זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 31 דקות
מס’ מנות: 5 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 כוסות אורז לבן
בצל בינוני קצוץ
סלסלת פטריות פורטבלו טריות פרוסות
כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא הנוזלים)
3 כוסות מים רותחים
תיבול: כפית גדושה מלח, כפית כמון, שליש כפית כורכום, רבע כפית פלפל שחור
אופן הכנה:
-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
-מוסיפים פטריות, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים במשך כ-5 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות ומגירות נוזלים.
-מוסיפים את האורז, התירס ומתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל שחור. מערבבים כדקה.
-מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.
-מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
- כרוב ניצנים במחבת |
- כרוב סגול בתנור |
- קיצ'רי |
- אורז אחד אחד |
- כרובית אפויה בתנור |
- מאפינס אורז וירקות
- כל התגובות (21)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
















