זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

מס’ מנות: 7-8 יחידות

סוג: פרווה

מצרכים:

500 גרם קמח לבן (3.5 כוסות)

שקית שמרים יבשים (11 גרם)

3 כפות סוכר

חצי ביצה טרופה (*לטבעונים/רגישים לביצים – ניתן לוותר על הביצה ולהוסיף 2-4 כפות מים)

כוס מים חמימים (240 מ”ל)

3 כפות שמן זית

כפית מלח

לציפוי: חצי ביצה טרופה, שומשום (*לטבעונים/רגישים לביצים – במקום ביצה טרופה אפשר להבריש בכף שמן+3 כפות מים)




אופן הכנה:

-מערבבים בעזרת כף את הקמח עם השמרים. מוסיפים סוכר ומערבבים.

-מוסיפים חצי ביצה טרופה ומים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להתגבש. מוסיפים שמן ומערבבים. לשים עם הידיים במשך 3-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד, רך, גמיש ומעט דביק (אם הבצק יבש/פירורי- יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה. אם הבצק דביק מידי- יש להוסיף מעט קמח). מוסיפים מלח בצורה אחידה וממשיכים ללוש 3-4 דקות נוספות (כמובן שאפשר ומומלץ להשתמש במיקסר עם וו לישה).

-מניחים את הבצק בקערה, מכסים במגבת ומניחים לו לתפוח כשעה.

-מחלקים את הבצק ל 7-8 כדורים שווים. מכל כדור יוצרים גליל באורך של כ-25 ס”מ או בייגלה (יוצרים חור באמצע כל כדור בצק ומרחיבים את החור לקבלת צורה של בייגלה). מניחים על נייר אפיה במרווחים קלים.

-מכסים במגבת ומתפיחים במשך חצי שעה (לאחר 20 דקות יש להדליק את התנור ל200 מעלות).

-מברישים כל גליל/בייגלה בחצי ביצה טרופה ומפזרים שומשום בנדיבות.

-מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

בייגלה ירושלמי

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
גרגירי חומוס מתובליםגרגירי חומוס מתובלים
מרק קינואה ועדשים כתומות מרק קינואה ועדשים כתומות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
ליטל (13:51 29.10.2021)

היי אפרת תזכירי לי בבקשה על כמה מעלות לאפות ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:08 29.10.2021)

היי ליטל,
כפי שכתוב במתכון- 200 מעלות.
שבת שלום(:

avatar
חגית (23:02 2.10.2021)

הכנתי עכשיו יצא פצצה!!!

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:13 2.10.2021)

וואו נראה מעולה! שמחה מאד שיצא מוצלח😊

avatar
חסוייי (17:16 8.11.2021)

נראה שווהה.. גם אני מנסההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 8.11.2021)

שמחה שאהבת את המתכון(:

avatar
אילת (17:58 18.07.2021)

וואי אפרת
תמיד כיף לחפש מתכונים באתר שלך!!
הכל ברור ומסודר
והבייגלים האלו יצאו מושלםםםםםםםםם
תודה רבה רבה

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:15 18.07.2021)

נראה מעולה! שמחה ממש שיצא מוצלח ושאת נהנית מהאתר❤

avatar
דסי (15:48 11.07.2021)

יש עניין ללוש דווקא עם הידיים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:37 11.07.2021)

לא, אפשר ואפילו קל יותר במיקסר עם וו לישה.

avatar
בתיה (05:09 11.07.2021)

יצאו מושלמים יפים עשיתי עם קמח מלא 70%
אני ממליצה עם קמח מלא להוסיף טיפה יותר מים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:06 11.07.2021)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף❤

avatar
הילה (17:50 2.06.2021)

מה המשמעות של טבילה במים?
לוקחים את כל הבייגלה ומכניסים למים..? צריך להיות ממש רטוב? אפשר במקום למרוח במים (נראה לי שלהרים ולטבול יהרוס את הצורה.. לא?)
תודה
מתה על המתכונים שלך!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 2.06.2021)

היי,
התכוונת למתכון אחר? כי במתכון הזה אין צורך לבשל במים…
באופן כללי במתכונים לבייגלה שטובלים במים- יש להניח בזהירות בייגל אחד או שניים בכל פעם בסיר, למשך כ-20 שניות. למרוח במים בלבד ייתן תוצאה שונה:)

avatar
נתנאל (15:05 20.05.2021)

הכפלה של המתכון מכפילה פשוט את כל הרכיבים? או שיש הבדלים בשמרים והמלח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 20.05.2021)

אין שינוי, פשוט מכפילים הכל פי 2😊

avatar
ליטל (12:36 12.05.2021)

היי אפרת האם מתאים להכין עם קמח שמרים של סוגת ?
תודה

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:03 12.05.2021)

היי ליטל,
לא ניסיתי, אבל אמור לתת את אותה תוצאה😊

avatar
ליטל (16:47 12.05.2021)

תודה יקירה ננסה

avatar
ליטל (11:17 16.05.2021)

היי אפרת אם אני רוצה להכין קילו וחצי האם אפשר להכין בפעם אחת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:05 16.05.2021)

היי ליטל,
אפשר. חג שמח😊

avatar
רותי (20:05 29.04.2021)

יצא מדהים! טעיםםםם
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:08 29.04.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה רותי😊

avatar
רבקי (23:19 22.04.2021)

שלום אפרת, נהנית מאוד מהאתר, האם אפשר להכין מהבצק הזה חלות?
ואם כן, עדיין לאפות בחום 200 מעלות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:45 22.04.2021)

היי רבקי,
הבצק הזה פחות מתאים לחלות, משום שהמרקם יותר קשה ובלי נפח:)

avatar
רבקי (08:57 23.04.2021)

אבל הלחמניות יצאו לי מאוד אווריריות, והייתי רוצה כאלה חלות.
זה לא יצא טוב?
יש לך מתכון לחלות שתמיד יוצאות אוורירי וטוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:31 23.04.2021)

זה כן יכול לצאת טוב, רק פחות במרקם של חלה🙂
מצרפת לך מתכון לחלה.
שבת שלום!

avatar
רבקי (09:39 23.04.2021)

תודה רבה ושבת שלום.
אני אופה הרבה פעמים,
והשבוע ניסיתי את המתכון הזה, ויצאו לחמניות (בייגלה) מעולות!!! פשוט קנינו…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 23.04.2021)

שמחה שאהבתם!😊

avatar
חי'ה (16:11 16.03.2021)

היי אפרת, האם יש אפשרות לעשות את הבייגלה מתוק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 16.03.2021)

היי,
לא ניסיתי, אבל יתכן שאפשר להגדיל קצת את כמות הסוכר.

avatar
יהודית (20:29 15.03.2021)

אפשר לאפות בטוסטר אובן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:02 15.03.2021)

היי יהודית,
כן, אפשר🙂

avatar
יהודית (21:10 15.03.2021)

תודה ענקית המתכונים שלך מוצלחים וטעימים!!
כיף להכין אותם. האתר משמש אותי רבות. תודה ענקית!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:15 15.03.2021)

תודה יקירה!

avatar
חני (19:49 15.03.2021)

היי
אפשר להחליף שמן זית בשמן קנולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:14 15.03.2021)

היי חני,
אפשר:)

avatar
חני (22:15 15.03.2021)

תודה

avatar
מרים (01:37 28.02.2021)

אפרת היקרה
הכנו למשלוחי מנות…..
יצאו יפים מאד!
תודה לך על עוד מתכון מוצלח!🌷
פורים שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:27 28.02.2021)

שמחה שאהבתם:)
פורים שמח

avatar
אחד שיודע להכין אוכל... (15:09 18.02.2021)

תודה רבה
אני נהנה מאוד מהאתר שלך מ-א-ו-ד-
אפילו שאני אומנם ילד!
עכשיו אני מכין לבר מצווה שלי כפול 10 !
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:22 18.02.2021)

איזה כיף לשמוע! בהצלחה:)

avatar
רחל (17:32 17.02.2021)

מתכון פצצה יצא טעיםםםםםם!! הכל חוסל באותו יום! {אחרי שעשיתי את הצורה של הבייגלה טבלתי את זה בקערה עם מים בתוך המים שמתי חצי כפית מלח וחצי כפית סוכר ומיד אחר כך טבלתי בצלחת עם שומשום ומשם לתבנית להתפחה שניה.. לדעתי המים שידרגו מאוד ככה זה יצא קראנצ’י..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 17.02.2021)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
יפעת (23:09 22.07.2021)

היי, האם שטובלחם במים, המים צריכים להיות חמים/רותחים/ מי ברז? ואחר כך האם צריך התפחה שוב?

avatar
ליטל (07:32 12.01.2021)

היי אפרת בוקר טוב יש לי מספר שאלות :
1.אם אני מכינה קילו קמח ושמה סילאן במקום סוכר להשים 6 כפות ובכללי מה עדיף במתכון הזה סוכר או סילאן ?
2. אם לאפות בטורבו ?
תודה ויום נעים 🌺

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:01 12.01.2021)

בוקר טוב ליטל 🙂
1. אפשר (קחי בחשבון שזה עשוי לצבוע את הבצק ותצטרכי להפחית מעט מכמות המים). לטעמי עדיף סוכר.
2. לאפות בחום עליון ותחתון (לא טורבו).

avatar
ליטל (19:09 12.01.2021)

יצא מעולה 🌺

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:49 12.01.2021)

גם נראה מעולה!
תודה ליטל😍🙏

avatar
ניו יורק (16:38 14.02.2021)

וואו איזה יופי ממש. ל

avatar
נפתלי ליטל (21:56 14.02.2021)

תודה🙏💗

avatar
אורית (02:18 10.01.2021)

מעולה!! תודה רבה מקנדה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:09 10.01.2021)

תודה אורית 🙂
שבוע נפלא❤️

avatar
חיה (06:04 8.01.2021)

וואו יצא מעולה .
יוצא 8 ביגלה עגולים ויפים,ממליצה להכפיל כמות .
תודה רבה

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:12 8.01.2021)

נראה מעולה חיה!!
שמחה שיצא מוצלח 🙂
שבת שלום❤️🌸

avatar
אילת ניו יורק (23:46 7.01.2021)

אפרת יקרה דש מניו יורק הקרה
הכנתי הבוקר והכל נחטף תודה על עוד מתכון מנצח
אגב האם אפשר להכפיל כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:57 8.01.2021)

כמובן אילת 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת❤️

avatar
שרון (22:06 7.01.2021)

יצא מעולה!

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:47 8.01.2021)

גם נראה מעולה!!
שמחה שיצא מוצלח🙏❤️

avatar
שרון (13:56 8.01.2021)

תודה אפרת. אני חדשה בנושא הבצקים :), אשמח להתייעץ: הבצק לא תפח הרבה ויצאה כמות קטנה יחסית. איפה כדאי להתפיח וכיצד הכי מומלץ? כמה זמן מומלץ ללוש את הבצק במיקסר? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:24 8.01.2021)

בימים חמים מספיק לעטוף קערה במגבת ולהניח על השיש את הבצק והוא יתפח
בימים קרים כמו אלו- לוקח לבצק יותר זמן לתפוח וצריך סבלנות, ניתן לזרז בתוך תנור סגור או אפילו מעל מכשיר התמי 4
מומלץ ללוש במיקסר עם וו לישה למשך 3-4 דק’ עד לקבלת בצק אחיד 🙂
שבת שלום🌸

avatar
שרון (16:25 8.01.2021)

תודה ושבת שלום 🌻

avatar
כרמית (16:00 7.01.2021)

הי אפרת,
אפשר להכין את המתכון מקמח כוסמין 70%.
אם כן האם משתנה משהו במתכון?
וכמה זה בכפות שקית שמרים יבשים?

תודה מראש,
כרמית

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 7.01.2021)

אני חושבת שאפשר.
מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.
זה יוצא כף שמרים יבשים.

avatar
ליליה (15:45 7.01.2021)

מה הכמויות אם אני רוצה להכין חצי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 7.01.2021)

היי ליליה,
פשוט תחלקי את הכמויות בחצי.
250 גרם קמח לבן
חצי שקית שמרים יבשים (5.5 גרם)
1 וחצי כפות סוכר
חצי ביצה טרופה (*לטבעונים/רגישים לביצים – ניתן לוותר על הביצה ולהוסיף 2-4 כפות מים)
חצי כוס מים חמימים (120 מ”ל)
1 וחצי כפות שמן זית
חצי כפית מלח

avatar
Lilach (14:29 7.01.2021)

אפרת היקרה, המתכון הזה פשוט שלמות!
אני אופה לחמים באופן קבוע והרבה. הבייגלה שלך לקחו מקום של כבוד! אגב, אפיתי עם קמח כוסמין לבן. השילוב של סוכר בכמות גדולה יותר (ביחס לבצקים אחרים שאני עושה) עם שמן הזית והביצה הוא שילוב מנצח גם בטעם וגם במקרם!
בזה הרגע הכל “נטרף” על ידי בני הבית לצד מטבוחה טריה, טחינה …ומרק ירקות עשיר בצד! עשית לנו את היום! תודה מכל הלב על עוד חוויה בלתי נשכחת!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 7.01.2021)

שמחה שיצא טעים!
תודה לילך יקרה ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 7.01.2021)

איזה כיף לקרוא לילך! 🙂
שמחה שנהנתם יקירה❤️

avatar
נילי (10:28 7.01.2021)

היי אפרת,
יש לי קמח שמרים אני רוצה לשלב גם קמח מלא, האם ניתן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 7.01.2021)

