא בשר
מרק כתום מרק כתום
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
מישהי (13:09 1.02.2024)

קודם כל תודה רבה על האתר המוצלח מלווה אותנו כל הזמן!
אני רוצה להכין כמנה ראשונה לכ30 איש יש עוד סוג, בכמה כדי להכפיל? האם יש רוטב מענין שאפשר להגיש איתו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:46 1.02.2024)

היי:)
מהכמות במתכון יוצאים כ-10 יחידות.
את יכולה להכפיל ב-2 או ב-3.
אפשר להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק ליד.

avatar
שני (07:37 30.01.2024)

אפרת המדהימה והאלופה!
האם אפשר לשחק עם הירקות כמו שרוצים?
נגיד – תפוחי אדמה, בטטה, בצל ופטריות – במקום כל מה שכתבת?
אם כן איך מחשבים את הכמויות?

תודה רבה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:20 30.01.2024)

כן אפשר.
אפשר לשים אחד מכל סוג (פטריות אפשר לשים חצי חבילה) ומקסימום לשפר תיבול לפי הטעם.

avatar
חיה (15:01 4.01.2024)

שלום אפרת!
תודה על האתר המדהים שאני לא נכנסת למטבח בלעדיו…
2 שאלות:
1. האם אפשר להוסיף למילוי תפו”א/בטטה/פטריות (אולי אפילו במקום הכרוב שפחות אוהבים אצלי)?
2. האם יהיה טוב בטיגון- או שכדאי רק באפיה?
תודה רבה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:40 4.01.2024)

היי חיה,
1. כל מה שרשמת מתאים. יש לגרד בפומפיה גסה ולטגן יחד במחבת (את הפטריות מספיק לקצוץ קטן עם סכין).
2. אפשר גם לטגן אבל נראה לי יותר פשוט וקל לאפות:)

avatar
חיה (14:11 5.12.2023)

וואוו אפרת,
עשיתי את הירקות עם בצק עלים -יצא מוששלם
ואחכ עשיתי את זה יחד עם כבד ועם ירקות -יצא טעיים
עם רוטב פטריות יוצא מושלם
אז תודה עלההמתכון והאפשרות לפתח את זה ..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:04 5.12.2023)

נשמע מעולה🙂
תודה שחזרת לשתף

avatar
חיה (16:33 29.11.2023)

אפשרי לעשות זאת מבצק עלים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:57 29.11.2023)

כן אפשר אבל אל תגלגלי לסיגר אלא תחתכי את הבצק לריבועים, שימי מילוי בצד ותסגרי למלבן. חשוב להדק היטב את הקצוות שלא יפתחו באפיה.

avatar
אביגיל (21:43 20.07.2023)

שלום אפרת,
אפשר למלא את הבורקס עם גבינה? [לא מתוקה].
א”כ איזה מתכון?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:17 21.07.2023)

היי
אפשר, כמו במתכון הזה🩷

avatar
אביגיל (08:41 23.07.2023)

בוקר טוב אפרת, איך המלית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:36 23.07.2023)

מה הכוונה? המלית כתובה במתכון שצירפתי לך😊

avatar
אתי (12:06 20.07.2023)

שלום.
אפשר ירק אחר במקום כרוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:43 20.07.2023)

כן, למשל גמבה ופטריות.

avatar
מירי (10:04 22.06.2023)

האם יש לך מתכון לבצק טוב ליצירת בורקסים?
אני רוצה למלא ירקות בבורקס ביתי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:48 22.06.2023)

היי
מצרפת לך מתכון לכיסונים.

avatar
ברוריה (12:56 22.02.2023)

יש לי חבילת בצק פילו חתוך למשולשים ורוצה להכין את המילוי הזה לבצק האם זה מתאים לבצק כזה או שזה לא מתאים?
ושאלה שניה אני רוצה להכין את המתכון הזה לפורים ורציתי להוסיף לזה נבטים עבים ילך? וכן איזה רוטב מתאים להגשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:08 22.02.2023)

