מצרכים להכנת עוגיות טחינה נימוחות
- 2 כוסות (280 ג’) קמח לבן
- 4 כפות (40 ג’) קורנפלור
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- 4 כפות מלאות (60 ג’) סוכר
- 2 שקיות (20 ג’) סוכר וניל
- 100 גרם חמאה או נטורינה רכה (לא מומסת) *יש להוציא את החמאה מהמקרר כשעה לפני ההכנה
- 10 כפות טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)
- 2 כפות (20 מ”ל) שמן
- 35 שקדים טבעיים (לא חובה)
איך מכינים עוגיות טחינה נימוחות?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה.
- מערבבים את הקמח והקורנפלור עם אבקת האפיה. מוסיפים סוכר לבן וסוכר וניל ומערבבים. מוסיפים חמאה, טחינה גולמית ושמן ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
- יוצרים כדורים קטנים בקוטר של 2.5 ס”מ ומניחים על נייר האפיה. משטחים ממש מעט. נועצים שקד בכל עוגיה.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 16-18 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.הפעל טיימר (16 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
335 תגובות
כניסה
335 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