היי נילי ניתן:)
אני חושבת שכדאי לשלב לפחות שליש כמות קמח לבן.

avatar
נילי (10:36 7.01.2021)

תודה על התשובה המהירה,
2 כוסות קמח מלא ועוד כוס וחצי קמח שמרים, וזהו מבחינת השמרים?או שצריך להוסיף עוד שמרים יבשים בנוסף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:53 7.01.2021)

תצטרכי להוסיף כ⅔ (שני שליש) כף שטוחה שמרים יבשים.

avatar
שרון (09:44 7.01.2021)

הי אפרת, אני נהנית מאוד מהאתר 🙂
האם אפשר להכין מקמח לחם?
ראיתי שרשמת בתגובות לטבול במים אם רוצים קראנצ’י, האם לטבול ממש את כל הבייגלה או רק להבריש עם מים מלמעלה? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 7.01.2021)

היי שרון 🙂
אפשר (ואפילו עדיף) להשתמש בקמח לחם.
זה רלוונטי למתכון הזה- בייגלה.
במתכון הזה זה יוצא פריך בחלק העליון אז אין בעיה.

avatar
שרון (11:57 7.01.2021)

תודה רבה!

avatar
רחלי (20:57 30.12.2020)

לחמניות מושלמות
נחטף מהתבנית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 30.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבתם❤️

avatar
אחת שיודעת לאפות..😉 (12:02 30.11.2020)

אין על המתכונים שלך!
ארוחת בוקר מצוינת!

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 30.11.2020)

נראה מעולה!
תודה רבה יקירה
יום נפלא❤️

avatar
מוריה (11:36 29.11.2020)

יש לי קמח שמרים של קילו ואני רוצה להשתמש בכולו.
פשוט להכפיל כמויות לכל המצרכים?

בייגלה ירושלמי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:08 29.11.2020)

נכון מאוד 🙂

avatar
רונה (10:12 23.11.2020)

כמה זה 11 גרם שמרים יבשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:17 23.11.2020)

כף מלאה של שמרים יבשים.

avatar
רונה (11:42 23.11.2020)

תודה רבה!
המתכונים שלך מושלמים כל מתכון שלי זה מכאן!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:09 23.11.2020)

תודה רונה 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת

avatar
יהודה (20:26 16.11.2020)

אגב, אבא שלי אלרגי לגלוטן (ואני לשומשום)
ויש פה מלא בשבילו תודה רבה!
פיתות ללא גלוטן

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 16.11.2020)

הכל נראה מעולה!
תודה וחודש טוב ומבורך 🙂

avatar
יהודה (20:25 16.11.2020)

.

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 16.11.2020)

תודה על השיתוף!

avatar
יהודה (20:24 16.11.2020)

לא האמנתי שיש מתכון כל כך פשוט לדבר כל כך שווה
יצא מטורףף!!!
הכנתי היום סעודת ראש חודש
והכל מהאתר שלך!
תודה עצומה

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:34 16.11.2020)

נראה מעולה!
תודה יהודה 🙂

avatar
טל (16:49 12.11.2020)

שלום! המתכון נראה מצויין. שאלה – האם אפשר להתפיח במקרר למשך לילה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:24 12.11.2020)

כן אפשר.

avatar
מעין (19:11 7.11.2020)

הי אפרת
אפשר לעשות את המתכון עם קמח מלא?
(זה הקמח היחיד שנשאר בבית…..)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 8.11.2020)

היי מעיין,
אני חוששת שעם קמח מלא 100% זה ייצא קצת דחוס. אני חושבת שכדאי לשלב לפחות שליש כמות קמח לבן.
בכל אופן קמח מלא זקוק ליותר מים אז תדאגי להוסיף מים בהדרגה עד שהבצק אחיד

avatar
יעל רומנו (10:54 30.10.2020)

בוקר טוב!
הבצק יצא מאוד שומני..
זה בסדר?
תודה
שבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:10 30.10.2020)

היי יעל,
הבצק לא אמור לצאת שומני בכלל. שמת 3 כפות שמן או יותר?

avatar
נעם אלפסי (22:23 29.10.2020)

לאחר התפיחה יצא לי דביק מידי יש מה לעשות עם זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (01:08 30.10.2020)

דביק בצורה כזאת שלא ניתן לעבוד עם הבצק?
אפילו אם מרטיבים ידיים?

avatar
נעם אלפסי (09:57 30.10.2020)

לא, שימנתי את הידיים והצלחתי.
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:08 30.10.2020)

מעולה 🙂

avatar
דוד אלפסי (09:49 27.10.2020)

אפשר להכין בגודל של הרבה לחמניות אצבע?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:45 27.10.2020)

כן.

avatar
שרית (15:41 23.09.2020)

האם אפשר להשתמש בסילן במקום בסוכר?

ותודה על כל המתכונים המצויינים שלך.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:14 24.09.2020)

כן.

avatar
נפתלי ליטל (08:18 22.09.2020)

היי אפרת יצא מצויין. רציתי לשאול האם נראה לך שיתאים להכין מהבצק הזה לחמניות המבורגר? או שיש לך מתכון אחר שיכול להתאים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:11 22.09.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
טלי (22:52 15.09.2020)

אני אמנם ילדה, אבל מאז שיצא לי להכיר את האתר, אני כל ערב מכינה מתכונים מהאתר ומקבלת רק מחמאות! תודה אפרת!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:10 15.09.2020)

תודה טלי ❤️
שנה טובה ומתוקה!

avatar
תמר (19:55 8.09.2020)

וואי ממש קל וטעים!!!!
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:48 8.09.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה תמר

avatar
אלישבע (22:48 6.09.2020)

יצא לי פצצה חולה על האתר הזה תודה

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:00 6.09.2020)

תקשיבי זה נראה מושלם ❣️
אלופה!

avatar
אלישבע (20:28 6.09.2020)

מזה ביצה טרופה אני םשוט באמע ואני לא יודעת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 6.09.2020)

הכוונה לערבב את הביצה עם מזלג (כמו שעושים כשרוצים להכין חביתה).

avatar
אלישבע (19:23 6.09.2020)

מה זה שקית שמרים יבשים ואם אפשר להחליף בשמרים יבשים אז כמה????
ומה ההבדל תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 6.09.2020)

הכוונה לכף מלאה של שמרים יבשים.

avatar
אורח (19:32 21.08.2020)

בצק מדהים. חוזרים ומכינים כל פעם מחדש (לנו יוצאים 6.5 בייגלים לטוסט).
נשמר בהקפאה מצויין.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 22.08.2020)

תודה 🙂

avatar
הראל (12:29 14.08.2020)

וואו אני הכנתי יצא ממש טעים וטוב תודה על כול המתכונים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:10 14.08.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה הראל

avatar
שמחה (17:28 30.07.2020)

אפשר לעשות לא מקמח לבן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:37 30.07.2020)

אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא או קמח מלא רגיל אבל כדאי לשלב עם קצת קמח לבן, שלא ייצא דחוס מידי (2.5 כוסות קמח מלא + כוס קמח לבן).

avatar
מיכל (14:49 5.08.2020)

אין על הלחמניות האלו!
תציד מכינה אותם אבל הפעם אנחנו בבידוד וזו פעם שניה שהכנתי השבוע! תודה!