היי,
אפשר למלא את המילוי במשולשי פילו. אני אישית לא הייתי מוסיפה למילוי נבטים, אבל את יכולה לנסות.
אפשר להגיש עם רוטב סויה קנוי או רוטב פטריות או טחינה.

avatar
יהודית (18:24 2.11.2022)

היי אפרת!
כמה מנות יוצא מ 5 דפים?
האם אפשר להשאיר אותם פתוחים אן שהמלית תצא החוצא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:26 2.11.2022)

היי,
יוצא 10 סיגרים מ-5 עלי פילו.
לא חושבת שכדאי להשאיר פתוח(:

avatar
אביגיל (02:49 6.10.2022)

היי רציתי לשאול אם יש לי בצק פילו שכבר מוכן לשימוש זאת אומרת שאין צורך להקפיא אותו האם זה מתאים למתכון הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:20 6.10.2022)

היי,
כן, גם מתאים.

avatar
עינב (13:53 21.09.2022)

היי אפרת, האם אפשר בבצק פילאס מגולגל כרולדה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 21.09.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
רותי (10:52 22.05.2022)

הי אפרת
האם צריך להגיש את הסיגרים חמים?
אני פוחדת שחימום יהרוס את הקריספיות
אני מתכננת להכין באותו יום של ההגשה אבל לא ממש בסמוך ז״א שזה יהיה בטפרטורת החדר.
כדאי לחמם או לא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 22.05.2022)

היי,
אין בעיה להגיש בטמפ’ החדר, אך כמובן שהכי טעים לאכול חם.
אם יש לך אפשרות מומלץ לחמם בתנור לכמה דקות.

avatar
מרים (05:56 27.09.2021)

איך לאכסן אחרי ההכנה?
במקרר או במקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:10 27.09.2021)

היי מרים,
אפשר לאחסן במקרר עד 3-4 ימים, אבל הכי טוב להגיש סמוך לזמן ההכנה.
חג שמח!

avatar
מירי (21:59 5.09.2021)

אפשר להכין את מלית הירקות,
ולהקפיא לשבוע- שבועיים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:05 5.09.2021)

היי מירי,
כן, אפשר.

avatar
מירי (22:10 5.09.2021)

תודה על המענה המהיר,
איזה כיף…
הולכת להעמיד סיר לסוכות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:13 5.09.2021)

חג שמח!

avatar
עירית (23:02 4.09.2021)

מה מכל זה ניתן להכין יום מראש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:11 4.09.2021)

היי עירית,
ניתן להכין את מילוי הירקות ולשמור במקרר.

avatar
יעל (09:22 2.09.2021)

היי אפרת,
כמה זמן מחזיק הפילו בירקות קריספי אני רוצה להכין לר”ה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:30 2.09.2021)

היי יעל,
הפילו במיטבו כמה שיותר קרוב לזמן ההכנה. ממליצה להכין אותו לא יותר מיום- יומיים לפני ההגשה.

avatar
הדס (12:45 18.08.2021)

היי אפרת
האם מילוי הירקות יתאים גם לבצק ספידי?
אני לא משתדלת לא להשתמש בבצקים קנויים .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:30 18.08.2021)

היי הדס,
כן, המילוי יתאים.

avatar
שני (14:01 6.07.2021)

הי יעבוד גם עם בצק פילאס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:41 6.07.2021)

כן, אפשרי(:

avatar
חיה (02:20 15.06.2021)

הי, איזה רוטב או מטבל הולך יחד עם המאפה הזה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:17 15.06.2021)

היי,
בעיקרון כל רוטב מתובל שאוהבים הולך. ולדעתי הכי משתלב כאן רוטב צ’ילי מתוק.

avatar
בתיה (09:12 27.12.2020)

תודה על התשובה המהירה:)
כמה סיגרים זה מנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:05 27.12.2020)

זה תלוי בגודל הסיגרים שלך, בעיקרון זה יוצא כ-140 קלוריות ל100 גרם

avatar
בתיה (15:36 27.12.2020)

אין מילים:):)

avatar
בתיה (21:38 26.12.2020)

את יודעת כמה קלוריות יוצא כל סיגר עם המילוי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:44 27.12.2020)

כ-140 קלוריות למנה

avatar
אתי מיכאלי (19:21 17.11.2020)

יצא טעים מאוד. תודה רבה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 17.11.2020)

שמחה לקרוא שנהנת אתי 🙂
ערב נעים♥

avatar
מלי רוזן (21:45 23.06.2021)

הכנתי, יצא מושלם!!!!

בצק פילו ממולא בירקות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:04 23.06.2021)

נראה פשוט מעולה! תודה על השיתוף❤

avatar
עדי (20:17 9.07.2020)

שלום
אוהבת את האתר המעולה, תודה

האם אפשר להוסיף למילוי נבטים?
אם כן, באיזה שלב להוסיף אותם (לבישול או רק לפני האפייה)?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:16 9.07.2020)

כן אפשר להוסיף נבטים לתערובת הירקות כדקה לפני סיום הבישול.

avatar
עדי (22:11 9.07.2020)

תודה אפרת 🙏🏻
את נהדרת!

avatar
חן (16:20 22.05.2020)

אם היום עשיתי (יום שישי) פילו ממולא ונשארו לי דפים בחבילה שבמקרר, אפשרי ביום שני עוד לעבוד איתם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:06 22.05.2020)

כן אבל יש לעטוף אותם היטב שלא יתייבשו.

avatar
יפעת (07:07 7.05.2020)

היי מה אפשר לשים במקום רוטב צילי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:38 7.05.2020)

אפשר לשים כפית סילאן או דבש במקום הצ’ילי המתוק.

avatar
יודית (08:41 1.05.2020)

היי
איך אפשר לעשות את זה עם בצק עלים? (לרדד דק?)
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:16 1.05.2020)

אפשר לחתוך בצק עלים למלבנים, לשים את המילוי ולהדק את הקצוות. משהו כמו במתכון הזה- מקלות בצק עלים במילוי גבינה, רק בגלל שהמילוי שונה כדאי להכין את המלבנים קצת יותר גדולים.

avatar
שולי (21:43 26.12.2019)

שלום אפרת,
אפשר להוסיף לירקות גם פטריות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 26.12.2019)

כן אפשר.

avatar
דבורה רות (05:28 28.11.2019)

הי אפרת,
אני שומרת שבת. ויש לי רק פלטת שבת.
המתכון הזה מתאים?
האם אפשר להכין מראש ולחמם על הפלטה?
ואם כן – איך הכי טוב לחמם – מכוסה או פתוח?
תודה על אתר מהמם 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:00 28.11.2019)

כן אפשר אבל הבצק כבר לא יהיה קריספי.
אפשר לחמן מכוסה כדי שגם המילוי יתחמם ואח”כ פתוח.

avatar
נעמה (11:00 16.08.2019)

הי אפרת. תודה על המתכון המעולה!
שאלה- קניתי כרוב וגזר מוכן בשקית. כמה צריך לשים? (קניתי חבילה של 400 גרם)
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:26 16.08.2019)

היי נעמה,
שימי כ-300 גרם.

avatar
אביבית (17:39 5.04.2019)

היי יצא מאד מאד טעים אבל טיפה יבש, יש איזשהו רוטב שאפשר להכין ולטבול בו את זה שיהיה פחות יבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:48 5.04.2019)

אפשר להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק.

avatar
שלומית (14:18 4.03.2019)

היי אפרת,יש לי שאלה
הבצק פילו היה בהקפאה,הפשרתי את כל החבילה לעשות את המתכון.דרך אגב יצא טעים בטירוף.מה אני עושה עם החבילה של העלי פילו,מקפיאה שוב??
2.יש לך מתכון לבצק פילו עם תפוחים?
תודה רבה ויום טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:14 4.03.2019)

היי שלומית,
כעקרון רשום על האריזה שאין להקפיא שנית כי זה עלול לפגוע במרקם הבצק.
אני מציעה לך להכין משהו נוסף מהבצק.
מצרפת לינק למתכונים עם בצק פילו. יש שם גם שטרודל תפוחים ממש טעים.

avatar
מלכי (09:52 22.02.2019)

בוקר טוב אפרת.
המתכון יתאים עם עלי סיגר?
יתאים להוסיף קוביות חזה עוף?
תודה רבה מאד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 22.02.2019)

היי מלכי,
לגבי עלי סיגר, אני חושבת שכן.
אפשר להוסיף קוביות קטנות של חזה עוף מטוגנות.

avatar
מלכי (13:20 22.02.2019)

תודה אפרת.
בסוף בחרתי במתכון של הטורטיות, אבל עם עלי הסיגר.
יצא יפה מאד.
נועם בשבת…
תודה רבה מאד ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:56 22.02.2019)

שבת שלום יקרה❤️

avatar
טלי (12:38 28.11.2018)

היי אפרת,
איזה רוטב ניתן להוסיף לזה?
תודה

avatar
טלי (12:40 28.11.2018)

ואם אין לי כרוב אז יש תחליף? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:16 28.11.2018)

הכרוב מוסיף אבל אם אין לך אפשר לשים פלפל אדום (גמבה) מגורד בפומפיה גסה. מומלץ להוסיף קישוא נוסף שייתן יותר נפח.
ניתן להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק.

avatar
טלי (20:36 28.11.2018)

קפצתי לקנות כרוב, ויצא מדהים!! טעים ממש!! שמחה שלא ויתרתי על הכרוב.
מתכון מעולה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 28.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
רות (11:53 23.11.2018)

אפשר להכין בתבנית שקעים (קאפקייקס)??

avatar
רות קדוש (11:51 23.11.2018)

אפשר לעשות את זה התבנית קעריות (קאפקייקס)?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 23.11.2018)

כן.

avatar
דניאל (14:03 27.09.2018)

איזה תוספת מתאימה ליד הבורקס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 27.09.2018)

בדר”כ מכינים את זה כמנה ראשונה. אפשר להגיש לצד סלט ירקות או סלט חסה טרי.

avatar
א (07:45 23.09.2018)

היי תודה על המתכונים!
רציתי לשאול לגבי החיתוך והקיפול של הבצק פילו אחרי שקיפלנו את הבצק לשניים וחתכנו את המלבן שנוצר אני פותחת את הקיפול?
כמה סיגרים יוצא מדף אחד?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:54 23.09.2018)

היי,
1. מקפלים את הבצק ל-2.
2. חוצים את המלבן שנוצר (לא פותחים את הקיפול).
3. מניחים מילוי בכל חצי מלבן ומגלגלים.
מכל דף יוצאים 2 סיגרים.
חג שמח 🌺

avatar
אביבה (10:48 9.09.2018)

שלום
ראשית האתר מקסים וממש. עוזר נעזרתי בו מס פעמים.
לגבי הפילו במילוי ירקות. האם ניתן למלא הירקות נוספים כמו בטטה גמבא. תפוח אדמה. וכדומה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 9.09.2018)

הייתי הולכת על גמבה 🙂
שנה טובה 🌺

avatar
מירי (13:34 18.05.2018)

הכנתי
יצא מעולה מעולה
חג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 20.05.2018)

נראה מעולה!
תודה מירי 🙂

avatar
-- (19:31 24.01.2021)

היי
זה מתכון כפול?

avatar
אינה (12:52 18.06.2017)

העם ניתן להכין ואחר כמה שעות לאפות הבצק לא יתפזר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:43 18.06.2017)

היי אינה,
אפשר להכין את מילוי הירקות כמה שעות לפני. את המילוי והגלגול כדאי לעשות סמוך לאפיה כדי שהבצק לא יירטב.

avatar
סמדר (07:52 8.06.2017)

