מצרכים להכנת פסטה בטטה ותרד
- 1/2 חבילת פסטה מבושלת (250 גרם לפני בישול)
- 1 בצל קטן קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
- 100 גרם עלי תרד
תיבול:
- 2 כפות שמן זית, כפית תבלין בזיליקום, מלח ופלפל
לפיזור מעל:
- גבינת פטה/גבינה בולגרית מעודנת מפוררת
איך מכינים פסטה בטטה ותרד?
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים כדקה.
- מוסיפים את קוביות הבטטה, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה עד שהבטטות מתרככות (ניתן לבדוק בעזרת נעיצת מזלג).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את עלי התרד ומערבבים כ-2 דקות עד שהעלים מצטמצמים.
- מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מתבלים (2 כפות שמן זית, כפית בזיליקום יבש, מלח ופלפל) ומערבבים כדקה. מסירים מהאש, מפזרים מעל גבינת פטה/בולגרית ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
פסטה עם תרד פסטה עם בטטה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
55 תגובות
כניסה
55 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







