מצרכים להכנת עוגת מילקי
- 1 ביצה גדולה
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- מעדן מילקי בטעם שוקולד עם קצפת (170 מ”ל)
- חצי כוס (120 מ”ל) מים חמים
- כף מלאה (12 ג’) אבקת קקאו
- כוס (140 ג’) קמח תופח
לקצפת:
חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ”ל), 2 כפות גדושות (30 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל, 4 כפות (40 מ”ל) חלב קראיך מכינים עוגת מילקי?
- מחממים תנור ל175 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס.
- מערבבים בעזרת כף או מטרפה את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מילקי ומערבבים. מוסיפים מים חמים ומערבבים.
- מוסיפים קמח תופח ואבקת קקאו ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ואופים במשך 12-14 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הקצפת: מקציפים חצי שמנת מתוקה במשך כדקה. מוסיפים חלב ופודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ושומרים במקרר.
- לאחר שהעוגות התקררו, מזליפים מעל את הקצפת.
- *שומרים בקופסה סגורה במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
81 תגובות
כניסה
81 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














