מצרכים להכנת ירקות מוקפצים
- בצל בינוני חתוך גס
- פלפל צהוב חתוך לרצועות
- פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות
- גזר גדול חתוך למקלות דקים
- 2 קישואים בינוניים חתוכים למקלות
- 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
תיבול:
- 4 כפות רוטב סויה, כף דבש או סילאן, פלפל שחור לפי הטעם.
איך מכינים ירקות מוקפצים?
- מחממים מחבת רחבה או ווק עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל במשך כדקה.
- מוסיפים את הפלפלים, הגזר והקישוא ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות (מומלץ לכסות את המחבת ולערבב מידי פעם. אם זה ווק- יש להקפיץ מידי פעם).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את השעועית הירוקה (לא חובה להפשיר לפני) ומבשלים באותו אופן במשך 5-10 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין נגיסים. מתבלים ברוטב סויה, דבש או סילאן ופלפל שחור ומערבבים כדקה לספיגת הטעמים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
מתכון ירקות מוקפצים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
158 תגובות
כניסה
158 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














