שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

מס’ מנות: 7-8 יחידות

סוג: פרווה

מצרכים:

500 גרם קמח לבן (3.5 כוסות)

שקית שמרים יבשים (11 גרם)

3 כפות סוכר

חצי ביצה טרופה (*לטבעונים/רגישים לביצים – ניתן לוותר על הביצה ולהוסיף 2-4 כפות מים)

כוס מים חמימים (240 מ”ל)

3 כפות שמן זית

כפית מלח

לציפוי: חצי ביצה טרופה, שומשום (*לטבעונים/רגישים לביצים – במקום ביצה טרופה אפשר להבריש בכף שמן+3 כפות מים)




אופן הכנה:

-מערבבים בעזרת כף את הקמח עם השמרים. מוסיפים סוכר ומערבבים.

-מוסיפים חצי ביצה טרופה ומים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להתגבש. מוסיפים שמן ומערבבים. לשים עם הידיים במשך 3-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד, רך, גמיש ומעט דביק (אם הבצק יבש/פירורי- יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה. אם הבצק דביק מידי- יש להוסיף מעט קמח). מוסיפים מלח בצורה אחידה וממשיכים ללוש 3-4 דקות נוספות (כמובן שאפשר ומומלץ להשתמש במיקסר עם וו לישה).

-מניחים את הבצק בקערה, מכסים במגבת ומניחים לו לתפוח כשעה.

-מחלקים את הבצק ל 7-8 כדורים שווים. מכל כדור יוצרים גליל באורך של כ-25 ס”מ או בייגלה (יוצרים חור באמצע כל כדור בצק ומרחיבים את החור לקבלת צורה של בייגלה). מניחים על נייר אפיה במרווחים קלים.

-מכסים במגבת ומתפיחים במשך חצי שעה (לאחר 20 דקות יש להדליק את התנור ל200 מעלות).

-מברישים כל גליל/בייגלה בחצי ביצה טרופה ומפזרים שומשום בנדיבות.

-מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

בייגלה ירושלמי

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
גרגירי חומוס מתובלים
מרק קינואה ועדשים כתומות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אילת (17:58 18.07.2021)

וואי אפרת
תמיד כיף לחפש מתכונים באתר שלך!!
הכל ברור ומסודר
והבייגלים האלו יצאו מושלםםםםםםםםם
תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (18:15 18.07.2021)

נראה מעולה! שמחה ממש שיצא מוצלח ושאת נהנית מהאתר❤

דסי (15:48 11.07.2021)

יש עניין ללוש דווקא עם הידיים?

מתכונים ב-10 דקות (16:37 11.07.2021)

לא, אפשר ואפילו קל יותר במיקסר עם וו לישה.

בתיה (05:09 11.07.2021)

יצאו מושלמים יפים עשיתי עם קמח מלא 70%
אני ממליצה עם קמח מלא להוסיף טיפה יותר מים

מתכונים ב-10 דקות (06:06 11.07.2021)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף❤

הילה (17:50 2.06.2021)

מה המשמעות של טבילה במים?
לוקחים את כל הבייגלה ומכניסים למים..? צריך להיות ממש רטוב? אפשר במקום למרוח במים (נראה לי שלהרים ולטבול יהרוס את הצורה.. לא?)
תודה
מתה על המתכונים שלך!!

מתכונים ב-10 דקות (18:20 2.06.2021)

היי,
התכוונת למתכון אחר? כי במתכון הזה אין צורך לבשל במים…
באופן כללי במתכונים לבייגלה שטובלים במים- יש להניח בזהירות בייגל אחד או שניים בכל פעם בסיר, למשך כ-20 שניות. למרוח במים בלבד ייתן תוצאה שונה:)

נתנאל (15:05 20.05.2021)

הכפלה של המתכון מכפילה פשוט את כל הרכיבים? או שיש הבדלים בשמרים והמלח?

מתכונים ב-10 דקות (15:31 20.05.2021)

אין שינוי, פשוט מכפילים הכל פי 2😊

ליטל (12:36 12.05.2021)

היי אפרת האם מתאים להכין עם קמח שמרים של סוגת ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:03 12.05.2021)

היי ליטל,
לא ניסיתי, אבל אמור לתת את אותה תוצאה😊

ליטל (16:47 12.05.2021)

תודה יקירה ננסה

ליטל (11:17 16.05.2021)

היי אפרת אם אני רוצה להכין קילו וחצי האם אפשר להכין בפעם אחת?

מתכונים ב-10 דקות (12:05 16.05.2021)

היי ליטל,
אפשר. חג שמח😊

רותי (20:05 29.04.2021)

יצא מדהים! טעיםםםם
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:08 29.04.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה רותי😊

רבקי (23:19 22.04.2021)

שלום אפרת, נהנית מאוד מהאתר, האם אפשר להכין מהבצק הזה חלות?
ואם כן, עדיין לאפות בחום 200 מעלות?

מתכונים ב-10 דקות (23:45 22.04.2021)

היי רבקי,
הבצק הזה פחות מתאים לחלות, משום שהמרקם יותר קשה ובלי נפח:)

רבקי (08:57 23.04.2021)

אבל הלחמניות יצאו לי מאוד אווריריות, והייתי רוצה כאלה חלות.
זה לא יצא טוב?
יש לך מתכון לחלות שתמיד יוצאות אוורירי וטוב?

מתכונים ב-10 דקות (09:31 23.04.2021)

זה כן יכול לצאת טוב, רק פחות במרקם של חלה🙂
מצרפת לך מתכון לחלה.
שבת שלום!

רבקי (09:39 23.04.2021)

תודה רבה ושבת שלום.
אני אופה הרבה פעמים,
והשבוע ניסיתי את המתכון הזה, ויצאו לחמניות (בייגלה) מעולות!!! פשוט קנינו…

מתכונים ב-10 דקות (11:04 23.04.2021)

שמחה שאהבתם!😊

חי'ה (16:11 16.03.2021)

היי אפרת, האם יש אפשרות לעשות את הבייגלה מתוק?

מתכונים ב-10 דקות (16:30 16.03.2021)

היי,
לא ניסיתי, אבל יתכן שאפשר להגדיל קצת את כמות הסוכר.

יהודית (20:29 15.03.2021)

אפשר לאפות בטוסטר אובן?

מתכונים ב-10 דקות (21:02 15.03.2021)

היי יהודית,
כן, אפשר🙂

יהודית (21:10 15.03.2021)

תודה ענקית המתכונים שלך מוצלחים וטעימים!!
כיף להכין אותם. האתר משמש אותי רבות. תודה ענקית!!!

מתכונים ב-10 דקות (22:15 15.03.2021)

תודה יקירה!