כמה זמן לפני שמגיעים אורחים אני יכולה להכין את הפילו ירקות? האם אפשר יום לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:47 8.06.2017)

היי סמדר,
את תערובת הירקות אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר. באותו יום למלא את דפי הפילו ולאפות.
יום מקסים 🙂

avatar
מורן (16:49 2.03.2017)

היי,האם ניתן לאפות את הירקות גם בבצק עלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:49 2.03.2017)

כן בטח.

avatar
אסתי (18:07 17.01.2017)

שאלה דחופה!!!
בטעות חתכתי את הגזר לרצועות דקות (במקום לגרד) וכבר הכנסתי לסיר. יש תקנה או שלהשתמש בזה למשהו אחר?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 17.01.2017)

היי אסתי,
אין בעיה להשתמש בזה.

avatar
אסתי (18:38 17.01.2017)

אבל הם קצת ארוכים- זה לא יעשה לפילו צורה מוזרה- עם בליטות?
תודה רבה על התגובה!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:14 17.01.2017)

את משכיבה אותם אז לא אמורה להיות בעיה.

avatar
אסתי (19:45 17.01.2017)

השתמשתי בזה ויצא מצוין (מבחינת המראה- עוד לא טעמנו אבל נראה טעים מאד)
תודה על ההכוונה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 17.01.2017)

שמחה שהסתדרת 🙂

avatar
מירי (18:08 31.10.2016)

אין לי נייר אפייה..יש משהו במקום ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:21 31.10.2016)

היי מירי,
את יכולה פשוט לשמן היטב את התבנית ולהניח ישירות עליה.

avatar
שרה (10:54 15.07.2016)

היי,
במידה ואין לי צ’ילי מתוק אפשר להמיר אותו עם משהו אחר או שאפשר לוותר עליו לגמרי?
תודה ושבת שלום.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:00 15.07.2016)

היי שרה,
את יכולה לשים כפית סילאן במקום/דבש במקום.
שבת שלום 🙂

avatar
גולשת (18:22 13.06.2016)

אפשר כרוב סגול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:24 13.06.2016)

כן אפשר.

avatar
מיכל (13:38 5.06.2016)

האם ניתן להכין (כולל אפיה), להקפיא ולהפשיר על פלטה בשבת או שהטעם ייפגם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 5.06.2016)

היי מיכל,
לא ניסיתי להקפיא בצק פילו אפוי כך שאני לא יודעת. אני חושבת שהטעם והמרקם קצת יפגעו אבל אני לא יודעת לומר כמה.

avatar
טל (09:51 25.02.2016)

לא הבנתי אחרי שחותכים לחצי את הבצק פילו חותכים אותם לחתיכות קטנות יותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:00 25.02.2016)

היי טל,
מקפלים דף שלם לשניים ואת המלבן שהתקבל חותכים לשני חצאים שווים. מעבר לזה לא חותכים יותר.
יום נפלא 🙂

avatar
שירי (20:58 20.12.2015)

האם ניתן להכין את הסיגרים מראש ולהקפיא ללא אפיה?
האם יצא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:22 20.12.2015)

היי שירי,
כעקרון רשום על האריזה שלא ניתן להקפיא לאחר ההפשרה כי זה עלול לפגוע במרקם הבצק. אני אישית לא ניסיתי אבל אני יודעת שיש כאלה שמקפיאים והכל בסדר 🙂

avatar
לירז (08:52 18.02.2015)

בוקר טוב!
במה ניתן להחליף את הצ’ילי?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:30 18.02.2015)

היי לירז,
אפשר לוותר על הצ’ילי המתוק והוסיף חצי כפית דבש רק כדי לאזן את הטעמים. אם נראה לך שחסר תיבול אפשר להעלות את הכמויות ל 2 כפיות רוטב סויה ו3/4 כפית דבש. בכל מקרה התערובת לא צריכה להיות רטובה כי אז תרטיב את דפי הפילו.
בהצלחה ויום נפלא 😉

לקריאת כל התגובות