שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 31 דקות

מס’ מנות: 5 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 כוסות אורז לבן

בצל בינוני קצוץ

סלסלת פטריות פורטבלו טריות פרוסות

כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא הנוזלים)

3 כוסות מים רותחים

תיבול: כפית גדושה מלח, כפית כמון, שליש כפית כורכום, רבע כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

-מוסיפים פטריות, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים במשך כ-5 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות ומגירות נוזלים.

-מוסיפים את האורז, התירס ומתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל שחור. מערבבים כדקה.

-מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

ראו גם
סלט קולורבי, גזר וצנוניתסלט קולורבי, גזר וצנונית
קסדייה קסדייה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

41 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות