מצרכים להכנת עוגת תפוחים פירורים
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- תפוח עץ גדול קלוף חתוך לקוביות קטנטנות
- שליש כוס (80 מ”ל) מים
- כוס (140 ג’) קמח תופח
- כפית אבקת קינמון
- קראמבל: שליש כוס (45 ג’) קמח רגיל, רבע כוס (30 ג’) אגוזים/שקדים טחונים, כף גדושה סוכר, 3 כפות שמן
איך מכינים עוגת תפוחים פירורים?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את חומרי הקראמבל בקערית עד לתערובת פירורית.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תפוח ומים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ואבקת קינמון ומערבבים עד לאיחוד חומרים.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומעל מפזרים באופן אחיד את פירורי הקראמבל.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
256 תגובות
כניסה
256 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות













