מצרכים להכנת עוגיות שוקולית
- 1 ביצה
- 2 כפות (25 ג’) סוכר
- 2 כפות (40 ג’) דבש
- שליש כוס (65 ג’) שמן
- כוס (140 ג’) קמח רגיל
- חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה
- 2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית
- 50 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט (לא חובה):
- סוכריות צבעוניות, נטיפי שוקולד מריר/לבן
איך מכינים עוגיות שוקולית?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים בקערה בעזרת כף את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
- בעזרת כף מניחים עיגולים על נייר האפיה (עוגיות בגודל של כ3/4 כף) ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות/ שוקולד צ’יפס (יש לעשות מרווחים בין עוגיה לעוגיות מאחר והעוגיות תופחות ומשתטחות במהלך האפיה).
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות, עד שקצוות העוגיות משחימות קלות.הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות ומתקשות מעט לאחר קירור בחוץ).

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות שוקולד עם שמן עוגיות שוקולד פרווה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
443 תגובות
כניסה
443 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