חני (19:49 15.03.2021)

היי
אפשר להחליף שמן זית בשמן קנולה?

מתכונים ב-10 דקות (20:14 15.03.2021)

היי חני,
אפשר:)

חני (22:15 15.03.2021)

תודה

מרים (01:37 28.02.2021)

אפרת היקרה
הכנו למשלוחי מנות…..
יצאו יפים מאד!
תודה לך על עוד מתכון מוצלח!🌷
פורים שמח!

מתכונים ב-10 דקות (09:27 28.02.2021)

שמחה שאהבתם:)
פורים שמח

אחד שיודע להכין אוכל... (15:09 18.02.2021)

תודה רבה
אני נהנה מאוד מהאתר שלך מ-א-ו-ד-
אפילו שאני אומנם ילד!
עכשיו אני מכין לבר מצווה שלי כפול 10 !
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:22 18.02.2021)

איזה כיף לשמוע! בהצלחה:)

רחל (17:32 17.02.2021)

מתכון פצצה יצא טעיםםםםםם!! הכל חוסל באותו יום! {אחרי שעשיתי את הצורה של הבייגלה טבלתי את זה בקערה עם מים בתוך המים שמתי חצי כפית מלח וחצי כפית סוכר ומיד אחר כך טבלתי בצלחת עם שומשום ומשם לתבנית להתפחה שניה.. לדעתי המים שידרגו מאוד ככה זה יצא קראנצ’י..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 17.02.2021)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

יפעת (23:09 22.07.2021)

היי, האם שטובלחם במים, המים צריכים להיות חמים/רותחים/ מי ברז? ואחר כך האם צריך התפחה שוב?

ליטל (07:32 12.01.2021)

היי אפרת בוקר טוב יש לי מספר שאלות :
1.אם אני מכינה קילו קמח ושמה סילאן במקום סוכר להשים 6 כפות ובכללי מה עדיף במתכון הזה סוכר או סילאן ?
2. אם לאפות בטורבו ?
תודה ויום נעים 🌺

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:01 12.01.2021)

בוקר טוב ליטל 🙂
1. אפשר (קחי בחשבון שזה עשוי לצבוע את הבצק ותצטרכי להפחית מעט מכמות המים). לטעמי עדיף סוכר.
2. לאפות בחום עליון ותחתון (לא טורבו).

ליטל (19:09 12.01.2021)

יצא מעולה 🌺

מתכונים ב-10 דקות (20:49 12.01.2021)

גם נראה מעולה!
תודה ליטל😍🙏

ניו יורק (16:38 14.02.2021)

וואו איזה יופי ממש. ל

נפתלי ליטל (21:56 14.02.2021)

תודה🙏💗

אורית (02:18 10.01.2021)

מעולה!! תודה רבה מקנדה

מתכונים ב-10 דקות (10:09 10.01.2021)

תודה אורית 🙂
שבוע נפלא❤️

חיה (06:04 8.01.2021)

וואו יצא מעולה .
יוצא 8 ביגלה עגולים ויפים,ממליצה להכפיל כמות .
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:12 8.01.2021)

נראה מעולה חיה!!
שמחה שיצא מוצלח 🙂
שבת שלום❤️🌸

אילת ניו יורק (23:46 7.01.2021)

אפרת יקרה דש מניו יורק הקרה
הכנתי הבוקר והכל נחטף תודה על עוד מתכון מנצח
אגב האם אפשר להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (01:57 8.01.2021)

כמובן אילת 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת❤️

שרון (22:06 7.01.2021)

יצא מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (01:47 8.01.2021)

גם נראה מעולה!!
שמחה שיצא מוצלח🙏❤️

שרון (13:56 8.01.2021)

תודה אפרת. אני חדשה בנושא הבצקים :), אשמח להתייעץ: הבצק לא תפח הרבה ויצאה כמות קטנה יחסית. איפה כדאי להתפיח וכיצד הכי מומלץ? כמה זמן מומלץ ללוש את הבצק במיקסר? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:24 8.01.2021)

בימים חמים מספיק לעטוף קערה במגבת ולהניח על השיש את הבצק והוא יתפח
בימים קרים כמו אלו- לוקח לבצק יותר זמן לתפוח וצריך סבלנות, ניתן לזרז בתוך תנור סגור או אפילו מעל מכשיר התמי 4
מומלץ ללוש במיקסר עם וו לישה למשך 3-4 דק’ עד לקבלת בצק אחיד 🙂
שבת שלום🌸

שרון (16:25 8.01.2021)

תודה ושבת שלום 🌻

כרמית (16:00 7.01.2021)

הי אפרת,
אפשר להכין את המתכון מקמח כוסמין 70%.
אם כן האם משתנה משהו במתכון?
וכמה זה בכפות שקית שמרים יבשים?

תודה מראש,
כרמית

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 7.01.2021)

אני חושבת שאפשר.
מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.
זה יוצא כף שמרים יבשים.

ליליה (15:45 7.01.2021)

מה הכמויות אם אני רוצה להכין חצי?

מתכונים ב-10 דקות (16:49 7.01.2021)

היי ליליה,
פשוט תחלקי את הכמויות בחצי.
250 גרם קמח לבן
חצי שקית שמרים יבשים (5.5 גרם)
1 וחצי כפות סוכר
חצי ביצה טרופה (*לטבעונים/רגישים לביצים – ניתן לוותר על הביצה ולהוסיף 2-4 כפות מים)
חצי כוס מים חמימים (120 מ”ל)
1 וחצי כפות שמן זית
חצי כפית מלח

Lilach (14:29 7.01.2021)

אפרת היקרה, המתכון הזה פשוט שלמות!
אני אופה לחמים באופן קבוע והרבה. הבייגלה שלך לקחו מקום של כבוד! אגב, אפיתי עם קמח כוסמין לבן. השילוב של סוכר בכמות גדולה יותר (ביחס לבצקים אחרים שאני עושה) עם שמן הזית והביצה הוא שילוב מנצח גם בטעם וגם במקרם!
בזה הרגע הכל “נטרף” על ידי בני הבית לצד מטבוחה טריה, טחינה …ומרק ירקות עשיר בצד! עשית לנו את היום! תודה מכל הלב על עוד חוויה בלתי נשכחת!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 7.01.2021)

שמחה שיצא טעים!
תודה לילך יקרה ❤️

מתכונים ב-10 דקות (14:41 7.01.2021)

איזה כיף לקרוא לילך! 🙂
שמחה שנהנתם יקירה❤️

נילי (10:28 7.01.2021)

היי אפרת,
יש לי קמח שמרים אני רוצה לשלב גם קמח מלא, האם ניתן?

מתכונים ב-10 דקות (10:31 7.01.2021)

היי נילי ניתן:)
אני חושבת שכדאי לשלב לפחות שליש כמות קמח לבן.

נילי (10:36 7.01.2021)

תודה על התשובה המהירה,
2 כוסות קמח מלא ועוד כוס וחצי קמח שמרים, וזהו מבחינת השמרים?או שצריך להוסיף עוד שמרים יבשים בנוסף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:53 7.01.2021)

תצטרכי להוסיף כ⅔ (שני שליש) כף שטוחה שמרים יבשים.

שרון (09:44 7.01.2021)

הי אפרת, אני נהנית מאוד מהאתר 🙂
האם אפשר להכין מקמח לחם?
ראיתי שרשמת בתגובות לטבול במים אם רוצים קראנצ’י, האם לטבול ממש את כל הבייגלה או רק להבריש עם מים מלמעלה? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 7.01.2021)

היי שרון 🙂
אפשר (ואפילו עדיף) להשתמש בקמח לחם.
זה רלוונטי למתכון הזה- בייגלה.
במתכון הזה זה יוצא פריך בחלק העליון אז אין בעיה.

שרון (11:57 7.01.2021)

תודה רבה!

רחלי (20:57 30.12.2020)

לחמניות מושלמות
נחטף מהתבנית

מתכונים ב-10 דקות (21:15 30.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבתם❤️

אחת שיודעת לאפות..😉 (12:02 30.11.2020)

אין על המתכונים שלך!
ארוחת בוקר מצוינת!

מתכונים ב-10 דקות (12:32 30.11.2020)

נראה מעולה!
תודה רבה יקירה
יום נפלא❤️

מוריה (11:36 29.11.2020)

יש לי קמח שמרים של קילו ואני רוצה להשתמש בכולו.
פשוט להכפיל כמויות לכל המצרכים?

מתכונים ב-10 דקות (12:08 29.11.2020)

נכון מאוד 🙂

רונה (10:12 23.11.2020)

כמה זה 11 גרם שמרים יבשים?

מתכונים ב-10 דקות (10:17 23.11.2020)

כף מלאה של שמרים יבשים.

רונה (11:42 23.11.2020)

תודה רבה!
המתכונים שלך מושלמים כל מתכון שלי זה מכאן!

מתכונים ב-10 דקות (12:09 23.11.2020)

תודה רונה 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת

יהודה (20:26 16.11.2020)

אגב, אבא שלי אלרגי לגלוטן (ואני לשומשום)
ויש פה מלא בשבילו תודה רבה!
פיתות ללא גלוטן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 16.11.2020)

הכל נראה מעולה!
תודה וחודש טוב ומבורך 🙂

יהודה (20:25 16.11.2020)

.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 16.11.2020)

תודה על השיתוף!

יהודה (20:24 16.11.2020)

לא האמנתי שיש מתכון כל כך פשוט לדבר כל כך שווה
יצא מטורףף!!!
הכנתי היום סעודת ראש חודש
והכל מהאתר שלך!
תודה עצומה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:34 16.11.2020)

נראה מעולה!
תודה יהודה 🙂

טל (16:49 12.11.2020)

שלום! המתכון נראה מצויין. שאלה – האם אפשר להתפיח במקרר למשך לילה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:24 12.11.2020)

כן אפשר.

מעין (19:11 7.11.2020)

הי אפרת
אפשר לעשות את המתכון עם קמח מלא?
(זה הקמח היחיד שנשאר בבית…..)

מתכונים ב-10 דקות (10:33 8.11.2020)

היי מעיין,
אני חוששת שעם קמח מלא 100% זה ייצא קצת דחוס. אני חושבת שכדאי לשלב לפחות שליש כמות קמח לבן.
בכל אופן קמח מלא זקוק ליותר מים אז תדאגי להוסיף מים בהדרגה עד שהבצק אחיד

יעל רומנו (10:54 30.10.2020)

בוקר טוב!
הבצק יצא מאוד שומני..
זה בסדר?
תודה
שבת שלום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:10 30.10.2020)

היי יעל,
הבצק לא אמור לצאת שומני בכלל. שמת 3 כפות שמן או יותר?

נעם אלפסי (22:23 29.10.2020)

לאחר התפיחה יצא לי דביק מידי יש מה לעשות עם זה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (01:08 30.10.2020)

דביק בצורה כזאת שלא ניתן לעבוד עם הבצק?
אפילו אם מרטיבים ידיים?

נעם אלפסי (09:57 30.10.2020)

לא, שימנתי את הידיים והצלחתי.
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:08 30.10.2020)

מעולה 🙂

דוד אלפסי (09:49 27.10.2020)

אפשר להכין בגודל של הרבה לחמניות אצבע?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:45 27.10.2020)

כן.

שרית (15:41 23.09.2020)

האם אפשר להשתמש בסילן במקום בסוכר?

ותודה על כל המתכונים המצויינים שלך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:14 24.09.2020)

כן.

נפתלי ליטל (08:18 22.09.2020)

היי אפרת יצא מצויין. רציתי לשאול האם נראה לך שיתאים להכין מהבצק הזה לחמניות המבורגר? או שיש לך מתכון אחר שיכול להתאים ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:11 22.09.2020)

אני חושבת שכן.

טלי (22:52 15.09.2020)

אני אמנם ילדה, אבל מאז שיצא לי להכיר את האתר, אני כל ערב מכינה מתכונים מהאתר ומקבלת רק מחמאות! תודה אפרת!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:10 15.09.2020)

תודה טלי ❤️
שנה טובה ומתוקה!

תמר (19:55 8.09.2020)

וואי ממש קל וטעים!!!!
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:48 8.09.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה תמר

אלישבע (22:48 6.09.2020)

יצא לי פצצה חולה על האתר הזה תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:00 6.09.2020)

תקשיבי זה נראה מושלם ❣️
אלופה!

אלישבע (20:28 6.09.2020)

מזה ביצה טרופה אני םשוט באמע ואני לא יודעת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 6.09.2020)

הכוונה לערבב את הביצה עם מזלג (כמו שעושים כשרוצים להכין חביתה).

אלישבע (19:23 6.09.2020)

מה זה שקית שמרים יבשים ואם אפשר להחליף בשמרים יבשים אז כמה????
ומה ההבדל תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 6.09.2020)

הכוונה לכף מלאה של שמרים יבשים.

אורח (19:32 21.08.2020)

בצק מדהים. חוזרים ומכינים כל פעם מחדש (לנו יוצאים 6.5 בייגלים לטוסט).
נשמר בהקפאה מצויין.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 22.08.2020)

תודה 🙂

הראל (12:29 14.08.2020)

וואו אני הכנתי יצא ממש טעים וטוב תודה על כול המתכונים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:10 14.08.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה הראל

שמחה (17:28 30.07.2020)

אפשר לעשות לא מקמח לבן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:37 30.07.2020)

אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא או קמח מלא רגיל אבל כדאי לשלב עם קצת קמח לבן, שלא ייצא דחוס מידי (2.5 כוסות קמח מלא + כוס קמח לבן).

מיכל (14:49 5.08.2020)

אין על הלחמניות האלו!
תציד מכינה אותם אבל הפעם אנחנו בבידוד וזו פעם שניה שהכנתי השבוע! תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:07 5.08.2020)

נראה מושלם 🙂
תודה מיכל

זוהר (13:06 27.07.2020)

היי ,
אני זוכרת שהיה מתכון לבייגלה ירושלמי שצריך לטבול במים לפני הכניסה לתנור ולפני ששמים ביצה.. מוכר לך ? או שהתבלבלתי עם אתר אחר? הכנתי את המתכון הזה עכשיו והבצק בהתפחה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:40 27.07.2020)

היי זוהר,
אולי התכוונת למתכון הזה- בייגלה?

זוהר (14:58 27.07.2020)

היי , תודה על המענה !
לא, באמת התכוונתי לאתר אחר , שם טובלים את הבצק לאחר שעושים את הצורה במים ואז ישר בשומשום ומכניסים לתנור 250 מעלות ל15 דק..
עשיתי את המתכון שלך , עם הטיפ מאתר אחר של המים
יצא מדהים !!!! תודה !!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 27.07.2020)

מעולה 🙂

חני (11:03 19.07.2020)

היי אפרת,
את יכולה בבקשה לשלוח לי קישור למתכונים לבר מצווה?!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:56 19.07.2020)

היי חני,
מתנצלת אבל אין לי ריכוז של מתכונים לבר מצווה.
את מכינה חלבי/בשרי?

קרן (02:05 12.07.2020)

לא לא ! טעים ברמות שלא הכרתי…… תודה תודה תודה !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 12.07.2020)

שמחה שאהבת 🙂

שני (21:02 9.07.2020)

היי, בעניין השמרים…קודם כל תודה על מתכון מעולה, עכשיו בעניין הכמויות מדובר על שלוש כפות “רזות” של שמרים יבשים על ק”ג קמח. תודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 9.07.2020)

לא נורא.

שני (07:59 10.07.2020)

תודה

שני (15:40 9.07.2020)

היי. שמתי בלי כוונה יותר מידי שמרים , בבקשה, מה המשמעויות ? לזרוק ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:48 9.07.2020)

כמה יותר? זה תלוי

לאה (10:38 8.05.2020)

האם אפשר להוסיף זעתר במקום שומשום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:54 8.05.2020)

נראה מעולה 🙂
כן אפשר.

שמרית (19:25 5.05.2020)

מברכים על זה המוציא?? מישהי יודעת? אם כן איך להפוך למזונות?

זוהר (13:20 7.05.2020)

למה שלא יברכו על זה המוציא?

עדי ארביב (10:22 8.07.2020)

עניין של מתיקות, של כמות שמן… בגדול מאוד- בודקים האם מורגש בטעם. אין מידה מדוייקת. תלוי במתכון ואיך הכל מתקבל בעיסת הבצק. וכמובן תלוי האם הולכים לפי הלכות של אשכנזים או ספרדים. מקווה שלא תצא תקלה על ידי.

לאה (14:26 5.05.2020)

יצא טעים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:10 5.05.2020)

נראה מעולה! 🙂
תודה לאה

רחל (13:25 27.04.2020)

כמה כמות לחמניות זה יוצא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:39 27.04.2020)

7-8 יחידות.

חני (15:58 21.04.2020)

יצא טעים בטרוףףףף

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:12 21.04.2020)

מושלם 😍

הדר (13:16 20.04.2020)

אני רוצה לומר לך שיצא פשוט מושלם!
הזמנו גם את הספרים שלך…
את מהממת!!!
תודה רבה!

הדר (13:21 20.04.2020)

יש לציין שהכפלתי את הכמות ועשיתי צורה של בייגלה שמונה ויצא באמת מושלם!🥨🤩

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 20.04.2020)

שמחה שיצא טעים!
תודה 💖

נגה (11:04 17.04.2020)

תודה רבה, מתכון מעולה!
טבלתי במים במקום הביצה ויצא ממש כמו במאפיה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:20 17.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

ורד (15:11 30.03.2020)

הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא מאוד טעים! (מצרפת תמונה)
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:50 30.03.2020)

מהמם 😍
תודה על השיתוף!

יעל (19:02 23.03.2020)

תודה על המתכון, יצא טעים מאוד….
איך ניתן לעשות את המרקם החיצוני קראנצ\’י כמו במאפייה?

אלה (16:43 14.04.2020)

אם את רוצה אותם קרנצ\’ים, אז לא שמים ביצה מעל, אלא טובלים במים ואז בשומשום ומכניסים לתנור

נעמי (00:14 19.03.2020)

אפרת שלום,
נגמרו לי השמרים מה לדעתך אפשר לשים במקום (אבקת אפיה וכמה)?
והאם זה מתאים גם ללחמניות המתוקות שלך התחליף? ולכל סוג לחם אחר?
תודה רבה נעמי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:14 19.03.2020)

היי נעמי,
אי אפשר להכין את הלחמניות האלה בלי שמרים. אבקת אפיה לא מתאימה במקרה הזה. המרקם ייצא אחר לגמרי.
כנ”ל לגבי הלחמניות המתוקות או כל מאפה עם שמרים.

נעמי (17:28 19.03.2020)

תודה

נ (22:11 9.03.2020)

אני מכינה עכשיו את הבייגל, והבצק (לאחר התפיחה) יצא קשה. ככה זה צריך להיות? יש סיכוי שהבייגלים יצאו בסדר לאחר האפיה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:05 9.03.2020)

הוא לא אמור לצאת קשה. אולי חסרים לו נוזלים? הוא אמור לצאת רך אבל יציב ונוח לעבודה.

נ (22:12 7.03.2020)

היי, הכנתי ויצא מעולה. תודה רבה רבה על כל המתכונים.
1. כמה כפיות שמרים יבשים שמים לק\”ג קמח?
2. כמה זמן ניתן לשמור לאחר ההכנה (בלי להקפיא)?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:21 8.03.2020)

1. 4 כפיות.
2. זה נשמר בחוץ בשקית אטומה כיומיים. אם רוצים לשמור ליותר זמן מומלץ להקפיא.

מזל (15:17 6.02.2020)

קודם כל, תודה על אתר מלא במתכונים נהדרים! עוקבת קבועה שלך 😉
רציתי לשאול אם לדעתך אפשר לשלב בביגלה גבינה צהובה? ואם כן, איך? באיזה שלב? יש לי כמות גבינהבמקרר שאני צריכה לסיים…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 6.02.2020)

היי מזל,
אפשר לעשות צורה של גליל ואז לרדד עם מערוך. לשים גבינה צהובה מגורדת או פרוסות גבינה צהובה חתוכות לרצועות ואז לקפל את הבצק לשניים ושוב ליצור צורה של גליל ואז להתפיח התפחה שניה.

עינת (09:14 5.02.2020)

בוקר טוב
איך שומרים על הביגלה במקפיא בלי שיהפך לקשה למחרת או לכמה ימים?
אני לא משתמשת בביצה ושמה רסק תפוחים במקום השמן אותה כמות

ויוצא מעולה וטעים

השאלה לגבי הטריות או המרקם הרך גם למחרת או לכמה ימים
וגם לגבישאר הבייגלה שבאתר שיצא מוצלח מבחינת טעם ומרקם לאותו יום .
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:02 5.02.2020)

היי עינת,
כשאת מקפיאה ומפשירה זה יוצא קשה?
את מקפיאה רק לאחר שהבייגלה התקרר נכון?
ניסית לחמם בתנור קצת?

רבקה (22:37 19.01.2020)

יצא רך וטעים, הכנתי ביום צום לא נשאר כלום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:52 20.01.2020)

ואו מהמם 😍

שירה (08:21 10.12.2019)

שלום אפרת
דבר ראשון תודה רבה על המתכונים המדהימים שתמיד מצליחים וטעימים!!
שאלה לגבי המתכון הזה אני רוצה להכין כמות גדולה יותר של קילו
איך אפשר להכפיל את הכמות לכמות של קילו קמח
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 10.12.2019)

כמויות לקילו קמח:
2 שקיות שמרים יבשים (22 גרם)
6 כפות סוכר
ביצה
2 כוסות מים חמימים (480 מ”ל)
6 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
לציפוי: ביצה טרופה, שומשום

עינת (20:10 18.11.2019)

היי אפרת

אז לא כדאי להכין מחצי קמח כוסמין לבן וחצי קמח כוסמין מלא?
(מניסיון יוצא בצק לא נוח לעבודה )

אפשרי מקמח כוסמין מלא כולו? (קראתי באחת מתשובתייך שאם הבצק כולו מקמח כוסמין מלא ולא קמח רגיל מלא אפשר רק קמח כוסמין מלא בלי לשלב קמח לבן או קמח כוסמין מלא הבנתי נכון?
תודות .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 18.11.2019)

אפשר להכין מקמח כוסמין לבן וקמח כוסמין מלא אבל את המים כדאי להוסיף בהדרגה ולפי הצורך.
אם הבצק כולו מקמח כוסמין לבן אז אין בעיה. אם זה קמח כוסמין מלא אז כדאי לשלב 2.5 כוסות קמח כוסמין + 1 כוס קמח לבן.

עינת (16:39 13.10.2019)

היי
במידה ומשתמשת בשמרים טריים משקית האם צריך גם להכין באותה דרך שהצעת למישהי לערבב עם סוכר (הכונה לקוביית שמרים ) ולהניח בצד ?

האם אפשר להפחית מהשמן או להמנע בכלל?

בעבר ניסיתי מתכונים עם 70 אחוז קמח כוסמין ושמרים טריים משקית ושמן זית והטעם טעם לוואי יצא מדוע?

תודה וחג שמח .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 14.10.2019)

אם אלה שמרים טריים בגרגירים אז תשתמשי בהם כמו בשמרים יבשים ופשוט תוסיפי אותם ישירות לקמח (יש לשים 25 גרם).
מניחה שאפשר להפחית לכף וחצי שמן זית.
לא אמור להיות לזה טעם לוואי. אולי שמן הזית שהשתמשת בו היה עם טעם חזק? או ששמת יותר מידי שמרים?

ליזה (12:03 4.09.2019)

היי אפרת,
ניתן להשתמש בקובית שמרים טריה?
כמה להשתמש לכמות הזו?
תודה🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 4.09.2019)

כן. אפשר לשים חצי קוביה (25 גרם).
את השמרים יש לפורר בעזרת כף/מזלג עם כף סוכר עד שהעיסה הופכת למרקם משחתי. לאחר מכן להוסיף חצי כוס מים חמימים, לערבב ולהניח בצד. לאחר 10-15 דקות התערובת אמורה לתסוס ואמור להווצר מן קצף עדין (אם אין קצף- השמרים לא תקינים ואין להשתמש בהם).
את תערובת השמרים שתססה יש לערבב עם 3.5 כוסות קמח ו-2 כפות סוכר (כף סוכר אחת כבר השתמשת לערבוב עם השמרים). מוסיפים ביצה, חצי כוס מים חמימים וממשיכים כרגיל לפי המתכון.

ליזה (16:29 4.09.2019)

תודה רבה
על הקוביה רשום 25 קניתי כזה מארז כפול שעל כל 1 רשום 25 אז לשים קוביה או חצי קוביה.
ועוד שאלה זה יכול להיות טוב עם קמח כוסמין גם?
מאז שגיליתי את האתר שלך אני לא מפסיקה לאפות הכל תמיד טעים ומוצלח🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 4.09.2019)

אם קוביה = 25 ג’ אז שימי קוביה.
אם זה קמח כוסמין לבן אין בעיה.
אם זה קמח כוסמין מלא אז כדאי לשים 2.5 כוסות קמח כוסמין + 1 כוס קמח רגיל.
מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.

אירנה גרוס (22:29 3.09.2019)

שלום. האם אפשר להכין את הבצק מראש? ואם כן- איך את ממליצה לאחסן.
אני רוצה שיהיה לי מוכן ולהכניס לתנור כל פעם שצריך.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:54 4.09.2019)

אפשר להכין את הבצק, להתפיח אותו התפחה ראשונה ולעצב צורה. לאחר מכן ניתן להקפיא (יש לכסות היטב).
לפני האפיה יש להוציא להפשרה בחוץ ולהתפיח התפחה שנייה.
לאחר מכן אפשר לאפות.
אפשר גם להקפיא את זה אפוי. זה נשמר עד 3 שבועות עטוף היטב.

ליזה (16:39 24.08.2019)

היי,אפרת.
תודה כמה כוסות שוות 600 גרם?
המון תודה🤗

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 24.08.2019)

4 ורבע כוסות.
*מדובר בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

ליזה (15:44 23.08.2019)

היי אפרת,
תודה על המתכונים.
כמה זה 11 גרם?
אשמח עם תוכלי לעזור לי בהמרה של 600 גרם קמח לכוסות.
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 23.08.2019)

11 גרם = כף מלאה שמרים יבשים.

600 גרם קמח לבן
כף גדושה שמרים (13 גרם)
3.5 כפות סוכר
חצי ביצה טרופה
כוס מים חמימים + 5 כפות מים (290 מ”ל)
4 כפות שמן זית
כפית מלאה מלח

שבת שלום 🙂

לורה (01:07 15.08.2019)

היי אפרת,

כמה זמן אפשר לשמוע אותן במקפיא? ואיך אפשר לשמור אותן? האם יש שקיות מיוחדות או כלי אחר מתאים?

תודה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:27 15.08.2019)

אפשר להשתמש בשקיות הקפאה או לעטוף בשקית כפולה ולסגור היטב.
ההמלצה להקפיא עד 3 שבועות. יכול להישמר גם יותר אבל אח”כ כבר הטעם מתחיל להיפגע.

לילך בלייברג (20:08 8.08.2019)

אפרת, תודה רבה רבה על מתכונים מאלפים.
הבייגלים יצאו מעולים. אני מבשלת המון מהמתכונים שלך ותמיד התוצאות משובחות ביותר.
את משמחת אותי ואת כל משפחתי, אשרייך!
לילך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 8.08.2019)

שמחה לשמוע ❤️
תודה לילך

צביה (21:13 20.07.2019)

ניסיתי הרבה מתכונים והם לא יצאו משהו.
אבל כשהכנתי את הבייגל יצא טעים ממש.
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 20.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך

שירה (21:07 24.06.2019)

הוספתי בטעות יותר ביצים.. אחרי זה תיקנתי את זה עם קמח, זה יפגע בטעם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:07 25.06.2019)

ראיתי רק עכשיו.. איך יצא? 🙂

הדס (09:19 23.06.2019)

כמה כפיות שמרים זה 11 גרם?
יש לי את השקית הגדולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:21 23.06.2019)

זה יוצא 2 כפיות או כף מלאה.

נפי (16:02 11.06.2019)

אפשר לעשות הכל במיקסר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 11.06.2019)

כן, במיקסר עם וו לישה.

ברק ש. (20:20 9.06.2019)

מתכון שלישי של שמרים שאני מנסה מהמתכונים שלך, והכל יוצא מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 9.06.2019)

נראה מעולה!!
תודה ברק

דקלה (18:28 3.06.2019)

היי,
האם צריך שהתנור יהיה על טורבו?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 3.06.2019)

לא. תוכנית רגילה של קו עליון וקו תחתון.

אפרת (22:12 27.04.2019)

ערב טוב,
הכנתי היום, יצא פשוט מעולה!
תודה על מתכון קל ופשוט 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 27.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

דינה בן עמי (17:18 23.04.2019)

כרגע מכניסה לתנור מקמח כרגיל! הוספתי עוד קצת מים כדי שלא יהיה יבש ודחוס…יצא בצק מעולה. תכף נראה מה יצא..
יצא מושלם!!! טעים ברמות ונראה ממש כמו המקור! חבל שלא הכנתי כמות כפולה. 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 23.04.2019)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

עינת (11:05 17.03.2019)

בוקר טוב אפרת

מחר אכין את המתכון הזה

השאלה אם לא אשתמש בשומשום האם זה ישפיע על המרקם יצא פחות רך?

ודבר להכין רק לשניים האם להכין אותו דבר רק העל בחצי כמות (מים קמח וכדומה ) ?

תודה לך וחג שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 17.03.2019)

השומשום לא משפיע על המרקם, רק מוסיף לטעם.
וכן, אפשר להכין מחצית מכל הכמויות.
פורים שמח 🙂

יערה (15:32 17.02.2019)

האם אפשר להשתמש בקמח שמרים ? האם באותה כמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 17.02.2019)

כן אותה כמות.

מורן (15:51 18.01.2019)

היי, מעוניינת להכין לאימי שנמנעת מסוכר. את מאמינה שיש אפשרות ? ואם לא, אז מתכון למאפה אחר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 18.01.2019)

תכיני בלי הסוכר.

נופר (12:21 5.01.2019)

מה זה חצי ביצה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:36 5.01.2019)

תטרפי ביצה בקערית ותשתמשי רק במחצית מהבלילה.

אמיר (18:15 5.01.2019)

טורפים ביצה ומוזגים חצי מהנוזל.

שרון (11:06 5.01.2019)

אם רוצה להכפיל כמות אז שמה 4 כפות שמרים יבשים?

ויש לי קמח של שטיבל “קמח לחלה” – עדיף להשתמש בלבן רגיל או שזה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 5.01.2019)

כן.
קמח לחלה מצוין.

מיטל (13:50 3.01.2019)

היי אפרת, יש לי חבילה גדולה של שמרים ולא שקית קטנה, כמה כפיות/כפות לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 3.01.2019)

כף מלאה או 2 כפיות.

חנה מאיר (12:45 3.01.2019)

הי
כשמשתמשים בקמח אוסם זה אותם כמויות כמו בקמח לבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:34 3.01.2019)

אלה אותן כמויות אבל מה רשום עליו?
אם זה קמח שמרים אז יש לוותר על השמרים.

חדי (12:23 3.01.2019)

מי ניסתה עם קמח כרגיל ללא גלוטן??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 23.04.2019)

מעולה 🙂

מיכל (11:00 29.12.2018)

הי אפרת, הכנתי מקמח כוסמין ויצא מעולה.
איך כדאי לאחסן את הבייגלה כדי לשמור על הטריות לכמה ימים? במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:05 29.12.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
כדאי להקפיא.

עינת (15:43 19.12.2018)

היי אפרת
מה אפשר במקום הסוכר האם סוכר חום הולך
והאם חייב שמן
ולסיום האם מספיק להשתמש ב9 גרם שמרים יבשים יש לי בקופסא אחת במקום 11 גרם
תודות לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:56 19.12.2018)

אפשר לשים סוכר חום.
כדאי לשים עם שמן אבל אפשר גם להכין בלי.
לגבי השמרים, תשתמשי במה שיש לך.

עינת (09:05 17.12.2018)

בוקר טוב אפרת

מה ניתן לשים במקום סוכר? אולי מייפל מה עוד אפשרי וכמה?

תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 17.12.2018)

הסוכר טוב לפעולת השמרים לכן כדאי להוסיף לפחות כפית.
אפשר להמתיק במייפל טבעי או דבש ולשים 2 כפות או 3 כפות אם את רוצה שזה יהיה מתקתק יותר.

ריקי (08:59 11.12.2018)

שלום.האם אפשר להוסיף שוקולד ציפס לפני ההכנסה לתנור? תודה והמשך יום מקסים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:35 11.12.2018)

כן אבל כדאי לערבב אותם עם הבצק.
יום מקסים 🙂

תהיל (10:24 9.12.2018)

שלום, רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של אסם לפיצה ופוקאצ’ות במרום קמח לבן ושמרים.?
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 9.12.2018)

כן אפשר.

מיכל (16:40 18.11.2018)

הי אפרת, זה ייצא טוב עם קמח כוסמין? האם לשנות משהו בכמויות? תודה רבה! חייבת לציין שהאפשרןת לכתוב תגובות ולשאול שאלות, מאוד מועילה! מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 18.11.2018)

כן אפשר. מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת אני ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.

ענת (14:11 18.10.2018)

הי,כמה כפות זה 11 גרם שמרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:54 18.10.2018)

כף מלאה.

איילת (21:59 2.10.2018)

יצא מאלףףף….. שתיזכי להכין למלך המשיח👑

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 3.10.2018)

תודה איילת 🙂

צופיה (12:36 16.08.2018)

יצא מדההיםםם!!!!!!!!!!!
הכנתי בשבוע שעבר כמות די גדולה ונגמר בשנייה!
אגב, הגשתי עם גבינות מתובלות – כל החבר’ה נהנו ושיבחו את המתכון ולכן פה זו הזדמנות מצויינת להוקיר לך תודה, אפרת המקסימה!
יום מקסים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 16.08.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂

דבורה (17:31 31.07.2018)

היי
אפשר לשים דבש במקום סוכר פשוט נגמר הסוכר…
ואם עם מתי לשים אותו?
תודה. האתר מושלם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:36 31.07.2018)

כן, אפשר לשים 3 כפות דבש לאחר שמוסיפים את השמן.

ניר (00:27 29.07.2018)

תודה מעומק הלב.
יצא אליפות כל כך מדוייק!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 29.07.2018)

תודה ניר, שמחה לשמוע 🙂

ש.ק (08:22 10.07.2018)

תודה רבה על המתכון!
אפשר לקבל את המתכון לפי קילו קמח?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 10.07.2018)

היי,
קילו קמח לבן
2 שקיות שמרים יבשים (22 גרם)
6 כפות סוכר
ביצה
2 כוסות מים חמימים (480 מ”ל)
6 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
לציפוי: ביצה טרופה, שומשום
יום מקסים 🌷

Shir.C (20:42 1.07.2018)

כל כך נראה טוב!!!
איך מומלץ לשמור אותם?להקפיא? זה מתאים גם לצורות אחרות?לחמניות?
אפשר להכין קילו מזה? זמן ההתפחה יתארך?
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:01 1.07.2018)

היי שיר,
אפשר להכין צורות אחרות, גם לחמניות.
זה נשמר בחוץ בשקית אטומה כיומיים. אם רוצים לשמור ליותר זמן מומלץ להקפיא.
אפשר להכפיל כמויות. זמן ההתפחה לא משתנה.

Shir.C (03:35 4.07.2018)

הכנתי ובמקום סוכר שמתי סילאן והתוצאה ברוך השם הייתה מעולה! יצא מ ד ה י ם !
כולם נדלקו ואני פשוט מרוצה!
תודה רבה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 4.07.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שיר ויום מקסים 🌷

סימה (12:30 25.06.2018)

היי אפרת,
אם אני רוצה להכין במתכון הזה באגט/לחמנית אצבע ארוכה כמו בתמונה
איך עושים את הצורה הזאת הכוונה יהיה צורך בלרדד את הבצק לעלה לקפל ולגלגל או רק לשחק עם הבצק
עד לקבלת הצורה הרצויה?
תודה סימה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 25.06.2018)

היי סימה,
אין צורך לרדד את הבצק. מספיק לקחת ממנו חתיכה ולעצב צורה שרוצים.

רנה (20:23 13.06.2018)

הי יצא מצוין!!! תודה רבה על האתר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 13.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

michal (14:41 21.05.2018)

היי אני משתמשת בשמרים יבשים האם את יכולה לציין כמה כפיות זה 11 גר שמרים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 21.05.2018)

11 גרם שמרים יבשים = 1 כף.

בת שבע (19:47 17.05.2018)

יצא מושלם!!למה מצאתי את האתר הזה רק עכשיו!הבייגלה יצא מושלם.היה אמור להיות לחג אבל נגמר היום:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 20.05.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

לינוי (15:21 12.04.2018)

תודה על המתכון.
אפשר לוותר על הסוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:53 12.04.2018)

כדאי לשים לפחות כף סוכר אחת. זה גם מאזן את הטעם וגם מסייע לפעולת השמרים.

אדל ליבא (12:50 5.03.2018)

שלום אפרת. המתכונים שלך הם מעולים ממש ועוזרים לי (בתור עצלנית מטבח אבל אוהבת לאכול ולהגיד שהכנתי…)😉 אני מחפשת מתכון ללחמניות או פיתות או בגטים עם חמאה. יש כזה דבר? תודה רבה על הכל! תבורכי מפי עליון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 5.03.2018)

היי אדל,
קודם כל תודה, אני שמחה לשמוע 🙂
יש מתכון ללחמניות טעימות ופיתות שאפשר להמיר בהן את השמן לחמאה. זאת הכוונה?
לחמניות מתוקות
פיתות בתנור
מתכון לחלה (אפשר להכין מהבצק לחמניות)
בכל אחד מהמתכונים שצירפתי אפשר לשים 50 גרם חמאה מומסת במקום השמן.

אדל ליבא (13:43 5.03.2018)

תודה רבה! כן זה בערך הכוונה. אני רוצה שיהיה לזה טעם של חמאה קצת… ובביגלה, גם אפשר? זה נראה שיוצא הרבה מכמות קטנה והם נראות טעימות ודורשות אכילה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 5.03.2018)

כן בטח. בבייגלה מספיק לשים 30 גרם חמאה מומסת ואחרי שהבייגלה יוצאים מהתנור (בעודם חמים) אפשר למרוח מעל חמאה מומסת.

מיכל (19:03 18.02.2018)

יצא מדהים, ריח משגע, הילדים טורפים ואני בדרך…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:17 18.02.2018)

נראה מעולה!
שמחה שנהניתם 🙂

ענת (19:10 14.02.2018)

שלום אפרת
אני רוצה להכין בכמות של הפרשת חלה, כלומר בערך 2.5 קילו. אם אכפיל הכל בחמש זה יצא טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 14.02.2018)

כן. אני רק ממליצה לרשום קודם על דף את הכמויות למניעת בלבול.
בגלל שזאת כמות גדולה חשוב ללוש את הבצק כמה שיותר. ככל שתלושי את הבצק יותר כך התוצאה תצא יותר מוצלחת.

לואיזה (12:09 23.01.2018)

היי אפרת, הכוונה בשקית שמרים יבשים זה לכף מלאה שמרים? תודה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 23.01.2018)

כן 🙂

שם *ציפי (19:58 13.01.2018)

הכנתי כבר פעמיים. אני מפזרת גם מלח גס, קצח וזעתר. מתכון מוצלח ביותר!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 13.01.2018)

מעולה 🙂
תודה ציפי ושבוע טוב!

טוהר (23:51 7.01.2018)

וואו יצא מדהים! איזה כיף הכל חוסל 🙂
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:20 8.01.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.

מימי (10:39 7.01.2018)

היי,
תודה על המתכונים. הם מעולים!!
אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח מלא 80 אחוז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 7.01.2018)

אני חושבת שכן אבל בתור התחלה הייתי משלבת ושמה 2.5 כוסות קמח מלא וכוס קמח לבן. אם יוצא מוצלח, פעם הבאה אפשר להגדיל את כמות הקמח המלא.
שבוע נפלא 🙂

נתנאל (08:02 11.09.2019)

איך יצא לך עם קמח 80%? ועירבבת עם קמח לבן?

ליז (16:00 27.12.2017)

תודה על המתכון, יצא מאוד טעים👍

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:41 27.12.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

מלאכי (12:11 26.12.2017)

עוד לא ניסיתי (בהחלט מחכה להזדמנות) אבל נראה לי שלפזר מעל השומשום קצת מלח גס יכול לשדרג ממש!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 26.12.2017)

מסכימה איתך 🙂

מלכה (09:26 25.12.2017)

יוצא מן הכלל!
הכנתי עםם קמח כוסמין ויצא קריספי וטעים!

בכלל אני נהנית מה”עשר דקות” האלה, גם כשזה לוקח יותר זמן 😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:52 25.12.2017)

תודה מלכה 🙂
יום נעים!

אוהבת להכין בצקי שמרים (14:16 22.12.2017)

מתכון מצוין. ערבבתי חצי קמח מלא וחצי לבן. הבצק נוח מאוד לעבודה. מוצלח מאוד.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 22.12.2017)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה על העדכון.

רעות (13:14 19.12.2017)

היי הכנתי היום את הביגלה הירושלמי,לחם מקמח מלא ושקשוקה. הכל יצא מושלם . תודה לך 💟

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 19.12.2017)

תודה רעות, כיף לשמוע 🙂

דני (11:31 15.12.2017)

יצא פצצה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 15.12.2017)

תודה דני 🙂

בתיה (13:59 12.12.2017)

נראה לך שיצא מוצלח גם עם קמח מלא (100%) ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 12.12.2017)

היי בתיה,
אני חוששת שעם קמח מלא 100% זה ייצא קצת דחוס. אני חושבת שכדאי לשלב לפחות שליש כמות קמח לבן.

דסי (09:37 12.12.2017)

שלום
הכנתי את אותו המתכון רק עם קמח כוסמין ויצא מהמם…
למי שלא יכול לאכול קמח לבן…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:47 12.12.2017)

תודה דסי 🙂
חנוכה שמח 💛

חני (12:36 7.12.2017)

איך מחלקים את הביצה לחצי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:42 7.12.2017)

היי חני,
שוברים את הביצה לקערית או כוס וטורפים עם מזלג. משתמשים רק במחצית מהבלילה ומחצית שניה שומרים לציפוי.

רעות (10:46 7.12.2017)

היי ..מה מספר הכפות של שמרים היבשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 7.12.2017)

כף מלאה שמרים = 11 גרם.

ענבל (10:39 7.12.2017)

נראה מעולהההה
אנסה בקרוב ואעדכן איך יצא.
בזכותך התחלתי לאפות חלות מדהימות!
תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 7.12.2017)

תודה ענבל, כיף לשמוע 🙂

ענתי (08:42 7.12.2017)

וואוו נראה מעולההה. ושאלה שלא קקשורה למתכון: היכן רצוי לאחסן את השמרים? עד עכשיו אחסנתי במקרר בצנצנת זכוכית.רואה שיש כאלה רושמות שצריך בארן ולא במקרר כי השמרים סופגים לחות במקרר.אשמח לדעתךץתודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:04 7.12.2017)

היי ענתי,
שמרים יבשים רצוי לאחסן במקום קריר ומוצל (בתוך מגירה או ארון במטבח) אבל לא במקרר.

ענתי (08:38 10.12.2017)

תודה רבה. ושבוע מבורך

י (10:33 15.09.2020)

ואחרי הפתיחה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 15.09.2020)

גם אחרי הפתיחה. כמובן שיש לסגור היטב.

עדי (08:29 7.12.2017)

היי, נראה לי שאנסה לארוחת בוקר!
האם אפשר להכין את הצק נגיד בערב ולשמור במקרר ורק בבוקר לאפות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 7.12.2017)

היי עדי,
אפשר להכין את הבצק יום לפני, לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר עד יום למחרת. ואז למחרת יישאר רק להכין צורה, להתפיח חצי שעה ולאפות.

נחמי (08:05 7.12.2017)

יש סיכוי להפוך אותם ללא גלוטן???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 7.12.2017)

היי נחמי,
יכול להיות שאפשר להשתמש בתערובת קמח ללחם ללא גלוטן (כמו “כרגיל” וכו’).

מלכה (16:20 6.12.2017)

פשוט מעולה. אציין שנגשתי לזה קצת סקפטית אבל נצמדתי להוראות ויצא מעולה!
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:33 6.12.2017)

תודה מלכה, שמחה שיצא מוצלח 🙂

אודליה (16:34 4.12.2017)

וואו! נראה מדהים!! אפשר למלא אותם כמו סנדוויצ’ים? אפשר לשלב גם קמח מלא? תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 4.12.2017)

היי אודליה,
כן, אפשר לחתוך אותם באמצע ולמלא.
אפשר לשלב גם קמח מלא אבל אני ממליצה עד חצי מהכמות.
ערב נעים 🙂

אודליה (20:14 6.12.2017)

בסוף השתמשתי רק בקמח לבן ויצאו מעולים!! תודה רבה!! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 6.12.2017)

נראה מעולה!!
תודה אודליה.

הודיה (12:42 4.12.2017)

ניראה מגרה בטרוף אפשר להכין אותם מקמח כוסמין ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:58 4.12.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן. בתור התחלה הייתי שמה 2.5 כוסות קמח כוסמין + 1 כוס קמח רגיל.
מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.
בהצלחה 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.