מצרכים להכנת מרק קינואה ועדשים כתומות
- בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות דק
- 1 גזר גדול קלוף חתוך לקוביות קטנות
- כוס עדשים כתומות שטופות היטב ומסוננות
- חצי כוס קינואה לבנה שטופה ומסוננת
- כף גדושה רסק עגבניות
- 7-8 כוסות מים רותחים
- רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- רבע כוס עלי כוסברה קצוצים
תיבול:
- כפית כמון, כפית וחצי מלח, כפית אבקת מרק, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים מרק קינואה ועדשים כתומות?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים את קוביות הגזר והשום ומבשלים עם מכסה כ-5 דקות.
- מוסיפים עדשים כתומות, קינואה ומים רותחים. מתבלים ברסק עגבניות, כמון, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מערבבים היטב ומביאים את המרק לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עם מכסה במשך 25 דקות.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה ומבשלים כ-20 דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
282 תגובות
כניסה
282 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














