מצרכים להכנת סלט כרוב סגול, תפוחים וגזר
- חצי כרוב סגול (אדום) קטן חתוך לרצועות דקות
- תפוח עץ קלוף מגורד בפומפיה גסה
- 2 גזרים בינוניים קלופים מגורדים בפומפיה גסה
תיבול לסלט:
- 2 כפות שמן זית, 3 כפות מיץ לימון, 3 כפות חומץ 5%, כפית דבש או סוכר, שן שום כתושה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים סלט כרוב סגול, תפוחים וגזר?
- מערבבים בקערית את חומרי התיבול. שופכים על תערובת הכרוב, התפוח והגזר ומערבבים היטב.
- מומלץ להכין את הסלט שעה לפחות לפני ההגשה ולשמור במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
49 תגובות
כניסה
49 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














