מצרכים להכנת תבשיל אטריות וחזה עוף
- 400 גרם אטריות בינוניות
- 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
- תיבול לעוף: שליש כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ כורכום, קמצוץ פלפל שחור.
- תיבול לתבשיל: 4 כפות שמן זית, כפית שום כתוש (טרי או קפוא), כפית שטוחה פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, כפית שטוחה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), קמצוץ כורכום, חצי כפית בזיליקום מיובש, קמצוץ פלפל שחור.
איך מכינים תבשיל אטריות וחזה עוף?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. פורשים נייר אפיה בתבנית גדולה ומשמנים את הנייר בנדיבות.
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.
- יוצרים אצבעות בגודל 7X1 ס”מ או קציצות בקוטר כ-5 ס”מ ומצפים בפירורי לחם ושומשום מכל הצדדים.
- מניחים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 20 דקות.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
70 תגובות
כניסה
70 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














