מצרכים להכנת קאפקייקס שוקולד
- 1 ביצה גדולה (או 2 ביצים קטנות S או M)
- 2/3 כוס (135 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
- 3/4 כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים (ניתן לשים במקומו חלב או מים חמים)
- כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
- 2 כפות (20 ג’) אבקת קקאו
למילוי:
- סוכריות עדשים, קליק וכדו’
איך מכינים קאפקייקס שוקולד?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבניות קאפקייקס/ מאפינס / מנג’טים שמיועדים לאפיה.
- מערבבים בקערה (בעזרת כף או מטרפה) את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומיץ ומערבבים. מוסיפים את הקמח התופח והקקאו ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.
- יוצקים את התערובת לתבניות משומנות עד גובה 3/4 מהשקע ואופים בתנור במשך כ-15 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים את הקאפקייקס מהתנור ומניחים להם להתקרר לגמרי.
- לאחר שהקאפקייקס התקררו, יוצרים בעזרת סכין בור בחלק העליון של כל מאפינס. ממלאים בסוכריות עדשים, קליק וכל ממתק שרוצים :-)

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
קאפקייקס שוקולד
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
362 תגובות
כניסה
362 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














