מצרכים להכנת עוגת שוקולד צ'יפס
- 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות / תבנית עגולה 24 / תבנית שקעים
- 3 ביצים
- 150 גרם חמאה מומסת או 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס (150 ג’) סוכר
- 1 כף (10 מ”ל) תמצית וניל
- 1 כוס (240 מ”ל) מיץ תפוזים
- 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח
- 3/4 כוס (150 ג’) שוקולד צ’יפס מעורבב ומקומח בכפית קמח
איך מכינים עוגת שוקולד צ'יפס?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הביצים עם החמאה המומסת או השמן לגרסת הפרווה.
- מוסיפים סוכר ומערבבים.
- מוסיפים תמצית וניל ומיץ תפוזים.
- לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב קל עד שהקמח נטמע בתערובת (אין לערבב יותר מידי).
- בסוף מוסיפים את השוקולד צ’יפס בערבוב קל ומהיר (אחרת הם שוקעים לתחתית).
- מעבירים את התערובת של העוגה לתבנית ומפזרים מעל מעט שוקולד צ’יפס.
- אופים 12-15 דקות (תבנית מאפינס) או 25-30 דקות (תבנית אינגליש קייק).
- מוצאים את תבנית המאפינס, מצננים בחוץ כ-5 דקות ועוטפים בניילון נצמד.
הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
לעיתים קורה ששבבי השוקולד שוקעים לתחתית העוגה ולא מתפזרים באופן שווה בבלילה. כדי להפחית זאת יש לקמח אותם ורק לאחר מכן להוסיף לבלילה.
לא משנה אם בחרתם להכין עוגת שוקולד צ’יפס או עוגת שוקולד צ’יפס פרווה ממליצה בחום לאכול ולהתענג כשהעוגה חמה.עוד מתכון מעניין שכדאי לבדוק מתכון עוגיות שוקולד צ’יפס – מתכון אליפות!, או הגירסה הבריאה מתכון עוגיות שוקולד צ’יפס ללא גלוטן.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
459 תגובות
כניסה
459 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














