מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

נודלס עם פטריות

נודלס עם פטריותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On נובמבר 24, 2014
Last modified:ספטמבר 25, 2016

Summary:

נודלס עם פטריות

 

מצרכים (3-4 מנות):

200 גרם אטריות ביצים (נודלס) מבושלות לפי הוראות ההכנה

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות (אפשר לשלב כמה סוגים של פטריות)

2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום כתושות

2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

תיבול: 2 כפות שמן זית,  6 כפות רוטב סויה, 3 כפות דבש, פלפל שחור

אופן הכנה:

-מטגנים בסיר את הבצל עם 1-2 כפות שמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומבשלים (תוך כדי ערבוב מידי פעם) עד שהן מפרישות נוזלים (4-5 דקות).

-מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים כדקה ומוסיפים את הנודלס המבושל. מתבלים בשמן זית, רוטב סויה, דבש ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לספיגת הטעמים. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, מערבבים עוד כדקה ומגישים.

 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

47 תגובות

הוסף תגובה
    1. לאחר שמתבלים יש לבשל תוך כדי ערבוב כ-2 דקות, לאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק ולבשל עוד דקה נוספת.

  1. מתכון מעולה . הכנתי עם אטריות אורז ושילבתי פטריות פורטבלו ושמפיניון והוספתי קוביות פרגית שהקפצתי עם הבצל.
    ממש מושלם!
    תודה רבה !

  2. היי,
    אני רוצה להכין את המנה ל14 אנשים זאת אומרת כמות גדולה.
    איך אני משחקת עם הכמויות?

    תודה!

    1. היי אפרת,
      בהנחה וזאת לא המנה היחידה שתוגש אני ממליצה לשלש כמויות, פשט להכפיל את כל הכמויות כולל התיבול ב-3.
      יום מקסים 🙂

    2. מעולה תודה אנסה היום. וכן, יהיו עוד מנות מוגשות 🙂 פשוט כמות גדולה של אנשים.

    1. מצוין, תודה רבה. אגב לקחתי מהאתר המון מתכונים לארוחה חג, מבחר עצום והכל קל להכנה וטעים!!!.
      אגב האם מתישהו יהיה לאתר אפלקציה?
      מקווה מאוד שכן.

    2. שמחה לשמוע 🙂
      אני גם מקווה שתהיה אפליקציה בהמשך (זה פשוט פיתוח שלצערי לוקח זמן).

    1. היי שיר,
      אפשר לשים בצל לבן אחד ולהפחית מכמות הבצל הירוק.
      יום נפלא 🙂

    1. היי איריס,
      לא חייבים, אפשר להכין גם במחבת רחבה רגילה ואם אין לך אז בסיר.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר