מצרכים להכנת אבקת מרק ביתית
- 4 כפות קמח תפו”א (40 גרם)
- 4 כפות כורכום (35 גרם)
- 4 כפות חוואיג’ למרק (35 גרם)
- 2 כפות פטרוזיליה יבשה (5 גרם)
- 4 כפות שמיר מיובש (10 גרם)
- 2 כפות שטוחות תבלין סלרי (לא חובה)
- 2 כפות מלאות אבקת שום (20 גרם)
- 4 כפות גדושות בצל מיובש טחון (=12 כפות בצל מיובש לפני טחינה, סה”כ 40 גרם)
- 4 כפות מלח (60 גרם)
- 2 כפות שטוחות סוכר לבן (20 גרם)
איך מכינים אבקת מרק ביתית?
- מערבבים את כל החומרים ושמים בתוך צנצנת סגורה. את הצנצנת מומלץ לשמור במקרר.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
216 תגובות
כניסה
216 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