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:07 5.08.2020)

נראה מושלם 🙂
תודה מיכל

avatar
זוהר (13:06 27.07.2020)

היי ,
אני זוכרת שהיה מתכון לבייגלה ירושלמי שצריך לטבול במים לפני הכניסה לתנור ולפני ששמים ביצה.. מוכר לך ? או שהתבלבלתי עם אתר אחר? הכנתי את המתכון הזה עכשיו והבצק בהתפחה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:40 27.07.2020)

היי זוהר,
אולי התכוונת למתכון הזה- בייגלה?

avatar
זוהר (14:58 27.07.2020)

היי , תודה על המענה !
לא, באמת התכוונתי לאתר אחר , שם טובלים את הבצק לאחר שעושים את הצורה במים ואז ישר בשומשום ומכניסים לתנור 250 מעלות ל15 דק..
עשיתי את המתכון שלך , עם הטיפ מאתר אחר של המים
יצא מדהים !!!! תודה !!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 27.07.2020)

מעולה 🙂

avatar
חני (11:03 19.07.2020)

היי אפרת,
את יכולה בבקשה לשלוח לי קישור למתכונים לבר מצווה?!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:56 19.07.2020)

היי חני,
מתנצלת אבל אין לי ריכוז של מתכונים לבר מצווה.
את מכינה חלבי/בשרי?

avatar
קרן (02:05 12.07.2020)

לא לא ! טעים ברמות שלא הכרתי…… תודה תודה תודה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 12.07.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
שני (21:02 9.07.2020)

היי, בעניין השמרים…קודם כל תודה על מתכון מעולה, עכשיו בעניין הכמויות מדובר על שלוש כפות “רזות” של שמרים יבשים על ק”ג קמח. תודה .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 9.07.2020)

לא נורא.

avatar
שני (07:59 10.07.2020)

תודה

avatar
שני (15:40 9.07.2020)

היי. שמתי בלי כוונה יותר מידי שמרים , בבקשה, מה המשמעויות ? לזרוק ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:48 9.07.2020)

כמה יותר? זה תלוי

avatar
לאה (10:38 8.05.2020)

האם אפשר להוסיף זעתר במקום שומשום

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:54 8.05.2020)

נראה מעולה 🙂
כן אפשר.

avatar
שמרית (19:25 5.05.2020)

מברכים על זה המוציא?? מישהי יודעת? אם כן איך להפוך למזונות?

avatar
זוהר (13:20 7.05.2020)

למה שלא יברכו על זה המוציא?

avatar
עדי ארביב (10:22 8.07.2020)

עניין של מתיקות, של כמות שמן… בגדול מאוד- בודקים האם מורגש בטעם. אין מידה מדוייקת. תלוי במתכון ואיך הכל מתקבל בעיסת הבצק. וכמובן תלוי האם הולכים לפי הלכות של אשכנזים או ספרדים. מקווה שלא תצא תקלה על ידי.

avatar
לאה (14:26 5.05.2020)

יצא טעים

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:10 5.05.2020)

נראה מעולה! 🙂
תודה לאה

avatar
רחל (13:25 27.04.2020)

כמה כמות לחמניות זה יוצא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:39 27.04.2020)

7-8 יחידות.

avatar
חני (15:58 21.04.2020)

יצא טעים בטרוףףףף

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:12 21.04.2020)

מושלם 😍

avatar
הדר (13:16 20.04.2020)

אני רוצה לומר לך שיצא פשוט מושלם!
הזמנו גם את הספרים שלך…
את מהממת!!!
תודה רבה!

avatar
הדר (13:21 20.04.2020)

יש לציין שהכפלתי את הכמות ועשיתי צורה של בייגלה שמונה ויצא באמת מושלם!🥨🤩

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 20.04.2020)

שמחה שיצא טעים!
תודה 💖

avatar
נגה (11:04 17.04.2020)

תודה רבה, מתכון מעולה!
טבלתי במים במקום הביצה ויצא ממש כמו במאפיה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:20 17.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
ורד (15:11 30.03.2020)

הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא מאוד טעים! (מצרפת תמונה)
תודה רבה!

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:50 30.03.2020)

מהמם 😍
תודה על השיתוף!

avatar
יעל (19:02 23.03.2020)

תודה על המתכון, יצא טעים מאוד….
איך ניתן לעשות את המרקם החיצוני קראנצ\’י כמו במאפייה?

avatar
אלה (16:43 14.04.2020)

אם את רוצה אותם קרנצ\’ים, אז לא שמים ביצה מעל, אלא טובלים במים ואז בשומשום ומכניסים לתנור

avatar
נעמי (00:14 19.03.2020)

אפרת שלום,
נגמרו לי השמרים מה לדעתך אפשר לשים במקום (אבקת אפיה וכמה)?
והאם זה מתאים גם ללחמניות המתוקות שלך התחליף? ולכל סוג לחם אחר?
תודה רבה נעמי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:14 19.03.2020)

היי נעמי,
אי אפשר להכין את הלחמניות האלה בלי שמרים. אבקת אפיה לא מתאימה במקרה הזה. המרקם ייצא אחר לגמרי.
כנ”ל לגבי הלחמניות המתוקות או כל מאפה עם שמרים.

avatar
נעמי (17:28 19.03.2020)

תודה

avatar
נ (22:11 9.03.2020)

אני מכינה עכשיו את הבייגל, והבצק (לאחר התפיחה) יצא קשה. ככה זה צריך להיות? יש סיכוי שהבייגלים יצאו בסדר לאחר האפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:05 9.03.2020)

הוא לא אמור לצאת קשה. אולי חסרים לו נוזלים? הוא אמור לצאת רך אבל יציב ונוח לעבודה.

avatar
נ (22:12 7.03.2020)

היי, הכנתי ויצא מעולה. תודה רבה רבה על כל המתכונים.
1. כמה כפיות שמרים יבשים שמים לק\”ג קמח?
2. כמה זמן ניתן לשמור לאחר ההכנה (בלי להקפיא)?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:21 8.03.2020)

1. 4 כפיות.
2. זה נשמר בחוץ בשקית אטומה כיומיים. אם רוצים לשמור ליותר זמן מומלץ להקפיא.

avatar
מזל (15:17 6.02.2020)

קודם כל, תודה על אתר מלא במתכונים נהדרים! עוקבת קבועה שלך 😉
רציתי לשאול אם לדעתך אפשר לשלב בביגלה גבינה צהובה? ואם כן, איך? באיזה שלב? יש לי כמות גבינהבמקרר שאני צריכה לסיים…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:52 6.02.2020)

היי מזל,
אפשר לעשות צורה של גליל ואז לרדד עם מערוך. לשים גבינה צהובה מגורדת או פרוסות גבינה צהובה חתוכות לרצועות ואז לקפל את הבצק לשניים ושוב ליצור צורה של גליל ואז להתפיח התפחה שניה.

avatar
עינת (09:14 5.02.2020)

בוקר טוב
איך שומרים על הביגלה במקפיא בלי שיהפך לקשה למחרת או לכמה ימים?
אני לא משתמשת בביצה ושמה רסק תפוחים במקום השמן אותה כמות

ויוצא מעולה וטעים

השאלה לגבי הטריות או המרקם הרך גם למחרת או לכמה ימים
וגם לגבישאר הבייגלה שבאתר שיצא מוצלח מבחינת טעם ומרקם לאותו יום .
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:02 5.02.2020)

היי עינת,
כשאת מקפיאה ומפשירה זה יוצא קשה?
את מקפיאה רק לאחר שהבייגלה התקרר נכון?
ניסית לחמם בתנור קצת?

avatar
רבקה (22:37 19.01.2020)

יצא רך וטעים, הכנתי ביום צום לא נשאר כלום.

בייגלה ירושלמי
avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:52 20.01.2020)

ואו מהמם 😍

avatar
שירה (08:21 10.12.2019)

שלום אפרת
דבר ראשון תודה רבה על המתכונים המדהימים שתמיד מצליחים וטעימים!!
שאלה לגבי המתכון הזה אני רוצה להכין כמות גדולה יותר של קילו
איך אפשר להכפיל את הכמות לכמות של קילו קמח
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 10.12.2019)

כמויות לקילו קמח:
2 שקיות שמרים יבשים (22 גרם)
6 כפות סוכר
ביצה
2 כוסות מים חמימים (480 מ”ל)
6 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
לציפוי: ביצה טרופה, שומשום

avatar
עינת (20:10 18.11.2019)

היי אפרת

אז לא כדאי להכין מחצי קמח כוסמין לבן וחצי קמח כוסמין מלא?
(מניסיון יוצא בצק לא נוח לעבודה )

אפשרי מקמח כוסמין מלא כולו? (קראתי באחת מתשובתייך שאם הבצק כולו מקמח כוסמין מלא ולא קמח רגיל מלא אפשר רק קמח כוסמין מלא בלי לשלב קמח לבן או קמח כוסמין מלא הבנתי נכון?
תודות .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 18.11.2019)

אפשר להכין מקמח כוסמין לבן וקמח כוסמין מלא אבל את המים כדאי להוסיף בהדרגה ולפי הצורך.
אם הבצק כולו מקמח כוסמין לבן אז אין בעיה. אם זה קמח כוסמין מלא אז כדאי לשלב 2.5 כוסות קמח כוסמין + 1 כוס קמח לבן.

avatar
עינת (16:39 13.10.2019)

היי
במידה ומשתמשת בשמרים טריים משקית האם צריך גם להכין באותה דרך שהצעת למישהי לערבב עם סוכר (הכונה לקוביית שמרים ) ולהניח בצד ?

האם אפשר להפחית מהשמן או להמנע בכלל?

בעבר ניסיתי מתכונים עם 70 אחוז קמח כוסמין ושמרים טריים משקית ושמן זית והטעם טעם לוואי יצא מדוע?

תודה וחג שמח .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 14.10.2019)

אם אלה שמרים טריים בגרגירים אז תשתמשי בהם כמו בשמרים יבשים ופשוט תוסיפי אותם ישירות לקמח (יש לשים 25 גרם).
מניחה שאפשר להפחית לכף וחצי שמן זית.
לא אמור להיות לזה טעם לוואי. אולי שמן הזית שהשתמשת בו היה עם טעם חזק? או ששמת יותר מידי שמרים?

avatar
ליזה (12:03 4.09.2019)

היי אפרת,
ניתן להשתמש בקובית שמרים טריה?
כמה להשתמש לכמות הזו?
תודה🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 4.09.2019)

כן. אפשר לשים חצי קוביה (25 גרם).
את השמרים יש לפורר בעזרת כף/מזלג עם כף סוכר עד שהעיסה הופכת למרקם משחתי. לאחר מכן להוסיף חצי כוס מים חמימים, לערבב ולהניח בצד. לאחר 10-15 דקות התערובת אמורה לתסוס ואמור להווצר מן קצף עדין (אם אין קצף- השמרים לא תקינים ואין להשתמש בהם).
את תערובת השמרים שתססה יש לערבב עם 3.5 כוסות קמח ו-2 כפות סוכר (כף סוכר אחת כבר השתמשת לערבוב עם השמרים). מוסיפים ביצה, חצי כוס מים חמימים וממשיכים כרגיל לפי המתכון.

avatar
ליזה (16:29 4.09.2019)

תודה רבה
על הקוביה רשום 25 קניתי כזה מארז כפול שעל כל 1 רשום 25 אז לשים קוביה או חצי קוביה.
ועוד שאלה זה יכול להיות טוב עם קמח כוסמין גם?
מאז שגיליתי את האתר שלך אני לא מפסיקה לאפות הכל תמיד טעים ומוצלח🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 4.09.2019)

אם קוביה = 25 ג’ אז שימי קוביה.
אם זה קמח כוסמין לבן אין בעיה.
אם זה קמח כוסמין מלא אז כדאי לשים 2.5 כוסות קמח כוסמין + 1 כוס קמח רגיל.
מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.

avatar
אירנה גרוס (22:29 3.09.2019)

שלום. האם אפשר להכין את הבצק מראש? ואם כן- איך את ממליצה לאחסן.
אני רוצה שיהיה לי מוכן ולהכניס לתנור כל פעם שצריך.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:54 4.09.2019)

אפשר להכין את הבצק, להתפיח אותו התפחה ראשונה ולעצב צורה. לאחר מכן ניתן להקפיא (יש לכסות היטב).
לפני האפיה יש להוציא להפשרה בחוץ ולהתפיח התפחה שנייה.
לאחר מכן אפשר לאפות.
אפשר גם להקפיא את זה אפוי. זה נשמר עד 3 שבועות עטוף היטב.

avatar
ליזה (16:39 24.08.2019)

היי,אפרת.
תודה כמה כוסות שוות 600 גרם?
המון תודה🤗

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 24.08.2019)

4 ורבע כוסות.
*מדובר בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

avatar
ליזה (15:44 23.08.2019)

היי אפרת,
תודה על המתכונים.
כמה זה 11 גרם?
אשמח עם תוכלי לעזור לי בהמרה של 600 גרם קמח לכוסות.
תודה ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:00 23.08.2019)

11 גרם = כף מלאה שמרים יבשים.

600 גרם קמח לבן
כף גדושה שמרים (13 גרם)
3.5 כפות סוכר
חצי ביצה טרופה
כוס מים חמימים + 5 כפות מים (290 מ”ל)
4 כפות שמן זית
כפית מלאה מלח

שבת שלום 🙂

avatar
לורה (01:07 15.08.2019)

היי אפרת,

כמה זמן אפשר לשמוע אותן במקפיא? ואיך אפשר לשמור אותן? האם יש שקיות מיוחדות או כלי אחר מתאים?

תודה! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:27 15.08.2019)

אפשר להשתמש בשקיות הקפאה או לעטוף בשקית כפולה ולסגור היטב.
ההמלצה להקפיא עד 3 שבועות. יכול להישמר גם יותר אבל אח”כ כבר הטעם מתחיל להיפגע.

avatar
לילך בלייברג (20:08 8.08.2019)

אפרת, תודה רבה רבה על מתכונים מאלפים.
הבייגלים יצאו מעולים. אני מבשלת המון מהמתכונים שלך ותמיד התוצאות משובחות ביותר.
את משמחת אותי ואת כל משפחתי, אשרייך!
לילך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 8.08.2019)

שמחה לשמוע ❤️
תודה לילך

avatar
צביה (21:13 20.07.2019)

ניסיתי הרבה מתכונים והם לא יצאו משהו.
אבל כשהכנתי את הבייגל יצא טעים ממש.
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 20.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך

avatar
שירה (21:07 24.06.2019)

הוספתי בטעות יותר ביצים.. אחרי זה תיקנתי את זה עם קמח, זה יפגע בטעם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:07 25.06.2019)

ראיתי רק עכשיו.. איך יצא? 🙂

avatar
הדס (09:19 23.06.2019)

כמה כפיות שמרים זה 11 גרם?
יש לי את השקית הגדולה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:21 23.06.2019)

זה יוצא 2 כפיות או כף מלאה.

avatar
נפי (16:02 11.06.2019)

אפשר לעשות הכל במיקסר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 11.06.2019)

כן, במיקסר עם וו לישה.

avatar
ברק ש. (20:20 9.06.2019)

מתכון שלישי של שמרים שאני מנסה מהמתכונים שלך, והכל יוצא מעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 9.06.2019)

נראה מעולה!!
תודה ברק

avatar
דקלה (18:28 3.06.2019)

היי,
האם צריך שהתנור יהיה על טורבו?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 3.06.2019)

לא. תוכנית רגילה של קו עליון וקו תחתון.

avatar
אפרת (22:12 27.04.2019)

ערב טוב,
הכנתי היום, יצא פשוט מעולה!
תודה על מתכון קל ופשוט 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 27.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

avatar
דינה בן עמי (17:18 23.04.2019)

כרגע מכניסה לתנור מקמח כרגיל! הוספתי עוד קצת מים כדי שלא יהיה יבש ודחוס…יצא בצק מעולה. תכף נראה מה יצא..
יצא מושלם!!! טעים ברמות ונראה ממש כמו המקור! חבל שלא הכנתי כמות כפולה. 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 23.04.2019)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

avatar
עינת (11:05 17.03.2019)

בוקר טוב אפרת

מחר אכין את המתכון הזה

השאלה אם לא אשתמש בשומשום האם זה ישפיע על המרקם יצא פחות רך?

ודבר להכין רק לשניים האם להכין אותו דבר רק העל בחצי כמות (מים קמח וכדומה ) ?

תודה לך וחג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 17.03.2019)

השומשום לא משפיע על המרקם, רק מוסיף לטעם.
וכן, אפשר להכין מחצית מכל הכמויות.
פורים שמח 🙂

avatar
יערה (15:32 17.02.2019)

האם אפשר להשתמש בקמח שמרים ? האם באותה כמות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 17.02.2019)

כן אותה כמות.

avatar
מורן (15:51 18.01.2019)

היי, מעוניינת להכין לאימי שנמנעת מסוכר. את מאמינה שיש אפשרות ? ואם לא, אז מתכון למאפה אחר ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 18.01.2019)

תכיני בלי הסוכר.

avatar
נופר (12:21 5.01.2019)

מה זה חצי ביצה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:36 5.01.2019)

תטרפי ביצה בקערית ותשתמשי רק במחצית מהבלילה.

avatar
אמיר (18:15 5.01.2019)

טורפים ביצה ומוזגים חצי מהנוזל.

avatar
שרון (11:06 5.01.2019)

אם רוצה להכפיל כמות אז שמה 4 כפות שמרים יבשים?

ויש לי קמח של שטיבל “קמח לחלה” – עדיף להשתמש בלבן רגיל או שזה בסדר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 5.01.2019)

כן.
קמח לחלה מצוין.

avatar
מיטל (13:50 3.01.2019)

היי אפרת, יש לי חבילה גדולה של שמרים ולא שקית קטנה, כמה כפיות/כפות לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 3.01.2019)

כף מלאה או 2 כפיות.

avatar
חנה מאיר (12:45 3.01.2019)

הי
כשמשתמשים בקמח אוסם זה אותם כמויות כמו בקמח לבן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:34 3.01.2019)

אלה אותן כמויות אבל מה רשום עליו?
אם זה קמח שמרים אז יש לוותר על השמרים.

avatar
חדי (12:23 3.01.2019)

מי ניסתה עם קמח כרגיל ללא גלוטן??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 23.04.2019)

מעולה 🙂

avatar
מיכל (11:00 29.12.2018)

הי אפרת, הכנתי מקמח כוסמין ויצא מעולה.
איך כדאי לאחסן את הבייגלה כדי לשמור על הטריות לכמה ימים? במקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:05 29.12.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
כדאי להקפיא.

avatar
עינת (15:43 19.12.2018)

היי אפרת
מה אפשר במקום הסוכר האם סוכר חום הולך
והאם חייב שמן
ולסיום האם מספיק להשתמש ב9 גרם שמרים יבשים יש לי בקופסא אחת במקום 11 גרם
תודות לך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:56 19.12.2018)

אפשר לשים סוכר חום.
כדאי לשים עם שמן אבל אפשר גם להכין בלי.
לגבי השמרים, תשתמשי במה שיש לך.

avatar
עינת (09:05 17.12.2018)

בוקר טוב אפרת

מה ניתן לשים במקום סוכר? אולי מייפל מה עוד אפשרי וכמה?

תודה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 17.12.2018)

הסוכר טוב לפעולת השמרים לכן כדאי להוסיף לפחות כפית.
אפשר להמתיק במייפל טבעי או דבש ולשים 2 כפות או 3 כפות אם את רוצה שזה יהיה מתקתק יותר.

avatar
ריקי (08:59 11.12.2018)

שלום.האם אפשר להוסיף שוקולד ציפס לפני ההכנסה לתנור? תודה והמשך יום מקסים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:35 11.12.2018)

כן אבל כדאי לערבב אותם עם הבצק.
יום מקסים 🙂

avatar
תהיל (10:24 9.12.2018)

שלום, רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של אסם לפיצה ופוקאצ’ות במרום קמח לבן ושמרים.?
תודה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 9.12.2018)

כן אפשר.

avatar
מיכל (16:40 18.11.2018)

הי אפרת, זה ייצא טוב עם קמח כוסמין? האם לשנות משהו בכמויות? תודה רבה! חייבת לציין שהאפשרןת לכתוב תגובות ולשאול שאלות, מאוד מועילה! מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 18.11.2018)

כן אפשר. מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת אני ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.

avatar
ענת (14:11 18.10.2018)

הי,כמה כפות זה 11 גרם שמרים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:54 18.10.2018)

כף מלאה.

avatar
איילת (21:59 2.10.2018)

יצא מאלףףף….. שתיזכי להכין למלך המשיח👑

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 3.10.2018)

תודה איילת 🙂

avatar
צופיה (12:36 16.08.2018)

יצא מדההיםםם!!!!!!!!!!!
הכנתי בשבוע שעבר כמות די גדולה ונגמר בשנייה!
אגב, הגשתי עם גבינות מתובלות – כל החבר’ה נהנו ושיבחו את המתכון ולכן פה זו הזדמנות מצויינת להוקיר לך תודה, אפרת המקסימה!
יום מקסים!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 16.08.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
דבורה (17:31 31.07.2018)

היי
אפשר לשים דבש במקום סוכר פשוט נגמר הסוכר…
ואם עם מתי לשים אותו?
תודה. האתר מושלם!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:36 31.07.2018)

כן, אפשר לשים 3 כפות דבש לאחר שמוסיפים את השמן.

avatar
ניר (00:27 29.07.2018)

תודה מעומק הלב.
יצא אליפות כל כך מדוייק!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 29.07.2018)

תודה ניר, שמחה לשמוע 🙂

avatar
ש.ק (08:22 10.07.2018)

תודה רבה על המתכון!
אפשר לקבל את המתכון לפי קילו קמח?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 10.07.2018)

היי,
קילו קמח לבן
2 שקיות שמרים יבשים (22 גרם)
6 כפות סוכר
ביצה
2 כוסות מים חמימים (480 מ”ל)
6 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
לציפוי: ביצה טרופה, שומשום
יום מקסים 🌷

avatar
Shir.C (20:42 1.07.2018)

כל כך נראה טוב!!!
איך מומלץ לשמור אותם?להקפיא? זה מתאים גם לצורות אחרות?לחמניות?
אפשר להכין קילו מזה? זמן ההתפחה יתארך?
תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:01 1.07.2018)

היי שיר,
אפשר להכין צורות אחרות, גם לחמניות.
זה נשמר בחוץ בשקית אטומה כיומיים. אם רוצים לשמור ליותר זמן מומלץ להקפיא.
אפשר להכפיל כמויות. זמן ההתפחה לא משתנה.

avatar
Shir.C (03:35 4.07.2018)

הכנתי ובמקום סוכר שמתי סילאן והתוצאה ברוך השם הייתה מעולה! יצא מ ד ה י ם !
כולם נדלקו ואני פשוט מרוצה!
תודה רבה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 4.07.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שיר ויום מקסים 🌷

avatar
סימה (12:30 25.06.2018)

היי אפרת,
אם אני רוצה להכין במתכון הזה באגט/לחמנית אצבע ארוכה כמו בתמונה
איך עושים את הצורה הזאת הכוונה יהיה צורך בלרדד את הבצק לעלה לקפל ולגלגל או רק לשחק עם הבצק
עד לקבלת הצורה הרצויה?
תודה סימה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 25.06.2018)

היי סימה,
אין צורך לרדד את הבצק. מספיק לקחת ממנו חתיכה ולעצב צורה שרוצים.

avatar
רנה (20:23 13.06.2018)

הי יצא מצוין!!! תודה רבה על האתר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 13.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
michal (14:41 21.05.2018)

היי אני משתמשת בשמרים יבשים האם את יכולה לציין כמה כפיות זה 11 גר שמרים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 21.05.2018)

11 גרם שמרים יבשים = 1 כף.

avatar
בת שבע (19:47 17.05.2018)

יצא מושלם!!למה מצאתי את האתר הזה רק עכשיו!הבייגלה יצא מושלם.היה אמור להיות לחג אבל נגמר היום:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 20.05.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
לינוי (15:21 12.04.2018)

תודה על המתכון.
אפשר לוותר על הסוכר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:53 12.04.2018)

כדאי לשים לפחות כף סוכר אחת. זה גם מאזן את הטעם וגם מסייע לפעולת השמרים.

avatar
אדל ליבא (12:50 5.03.2018)

שלום אפרת. המתכונים שלך הם מעולים ממש ועוזרים לי (בתור עצלנית מטבח אבל אוהבת לאכול ולהגיד שהכנתי…)😉 אני מחפשת מתכון ללחמניות או פיתות או בגטים עם חמאה. יש כזה דבר? תודה רבה על הכל! תבורכי מפי עליון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 5.03.2018)

היי אדל,
קודם כל תודה, אני שמחה לשמוע 🙂
יש מתכון ללחמניות טעימות ופיתות שאפשר להמיר בהן את השמן לחמאה. זאת הכוונה?
לחמניות מתוקות
פיתות בתנור
מתכון לחלה (אפשר להכין מהבצק לחמניות)
בכל אחד מהמתכונים שצירפתי אפשר לשים 50 גרם חמאה מומסת במקום השמן.

avatar
אדל ליבא (13:43 5.03.2018)

תודה רבה! כן זה בערך הכוונה. אני רוצה שיהיה לזה טעם של חמאה קצת… ובביגלה, גם אפשר? זה נראה שיוצא הרבה מכמות קטנה והם נראות טעימות ודורשות אכילה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 5.03.2018)

כן בטח. בבייגלה מספיק לשים 30 גרם חמאה מומסת ואחרי שהבייגלה יוצאים מהתנור (בעודם חמים) אפשר למרוח מעל חמאה מומסת.

avatar
מיכל (19:03 18.02.2018)

יצא מדהים, ריח משגע, הילדים טורפים ואני בדרך…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:17 18.02.2018)

נראה מעולה!
שמחה שנהניתם 🙂

avatar
ענת (19:10 14.02.2018)

שלום אפרת
אני רוצה להכין בכמות של הפרשת חלה, כלומר בערך 2.5 קילו. אם אכפיל הכל בחמש זה יצא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 14.02.2018)

כן. אני רק ממליצה לרשום קודם על דף את הכמויות למניעת בלבול.
בגלל שזאת כמות גדולה חשוב ללוש את הבצק כמה שיותר. ככל שתלושי את הבצק יותר כך התוצאה תצא יותר מוצלחת.

avatar
לואיזה (12:09 23.01.2018)

היי אפרת, הכוונה בשקית שמרים יבשים זה לכף מלאה שמרים? תודה! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 23.01.2018)

כן 🙂

avatar
שם *ציפי (19:58 13.01.2018)

הכנתי כבר פעמיים. אני מפזרת גם מלח גס, קצח וזעתר. מתכון מוצלח ביותר!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 13.01.2018)

מעולה 🙂
תודה ציפי ושבוע טוב!

avatar
טוהר (23:51 7.01.2018)

וואו יצא מדהים! איזה כיף הכל חוסל 🙂
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:20 8.01.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
מימי (10:39 7.01.2018)

היי,
תודה על המתכונים. הם מעולים!!
אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח מלא 80 אחוז?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 7.01.2018)

אני חושבת שכן אבל בתור התחלה הייתי משלבת ושמה 2.5 כוסות קמח מלא וכוס קמח לבן. אם יוצא מוצלח, פעם הבאה אפשר להגדיל את כמות הקמח המלא.
שבוע נפלא 🙂

avatar
נתנאל (08:02 11.09.2019)

איך יצא לך עם קמח 80%? ועירבבת עם קמח לבן?

avatar
ליז (16:00 27.12.2017)

תודה על המתכון, יצא מאוד טעים👍

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:41 27.12.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
מלאכי (12:11 26.12.2017)

עוד לא ניסיתי (בהחלט מחכה להזדמנות) אבל נראה לי שלפזר מעל השומשום קצת מלח גס יכול לשדרג ממש!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 26.12.2017)

מסכימה איתך 🙂

avatar
מלכה (09:26 25.12.2017)

יוצא מן הכלל!
הכנתי עםם קמח כוסמין ויצא קריספי וטעים!

בכלל אני נהנית מה”עשר דקות” האלה, גם כשזה לוקח יותר זמן 😉

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:52 25.12.2017)

תודה מלכה 🙂
יום נעים!

avatar
אוהבת להכין בצקי שמרים (14:16 22.12.2017)

מתכון מצוין. ערבבתי חצי קמח מלא וחצי לבן. הבצק נוח מאוד לעבודה. מוצלח מאוד.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 22.12.2017)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה על העדכון.

avatar
רעות (13:14 19.12.2017)

היי הכנתי היום את הביגלה הירושלמי,לחם מקמח מלא ושקשוקה. הכל יצא מושלם . תודה לך 💟

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 19.12.2017)

תודה רעות, כיף לשמוע 🙂

avatar
דני (11:31 15.12.2017)

יצא פצצה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 15.12.2017)

תודה דני 🙂

avatar
בתיה (13:59 12.12.2017)

נראה לך שיצא מוצלח גם עם קמח מלא (100%) ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 12.12.2017)

היי בתיה,
אני חוששת שעם קמח מלא 100% זה ייצא קצת דחוס. אני חושבת שכדאי לשלב לפחות שליש כמות קמח לבן.

avatar
דסי (09:37 12.12.2017)

שלום
הכנתי את אותו המתכון רק עם קמח כוסמין ויצא מהמם…
למי שלא יכול לאכול קמח לבן…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:47 12.12.2017)

תודה דסי 🙂
חנוכה שמח 💛

avatar
חני (12:36 7.12.2017)

איך מחלקים את הביצה לחצי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:42 7.12.2017)

היי חני,
שוברים את הביצה לקערית או כוס וטורפים עם מזלג. משתמשים רק במחצית מהבלילה ומחצית שניה שומרים לציפוי.

avatar
רעות (10:46 7.12.2017)

היי ..מה מספר הכפות של שמרים היבשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 7.12.2017)

כף מלאה שמרים = 11 גרם.

avatar
ענבל (10:39 7.12.2017)

נראה מעולהההה
אנסה בקרוב ואעדכן איך יצא.
בזכותך התחלתי לאפות חלות מדהימות!
תודה לך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 7.12.2017)

תודה ענבל, כיף לשמוע 🙂

avatar
ענתי (08:42 7.12.2017)

וואוו נראה מעולההה. ושאלה שלא קקשורה למתכון: היכן רצוי לאחסן את השמרים? עד עכשיו אחסנתי במקרר בצנצנת זכוכית.רואה שיש כאלה רושמות שצריך בארן ולא במקרר כי השמרים סופגים לחות במקרר.אשמח לדעתךץתודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:04 7.12.2017)

היי ענתי,
שמרים יבשים רצוי לאחסן במקום קריר ומוצל (בתוך מגירה או ארון במטבח) אבל לא במקרר.

avatar
ענתי (08:38 10.12.2017)

תודה רבה. ושבוע מבורך

avatar
י (10:33 15.09.2020)

ואחרי הפתיחה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 15.09.2020)

גם אחרי הפתיחה. כמובן שיש לסגור היטב.

avatar
עדי (08:29 7.12.2017)

היי, נראה לי שאנסה לארוחת בוקר!
האם אפשר להכין את הצק נגיד בערב ולשמור במקרר ורק בבוקר לאפות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 7.12.2017)

היי עדי,
אפשר להכין את הבצק יום לפני, לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר עד יום למחרת. ואז למחרת יישאר רק להכין צורה, להתפיח חצי שעה ולאפות.

avatar
נחמי (08:05 7.12.2017)

יש סיכוי להפוך אותם ללא גלוטן???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 7.12.2017)

היי נחמי,
יכול להיות שאפשר להשתמש בתערובת קמח ללחם ללא גלוטן (כמו “כרגיל” וכו’).

avatar
מלכה (16:20 6.12.2017)

פשוט מעולה. אציין שנגשתי לזה קצת סקפטית אבל נצמדתי להוראות ויצא מעולה!
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:33 6.12.2017)

תודה מלכה, שמחה שיצא מוצלח 🙂

avatar
אודליה (16:34 4.12.2017)

וואו! נראה מדהים!! אפשר למלא אותם כמו סנדוויצ’ים? אפשר לשלב גם קמח מלא? תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 4.12.2017)

היי אודליה,
כן, אפשר לחתוך אותם באמצע ולמלא.
אפשר לשלב גם קמח מלא אבל אני ממליצה עד חצי מהכמות.
ערב נעים 🙂

avatar
אודליה (20:14 6.12.2017)

בסוף השתמשתי רק בקמח לבן ויצאו מעולים!! תודה רבה!! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 6.12.2017)

נראה מעולה!!
תודה אודליה.

avatar
הודיה (12:42 4.12.2017)

ניראה מגרה בטרוף אפשר להכין אותם מקמח כוסמין ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:58 4.12.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן. בתור התחלה הייתי שמה 2.5 כוסות קמח כוסמין + 1 כוס קמח רגיל.
מאחר וקמח כוסמין סופח מים אחרת ממליצה להתחיל בשני שליש כוס מים ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך.
בהצלחה 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות